- 4 Ekim 2017
- 2
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kullanıyorsun d vitamini hapmı ampulmu ne şekilde bilgilendirirmisin değerlerine nekadar zamanda baktırıyorsunKaratay a göre 100 ün üstü
Ben onu takip ediyorum
3 ayda bir baktırıyorumNasıl kullanıyorsun d vitamini hapmı ampulmu ne şekilde bilgilendirirmisin değerlerine nekadar zamanda baktırıyorsun
3 ayda bir baktırıyorum
Damla kullanıyorum ocean marka
üç ayda bir dediğine göre uzunca süredir tedavi görüyordun anladığım kadarı ile siğil takrarı oldumu yada hpv testi yaptırmadın mı faydasını gördün mü gördüysen bizleride aydınlatırsan sevinirim3 ayda bir baktırıyorum
Damla kullanıyorum ocean marka
Yok hamile oldugum için ilaç kullanamadım.Üç
üç ayda bir dediğine göre uzunca süredir tedavi görüyordun anladığım kadarı ile siğil takrarı oldumu yada hpv testi yaptırmadın mı faydasını gördün mü gördüysen bizleride aydınlatırsan sevinirim
Canım bende kendime d vit ampul ve ve damla aldım karıştırıcam hergün 50 damla 10 gün boyunca sonra 12 damlaya düşürücem hergün sen nasıl kullanıyorsunYok hamile oldugum için ilaç kullanamadım.
Daha yeni başladım kullanmaya
Gebelikte takibim vardı ama ne oldugunu bilmiyorum kontrolüm ay sonunda bakalım
Tekrar testi yaptırmama 3 sene var daha
5 yılda bir tekrarlanıyor ama ben buarada bagısıklık yükseltici şeylere dvam edecegim
Ben igneyi bu haftayaptırıcamCanım bende kendime d vit ampul ve ve damla aldım karıştırıcam hergün 50 damla 10 gün boyunca sonra 12 damlaya düşürücem hergün sen nasıl kullanıyorsun
Kızlar selam, sizlere bi şey sorucam ozellikle HPV yı yenmiş olanlara. Ben bakireyim ilişkiye girmeden cinsellik yasıyorum. HPV 3 yıl önce bende de olmustu. Tedavi oldum gecti. onu yasamanın psikolojini yasayan bilir . bu sebeple sonraki beraberliklerimde asla ten temasında bulunamadım. karsı tarafada bulastırırım bende de tekrarlar diye. yakın zamanda ilk defa ten temasında bulundum. (surtunme) şimdi cok korkuyorum . evet bende hiç bir sey yok siğil filan 3 yıldır. korkum su siğil olmasa da acaba hala tasıyıcımıyım benim bunu baskasına bulastırma ihtimalim varmı. siğil gecsede hala hpv vucutta oluyomu. Bilen lütfen bana yazsın. cok endişeliyim .
D vit ne marka ?50 damla çok fazlaCanım bende kendime d vit ampul ve ve damla aldım karıştırıcam hergün 50 damla 10 gün boyunca sonra 12 damlaya düşürücem hergün sen nasıl kullanıyorsun
D vit ne marka ?50 damla çok fazla
Ben ocean marka kullanıyorum max 10 damla
Ama çok düşük oldugu için 1-2 kez igne ile desteklicem
B12 de önemli ama bunları mutlaka ölçtürdükten sonra kullanmalısın
Tete teşekkür ederim arkadaşım evet evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum bn geçen senede siğil gibi bşyler hissettşm genital bölgemde özele gittim ilk doktor içşn hiç ilgilenmedi yakıcsz siğil bunlar dedi hiç konuşmadı bile adam.Canım çok geçmiş olsun formu baştan sona bir oku detaylar yazıyor özellikle sisi95 adlı üye çok yararlı bilgiler paylaşmış takviyeler al kendine siğil varsa düşük riskli hpv tipine sahipsindir sıkıntı yapma kendine rahim ağzı kanseri yapmaz yani ama bulaşıcllık yüksek derecede evlisin sanırım bir süre ilişkiye girme en azından lezyonlar gidene kadar devlet hastanesine git para verme özele bence korkacak birşey yok ben iki siğilimi daha önce sirke ile kurutmuştum sende fazla ise yaktır tekrar geçmiş olsun temizliğine dikkat et bağışıklığını güçlendir tedavi süresi ağızdanda alınan ahcc yada coriolus + multivitamin kullan ama eşinle birlikte tedavi ol yoksa birinize bulaştırıp durursunuz
sarımsak yoğurt ye
yeşil çay iç bol bol
sirke
ekinezya
yer fıstığı
bol salata yeşillikli
brokoli
havuç bol tüket
çörekotu hergün bir silme kaşığı çiğne
kısaca kendine bir beslenme programı yap ve uygula
bal+arı sütü+polen
d vit kullan şimdilik aklıma gelen bunlar
Tete teşekkür ederim arkadaşım evet evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum bn geçen senede siğil gibi bşyler hissettşm genital bölgemde özele gittim ilk doktor içşn hiç ilgilenmedi yakıcsz siğil bunlar dedi hiç konuşmadı bile adam.
Bnde sonra devlettte bi doktora gittim tabi o dönemde sirke kullandım devletteki tahriş olmş yakıkcak bşy yok dedi krem fitil verdi smear aldı sonuçlar temiz çıktı siğillerde geçti gibi yada beni rahatsız etmedi o kadar yani
Ama tam bir sene sınra birden siğil doldu genital bölgem şimdi yaktırcam mecbur çğnkü baya yoğun bi şekilde yayıldı yani kendimi tuhaf hissediyorum moral sıfır tabi
Öncelikle duanın gücüne çok inanıyorum...
Sizdeki duruma da çok sevindim inşallah bir daha rastlamazsınız temelli biter hepimizde her türünden her tipinden gıcıklandığım hpvvvv
Duayı bende istiyorum atarsan sevinirim...
Bende erken yatmaya ve sabah namazına kalkmaya başlafım.. İnsan secdede sabah dua ederken daha bi yakın hissediyormuş bunu anca anladım..
Allah ibadetleri daim , pozitif hpv tiplerinide yenmemizi nasip etsin.Aminn
Naptın canım sen sürme öyle sarımsak falan ye bence sarımsağı ben öyle yapıyorum kriyo yaptıktan sonra zaten krem vericek doktor sonra baticon sür pamuğa sil oralarını iyice yaktıkça çıkabilir hemen doktora git tekrar yaktır zamanla pes ediyorlar ama mutlaka coriolus yada yurtdışından ahcc getirt kendine faydasını göreceğine inanıyorum ben ahcc alamadım coriolus aldım aşını ol ama 9 tipe karşı olanı çıkacaktı çıktımı bilmiyorum onu sorarsın doktoruna çıktıysa haberim olsun bende vurdurucam gardasil aşı olmuştum 3'5 yıl önce siğilim çıkmıyor ama hpv yi taşıyorum umarım hep birlikte kurtuluruz bu pislik hastalıktanTekrar teşekkür edeerim papatya smear sınucunu bugün aldım temiz çıktı zaten doktor yoktu konuşamadım regli bitince gel dedi özel hastaneye gidiyorum. Evet bnde tipleme istedim doktordan önce bi smearin sonucu gelsin dedi bana muayenede ondan sonra baksrz dedi.
Ben sabh aç karnıma greyfurt portaksl sıkıp içiyorum her gğn iki bardak.
Çörek otu aldım aktardan onu bir çay kaşığı çiğneyip sonrada yutuyorum günde iki defa yeşil çay birde ekinazya çayı aldım bugün ama daha hiç içmedim.
Bn regli olmama daha 10 gün var bu arada siğillerim bi tuhaflaştı açıkcası birde bn nette okudum iki gün her sabh sarımsak ezdim siğillerin üzerine koyup beklettim çok acıdı ondanmı şu an genital bölgemdeki o yerler morardı inan aklım takıldı sarımsak yaptı acaba bnim yakma tarihi gelene kadar ne olur bilmem genital bölgemm.....