- 10 Ekim 2011
- 161
- 78
Canım sen kendi kendinin doktoru olucaksın bu hastalıkta doktor sadece yakacak gerisi sende yakması hpv yi üzerinden atmak demek değil o vücutta o yüzden beslenme bağışıklık güçlendirme ve vitamin takviyesi önemli aşını muhakkak ol 9 lu çıkmadıysa bile gardasil aşı 4 lüsünü vurdur en azından siğil yükünü azaltır ama kriyo dan sonra aşını olursunAşıyıda sorarım gidince bakalım ne dşcek bn reglimin bitişini bekliyorum yani bu aradada düşünmemeye çalışıyorum aklıma getirmiyorum yakılcsk artk bundan kaçış yok sonrasında süreç nasıl olur bilmiyorım yazarım tabi..
Geçmiş olsun öncelikle sakin ol ilk başta böyle bir psikolojiye girmen normal takiplerin yapıldıktan sonra İnan korkulacak bi durum değil benimde ilk başta siğilim çoooook oldu genital makat komple siğildi yaktırdım 1.5 ay sonra tekrarladı sonra tamamen bitti aşımı oldum 3 doz bunu şiddetle tavsiye ederimMerhaba. 1 hafta önce genital Sigil tanısı kondu, koter oldum. Suan tekrar çıktıklarını gördüm.moralim alt üst cok kotu durumdayim.. Bu illet sürekli tekrar mi edecek? Bütün yazıları okudum bazıları umut verdi bazıları moralimi çökertti. Günlerdir agliyorum.. Daha smear testi ve patoloji sonucu cikmadi. HPV dışında tüm cinsel yolla bulaşan hastalık testlerini yaptırdım aids dahil hepsi negatifti cok şükür.. Bana neler öneriyorsunuz nasıl bir süreç beni bekliyor? =( Çok Tskler
Merhaba. 1 hafta önce genital Sigil tanısı kondu, koter oldum. Suan tekrar çıktıklarını gördüm.moralim alt üst cok kotu durumdayim.. Bu illet sürekli tekrar mi edecek? Bütün yazıları okudum bazıları umut verdi bazıları moralimi çökertti. Günlerdir agliyorum.. Daha smear testi ve patoloji sonucu cikmadi. HPV dışında tüm cinsel yolla bulaşan hastalık testlerini yaptırdım aids dahil hepsi negatifti cok şükür.. Bana neler öneriyorsunuz nasıl bir süreç beni bekliyor? =( Çok Tskler
Merhaba. 1 hafta önce genital Sigil tanısı kondu, koter oldum. Suan tekrar çıktıklarını gördüm.moralim alt üst cok kotu durumdayim.. Bu illet sürekli tekrar mi edecek? Bütün yazıları okudum bazıları umut verdi bazıları moralimi çökertti. Günlerdir agliyorum.. Daha smear testi ve patoloji sonucu cikmadi. HPV dışında tüm cinsel yolla bulaşan hastalık testlerini yaptırdım aids dahil hepsi negatifti cok şükür.. Bana neler öneriyorsunuz nasıl bir süreç beni bekliyor? =( Çok Tskler
Şişli Etfal'de yaktırdım Haseki hastanesinde de yapıyorlardır orda da hpv DNA baktırmıştımEski üyeler bilir geçen yil Hakan hocaya gidip ciddi bi miktar ödeyerek siğillerimi lazerle yaktirmistim. Aylardır elime gelen her hangi bir sigil yok lakin her ihtimale karşı içi dahil bi baktırmak istiyorum. Bildiğiniz önereceğiniz Devlet Hastanesi Doktoru var midir? (Istanbul Avrupa Yakasi)
Hakan hocaya gidip kontrol için bi ton para dökmek istemiyorum yeniden.
Haseki'de hpv testi artı muayene ne kadar odemistiniz anımsıyor musunuz?Şişli Etfal'de yaktırdım Haseki hastanesinde de yapıyorlardır orda da hpv DNA baktırmıştım
Canım ben para ödemiyorum Sgk lıyım sigortan Yok muHaseki'de hpv testi artı muayene ne kadar odemistiniz anımsıyor musunuz?
Görünende siğil yoktu rahim ağzında yaram vardı doktor hpvden kaynaklı olabilir bu yara diyince test yaptırdım yüksek riskli gruptan çıktıEe siz nasıl öğrendiniz yüksek riskli hpv li olduğunuzu bnde de olabilir çünkü bnde baktırmak istiyorum tipini. Yaktırdıktan sonra yarada tekrarlama yapmıyo galiba
bnde de var putur putur 2 2 3 aydır çıktı acaba aynı şeymiAynı şeymi bilmiyorum ama benim de rahimde "polip" vardı etbeni gibi küçük bi et parçasıymış, anesteziyle kesilerek alındı yakılmadı, bir ay oldu daha tekrar çıkarmı bilmiyorum inşallah çıkmaz
ERkeklerde kanser riski çok düşük canım bıldıgım kadarıyla bayanlarda risk daha fazla oyuzden kendımızı dusunuyoruzSürekli smear testi olarak bunu kontrol altında tutabiliriz en kötü ihtimalle leep olur kurtuluruz ama bu virüs sadece rahim ağzı kanseri yapmıyo ki ağız boğaz anal kanseri de yapabiliyo ki bence bu tür kanserler daha kötü. Eşlerimiz de hasta onlarda penis kanseri anal kanser gırtlak kanseri olma riski var bunlardan nasıl korunucaz. Çoğu bayan önce kendinin kanser olmasından korkuyo diğer kanser türlerinden korkan eşini düşünen bi tek ben mi varım...
Sizde rahim ağzı yarası yaptı mı hpv ? Bende yara akıntı enfeksiyon herşey yaptı virüs vücuttan atılmıyosa ölene kadar böyle yaşamak mı gerekiyorERkeklerde kanser riski çok düşük canım bıldıgım kadarıyla bayanlarda risk daha fazla oyuzden kendımızı dusunuyoruz
Bende geçmeyen bir enfeksiyon vardı ve sureklı yanma sıkayetı ama hamılelıkte akıntm cok olmaya basladı sıgıller cıkmadan oncede kasıntı cok oldu ve hala var benım sıgıller rahım agzındada varmıs doktor dondurdu suanda bısı yok dedı ama bılemıyorum :-(Sizde rahim ağzı yarası yaptı mı hpv ? Bende yara akıntı enfeksiyon herşey yaptı virüs vücuttan atılmıyosa ölene kadar böyle yaşamak mı gerekiyor
Siğiliniz çıktıysa benden şanslısınız siğil yapanı basit bi enfeksiyon olarak düşünün, bendeki türü kansere sebep olanlarından siz yine de smear testini ihmal etmeyinBuarada bende çok korkuyorum ya agzımda makatımdada bu vırus varsa dıye onları nasıl anlıcaz cok caresız hıssedıyorum kendımı psikolojim bozuldu her tarafım kasınıyor stressten ellerimi sureklı yıkıyorum sanki heryere bulastırcakmısım gıbı gelıyor :-(