Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya kızlar size şöyle Bişi sorucam bakın evet siğil var bizde vajende makatta içeri üretip üremediğini testlerle anlıyoruz diyoruz vajene üreyince rahim alınıyor makata ilerleyince bağırsak kanseri peki şimdi makatta siğili olanlara söylüyorum içeri üremediğini nerden biliyoruz doktor ağız kısmına bakıyor hadi vajeni aletle acıyorlar esnek biyer acılıyor bakıyorlar ya makat anaskopi gibi bi alet kullanmıyor Hakan doktorun tam tedavi ettiğinin düşünmüyorum ben çünkü kremle acmıs makatımı eliyle gördüklerini yakmış bana söylediğiyse 5 6 tane vardı yaktım peki ya daha ilerisi?? Kafamda deli sorular endoskopi denilen şey kamera ve acıyor makatı acılı Bi işlem olmalı ya onlar nolcak girişte 5 6 tane olan ilerde illaki vardır mutlaka ve mutlaka ben hiç Bi doktorun net ve tertemiz tedavi ettiğinin düşünmüyorum haksızmıyım bilemiyorum
makatınıza ilişki olmdn bulasmaz

Canım makatta mı ? Makattaysa ve siğil varsa zaten ya 6 ya 11dir .Benim 6ya benziyomus rengi beyazımsa ve nokta nokta dagınıktı.Emin misin ? Orayı bi yıka karanlıkta telefonun lazer ısıgını acıp bak bence yakılan yer varsa onlarda kabarmıs olabilir
Canım makatta
mı ? Makattaysa ve siğil varsa zaten ya 6 ya 11dir .Benim 6ya benziyomus rengi beyazımsa ve nokta nokta dagınıktı.Emin misin ? Orayı bi yıka karanlıkta telefonun lazer ısıgını acıp bak bence yakılan yer varsa onlarda kabarmıs olabilir
Canım makatta mı ? Makattaysa ve siğil varsa zaten ya 6 ya 11dir .Benim 6ya benziyomus rengi beyazımsa ve nokta nokta dagınıktı.Emin misin ? Orayı bi yıka karanlıkta telefonun lazer ısıgını acıp bak bence yakılan yer varsa onlarda kabarmıs olabilir
beyaz beyaz nokta ne

beyaz beyaz nokta ne
Merhaba,
sitede yenisiniz bu sebeple forumu kullanırken bazı hatalar yapıyorsunuz, örneğin alt alta mesaj yazmamalısınız, vajinal siğil sorununuz varsa konuyu okumalısınız, soru ve sorunlarınızı alt alta sıralanmış mesajlar şeklinde değil bir mesajla anlatırsanız daha iyi olur.

Okuyanlar bilir vulvada sigilden baska lezyonlarim vardi sirke sürünce gözle gòrülür bi sey kalmadi. Ama simdi sirke sürünce hala beyazlayan alanlar var elimede pütürler geliyo diye isyanlardaydim burda. Bugün hastanede randevum vardi. Doktor biyopsi yapilacak bi sey goremiyorum dedi. Sirke surunce beyazlsyan bolgeler sorun olan yerler degil mi dedim evet dedi. Ee dedim?. Vulva o kadar problem degil dedi. Ama bu tip 18 i goren kanser gozuyle bakiyo bugün yine agladim. Doktora dedim vucüt atar mi bu virüsü? atabilir dedi. Ikinci biyopside temiz cikarsa dedim? ketem 2 yil sonra hpv dna yi tekrarlar baktirirsin dedi.

Okuyanlar bilir vulvada sigilden baska lezyonlarim vardi sirke sürünce gözle gòrülür bi sey kalmadi. Ama simdi sirke sürünce hala beyazlayan alanlar var elimede pütürler geliyo diye isyanlardaydim burda. Bugün hastanede randevum vardi. Doktor biyopsi yapilacak bi sey goremiyorum dedi. Sirke surunce beyazlsyan bolgeler sorun olan yerler degil mi dedim evet dedi. Ee dedim?. Vulva o kadar problem degil dedi. Ama bu tip 18 i goren kanser gozuyle bakiyo bugün yine agladim. Doktora dedim vucüt atar mi bu virüsü? atabilir dedi. Ikinci biyopside temiz cikarsa dedim? ketem 2 yil sonra hpv dna yi tekrarlar baktirirsin dedi.
Bi sirkeyle lezyonlar anlaşılırmı ya neden problem degilmiş ayrıca ? Takmayın buladar iyi bakın üzmeyin kendinizi
Sanır ve sakinlik

Merhaba,
sitede yenisiniz bu sebeple forumu kullanırken bazı hatalar yapıyorsunuz, örneğin alt alta mesaj yazmamalısınız, vajinal siğil sorununuz varsa konuyu okumalısınız, soru ve sorunlarınızı alt alta sıralanmış mesajlar şeklinde değil bir mesajla anlatırsanız daha iyi olur.
tmm tşk ederm cahilim yeniyim affol

Ya arkadasım napıyosun ? Forumu bi zahmet okuyuver yıllar önceki şeyleri alıp taşıyosun tek tek mesaj atıyosun bi zahmet vaktini ayır oku geçmişi yoksa şikayet edicem
ne ye
Ya arkadasım napıyosun ? Forumu bi zahmet okuyuver yıllar önceki şeyleri alıp taşıyosun tek tek mesaj atıyosun bi zahmet vaktini ayır oku geçmişi yoksa şikayet edicem
niyim henüz bilmiorm hatam olduysa affola

arkadaşlar bu kasık tarafıma doğru olduğu için utanmadan atıyorum fener tutmadgm için görünmüyor ama fener turunca beyaz noktacklar gözüküyo 24 yaşındaym bakireym anal ve sürtünme oldu :KK43: olmaz olaydı it gbi pişmnm genitalin içinde siğiller yetmzmişgbi bi de bu beyaz noktalar var makatta da var lazere gidiyorm 3 senedr annm o derin kökler bişe yok panik yapma diyo ama bilmiyo ki sürtünmem oldu korktgm şeyler var böyle seyler szdede var mı

Eklentiler

• IMG_5266.JPG
    IMG_5266.JPG
    60,6 KB · Görüntüleme: 196
Bi sirkeyle lezyonlar anlaşılırmı ya neden problem degilmiş ayrıca ? Takmayın buladar iyi bakın üzmeyin kendinizi
Sanır ve sakinlik
Tesekkur ederim. Ben zaten takiyordum bi de eski sayfalarda kilitoriste ve dudaklarda tumor cikan bi bayanin yazilarini okumustum tam oldu. O gunden beri iyice takar oldum zaten

b
bn işlem yaptrmadm ki 10 gündr siğillerle yaşıyorm bugünde makat etrafm şişmiş kızark ne bilmiorm :KK43:(
merhaba. bakireysen kolonoskoği yapılmıyor galiba. senin en kısa sürede iyi bir dr bulup cıkan siğilleri tedavi etmen yani ya lazerle vs yaktırman lazım. yoksa cogalmaya devam ederler ve senin sağlıgın için ciddi sorun olur ayrıca bulasıcılıgı da artar. buarada bağısıklığını güçlendirmen lazım..

Kolposkopi sonucum bugün çıktı kızlar
L-SIL (düşük dereceli SIL (skuamoz intraepitelyal lezyon) yazıyor
Doktora henüz gösteremedim

X