Ya arkadaşlar ben kötü bişey yaptım galibaGecenin bu saatinde artık nie bilmiyorum çok sinir oldum ele gelip sallanan siğilleri tek tek kopardım sonradan çok korktum hele musluktan su akar gibi kan akınca ödüm koptu ama yapmış oldum offf hayır nası bi sivri zekalıysam kan kaybından bişe olmasın die de hemen arkasndan kaşık kaşık pekmez içtim allam ya gülimmi ağlymmi napimmm:):)
kaydirigubbakcemile3 sinirin geçmiştir umarım :ecrin_bebek:
melekcim en güzelini yapıyosun hiç takmamak gerçekten rahatlatıcı yerimseniben
umursamıyorum yapılmasını gerekini yapıyorum bu kadar bu iş :lepi:
sonunda bi gün tamamen biticek sositososito
bu arada arkadaşlar kullandığınız ilaçları ve kullanma nedenlerinizi yazarmısınız lütfen :uhm:
canım onu biliyorum tabikide herkesin bünyesi farklıdır bi ilaç herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir hatta etki göstermektende öte bünyeye zararıda dokunabilir =)
hepimizin bilinçli olduğunu düşünerek açıklama gereğini duymamıştım kaydirigubbakcemile2
uyardığın için tşk ederim :1hug:
doktorum dondurma işlemi sonrasında bölgenin enfeksiyon kapmasına meyilli olacağını söyleyerek krem şeklinde antibiyotik vermişti bana
başka bi yerdede antibiyotiğin yanında bölgedeki hücrelerin yenilenmesi için antibiyotik yanında hücre yenileyici ilacında alınması gerektiğini okumuştum bu bi yandan tedavimizi destekliyor..
bu nedenle sordum acaba bizler bunları uyguluyomuyuz :uhm:
eğer doktorumuz bize ilaç önermediyse doktorumuzu uyarıp kendisinden bize uygun olan ilaçları yazmasını rica edelim a.s.
umarım açıklayıcı ve faydalı olabilmişimdir...
Arkadaşlar siğillerimi koparttığım gece çok kötü olmuştum ama sabah kalktığımda neredeyse iyiki kopartmışım dedim:S çünkü koparttğm siğillerin yerinde ne bi yaraizi ne başka bişi yoktu normal tenimdi zaten koparttklarımda rengi gri gibiydi sanırım artık kopmak için bişey bekliyorlardı:) Zaten o gece batikonla fln iyice temizledim. Doktora yarın gidebilicem anca ve bana öyle geliyorki son kez dondurucam çünkü elime sadece birkaç tane sivilce gibi kabarıklık geliyor öle olanlar geçen seferlerde hemen iileşmişti umarım hissettiğim gibi olur. Buarada böyle diyorum ama kimse burdan siğillerinizi koparın kurtulun gibi birşey anlamasınlütfen olumsuz bi etkisi fln olucakmı onu henüz görmüş değilim çünkü. Böyle durumlar sizlerle paylaşym dedim inşallah bidahaki sefere o çığlıklardan atabilicem.. ben de hepimizde.. :):)
. sade_kahve direk yazınca kkorkutucu olmuşsun canımaslında bulaşıcı testlerimizi check-up falan 2 yılda bir falan yaptırmamız gerek elbette. ayrıca demir eksikligi de sanırım hpv yi tetikliyor. doktorum demir eksikliği de var gibi sende demişti.
sade_kahve sende hpv yoktur diyor.
Benim tedaviye başlamadan önce 15 tane felan vardı. Şuan yok.
evet ben gercekleri yazdim korkutucu ya da degil, hiv belirtilerinden biri de hpv imis
bende demir eksikligi de cikti bu arada
bende hpv yoktur mu? anlamadım kim diyor
dikkat edersen DREKT BELIRTISIDIR demedim, lutfen dogru anlayin
hiv kapmis kiside hpv vs gibi virusler daha kolay kendini gosteriyor bagisiklik sistemi coktugu icin
bence ozellikle evli olanlar eslerini de mutlaka bu tip testlerden gecmeleri konusunda uyarmalilar
evli ve tek esli bayanlar, bunu eslerinden kaptiklarina gore mutlaka eslerini uyarmali
ornegin hepatit - b turkiyede cok yayagindir ve bulasmasi icin 1 kere temas yeterli
hiv ise hemen bulasmasa dahi tekrarlayan temaslarda bulasir
sigil vardi gecti gitti diye dusunulurse cok yazik
MALESEF para karsiligi yapilan korunmasiz iliskiler ve cokeslilik oldugu surece bu hastaliklar olmaya devam edecek