- 25 Haziran 2017
- 23
- 9
- 34
sen mi gördn kanadı mıMakat içimde çok fazla siğil var ve iyi bir doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldan çok iyi bir doktor önerisi olan varmı? Lütfen yardım edin...
Bugün doktor parmakla muayene edip söyledi tek seansla hepsini yakarsak makat darlığı gelişir o yüzden ilk önce yarısını 3 ay sonra da diğer yarısını yakmamız gerekiyor dedi ve ilk yakma işlemi için 4000 tl istedi bana fazla geldi. İstanbul'da bildiğin iyi bir doktor varmı?sen mi gördn kanadı mı
Yasir gözü ye bir bak ama oda çok pahalıdırBugün doktor parmakla muayene edip söyledi tek seansla hepsini yakarsak makat darlığı gelişir o yüzden ilk önce yarısını 3 ay sonra da diğer yarısını yakmamız gerekiyor dedi ve ilk yakma işlemi için 4000 tl istedi bana fazla geldi. İstanbul'da bildiğin iyi bir doktor varmı?
Tekrar bulasma imkani var mi? Hpv tipiniz neydi daha once ?2 buçuk yıldır hiçbir şey yoktu ama 1 hafta önce bir siğilim çıktı. Geçti sanmıştım hatta hpv testi yaptırmıştım birkaç ay önce ve negatif çıkmıştı. Sirke ile eritmeye çalışıcam çok üzgünüm(
Tekrar bulasma imkani var mi? Hpv tipiniz neydi daha once ?
Aynı tipler bulaşmaz ama farklı tipker bulaşabilirHpv 6 idi bendeki. Bulaşma imkanı var mı derken? Geçtikten sonra tekrar bulaşma imkanını mı sordunuz?
Aynı tipler bulaşmaz ama farklı tipker bulaşabilir
Bulaşma heryerden olabiliyor kuaförler lazer merkezleri hamam umumi tuvaletler
Siz kotermi yaptırdınız? Doktorunuz nerde kim?Valla hiçbirini de kullanmıyorum. Bence bendeki yine 6. Yani hep vücudumdaydı ve geçmedi diye düşünüyorum. Neyse soluğu doktorda aldım. Gidecek parça incelenmeye. Aldırıp yaktırdım az önce. Ne olduğunu öğrenicem 1 haftaya
Siz kotermi yaptırdınız? Doktorunuz nerde kim?
patolojiye yollamışlardı benimkinide tipi yazmıyordu sonuçta sinir oldumPatalojiye göndermek için önce kesip aldı parçayı. Altını da koterle yaktı.
B
patolojiye yollamışlardı benimkinide tipi yazmıyordu sonuçta sinir oldum
Bu hamilelikte kullanılıyor mu?
Can'ım hiç bilgim yok inan.. Hpv 16 pozitif çıkınca biyopsi yaptılar yayılımına bakmak için . 24 ağıstosta sonuç çıkacak bende 2 çocuk annesiyim korkuyosun ve çare arıyor sun.. O yüzden araştırmaktayım halen bunun hpv 16 karşısında olumlu sonuçlandğını yazanlar var başka forumlarda vb.. Bende ya nasip deyip başlıcam...Bu hamilelikte kullanılıyor mu?
Can'ım hiç bilgim yok inan.. Hpv 16 pozitif çıkınca biyopsi yaptılar yayılımına bakmak için . 24 ağıstosta sonuç çıkacak bende 2 çocuk annesiyim korkuyosun ve çare arıyor sun.. O yüzden araştırmaktayım halen bunun hpv 16 karşısında olumlu sonuçlandğını yazanlar var başka forumlarda vb.. Bende ya nasip deyip başlıcam...
İyi etmişsiniz bende cesaret edemedim cok fazla dozu korkuyorum ben
Saolasın inşallah bugüne değin bağışıklığa dikkat etmedim .. Uyku vb dikkat etmedim.. Smear testi 35,5 yaşında yaptırdım.. İnce düşünce li hatta takıntılıydım.. İşim konusunda hassastım en iyisini yapayım diye uğraştım didindim.. Şimdi beyhudeymiş aslolan çocuklar kendin ailen vb diye düşünüyorum.. İbadetler konusunda eksiktim şimdi ezan bekliyorum ve kazalarıma başladım... Biyopsiden önce narkozy almadan önce ya uyanamassam diyorsun ... Ama orda bi Allah bide sen varsın ... Artık öncelik sıralarını değiştirdim Hayatta asla takılmaması gerektiğini sağlığa 2 dünyaya da görevlerini yapabileceğimi anladım... Yazmayım daha ama insan rahatlıyomuş bak :)Geçmiş olsun.İnşallah şifa olur. Sadece 16 ya mı etki ediyor ki? Gerçi immun kuvvetlendirici yazıyor. Yani vücudu güçlendiriyor bağışıklığı anladığım kadarıyla. Zaten önemli olan o.