Rabbime sukurler olsun ki oglum suan iyi canim. Gecti gittiGönülbağı tesekkür ederim arkadasım.. İnşallah bi daha cın2 cın3 vb bişi görmeyiz..
Rabbim hepimizi korusun esirgesin canım..
Oğlun nasıl oldu?? Baş dönmeleri ne alemde??? Farklı doktorlara götürdünmü??
Hayırlı haberler verirsin inşallah..
Teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım çok bikini alıp kuru şekilde kalmak mantıklı çünkü size de geçmiş olsunMerhaba
Bana koter yapılmıştı.
Doktorumdan izin alarak 4 gün sonra havuz kullandım.
Ama yara olduğu için açıkcası temiz tutulması vs gerekiyor. Dikkatli olunmalı yani.
Birde doktorun genel tavsiyesi ıslak kalma ve çamaşırını temiz tut o bölgeyi temiz tut oldu.
Çok bikini almıştım ben her deniz sonrası duş alıp değiştirdim.
Geçmiş olsun
Rica ederim. Kuru kalmak çok önemli demişti doktorum. İnş hayırlısı ile virüsü atarızda bugünleride hatırlamayız bile.Teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım çok bikini alıp kuru şekilde kalmak mantıklı çünkü size de geçmiş olsun
Rica ederim. Kuru kalmak çok önemli demişti doktorum. İnş hayırlısı ile virüsü atarızda bugünleride hatırlamayız bile.
Burda görmedim canım ama hpvliyiz comda bu konuda atlatanlar yazıyor bi bak istersen..Arkadaslar bu forum acilali beri hic virusu atan olmus mu ki? Tehlikeli olanlari da?
Arkadasım ben imzaladım... İnşallah türkiyede satılır.. Bu konuda epey okudum araştırdım strese girdim .. Sonra ahcc ye ulaştım ve kullanmaya başladım.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ahccnin-turkiyede-satilmasi-hpv-ile-mucadele.1028461/
Arkadaşlar Merhaba,
Hepinizin bildiği gibi HPV virüsünü vücuttan temizleyen AHCC'nin Türkiye'de satılması adına mücadele etmeye başladık. Lütfen desteklerinizi bekliyoruz. Biz ne kadar istekli bir şekilde saldırırsak onlar da o kadar savunmasız kalırlar. Her gün farklı farklı mail adresleriyle AHCC'nin Türkiye'de satılması için mailler atalım arayım bildiğiniz çaresiz bırakalım onları. Yurtdışında bir çok HPV virüslü AHCC ile sağlığına kavuşurken biz neden böylece bekliyoruz? Ben kabul etmiyorum bunu, hepinizi desteğini bekliyorum.
Ben şahsi olarak iki kurumla da görüştüm. Özellikle Türk Eczacılar Birliği olaya çok sıcak baktı.
Yapmamız gereken 3 adım var.
Birincisi imza kampanyasını yaymak ve imzalamak. Ekşi sözlük vb. platformlarda üyeliği olan herkes yardırsı lütfen.
İkincisi
Sırasıyla
teb@teb.org.tr ve
eposta@saglik.gov.tr
dhb@tarim.gov.tr
adreslerine AHCC'nin Türkiye'de satılmasının diğer insanlara bulaşıcılığı arttırmadan bitirmesi konusunda gibi içerikler ile mail atmak.
Karamsar yaklaşmayın, bu desteğin satışından para kazanacaklar emin olun bizden fazla onlar istiyor bunu. En fazla 10 dakikanızı alacak işlemler bundan tabiri caizse deli gibi saldırmalıyız ki istediğimiz olsun.
Bende leep olmustum sonrasinda hafif akintim olmustu kanamam falan olmamisti oyle. 10gun onceden adet oldum. Neden adetimi one cekti acaba diye dusunuyorum. Bugun adet 2. gunum. Yarin da kanamam bu seyirde devam ederse doktorumu arayip danisicam.bilgilendirirse buraya da yazarim cok gecmis olsunkızlar kolposkopi oldum hafıfı kanama sonra çok koyu renklı akıntı oldu. sonra 5/6 gun öncesinden adet oldum. adetim bitti.şimdi o akıntı yıne basladı. bu kolposkopiden sonrakı akıntımın rengı,önceki yanı kolposkopi olmadan öncekı akıntımın rengınden cok cok koyu. neden böyle kı hep boyle koyu mu gelecek artık akıntım
Adetiniz kac gun surdu? Benim suan 3. Gunum oldu ama 2. Gunluk yogunlugunda devam ediyo ara ara kramp giriyo regl sancisi gibi karnima. Sinirlerim bozuldu psikolojik olarak tansiyonum dusuyomus kan kaybindan diye dusunur oldum. Doktorum tatilde oldugu icin ulasamadim haber bekliyorum. Napsam bilemedim.benim adet bitti ama o koyu akıntı devam ediyor
Benim 20 gün sürmüştü kanama doktor ilaçla durdurmuştu sürebilir yani vücudun tolera edişine göreDoktorumla konustum. 3-4 hafta akinti da olurmus kanama da olurmus adet kanamasindan yogun olmadigi surece sikinti yok merak etme dedi. Bilginiz olsun siz de telaslanmayin kesilecektir elbet :)
20gun boyunca kanama seklindemiydi yoksa akinti seklindemiydi :/ biraz fazla uzun surmus. 3 gundur kanamam yogun gibiydi basim falan dondu tansiyonum duser gibi oldu midem de bulandi kesin kansiz kaldim dedim. Bir de ben 1 ayda 2 kere regl gordum malum bu operasyon sayesinde erken regl oldum. Kan yapici seyler mi yesem napsam :)Benim 20 gün sürmüştü kanama doktor ilaçla durdurmuştu sürebilir yani vücudun tolera edişine göre
Aslında kısa sürücektide ben kan kaybediyorum diye keçiboynuzu yedim oda kan damarı olusumunu tetiklemiş normalin üstünde kan damarı oluşmuş orada ondan bitmedi tavsiye ederim kansızlıgı olanlara bizzat faydasını gördüm20gun boyunca kanama seklindemiydi yoksa akinti seklindemiydi :/ biraz fazla uzun surmus. 3 gundur kanamam yogun gibiydi basim falan dondu tansiyonum duser gibi oldu midem de bulandi kesin kansiz kaldim dedim. Bir de ben 1 ayda 2 kere regl gordum malum bu operasyon sayesinde erken regl oldum. Kan yapici seyler mi yesem napsam :)
Bu arada gec oldu dogum yapmissiniz hayirli olsun & gecmis olsun allah anali babali buyutsun insallah :)