Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Almanya yi bilmiyorum ama Amerika dan sorunsuz geldi bana hem de 11 kutu. Gida takviyesi oldugu icin sorun cikmadi

Ben bir sey sormak istiyorum. Kullandigim takviyelerden dolayi istahim cok acik kilo aldim. Zaten yazmistim. Zayiflamak hastaligi tetikler mi acaba ? Bi 5 kilo vermm lazim. Duzenli beslenerek olacak tabi bu. Mesela kanseri atlatanlara zayiflamayi yasakliyor doktorlar. Size oyle bir sey soyleyen oldu mu ?

Kizlar haberlerde domuz genindeki virusleri temizlemeyi basardilar diye bi haber cikti. Sira bize de gelir belki :)
Ben zaten dna nın bunu kendi başarabildigini okudum

Sadece ekmek ve şekeri kesin kilo vericeksinizr bunları kanser hastalrınada öneriyorlar

Arkadaslar eşlerine hpv 16 veya başka blr tür için test yaptıran var mı???
Sonuçta bizde böyşe bir virüs varsa onlarda da kesin vardır..
Biz iyileşip tekrardan onşardan kapmayalım diye bu testi yaptıran var sa nerede ve kaç paraya yaptırdığını yazarsa aydınlanmış oluruz:)
Bu arada ben eşimle kardeşçesine yaşamaya başladım.. Tekrar tekrar bulaştırıp durıruz diye birbirimize...
Ama ben ahcc kullanmaya da başlafım inşallah atacağım bu virüsü .. Biraz toparlanıp kendisinede bu takviyeden almadan önce , bu virüs onda varmı kaç tlye test yaparlar zor bir testmidir bilmek istedim...

S sisi95 canim beni hatirliyosundur belki. Benim hpv tipleme testim negatif geldi. Bu nasil oluyo? 16 tane tipe bakilmis sadece
Merhaba... Eskiden hangi tipti ve nasıl bi bakımla negatif geldi açıklarmısımız??
Eğer yüksek riskse eskiden bu sonuç hepimiz için umut veren bir sonuç olacak.. Herhalukarda sizin için sevindim gelmiş geçmiş olsun..

Mrb.. Daha once hpv tiplemesi yaptirmadim. Bende 3 tane vardi ne urediler ne cogaldilar. Sigil oldugunu bile bilmiyordum et beni saniyodum. Ta ki esim bendede var diyene kadar. Onda bi tane cikmis kesmis. Ve 10 tane kadar uremis. Sonra o urolojide dondurdu spreyle. Bende kadin doğumda yaktirdim. Benden alinann parcalar patolojiye gitti. Ve parcalar siğil diye geri geldi sonucum. Smear testimde temiz cikmisti(bunlar subat ayinda oluyo). Sonra gecen ay üniversite hastanesine gittim hpv tipleme icin. Suan bende sigil falan yok. Ama eşimde yine 3-4 tane sigil var penis ustunde(prezervatif ile korunuyoruz). Sanirim penis ustundekiler dondurulmamis onda. Her neyse hpv sonucum hpv saptanmamistir diye geldi (16 tane tipe bakilmis) belki bu tiplerde baska da olabilir

Testi lezyon varsa yapiyorlar bildigim kadariyla. Yani sigil olmasi lazim esinizde. Teste o kadar para vereceginize ahcc kullanin cunku esinizde de vardir zaten

Hpv saptanmamıştır raporu süpperrr güzel olmuş.. Demekki her genital bölgedeki hpv değil:)
Allah rastlaştırmasın tekrar gelmiş geçmiş olsun

Testi lezyon varsa yapiyorlar bildigim kadariyla. Yani sigil olmasi lazim esinizde. Teste o kadar para vereceginize ahcc kullanin cunku esinizde de vardir zaten

Ya aslında benim amacım.... O da seyirci değilde böyle ne bileyim birebir içinde olsun istiyorum... Benden biyopsi aldılar ya .. Ben sonucu beklerken araştırıp ediyorum ya kendi kendime... Çok ça o da gerilsin vb diye istedim.. Bencilce mi yooo değil... Çünkü kendisinden geçtiğini düşünüyorum... Belkim testi eşide yaptıran vardır da öğreniriz..
Bu arada ben 48 günlük ahcc yi 520 tlye aldım eminim test çok daha uygundur

Bu arada gardasil vb aşı damı olsam diye düşünüyordum bu bilgiyi buldum
https://asihakkinda.com/2012/10/07/rahim-agzi-kanseri-ve-hpv-asisi-hakkindaki-30-gercek/7/

her genital bölgedeki siğildir. hpvdir. elifcim. kadın siğilleri gecince gtmiş ve tiplme olarak 16 taneye bakılmış yalnzca
Siğil olsayfmdi urerdi diye dusunuyorum hele ki 6-11 olsaydi. Ama bendekiler 3 tane ne buyudu ne cogaldi. Normal dogumda yaptım 1 sene once. Doktor demek ki iceri bulasmamis dedi. Ama bu virus cok bulasici bulasmamasi imkansiz. Sadece yuksek risklilere ve 6-11 e bakilmis. Yüksek riskli olmamasi bile rahatlatti beni cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…