- 10 Ekim 2011
- 161
- 78
Canım sayende sigarayı bıraktım beni ne çabuk unuttun :) gece sabaha kadar bekledim aramanıPapatya çok anlamadım canım ama gelmiş geçmiş olsun.. İnşallah kendine güzel ve kuvvetli bakıyorsundur..
Merhaba yeni üye oldum bende anus yada vajina yanaklarinda herhangi bir siğil yok ama bugün vajinami actim parmagimla ve vajina girişinin altında incecik uzun beyaz şeyler gördüm orda siğil cikmasi muhtemelmi çok korktum olabilir mi bu bakireyim herhangi bir şey olmadi da lütfen yardimÇOK MUTLUYUM..! 5 Aydır makat siğillerimle uğraşıyorum 2 koter 3 kriyoterapi yaptırdım 2. koterden sonra artarak çıktılar ve içe yayıldılar doktor içinde çok fazla var koter yaparsam makat darlığı gelişir 3 ay arayla iki operasyon yaparak ilk önce yarısını sonra diğer yarısını yakacam dedi daha sonra doğada herşeyin çözümü olduğunu düşünerek elma sirkesi, çay ağacı yağı vs herşeyi denedim geçmek bilmedi. Bir arkadaşıma derdimi anlatınca kızkardeşinde de eskiden aynı sorun olduğunu ve Adıyaman'da bir aktardan aldıkları otla geçtiğini söyledi bikaç çeşit otu karıştırıyorlar sanırım. Bende adamla görüşüp bu otu aldım 41 gün boyunca sabah öğlen gece aç karnına ikişer çay kaşığı yemem gerektiğini söyledi ve orayı hiç kafana takma dedi. Kullanalı 23 gün olmasına rağmen bugün elimi sürdüm ve pütürlü hissin kaybolduğunu hissettim büyük olanlar bile sonra fotoğraf çektim ve tamamen bitmişlerdi sonra eldiven ve kremle parmağımla makat içimi kontrol ettim ve büyük bbu bük elime gelen parçaların çok küçüldüğünü hissettim. AHCC ve CORİLOUS gibi şeyleri aylarca kullanıp o kadar para vermeye gerek yokmuş. Allah'ıma çok şükür kurtuluyorum sanırım çok mutluyum :) ben garanti olsun diye bir kısmını kaynatıp suyunu bir sprey şişesine koyarak fısfıs şeklinde makatıma uyguladım zaten yanma tahriş vs herhangi bişey yapmadı adam gerek olmadığını bu karışımın içten kuruttuğunu söylemişti ama ben yine de dışa da uyguladım :)
ÇOK MUTLUYUM..! 5 Aydır makat siğillerimle uğraşıyorum 2 koter 3 kriyoterapi yaptırdım 2. koterden sonra artarak çıktılar ve içe yayıldılar doktor içinde çok fazla var koter yaparsam makat darlığı gelişir 3 ay arayla iki operasyon yaparak ilk önce yarısını sonra diğer yarısını yakacam dedi daha sonra doğada herşeyin çözümü olduğunu düşünerek elma sirkesi, çay ağacı yağı vs herşeyi denedim geçmek bilmedi. Bir arkadaşıma derdimi anlatınca kızkardeşinde de eskiden aynı sorun olduğunu ve Adıyaman'da bir aktardan aldıkları otla geçtiğini söyledi bikaç çeşit otu karıştırıyorlar sanırım. Bende adamla görüşüp bu otu aldım 41 gün boyunca sabah öğlen gece aç karnına ikişer çay kaşığı yemem gerektiğini söyledi ve orayı hiç kafana takma dedi. Kullanalı 23 gün olmasına rağmen bugün elimi sürdüm ve pütürlü hissin kaybolduğunu hissettim büyük olanlar bile sonra fotoğraf çektim ve tamamen bitmişlerdi sonra eldiven ve kremle parmağımla makat içimi kontrol ettim ve büyük büyük elime gelen parçaların çok küçüldüğünü hissettim. AHCC ve CORİLOUS gibi şeyleri aylarca kullanıp o kadar para vermeye gerek yokmuş. Allah'ıma çok şükür kurtuluyorum sanırım çok mutluyum :) ben garanti olsun diye bir kısmını kaynatıp suyunu bir sprey şişesine koyarak fısfıs şeklinde makatıma uyguladım zaten yanma tahriş vs herhangi bişey yapmadı adam gerek olmadığını bu karışımın içten kuruttuğunu söylemişti ama ben yine de dışa da uyguladım :)
LSL .KOİLOSİTİK ATİPİ(HPV ETKİSİ)
SERVİKS SAAT 12 HIZASI
BİR ADET 0.5 CM ÇAPINDA KİTLİ BEYAZ RENKLİ DOKU ÇIKTI. doktor cın 1 e takabül eder bu şimdilik takıp edelım . 6 ayda bir smear yapalım ondan cıkan sonuca göre dedi. çocuk yok daha bişey yapmak istemedi.
LSL .KOİLOSİTİK ATİPİ(HPV ETKİSİ)
SERVİKS SAAT 12 HIZASI
BİR ADET 0.5 CM ÇAPINDA KİTLİ BEYAZ RENKLİ DOKU ÇIKTI. doktor cın 1 e takabül eder bu şimdilik takıp edelım . 6 ayda bir smear yapalım ondan cıkan sonuca göre dedi. çocuk yok daha bişey yapmak istemedi.
Muhtemelen oylediryoksa bendemi cin 1 çıktım haberim yok
Otu kullanalı 32 gün oldu dıştaki siğiller tamamen geçmişti içteki çok büyük olanlardan sadece 2-3 tane eliyor parmağıma onlar da çok küçük belki de koterden oluşan bişeylerdir 41 günü doldurunca doktora kontrole gidecem
Ben en son doZumu 2015 ayında nisan da oldum sanırım hiç bir yan etki görmedim ağrı sızı yokaşı olanlar yazar mısınız yan etkilerini nasıl gördünüz?
İsmini bilmiyorum toz halinde gönderdiler karışımıOtun ismini de verseniz nasil olur?
Sadece ot demissiniz.
Ne otu?