ŞanslısınKolposkopi sonucum bugün çıktı kızlar
L-SIL (düşük dereceli SIL (skuamoz intraepitelyal lezyon) yazıyor
Doktora henüz gösteremedim
Mümkün degilBoynumda et beni cikti benim de. Bunun hpv ile ilgisi var mi ? Gidip yaktirsam mi cok minik
Tipi 16 idi oyle yazmistiŞanslısın
ama tipini biliyormusun?
kendiliginden bile geçebilir
Niye hamilelikten once tedavi olmadiniz ?Evet evliyim hamileym.hamileyken daha cok buyuduler.
Teşekkür ederimSonucun cin 1 cikmis. Kontrol altinda tutulursun kendiliginden gecmesi beklenir.. Ama bu durumda leep yapan doktorlari da duymustum.
Tipi 16Şanslısın
ama tipini biliyormusun?
kendiliginden bile geçebilir
günaydın. benimde tip 16 fazla kafaya takmamaya calıs dusundukce yıpranırsın ve hastalıgın ılerlemesıne yardımcı olursun. ben 3 ayda bir smaer yaptıryorum hala cin 1 de kaldı eylül de tekrar yapılacak eger ayni duruyorsa leep yapılmasını isteyeceğim cunku 2. cocugu isiyorum. bakalım doktorumla beraber karar vereceyiz.Tipi 16
Kendiliğinden geçer inşallah bir an önce
Birkaç haftadır düşün düşün mahvoldum.
Leepten önce kolposkopiyi tekrarlamıcak ısınız?günaydın. benimde tip 16 fazla kafaya takmamaya calıs dusundukce yıpranırsın ve hastalıgın ılerlemesıne yardımcı olursun. ben 3 ayda bir smaer yaptıryorum hala cin 1 de kaldı eylül de tekrar yapılacak eger ayni duruyorsa leep yapılmasını isteyeceğim cunku 2. cocugu isiyorum. bakalım doktorumla beraber karar vereceyiz.
evet smearde çıkmıyorki sadece sürüntü alınan noktada lezyon aldılar ise derecelendirebiliyorlar. Kolposkopi 5 yıl demişti doktor bana.5 yıl sonra hep negatif cıkarsa sonra sadece smearle devam edilecek.Bundan sonra her yil kolposkopimi olucaz biz surekli
hamileyken tekrarlama olasılıgı daha yüksek bagısıklık düstügündenNiye hamilelikten once tedavi olmadiniz ?
cin 1 de leep çok gereksiz yüksek riskliler bile 2-3 yılda sıfırlanabiliyor araştırmalar öyle gösteriyor.Mühim olan bagısıklık.ona odaklanmak lazımSonucun cin 1 cikmis. Kontrol altinda tutulursun kendiliginden gecmesi beklenir.. Ama bu durumda leep yapan doktorlari da duymustum.
ben bazı doktorların fitil verdigini duydum hatta bi ilaç ismide duydum bununla ilgili ama unuttum. yinede bagısıklık arttırıcı vitaminlere yönelmek lazım.Teşekkür ederim
Kendiliğinden geçmesi beklenirse benim bağışıklığı güçlendirmek dışında nelere dikkat etmem gerekir ilaç falan verilir mi acaba
fiyatı ne kadar acaba sisi hanımKızlar Neptune diye bir propolis var bunu da Karadeniz Teknik Üniversitesi üretmiş eczanelerde var
Nasılsın canım?ben bazı doktorların fitil verdigini duydum hatta bi ilaç ismide duydum bununla ilgili ama unuttum. yinede bagısıklık arttırıcı vitaminlere yönelmek lazım.
ne kadara aldnzHayir izmir de degilim. Eczaneden aldim. Eczaneden rica edersen getirtirler.
Saol cnm iyiyiz izne cıktık rahatladık artıkNasılsın canım?
Bebişin nasıl?
Hayırlı doğumlar olsun şimdiden.
2 yil sonra ketem yapiyormus tipleme. Bana doktor oyle soyledi.evet smearde çıkmıyorki sadece sürüntü alınan noktada lezyon aldılar ise derecelendirebiliyorlar. Kolposkopi 5 yıl demişti doktor bana.5 yıl sonra hep negatif cıkarsa sonra sadece smearle devam edilecek.
Ama ben extradan tiplemede yaptırıcam 5 sene sonra.çünkü benim smearda hiç çıkmamıştı.