- 24 Temmuz 2017
- 94
- 12
- 34
yakıldı mıİç dudakta ve makatta çok yoğun ve vajina içinde de vardı
Evet anestezi verdiler bana öyle yakıldı içlerde bayağı vardı çünküyakıldı mı
bn şu an farkettm klitorisin üstünde fındıktan küçük bse var dokunamyrm agrıyo bu ne off siğil böyle mi oluyo içte vardı bi de bu çıktı başıma off allahım offEvet anestezi verdiler bana öyle yakıldı içlerde bayağı vardı çünkü
Oyle bir durumum yokkızlar son yazdgmı okudnz mu
Ben vardım ama leep yapıldı konizasyon biraz daha ileri bir teknikMerhaba hanimlar Aranizda cocugu olmayip biyopsi sonucu hsil gelen ve konizasyon yaptirmis olan var mi?
Boyle bi durumum var da tedirginim napsam bilemedim
Devlet hastanesine gitmistim ve ilk leep olmustum zaten. Ama sinirlar pozitif geldigi icin konizasyon yapalim dedi doktor. napsam bilemedim. Konizasyon daha riskli. Yasimda 25. leeple ugrasmak istemiyolar herhalde bi daha sinirlar pozitif gelir diye..Ben vardım ama leep yapıldı konizasyon biraz daha ileri bir teknik
Mümkünse leep yaptırın
Evet olabilir bence bir doktorl daha görüşDevlet hastanesine gitmistim ve ilk leep olmustum zaten. Ama sinirlar pozitif geldigi icin konizasyon yapalim dedi doktor. napsam bilemedim. Konizasyon daha riskli. Yasimda 25. leeple ugrasmak istemiyolar herhalde bi daha sinirlar pozitif gelir diye..
Siğil ağrı yapmaz diye biliyorum hatta ağda yaparken kendime heryer kan olurdu zerre acısı olmazdı belki iltihaplı sivilce falan olabilirbn şu an farkettm klitorisin üstünde fındıktan küçük bse var dokunamyrm agrıyo bu ne off siğil böyle mi oluyo içte vardı bi de bu çıktı başıma off allahım off
kist olabilir miSiğil ağrı yapmaz diye biliyorum hatta ağda yaparken kendime heryer kan olurdu zerre acısı olmazdı belki iltihaplı sivilce falan olabilir
Bilemem ama sivilce çok ağrı yapar onu biliyorumkist olabilir mi
Cin2 cikinca konizasyona gerek olmuyomus acaba siz hsil ken cin seviyenizi biliyomuydunuz?Evet olabilir bence bir doktorl daha görüş
Konizasyon sonrası hamilelikte peser denilen birşey takıyorlar rahim agzına gebelikte genelde yatmak gerekiyor. Daha zorlu geçebiliyor
Belki özelde daha uzman bir doktor 2. Leeple halleder
Benim cin3 tü zaten leep 2 kez yapılabilirCin2 cikinca konizasyona gerek olmuyomus acaba siz hsil ken cin seviyenizi biliyomuydunuz?
Cin3 se kesin konizasyon yapiyolarmis
Tamam cok tesekkur ederim. Cin3 ken konizasyon yapilmamis size sansliymissiniz uzman konusunda. Ben de arastirip oyle yaptiricamBenim cin3 tü zaten leep 2 kez yapılabilir
Uzman bir doktor buluun bence
Konizasyona gerek olmayabilir
Genıtal ucuk olabılır mı?bn şu an farkettm klitorisin üstünde fındıktan küçük bse var dokunamyrm agrıyo bu ne off siğil böyle mi oluyo içte vardı bi de bu çıktı başıma off allahım off
pembe fındık gbi.. uçuğa da bnzemiyo anlamdm ki doktora gdcm bi de bunun için. off içi su toplu da degl yani anlamdm ki ne işGenıtal ucuk olabılır mı?
Lütfen banada duayı atarmısın ? Hpv 16 tipteyim.. Rahim ağzı kanseri için geçen hafta biyopsi alındı bende bu duadan okumak isterim..Kızlar hepinize selam.
Biliyorsunuz ben artık umudumu kaybetmiş doktora bile gitmek istemiyordum. Hatta genital bölgeme bile bakmıyordum. Yarın için randevu aldım bugün temizlik yaparken gördüğüme inanamadım. Sayılamayacak kadar çok olan siğillerimden sadece 1 ( BIR) tane kalmış. Yani inanamadım tekrar tekrar baktım , iyice kontrol ettim ama yok gerçekten. Bir tane çok büyük vardı yani imkansız onun kaybolması kriyodan hiç bir zaman etkilenmedi o kararmadı bile gün geçtikçe büyüyordu ve çok hassas bir yerdeydi. Hala inanamıyorum. Son kriyodan sonra dahada bir artmıştı halbuki
Nasıl olduğuna dair tek birşey söyleyebilirim DUA. Gerçekten dua ile geçtiğine inanıyorum. Allah'a binlerce kez Şükürler olsun. Benim için bir mucize bu. Inşallah son kalanda geçer ve kurtulurum, kurtuluruz. Hala inanamıyorum yanlış mu görüyorum diye bakıyorum ama yok, yoklar yani gitmişler.
Duayı isteyen olursa mesaj atabilirim. Hepimize gecmiş oldun inşallah kurtulacağız
Butun tiplere bakilmamis olabilir. Mesela sadece yuksek risklilere bakilmistir devlet hastanesine gittiyseniz zaten kesin oyledir. Devlette dusuk riskli gruba bakilmiyorMrb arkadaslar uzun zamandir yazmiyodum. Ocak ayinda sigillerimi farkedip yaktiemistim. Esimdede vardi. Esimde dondurdu. Benden alinan parcalar patolojiye gonderildi. Sonuc siğil olarak geldi. Smear sonucum temiz gekdi. Gecen ay hpv dna tipleme testi yaptiedik. Bugun sonucumu aldim. HPV saptanmamistir yaziyo. Ben dusuk risklisi ciksin diye dua ederken hpv negatif geldi cok şükür. Ama esimde sigil hala var. Yani doktorlar sigil dedi. Ama benim hpv negatif geldi. Kafam allak bullak oldu. Doktoruma sordum zaten bu virusu vucut kendi kendine de atabilir dedi. Bende sigil 3 taneydi. Suan hic yok yakildiktan sonra cikmadi hic. Ama esimde bikac tane kalmis
Evet sadece 6-11-16-18-31-33-35-39-45-51-52-56-58-59-66-68 bunlara bakilmisButun tiplere bakilmamis olabilir. Mesela sadece yuksek risklilere bakilmistir devlet hastanesine gittiyseniz zaten kesin oyledir. Devlette dusuk riskli gruba bakilmiyor