- 8 Ağustos 2017
- 143
- 281
- 43
Bilgilerime gore 6 ve 11 dusuk risk geri kalani yuksek risk. Belki diger dusuk risklilerden mevcuttur sizde. Ozel hastaneye gidip dger tiplere baktirabilirsiniz iciniz rahat etmesi icin ama fiyatlari 400-500tl gibi bisey malesef. Ama bence bu asamada yuksek risk grubunda olmadiginiz icin sevinin :)Evet sadece 6-11-16-18-31-33-35-39-45-51-52-56-58-59-66-68 bunlara bakilmis
Düşük riskliler kendiliginden 1-2 yılda gidebilir kendinize iyi bakmaya baslayınEvet sadece 6-11-16-18-31-33-35-39-45-51-52-56-58-59-66-68 bunlara bakilmis
Tamamen yenenler var yabancı forumlarda okudumArkadaslar merhaba... Herşey akışında giderken iş ev çocuklar eş vb krediler ödevler vb vb.. Yanılmıyorsam 14 temmuzdu sağlık ocağında pap smear testi yapıldı..
Sonra aile doktoru aradı çok iyi bir hanımdır burasıda küçük bir yer saolsun hem aradı anlattı hemde sağlıkocağına çağırdı.. Gittim hpv 16 pozitiflik kağıdıyla başka bir evrakla merkeze gönderdi.. Gittim ve doktor kötü bir virüs olduğunu ama 2 çocuğumun olmasının iyi olduğunu .. Aynı gün genel anestezi ile rahim ağzı kanseri için parçalar alacağını vbvb birsürü şey anlattı.. Eşimle gitmiştik bende tamam dedim ve beni o gün yatış işlemi yaparak kadın doğum bölümüne gönderdi..ameliyathane de kendi kaderimle hayatımla yüzleştim ve korktum.. Doktor geldi ve uyutuldum uyandığımda 3 farklı kaplarda numuneler aldıklarını gördüm.. 24 ağıstosta sonuç çıkacak.. O günden beri kadınlar kulubü ve hpvliyiz vb heryeri okuyorum üye oluyorum.. İlk çok korkuyosunki halen korkuyorum rahim ağzıve rahim alma işlemi olabilir demişti doktor... Bende hpv sitesinde yardım istedim ahcc için.. Bakalım perşembe gönderecekler Türkiye ye kendileri getiriyormuş ve telde epey anlattı .. İnsan evladona sarılırken korkuyor biraz içim rahatladı umarım ahcc ve dualarla bunu yenerim.. Rabbim tüm bitopsi bekleyenlere yardım etsin ...
Aranızda ahcc kullanıp hpv 16 yı tamamen yenen varsa yazabilirmi bir umut bin umut olur....
hangi siteden hangi markadan aldnz oda ck önmliArkadaslar merhaba... Herşey akışında giderken iş ev çocuklar eş vb krediler ödevler vb vb.. Yanılmıyorsam 14 temmuzdu sağlık ocağında pap smear testi yapıldı..
Sonra aile doktoru aradı çok iyi bir hanımdır burasıda küçük bir yer saolsun hem aradı anlattı hemde sağlıkocağına çağırdı.. Gittim hpv 16 pozitiflik kağıdıyla başka bir evrakla merkeze gönderdi.. Gittim ve doktor kötü bir virüs olduğunu ama 2 çocuğumun olmasının iyi olduğunu .. Aynı gün genel anestezi ile rahim ağzı kanseri için parçalar alacağını vbvb birsürü şey anlattı.. Eşimle gitmiştik bende tamam dedim ve beni o gün yatış işlemi yaparak kadın doğum bölümüne gönderdi..ameliyathane de kendi kaderimle hayatımla yüzleştim ve korktum.. Doktor geldi ve uyutuldum uyandığımda 3 farklı kaplarda numuneler aldıklarını gördüm.. 24 ağıstosta sonuç çıkacak.. O günden beri kadınlar kulubü ve hpvliyiz vb heryeri okuyorum üye oluyorum.. İlk çok korkuyosunki halen korkuyorum rahim ağzıve rahim alma işlemi olabilir demişti doktor... Bende hpv sitesinde yardım istedim ahcc için.. Bakalım perşembe gönderecekler Türkiye ye kendileri getiriyormuş ve telde epey anlattı .. İnsan evladona sarılırken korkuyor biraz içim rahatladı umarım ahcc ve dualarla bunu yenerim.. Rabbim tüm bitopsi bekleyenlere yardım etsin ...
Aranızda ahcc kullanıp hpv 16 yı tamamen yenen varsa yazabilirmi bir umut bin umut olur....
aldığınız bu mu bnde ona göre alıcam daİyi dileklerin tümü için tesekkur ederim arkadaslar.. İnşallah 24 ağıstosta çıkacak biyopsi sonucu da umut verici olur.. Can'ım ben hpvliyiz diye bir sitenin de mümkün mertebe bir çok forumunu okudum halende ekşisözlük dahil birçok yerden ahcc konusunu ve hpv 16 bendeki tiplemeyi okuyorum.. Hpvliyizden ordaki editörden yardım istedim bu konuda bilgili bir arkadasın nosunu verdiler ..onunla konuştum ve dpktordan daha çok şey anlattı saolsun tıme health ahcc için fiyat aldım.. Sonra sahibinden com da umut beyle konuştum o da çok bilgi aktardı hem hpv 16 hemde bende aşırı kaygı var onlar için olumlu bir çok bilgi verdi.. Çocuklarım olduğu için çok endişe yapıyordum örneğin artık farklı tuvalet kullanıyorum.. Vb .. Ama eşimdede olduğu ve ben iyileşşem bile ondaki hpv 16 geçmediği sürece tekrar bulaşacağı konusunda bilgi sahibi oldum bugün ödemeyi yaptık.. 8 ay gibi eşimle özel zaman geçirmeme kararı aldık.. Ondada ahcc kullacağız biraz maddi durumu düzeltelim çünkü çalışşakta süreçte bu tedavi pahalıya gelicek.. Ama onada alacağız inşallah oda kullanacak .. Benim aldığım 600mg 120 tablet .. Sabahları aç karnına 5 tablet içip 3 gram ahcc almış olacağım bu süreçte inşallah herşey iyi geçer.. Sigara içiyordum malesef şimdilik günde bir limon ve çörekotuna başladım. Ahcc kargosu geldiği gün günde 5 e düşürdüğüm sigarayıda tedavi boyunca ve belkide tedavi bitincede ağzıma sürmeyeceğim.. Hpv 16 konusunda ne bulursam izliyom okuyom... Sadece Allah büyük ve dualarımı edip dikkatli olmaya çalışıyorum
Can'ım aldığım bunun 120 kapsül olanından aldım ..aldığınız bu mu bnde ona göre alıcam da
o ne kadar ? bunun bi büyük boyu mu ? yoksa bundan iki tane mi aldnzCan'ım aldığım bunun 120 kapsül olanından aldım ..
Canım resmini gördüğümü anımsayanadım istersen benimki bügün kargoya verilecek .. Kargo ulaşınca resmio ne kadar ? bunun bi büyük boyu mu ? yoksa bundan iki tane mi aldnz
ne kadara aldınız kaç tame aldınız bi de kargo parası dahil mi hangi kargoyla geliyor ck soru sordm kusura bakmayınCanım resmini gördüğümü anımsayanadım istersen benimki bügün kargoya verilecek .. Kargo ulaşınca resmi
çoçuklar kurstan gelecek o yüzden hemen yazayım . Kargo yu sormadım inşallah dahildir Paketi 260 tl idi.ne kadara aldınız kaç tame aldınız bi de kargo parası dahil mi hangi kargoyla geliyor ck soru sordm kusura bakmayın
canım burda hiç kimse yazmıyo coğu egoist iyileşen ugramaz buraya yazmaz yardım etmz cok nadir isimler vardr yazan. onun dışında yazmazlr boşuna sormaarkadaslar yurt dışından kinoko marka kinoko gold ahcc varmış bunu da kullanmak istiyorum devamında.. Burada okuyanlardan kinoko gold ahcc kullanan varmı ? Bunu resmi reçeteylemi alıyorsunuz? Ben yurtdışında yaşayan arkadaslardan kullandıklarının resmini istesem buraya atabilirlermi??? Kendi çevremde akrabası arkadaşı yurtdışında olan var onlardan da bunu temin etmek isterim...