Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Üç
3 ayda bir baktırıyorum
Damla kullanıyorum ocean marka
3 ayda bir baktırıyorum
Damla kullanıyorum ocean marka
üç ayda bir dediğine göre uzunca süredir tedavi görüyordun anladığım kadarı ile siğil takrarı oldumu yada hpv testi yaptırmadın mı faydasını gördün mü gördüysen bizleride aydınlatırsan sevinirim

Üç

üç ayda bir dediğine göre uzunca süredir tedavi görüyordun anladığım kadarı ile siğil takrarı oldumu yada hpv testi yaptırmadın mı faydasını gördün mü gördüysen bizleride aydınlatırsan sevinirim
Yok hamile oldugum için ilaç kullanamadım.
Daha yeni başladım kullanmaya
Gebelikte takibim vardı ama ne oldugunu bilmiyorum kontrolüm ay sonunda bakalım
Tekrar testi yaptırmama 3 sene var daha
5 yılda bir tekrarlanıyor ama ben buarada bagısıklık yükseltici şeylere dvam edecegim

Yok hamile oldugum için ilaç kullanamadım.
Daha yeni başladım kullanmaya
Gebelikte takibim vardı ama ne oldugunu bilmiyorum kontrolüm ay sonunda bakalım
Tekrar testi yaptırmama 3 sene var daha
5 yılda bir tekrarlanıyor ama ben buarada bagısıklık yükseltici şeylere dvam edecegim
Canım bende kendime d vit ampul ve ve damla aldım karıştırıcam hergün 50 damla 10 gün boyunca sonra 12 damlaya düşürücem hergün sen nasıl kullanıyorsun

Canım bende kendime d vit ampul ve ve damla aldım karıştırıcam hergün 50 damla 10 gün boyunca sonra 12 damlaya düşürücem hergün sen nasıl kullanıyorsun
Ben igneyi bu haftayaptırıcam
Damla hergün10 damla
C vit hergün 1 tane
B12 bıraktım yükseldigi için
Kasımda tekrar ölçtürücem

b12 takviyesi için aşağıdaki lokanta usulü kırmızı lahanayı paylaşıyorum facede bir prof.hocanın paylaşmıdır benim evde elma sirkesi yapıyorum sirke olduktan sonra aşağıdaki turşuyu deniycem.

Kırmızı lahana lar ince dogranacak üzerine çok az tuz dökülecek ve bir kasede hafif minciklanacak .karışımı bir kavanoza doldurun karışım su salmaya başlayacak 2 saat sonra kavanozun üstünü ev yapımı elma şikesi ile doldurun ve ağzını kapatıp buzdolabinda 5 gün bekletin. 5. Günden her gün bir kaşık salatalariniza ilave edin ve suyundan da salatanın üzerine sos olarak gezdirin. Yedikten 3 ay sonra B12 vitamini düzeyi ni ölçturun

Kızlar selam, sizlere bi şey sorucam ozellikle HPV yı yenmiş olanlara. Ben bakireyim ilişkiye girmeden cinsellik yasıyorum. HPV 3 yıl önce bende de olmustu. Tedavi oldum gecti. onu yasamanın psikolojini yasayan bilir . bu sebeple sonraki beraberliklerimde asla ten temasında bulunamadım. karsı tarafada bulastırırım bende de tekrarlar diye. yakın zamanda ilk defa ten temasında bulundum. (surtunme) şimdi cok korkuyorum . evet bende hiç bir sey yok siğil filan 3 yıldır. korkum su siğil olmasa da acaba hala tasıyıcımıyım benim bunu baskasına bulastırma ihtimalim varmı. siğil gecsede hala hpv vucutta oluyomu. Bilen lütfen bana yazsın. cok endişeliyim .

Merhaba, 170 küsür siğilim vardı gecen yıl. Cok şükür sigil kalmadı. Lakin ben de senin gibi hala hpv taşıyor muyum bilmiyorum. Iliskiye giriyorum ama muhakkak prezervatif ile. O da tam korumuyor biliyorum ama en azından asgari koruma sağlıyor karşılıklı. Prezervatif olmadan aslaniliskie girmeyin. Sadece hpv için değil bi çok cinsel hastalık için.

D vit ne marka ?50 damla çok fazla
Ben ocean marka kullanıyorum max 10 damla
Ama çok düşük oldugu için 1-2 kez igne ile desteklicem
B12 de önemli ama bunları mutlaka ölçtürdükten sonra kullanmalısın

Selam kızlar bnde geçen hafta doktora gittim siğillerim var benimde zaten
netten araştırdım benimde genital bölgemde elime gelen pütürcüklerin siğil olduğunu tahmin etmiştim. Antibiyotik ile fitil verdi zaten akıntımda vardı reglin bitince gel yakalım dedi siğilleri bn tabiki üzgün ve korkuyorum

Canım çok geçmiş olsun formu baştan sona bir oku detaylar yazıyor özellikle sisi95 adlı üye çok yararlı bilgiler paylaşmış takviyeler al kendine siğil varsa düşük riskli hpv tipine sahipsindir sıkıntı yapma kendine rahim ağzı kanseri yapmaz yani ama bulaşıcllık yüksek derecede evlisin sanırım bir süre ilişkiye girme en azından lezyonlar gidene kadar devlet hastanesine git para verme özele bence korkacak birşey yok ben iki siğilimi daha önce sirke ile kurutmuştum sende fazla ise yaktır tekrar geçmiş olsun temizliğine dikkat et bağışıklığını güçlendir tedavi süresi ağızdanda alınan ahcc yada coriolus + multivitamin kullan ama eşinle birlikte tedavi ol yoksa birinize bulaştırıp durursunuz
sarımsak yoğurt ye
yeşil çay iç bol bol
sirke
ekinezya
yer fıstığı
bol salata yeşillikli
brokoli
havuç bol tüket
çörekotu hergün bir silme kaşığı çiğne
kısaca kendine bir beslenme programı yap ve uygula
bal+arı sütü+polen
d vit kullan şimdilik aklıma gelen bunlar

D vit ne marka ?50 damla çok fazla
Ben ocean marka kullanıyorum max 10 damla
Ama çok düşük oldugu için 1-2 kez igne ile desteklicem
B12 de önemli ama bunları mutlaka ölçtürdükten sonra kullanmalısın

devit-3 oral damla + devit-3 ampul karıştırıp 50 damla içiyorum yanında vitamin k 200 mg ve magnezyum 350 mg alıyorum desteklesin diye

Canım çok geçmiş olsun formu baştan sona bir oku detaylar yazıyor özellikle sisi95 adlı üye çok yararlı bilgiler paylaşmış takviyeler al kendine siğil varsa düşük riskli hpv tipine sahipsindir sıkıntı yapma kendine rahim ağzı kanseri yapmaz yani ama bulaşıcllık yüksek derecede evlisin sanırım bir süre ilişkiye girme en azından lezyonlar gidene kadar devlet hastanesine git para verme özele bence korkacak birşey yok ben iki siğilimi daha önce sirke ile kurutmuştum sende fazla ise yaktır tekrar geçmiş olsun temizliğine dikkat et bağışıklığını güçlendir tedavi süresi ağızdanda alınan ahcc yada coriolus + multivitamin kullan ama eşinle birlikte tedavi ol yoksa birinize bulaştırıp durursunuz
sarımsak yoğurt ye
yeşil çay iç bol bol
sirke
ekinezya
yer fıstığı
bol salata yeşillikli
brokoli
havuç bol tüket
çörekotu hergün bir silme kaşığı çiğne
kısaca kendine bir beslenme programı yap ve uygula
bal+arı sütü+polen
d vit kullan şimdilik aklıma gelen bunlar
Tete teşekkür ederim arkadaşım evet evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum bn geçen senede siğil gibi bşyler hissettşm genital bölgemde özele gittim ilk doktor içşn hiç ilgilenmedi yakıcsz siğil bunlar dedi hiç konuşmadı bile adam.
Bnde sonra devlettte bi doktora gittim tabi o dönemde sirke kullandım devletteki tahriş olmş yakıkcak bşy yok dedi krem fitil verdi smear aldı sonuçlar temiz çıktı siğillerde geçti gibi yada beni rahatsız etmedi o kadar yani
Ama tam bir sene sınra birden siğil doldu genital bölgem şimdi yaktırcam mecbur çğnkü baya yoğun bi şekilde yayıldı yani kendimi tuhaf hissediyorum moral sıfır tabi

Tete teşekkür ederim arkadaşım evet evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum bn geçen senede siğil gibi bşyler hissettşm genital bölgemde özele gittim ilk doktor içşn hiç ilgilenmedi yakıcsz siğil bunlar dedi hiç konuşmadı bile adam.
Bnde sonra devlettte bi doktora gittim tabi o dönemde sirke kullandım devletteki tahriş olmş yakıkcak bşy yok dedi krem fitil verdi smear aldı sonuçlar temiz çıktı siğillerde geçti gibi yada beni rahatsız etmedi o kadar yani
Ama tam bir sene sınra birden siğil doldu genital bölgem şimdi yaktırcam mecbur çğnkü baya yoğun bi şekilde yayıldı yani kendimi tuhaf hissediyorum moral sıfır tabi

Bozma moralini bağışıklığın düşmüştür çünkü hpv geçiyor artık herşey çok gelişti evet siğil çıkıyor yaktır tekrar çıkma ihtimali yüksek ama kendine baktığın sürece birsüre çıkıyorlar sonra geçiyor aşını olursan siğil birdaha çıkmaz sendeki düşük risklidir muhtemelen istersen tiplemede yaptır en azından hangi siğil tipine sahipsin öğrenmiş olursun ona göre kendine tedavi yolu seçersin bazen yüksek risklilerde siğil yapabiliyor sabahları bir bardak taze sıkım portakal suyu iç folik asit yoğunluklu seni siğilden korur ama asla ilişkiye girme kornmalı bile %100 koruma sağlamıyor malesef hpv yi grip gibi düşün kendine çok iyi bak yediklerine mesela tatlı yeme kızarta yeme şekeri kes işlenmiş gıdalardan uzak dur et yeme doğal beslen ona savaş aç o küçük pisliğin senin moralini alt üst etmesine izin verme kan sayımını yaptır hangi vitaminler düşük onları yükselt ama iyi bir dahiliyeye git çünkü düşük vitamin değerlerine bile yüksek diyebilen bilinçsiz doktorlarımız var malesef bu arada smear değil hpv dna yaptırıcaksın ayrıca siğili tipleme yaptırcaksın yazını sonradan gördüm çok geçmiş olsun beslenme çok önemli bol kefir iç bol yoğurt ye yeşil çay 4-5 kupa bol limonlu salata + vitamin coriolus yada ahcc al imkanın varsa

Öncelikle duanın gücüne çok inanıyorum...
Sizdeki duruma da çok sevindim inşallah bir daha rastlamazsınız temelli biter hepimizde her türünden her tipinden gıcıklandığım hpvvvv
Duayı bende istiyorum atarsan sevinirim...
Bende erken yatmaya ve sabah namazına kalkmaya başlafım.. İnsan secdede sabah dua ederken daha bi yakın hissediyormuş bunu anca anladım..
Allah ibadetleri daim , pozitif hpv tiplerinide yenmemizi nasip etsin.Aminn

Tekrar teşekkür edeerim papatya smear sınucunu bugün aldım temiz çıktı zaten doktor yoktu konuşamadım regli bitince gel dedi özel hastaneye gidiyorum. Evet bnde tipleme istedim doktordan önce bi smearin sonucu gelsin dedi bana muayenede ondan sonra baksrz dedi.
Ben sabh aç karnıma greyfurt portaksl sıkıp içiyorum her gğn iki bardak.
Çörek otu aldım aktardan onu bir çay kaşığı çiğneyip sonrada yutuyorum günde iki defa yeşil çay birde ekinazya çayı aldım bugün ama daha hiç içmedim.
Bn regli olmama daha 10 gün var bu arada siğillerim bi tuhaflaştı açıkcası birde bn nette okudum iki gün her sabh sarımsak ezdim siğillerin üzerine koyup beklettim çok acıdı ondanmı şu an genital bölgemdeki o yerler morardı inan aklım takıldı sarımsak yaptı acaba bnim yakma tarihi gelene kadar ne olur bilmem genital bölgemm.....

Tekrar teşekkür edeerim papatya smear sınucunu bugün aldım temiz çıktı zaten doktor yoktu konuşamadım regli bitince gel dedi özel hastaneye gidiyorum. Evet bnde tipleme istedim doktordan önce bi smearin sonucu gelsin dedi bana muayenede ondan sonra baksrz dedi.
Ben sabh aç karnıma greyfurt portaksl sıkıp içiyorum her gğn iki bardak.
Çörek otu aldım aktardan onu bir çay kaşığı çiğneyip sonrada yutuyorum günde iki defa yeşil çay birde ekinazya çayı aldım bugün ama daha hiç içmedim.
Bn regli olmama daha 10 gün var bu arada siğillerim bi tuhaflaştı açıkcası birde bn nette okudum iki gün her sabh sarımsak ezdim siğillerin üzerine koyup beklettim çok acıdı ondanmı şu an genital bölgemdeki o yerler morardı inan aklım takıldı sarımsak yaptı acaba bnim yakma tarihi gelene kadar ne olur bilmem genital bölgemm.....
Naptın canım sen sürme öyle sarımsak falan ye bence sarımsağı ben öyle yapıyorum kriyo yaptıktan sonra zaten krem vericek doktor sonra baticon sür pamuğa sil oralarını iyice yaktıkça çıkabilir hemen doktora git tekrar yaktır zamanla pes ediyorlar ama mutlaka coriolus yada yurtdışından ahcc getirt kendine faydasını göreceğine inanıyorum ben ahcc alamadım coriolus aldım aşını ol ama 9 tipe karşı olanı çıkacaktı çıktımı bilmiyorum onu sorarsın doktoruna çıktıysa haberim olsun bende vurdurucam gardasil aşı olmuştum 3'5 yıl önce siğilim çıkmıyor ama hpv yi taşıyorum umarım hep birlikte kurtuluruz bu pislik hastalıktan

Bn şimdi sadece smear yaptırdım regli ol gel yakalım dedi bana tiplems sonra dedi reglim bitsin gidicem bnde yurtdışında almsm çok zor burda olsa bi şekilde alırım vajina içindeki siğili belki dondururuz dedi o canımı yakablir sonrasında dedi bugün gittim smear sonucu için hemde konuşur rahatlarım sorularımı sorarım o gün korkudan bşy konuşamadım çünkü ama yoktu doktor şansıma.

Aşıyıda sorarım gidince bakalım ne dşcek bn reglimin bitişini bekliyorum yani bu aradada düşünmemeye çalışıyorum aklıma getirmiyorum yakılcsk artk bundan kaçış yok sonrasında süreç nasıl olur bilmiyorım yazarım tabi..

X