Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar AHCC kullanan varmı? Paketin içinde kapsül şeklinde mi yoksa toz halinde mi? Kapsül ise kaç kapsül çıkıyor bir pakette ve günlük kaç kapsül kullanmak gerekiyor ve paketin yaklaşık olarak fiyatını ne kadar. Lütfen kullanan ve bilen biri detaylı bir şekilde anlatarak yardımcı olabilir mi? :KK43:

Arkadaşlar AHCC kullanan varmı? Paketin içinde kapsül şeklinde mi yoksa toz halinde mi? Kapsül ise kaç kapsül çıkıyor bir pakette ve günlük kaç kapsül kullanmak gerekiyor ve paketin yaklaşık olarak fiyatını ne kadar. Lütfen kullanan ve bilen biri detaylı bir şekilde anlatarak yardımcı olabilir mi? :KK43:
önceki msjlarda detaylı yazmış elif

Merhaba bendeki kapsul halinde bi pakette 120 kapsul vardi gunde 5 tane aliyorum.fiyati esim biliyo ama 200 civariydi sanirim 250 de olabilir

KIZLARKOLPOSKOPİ SONUCUM ÇIKTI. 1 ADET 0.5 CM ÇAPINDA KİTLİ BEYAZ RENKLİ DOKU
LSL KOİLOSİTİK ATİPİ SAAT 12 HIZASI YAZIYOR. DOKTOR PAZARTESİ GELCEKMİŞ. GOOGLE YAZDIM LSL=CIN 1 E TAKABUL EDERMIS. TAKIP ÖNERİLİRMİŞ. YADA RAHIME EN AZ ZARAR VEREN LEEP YAPILIRMIS. (LEEP RİSK ALINMAK İSTENMEZSE YAPILIR YAZIYO ) ÇOCUĞUM YOK ,LEEP YAPTIRISAM BİR ZARARI OLURMU,ENDİŞELENİYORUM HAMİLELİK GECIRMEDİM HİÇ

KIZLARKOLPOSKOPİ SONUCUM ÇIKTI. 1 ADET 0.5 CM ÇAPINDA KİTLİ BEYAZ RENKLİ DOKU
LSL KOİLOSİTİK ATİPİ SAAT 12 HIZASI YAZIYOR. DOKTOR PAZARTESİ GELCEKMİŞ. GOOGLE YAZDIM LSL=CIN 1 E TAKABUL EDERMIS. TAKIP ÖNERİLİRMİŞ. YADA RAHIME EN AZ ZARAR VEREN LEEP YAPILIRMIS. (LEEP RİSK ALINMAK İSTENMEZSE YAPILIR YAZIYO ) ÇOCUĞUM YOK ,LEEP YAPTIRISAM BİR ZARARI OLURMU,ENDİŞELENİYORUM HAMİLELİK GECIRMEDİM HİÇ
Sıkınlmaz leepte ama cin1 de gereksiz 2 sene takip etmeni öneririm

Kızlar kolposkopilerinizde rahimden de parca alindi mi sizin? Benim rahim agzindan 1 tane digerleri rahimden alinmisti. Rahim agzindan alinan temizdi. Rahimden alinanlar kucuk old icin degerlendirelememis. Mayis ayinda olmustm. Merak ediyrm sizden de rahimden alinmis mi ?

Kızlar kolposkopilerinizde rahimden de parca alindi mi sizin? Benim rahim agzindan 1 tane digerleri rahimden alinmisti. Rahim agzindan alinan temizdi. Rahimden alinanlar kucuk old icin degerlendirelememis. Mayis ayinda olmustm. Merak ediyrm sizden de rahimden alinmis mi ?
Canım bende ilk smear alındı sonra hpv pozitif çıkınca rahim ağzından 6 tane ayrı ayrı parça alıp ayrı plastik kaplara koyuldu ayın 16 sında sonuçlarım çıkacak

Kizlar bu sigiller tam olarak nerede cikiyor? Benim esimde de sigil varmis yillar evvel doktor yaktirmis krem vermis gecmis.simdi yine bir tane daha var.. bende hep kendime bakiyorum ama sigil yok bende.olmasi gerekmiyor mu? Yoksa sinsi kotu bir sey mi var? Bende de cikmasi gerekmiyor mu? 6 ay doktora gitmistim bebek tedavisi icin keske kendisene sorsaymisim bir kere

Kizlar bu sigiller tam olarak nerede cikiyor? Benim esimde de sigil varmis yillar evvel doktor yaktirmis krem vermis gecmis.simdi yine bir tane daha var.. bende hep kendime bakiyorum ama sigil yok bende.olmasi gerekmiyor mu? Yoksa sinsi kotu bir sey mi var? Bende de cikmasi gerekmiyor mu? 6 ay doktora gitmistim bebek tedavisi icin keske kendisene sorsaymisim bir kere
Hpv DNA testi yaptır 100 küsür siğil tipi var bence ilk önce eşindeki siğili tipleme yaptırın sende hpv testini yaptır bazıları siğil yapıyor bazıları yapmıyor tipini öğrenmeniz bu yönde iyi oluyor eşinde varsa sende de var

Canım ayrıca siğiller sadece genital bölge ve makat bölgesinde çıkan bulaşıcı bir virüstür ayrıca saedece cinsel yolla bulaşır

Hpv DNA testi yaptır 100 küsür siğil tipi var bence ilk önce eşindeki siğili tipleme yaptırın sende hpv testini yaptır bazıları siğil yapıyor bazıları yapmıyor tipini öğrenmeniz bu yönde iyi oluyor eşinde varsa sende de var
Esime doktor bunlar onemli degil demis.. bana bir sefer doktorum smear testi yapmisti onda cikar mi? O dediginiz hpv testi nerde yapiliyor?

16 aylik evliyiz hep bakiyorum ama hic sigil yok bende acaba ic taraftami

16 aylik evliyiz hep bakiyorum ama hic sigil yok bende acaba ic taraftami
Düşük riskli siğiller ve orta yüksek üç gruba ayrılmıştır eşinde zaten tehlike oluşturmaz bayanlarda rahim ağzı kanserine yol açar eğer önlemi alınmazsa ayrıca illa siğil olacak diye birşey yok yüksek risk hpv virüsleri genelde siğil yapmaz mesela benim siğil yapmayan virüs çeşidi smear da çıkmaz ayrı bir test bu ya devlet hastanesinde oda belirli tiplere yani devlet hastanesi sadece yüksek risk grubun daki tiplere bakıyor mesela bazı örneğin gelişim veya mavi labaratuar 140 çeşide birden daha baktığı için hepsini görebiliyor oradaki cihazlar formun önceki sayfalarına bakarsan herşeyde aydınlanmış olursun arkadaşlar hep ince ayrıntısına kadar yazmışlar

Madem eşinizde var bukadar zaman neden bekledin biran önce önlemini al
Bebek istedik onun icin tedaviye giristik o arada bunu dusunemedim acikcasi.. cunku bebegi cok istiyorduk. Burada gezinirken tekrar aklima geldi..zaten tekrardan bir tedaviye basliyacagim ilk olarak buna baktimak olacak isim. Sen simdi sigil olmazsa daha riskli ve tehlikeli mi diyorsun?

X