Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

peki 16 o zararlı tipse napıcm nası ögrencm ((

bir de siğil olup olmdgna da emin olamıyorm ya alerjik bişeyse onun tespitini yapamaz mıyız bakire kızlara neden bse yapılmıyo o kdr kötüyüm ki ((

bi de canım dewlet hastanelernde ssk kapsamında yakımı ücretli mi her cıktgnda yakarlar mı hiç bişe bilmiorm

bi de canım dewlet hastanelernde ssk kapsamında yakımı ücretli mi her cıktgnda yakarlar mı hiç bişe bilmiorm
FSM hastanesinde (eski PTT,İstanbul) ücretsiz yakıyorlar.
Ayrıca aklı basında bir doktora tetkik için git mutlaka. Bu işle ilgilenen tecrübesi olan.Bakirelere test yapan doktorlar varmış ama neye göre bilmiyorum.Araştırıp konuşmak lazım.Ayrıca dedikleri gibi siğil bile olmayabilir.ama içeri gidebilmiş olması çok düşük diye düşünüyorum

Ben de fsm hastanesine gidiyor Cihangir bey , Sancaktepeye taşındı hastane ancak ağustos ayı itibariyle işlem yapabiliriz dedi

Bakirelerde smear testi yok yapanlarda pamuk cubuguyla akıntıdan test yapıyor cok cok zor içeri bulas olması için oraya temas olması lazım 50 yıllık bi hekimlem konusmustum bununla ilgili memorialdaydı 50 yıllık meslek hayatımda hiç görmedim ve duymadım demişti bana bakirelerde rahimle ilgili

patoljk sonucu hangi bölüm yapıo bakirelere oluo mu

peki cnm iç dudakta minik siyah ben tarzı bişe var hep var mıydı bilmiyorm ama onu da yeni farkettm o ne bi de siğilde akıntı olur mu szde oldu mu beyaz sarı akıntı hep orda şeffaf deil yani

nerende siğiller

snra tekrar cıktı mı

beyaz pütürck nerde oluodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…