Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Inşallah rabbim yardimcimiz olur. Düşünülecek bir konu doktrla gorusecgm hamilelikte tabiki konuyu daha iyi bilir

Merhaba canım, senin durumun noldu? Nasıl gidiyor mücadelen? Ahcc kullanıyordun sanırım sen? İşe yaradımı? Ben daha geçmedim bunlara ne ahcc ne gardasil... Cinsel hayatım yok zaten 2 yıldır. Ahh ahh aslında tek bir hata bana bulaştırdı normalde de yoktu zaten. Bazen bakire olduğum için rahmimde yoktur heralde diye düşünüyorum bazen de içeri yerleşmiş midir diye içim içimi kemiriyor. Ama geçen sene taktığım kadar takmıyorum benim elim kolum bağlı hiçbir test yapılmıyor ama evlenmeden önce aşılanıcam ve evlenincede kadın doğumu aşındırıcam. :)

tipitip bak bir adim ondesin...cinsel hayatin yok bu tedavi icin cook onemli bir adim...
cu.ku eger iliski varsa surekli kontamine oluyorsun demektir...ahcc icsen de atsan da eger partnerinde varsa gene alacaksin demektir..
ilk adim ya cinselligi durduracan ya da partnerini de tedaviye alacan..
ben ahcc ye basladim ama test icin daha 5 ay bekleyecekmisiz dr oyle ddi..
bak sen lutfen tedavini ardindan asini ol sonra teryemiz misss gibi evlen sonra da gelsin bebecikler..
haydi kizlar guzel haberler bekliyoruz..

Baska bi forumda okumustum yanlisim varsa duzeltin ama hatta dr.medusa yazmis.hpv (eger partnerler ayni tipi yada tipleri birlikte tasiyosa) kisi bi kere negatif sonuca ulasinca (ahcc yada baska takviyelerle yada kendi immun sistemin sayesinde) bi daha o kisi yada kisilerde infekte soz konusu degilmis. Hatta tipta bunun bi adi var da unuttum suan. Vucut o virusle savasmis yenmis hatta yoksaymis gbi dusunuluyomus. Diye okumustum:/

Virüs yükünüz artıyo yabancı araştırmalar böyle demiş mantıken de şöyle düşünün mesela siğilinz var karşınızdakininde siğili var ve siğil nereye değerse ordan cıkıyor karşınızdaki sizde siğil olmayan bi yere sürtse kendi siğilini sizde ordan cıkıcak gibi.Bundan dolayı prezervatifle korunun zor bişey değil dışta kalan yerleri de iyice dezenfekte ediceksiniz

meri5 olmazzzz oleee kuzzummm keske olsa...bak simdi grip oldun atlattin bir daha gripluyle opussen bulasmayacak mi
....bak canim avrupadan yaziyorum burdan duywuklarimi aktariorum..bnm dr ler dioki 2 yil cinsel iliski yok en iyisi bu...onerilen bu ama olmadi yok ayrilamam diosun sisi nin dediklerini yapacan ve ikili tedavi olacaksiniz.....
moralini yuksektut bak daha basindasin yakaladin mutlu ol...yaa binlercesi gibi farkinda olmasak daha beter olurdu ..sen de tipitip gibi temizlen ve asini ol al bebecikleri kucagina....
haydin kizlar iyi haberler yazin...
sevgiler benden.

Arkadaşlar merhaba, aylardır foruma girmedim. Eski arkadaşlar bilir aylarca sigillerle uğraştım ben de.

Yeni arkadaşlar için kısaca ben de hikayemi özetleyeyim..
Erkek arkadasimdan bulasan bu virus ile geçen yıl Temmuz Ağustos gibi başlayan sigillerim beyazimsi karnabahar gorunumundeydi.Hızla yayılmaya başlamış adına girisinden dudaklara kadar sarmisti. Bir iki ay gibi bir süreçte cinko vitamin propolis elma sirkesi vs vs gibi bir çok şey kullandım. Bana mısın demedi. Hızla artıyor ve üst üste çıkıyordu. Bir kac ay sonra burdaki arkadaşların gittiği önerdiği bi doktora gidip yaktırdım. Lazerle yaktırdigim ilk seansta 173 atış yapmıştı doktor. Genel anestezi ile oldu ve çok yıpratıcı bi sürecti. Maddi manevi bitmiştim. ATıp 6 çıktı yapılan testte.Yakildiktan sonra 2 hafta bakımını vs yaptım yaralar iyileşti derken yeniden çıkmaya başladılar. ki doktor çıkacak bir kaç seans daha geleceksin demişti. Hazirlikliydim. 2. seansa 2 ay olmadan gitmisimdir
2. sinde doktor lokal anestezi ile 28 atış yaptı. Epey azalmıştı. Ama bitmeyecek 3. ye de belki 4e de gelirsin dedi. Peki dedim. 2.den sonra eskisi kadar kafaya takmamaya başladım. her gün açıp burayı okuyan sigillerimin fotosunu çeken inceleyen ben buraya bakmamaya vajinamin fotosunu cekmemeye başladım. bu arada hapları da bıraktım. Günlük hayatıma devam ettim.Bi baktım dudakta sadece 1 tane sigil var.Girişte ise bi kaç ufak sigil.O da banyoda elime geldi.Umursamadı. 3. Seans hakkım ucretsizdi gidip yaktirabikirdim ama hemen gidip hakkımı kullanmak istemedim..Biraz daha çoğalsın giderim dedim Maddi manevi yıkıyor çünkü her doktora gidiş Sonra bı iki ay bekledim baktım dudaktaki sigil büyüyor.büyüdü ve sarkmaya başladi.eskiden enine genişleyen sigil tipim boyuna uzadi ve ansızın bi gün koptuğunu farkettim kendi kendine.Şimdi dudakta sigil yok kopalı 1 ay olmuştur. Vajina girişinde ise hala ufak bi kaç tane duruyor ama ayrıntılı bilmiyorum çünkü fotosunu çekmiyorum tel isigiyla bakmıyorum. Onları umursamıyorum. Yeniden yayılmaya devam ederse 3. seans hakkım için gidip yaktiricam yoksa kendi kendine yok olmalarını bekliycem çünkü ben inandım ki bunlar ne kadar umursanirsa o kadar artıyor çoğalıyor ne kadar az düşünürsen o kadar geriliyor. Biliyorum ilk zamanlar bunları yazan birini okuduğumda ben de nasıl umursamam çoğalıyor bunlar diye agliyordum ma kabullenmekten başka çare yok.Cinko vitamin eksik olmasın testlerinizi yaptırın ve gücünüz yettiğince yaktirin. Sonrasında beklemektem başka çare yok.Çok bakıp çok inceleyip tek tek sayıp moralinizi bozmayın. Her gün fotosunu cekiyordum her gün sayıyordum agliyordum..Keşke bu kadar kafama takacagima 170 tane olmadan hemen gidip yaktirsaymisim ve kafama takmasqymisim. Herkese geçmiş olsun.

Arkadaşlar suan hamile olduğumu öğrendim 2 yil önce dondurma işlem öyle sigillerimi yaktrmistim. Suan 2 tane var eşime hic çıkmadı. Yarın doktoruna anlatacgim umarım bu konuda detaylı bilgilidir. Başınıza gelen Oldu mu hamilelikte nelere dikkat etmeliyim ilaç tedavisi olablir mi? Kafam karisti

Iki yil sonra tekrar cikanlar falan filan. Ben yeni yakalanan biri olarak moral olarak coktum butun aksamdir agliyorum. Idrarimda kan gozlendi. Doktora hpv oldugunu soyleyemedim. Uretramami sicradi diye kafayi yedim bu hastalik gecmiyor kandiriyoruz kendimizi

Ben suan evlide de degilim. Ikinci evliligimi yapacagim adamdan kaptim bu virusleri. Kaptigimi bilmeden de baska sebepten ayrildim zaten. Iyi ki de ayrilmisim. Ama simdi bana tek basina mucadele etmk kaldi ne yazik ki. Size bi sey soyliyim de gülün bu adam benimle sadece surtunme yoluyla iliski yasamak istedi. Tam birlesme evlenince olmaliymis oyle diyordu bana. Evlenmeden de ayrildik zaten. Ben lezyonlar cikinca mesaj attim sende boyle bi virus varmis diye o yuzden mi tam birliktelik istemiyrdun diye, haliyle inkar etti beni iftirayla sucladi. Ya gercekten bilmiyor ya da inkar ediyor bilmiyorum ben Allah a havale ettim. Bundan sonraki kadinlara acirim. Olan bana oldu bundan sonra zaten kimseyle olamam evlilik hayal oldu yas zaten gidiyor. Mutluluk benim nasibimde yokmus diyorum. Iyi ki bi oglum var. Rabbim bana saglik versin evlenmesemde olur. Yeter ki cocugumun basinda durayim. Kimselere soyleyemem bu durumu o yuzden buraya yazdim kizlar kusura bakmayin

Ya ben inanmiyorum gecmedigine..yada kaldigina inanmak istemiyorum!! ketemde bile doktorlar 5 yil sonra tekrar hpv dna tipi yaptir diyolarmis.
Eski uyelerden bahsetmistim tamam tek tuk tekrarlayan vs olmus ama bundan 5 yil once olup da tekrarlayanlar niye yazmiyo? Bu kadar alismis olamazlar illaki yeni gelismelerden haberdar olmak icin bile girmislerdir. Ki benim oyle olmustu.ilk ogrendigimde bi yazmistim gecen sene bu aylarda. Sonra eylul gibi mi girdim tekrar hatirlamiyorum bi gelisme var mi diye bakmak amacli. Bi baktim karsima 2 ilac ismi cikti ahcc ve coriolus.. sonra o ilaclari arastirma niyetine iice aktif oldum bu konu basliginda.bu surecte tip16 oldugumu ogrendim 1 yil sonra falan filan. Yani demem o ki elbet 4-5 sene once bu hastalgi yasayan insanlar tekrar girip bakarlardi yardim isterlerdi nukslerine...
Yeterki inanalim. Duzenli beslenelim spor yapalim gida takviyesi alalim kendimize iyi bakalim...

Lokal anestezi ile yakıyorlar

Takma ltf
O başka sebeptendir ürolojiye gitsenize
İlk defa duydum böyle birşey

Kızlar dondurmayın yaktırın dondurunca eğer iyice sıkıp kriyoyla dondurulmamışsa kökü içeride kalıyor bundan dolayı lazer veya koterle yaktırın ve siğilin tekrarlamaması için Gardasil aşı olmanız lazım + AHCC / Coriolus Mrl kullanabilirsiniz doktorlarda zaten artık yazmaya başlamış okudugum ve gördügüm kadarıyla .
Benim yakınımda hamilelikte cıkmadı mesela bagısıklıgını güclü tutup sildi o tehlikeli tipde taşıyordu.

ne kullandıda hamilelikte bagısıklıgını yüksek tuttu?

Tamamen doğal beslenme sürekli sebze meyve iyi gelen şeyler yedi çok kilo aldı şekeri kesti
Ben 2 hafta önce yaktırdım ilk kez hamilelikte çıktı şimdi makat kısmımda yine Benek benek çıkmış sirke sürüyorum dikkat ediyorum beslenmeme ama kan değerlerim düşük biraz galiba ondan tekrarlıyor başka yapabileceğim birşey var mı şu durumda ?

Sirke sürünce geçtimi sanki bende bar gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…