sizin de hala var mı
biyopsi mi yaptrdmz patoljiYok geçti benim çok şükür. 6 aydır sesi çıkmadı. Ayrıca eskisi gibi sık hastalanmıyorum da.
İstinye Devlet Hastanesi'ne gitmiştim. Biyopsiye gerek duymadı. Direkt HPV dedi.biyopsi mi yaptrdmz patolji
bna 4 doktr hpv dedi canım düşün kac kadın doğ ve dermatalgcu ve en sonki kesti aldı patljiye yolladı bgn sonucu aldm kgıdı attm bak sonc ne cktıİstinye Devlet Hastanesi'ne gitmiştim. Biyopsiye gerek duymadı. Direkt HPV dedi.
biyopsi mi yaptrdmz patolji
bna 4 doktr hpv dedi canım düşün kac kadın doğ ve dermatalgcu ve en sonki kesti aldı patljiye yolladı bgn sonucu aldm kgıdı attm bak sonc ne cktı
biyopsi mi yaptrdmz patolji
Yok geçti benim çok şükür. 6 aydır sesi çıkmadı. Ayrıca eskisi gibi sık hastalanmıyorum da.
sizin de hala var mı
s[/QUOTEşu an siğiller dıruyo mu
Önce psikolojini bir toparla. Sakin ol. Sonra dediğimi bir uygula.bna 4 doktr hpv dedi canım düşün kac kadın doğ ve dermatalgcu ve en sonki kesti aldı patljiye yolladı bgn sonucu aldm kgıdı attm bak sonc ne cktı
Stres ki hem ne stres bir an once gecsin su bas donmesi ve bir daha hic olmasin insallah. Ona uzuluyorum bi taraftan kendime bi sey olacak diye korkuyorum. Rabbimin sinavi. Ne diyecegimi ne dusunecegimi sasirdim. Allah im yardim etsin hepimize.Sevgilingönül bağı oğlun için çok üzüldüm .. Rabbim acil şifalar versin.. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur .. Çünkü seninde stres düşmanın ki şu an oğlundaki kist sebebiyle .. Bu zalim stres sizin evde kol geziyordur...
Bugün ben de patoloji sonucumu aldım.. Cin 1 çıktı hpv 16 zaten vardı... Doktor cin2 de rahim ağzını, cın3 de rahmi alıyorum sizin gibi çocuğu olanlarda dedi...
Bundan sonra 1 leri sever oldum.. İnşallah hep birlikte atlatırız oplun için dua edeceğim....
Sana da cok gecmis olsun. Inan kolay degil ama rahim alinsa da bir sey olmuyor yasayip gidiyorsun ki bu en kotusu. Allah korusun benim oglumda bi sıkıntı cikarsa bile alinacak bi sey de degil. O yuzden beterin beteri var ama insan yasarken anliyormus bunuStres ki hem ne stres bir an once gecsin su bas donmesi ve bir daha hic olmasin insallah. Ona uzuluyorum bi taraftan kendime bi sey olacak diye korkuyorum. Rabbimin sinavi. Ne diyecegimi ne dusunecegimi sasirdim. Allah im yardim etsin hepimize.
Sigil degilmişkikızlar gece hiç uyumadm hep hiv oldgmu gördgm sabah erken kalktım aç karnına patoloji testimi alıp test yaptrcaktım şansa bakın ki doktorum izne cıkmıştı bnde utandgm için diğer doktorlara girmedm. testte hpv yazmıyo yanlış mı yaptılar bilmiyorm ama 4 doktor yayıldgnı görüp siğil demişti patolojide cıkanı atıyorm az cok hepiniz hpv de master yaptınız doktorum yarın gelickmiş yarın göstercm gidip kagıt bu lipom haric yazısını da anlamadm yarını bekliorm
Arkdaslr dogum yaptım sezeryanla
Neyse normal olmadıgınada sevindim nolur nolmaz bunda bile lohusa depresyonuna girdim 2 günde neyseki hızlı cıktım gibi
Tşk güzel dilekler için
Geçmiş olsun cnm bende biorezonans tavsiye ederimStres ki hem ne stres bir an once gecsin su bas donmesi ve bir daha hic olmasin insallah. Ona uzuluyorum bi taraftan kendime bi sey olacak diye korkuyorum. Rabbimin sinavi. Ne diyecegimi ne dusunecegimi sasirdim. Allah im yardim etsin hepimize.
doktoruSigil degilmişki
Arkdaslr dogum yaptım sezeryanla
Neyse normal olmadıgınada sevindim nolur nolmaz bunda bile lohusa depresyonuna girdim 2 günde neyseki hızlı cıktım gibi
Tşk güzel dilekler için
Gönül bağı ben pozitife bakmayı öğrendim bu süreçte.... Biyorezonans ve alternatif tıp a da bak istersen oğlun için canım..
Bu alanda baya etkili isimler varmış..
Muğla yatağanda mehmet yansal varmış bbvb...
Eğer alınamayan bir yerde ise alternatif tıp vb çare olabilir ...
Rabbim dert verip derman aratmasın...
Dermansız derdi zaten düşmana bile vermesin..
Kendine iyi bak sen kendine bakmassan hpv karşı atağa geçer canım..
Ne olursa olsun iyi yanından bak ki hpv kazanmasın ...
Zor biliyorum ancak beterin beteri var inşallah oğlunda sendeki azmi kararlılığı gördükçe cesaretlenir ve aşar sıkıntıları....
kızlar doktorum izinli diye göstermedim başka doktora. iç hastalıklarda yaptırdım sisinin istediklerni cybh testini. idrarda testi de yaptırdım idrarda yassı epitelim 15 çıktı. normal deger referansı 0-6 gözüküyo. doktor demek ordaki siğilmiş bak idrarında gözüküyo dedi kadın doğuma git dedi izni bitsin doktorumun gidicem. patoloji sonucmda cok katlı yassı epitel dokusu yazıyo o ne nonu da bilmiyorm siğil gbi ve büyüyo coğalan bişe sisi burdaysa kesin bilir oStres ki hem ne stres bir an once gecsin su bas donmesi ve bir daha hic olmasin insallah. Ona uzuluyorum bi taraftan kendime bi sey olacak diye korkuyorum. Rabbimin sinavi. Ne diyecegimi ne dusunecegimi sasirdim. Allah im yardim etsin hepimize.
sisi orda mıısınız senin tecrübene ihtiyacmz var :)yalniz sebi
Yassı epitelden nasıl siğile baglamış anlayamadım bendoktoru
kızlar doktorum izinli diye göstermedim başka doktora. iç hastalıklarda yaptırdım sisinin istediklerni cybh testini. idrarda testi de yaptırdım idrarda yassı epitelim 15 çıktı. normal deger referansı 0-6 gözüküyo. doktor demek ordaki siğilmiş bak idrarında gözüküyo dedi kadın doğuma git dedi izni bitsin doktorumun gidicem. patoloji sonucmda cok katlı yassı epitel dokusu yazıyo o ne nonu da bilmiyorm siğil gbi ve büyüyo coğalan bişe sisi burdaysa kesin bilir o