Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kızlar sonuçlarım çıkmış henüz gitmedim doktora şöyle yazıyor anlayan varmı içimizde

HPV 58 (+)
MAKROSKOPIK BULGULAR
Ecc: 0,1 cc hacminde kanamalı materyal. 1K/Y
Saat 3: En büüyğü 0,3 cm en küçüğü kırıntı halinde çok sayıda doku parçası. 1K/Y
Saat 6: En büyüğü 0,5 cm en küçüğü 0,1 cm çapında 7 adet kirli beyaz renkte doku parçası. 1K/Y
Saat 9: Büyüğü 0,4 cm küçüğü 0,2 cm çapında 2 adet kirli beyaz renkte doku parçası. 1K/Y
Saat 12: En büyüğü 0,5x0,2x0,1 cm ölçülerinde en küçüğü 0,1 cm çapında 4 adet kirli beyaz renkte doku parçası. 1K/Y
PATOLOJIK TANI
ENDOSERVİKAL KANAL, KÜRETAJ MATERYALİ:
-DÜZENLİ YAPIDA ENDO VE EKTOSERVİKAL EPİTELYAL FRAGMANLAR
SERVİKS SAAT 3 HİZASI, BİOPSİ:
-YÜZEYEL ENDO VE EKTOSERVİKAL EPİTELYAL FRAGMANLAR
SERVİKS SAAT 6 HİZASI, BİOPSİ:
-YÜZEYEL EKTOSERVİKAL EPİTELYAL FRAGMANLAR
SERVİKS SAAT 9 HİZASI, BİOPSİ:
SERVİKS SAAT 12 HİZASI, BİOPSİ:
*Yapılan immunohistokimyasal boyama: (3-6-9-12): Ki67, P16

Papatyacım o gece misafir vardıda hani onlar kalkınca mesaj atmıltım sabah görüşmüştük kuzum :) seni unutmadım geçen gün arıyayım dedim sonra da şimdi durduk yere ben hatırlatmış olmayım dedim hpv yi..
Çünkü bende takviyeler ve düzenli hayat beslenme dışında çoğu kez unutuyorum..
Unutup güzel ve sağlıklıca yaşamak ve tamamen geçip gitmesini bekliyorum..
Sevgiler:)

Merhaba yeni üye oldum bende anus yada vajina yanaklarinda herhangi bir siğil yok ama bugün vajinami actim parmagimla ve vajina girişinin altında incecik uzun beyaz şeyler gördüm orda siğil cikmasi muhtemelmi çok korktum olabilir mi bu bakireyim herhangi bir şey olmadi da lütfen yardim

Rica etsem bana da nereden alabileceğimizi yazabilir misiniz, teşekkürler

LSL .KOİLOSİTİK ATİPİ(HPV ETKİSİ)
SERVİKS SAAT 12 HIZASI
BİR ADET 0.5 CM ÇAPINDA KİTLİ BEYAZ RENKLİ DOKU ÇIKTI. doktor cın 1 e takabül eder bu şimdilik takıp edelım . 6 ayda bir smear yapalım ondan cıkan sonuca göre dedi. çocuk yok daha bişey yapmak istemedi.

Canım benim sonuçlarım gibimi sizinkiler doktor bana temiz demişti dün hastaneye gittiğimde zaten sinir oldum reçetede yazmadı bana folik asit yaz dedim 5 lira dedi eczaneden alırsın çok terbiyesizler hocam neolcak dedim hpv 58 mişim dedim neolmuş ded, bendede vardır tam bir pislik herifti ya sinirlerimiz bozdu benim nekadar bilinçsiz hekimlerimiz var bizim canımız kimlere emanet
MAKROSKOPIK BULGULAR
Ecc: 0,1 cc hacminde kanamalı materyal. 1K/Y
Saat 3: En büüyğü 0,3 cm en küçüğü kırıntı halinde çok sayıda doku parçası. 1K/Y
Saat 6: En büyüğü 0,5 cm en küçüğü 0,1 cm çapında 7 adet kirli beyaz renkte doku parçası. 1K/Y
Saat 9: Büyüğü 0,4 cm küçüğü 0,2 cm çapında 2 adet kirli beyaz renkte doku parçası. 1K/Y
Saat 12: En büyüğü 0,5x0,2x0,1 cm ölçülerinde en küçüğü 0,1 cm çapında 4 adet kirli beyaz renkte doku parçası. 1K/Y
PATOLOJIK TANI
ENDOSERVİKAL KANAL, KÜRETAJ MATERYALİ:
-DÜZENLİ YAPIDA ENDO VE EKTOSERVİKAL EPİTELYAL FRAGMANLAR
SERVİKS SAAT 3 HİZASI, BİOPSİ:
SERVİKS SAAT 6 HİZASI, BİOPSİ:
SERVİKS SAAT 9 HİZASI, BİOPSİ:
SERVİKS SAAT 12 HİZASI, BİOPSİ:
*Yapılan immunohistokimyasal boyama: (3-6-9-12): Ki67, P16

yoksa bendemi cin 1 çıktım haberim yok

Otu kullanalı 32 gün oldu dıştaki siğiller tamamen geçmişti içteki çok büyük olanlardan sadece 2-3 tane eliyor parmağıma onlar da çok küçük belki de koterden oluşan bişeylerdir 41 günü doldurunca doktora kontrole gidecem

Kızlar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor herkes negatife döndü herhalde birde burda paylaşsanız son durumlarınızı en azından bizlere umut olurdu :)

Arkadaşlar bugun hpv terapi diye birşeyler okudum bi araştırın isterseniz kullanan çoğu kişi olumlu yorumlar yapmış

Otun ismini de verseniz nasil olur?
Sadece ot demissiniz.
Ne otu?

Asimi oldum gecen sene. Hİc bi yan etki de yapmadi. Zaten cin3 oldugumu ogrendim 1 senenin sonunda. Hani mevcut olan biseye karsi korumuyo yada iyi yonde etki etmiyo bana kalirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…