- 10 Aralık 2016
- 18
- 16
- 31
Inşallah rabbim yardimcimiz olur. Düşünülecek bir konu doktrla gorusecgm hamilelikte tabiki konuyu daha iyi bilirEvet canım sezaryen mi normal doğum mu olacağı sanırım doğum zamanındaki vajinal durumuna bağlı. Görünürde siğil yoksa olabiliyormuş. Ama benimde ilerde endişelerim var hani doktor yok normal doğum yapabilirsin dese bile acabalarım olabilir korku salmış içimize bebeğimize kendim yüzünden en ufak bir şey gelse kendimi zor affederim. Keşke normal doğum olsa inşallah tertemiz bir şekilde çünkü sezaryen olmayı hiç istemiyorum.
Merhaba canım, senin durumun noldu? Nasıl gidiyor mücadelen? Ahcc kullanıyordun sanırım sen? İşe yaradımı? Ben daha geçmedim bunlara ne ahcc ne gardasil... Cinsel hayatım yok zaten 2 yıldır. Ahh ahh aslında tek bir hata bana bulaştırdı normalde de yoktu zaten. Bazen bakire olduğum için rahmimde yoktur heralde diye düşünüyorum bazen de içeri yerleşmiş midir diye içim içimi kemiriyor. Ama geçen sene taktığım kadar takmıyorum benim elim kolum bağlı hiçbir test yapılmıyor ama evlenmeden önce aşılanıcam ve evlenincede kadın doğumu aşındırıcam. :)kizlar merhaba..
tipitip bak bunu sana yaziyorum...tel den yaziyorum hata olursa k .bakmayin...
ben burada hepkekendimden ornek verdim...ahhh neden beni dinlemedin...
ben hamileyken sigil cikti tip 11di....
2 sene ilac aldim iyi beslendim smear temizcinti ohhh atlattim ddm 2 sene sonra tip 16 cikti bende...
lutfen sigil cikti bitti ohhhh atlattim demeyin surekli kontrol altinda olun...
heleki aktifcinsel hayatiniz varsa mutlaka gerekenleri yapin...ohhh bitti demeyin hep tetikte olun..
yeni hastalar var...korkmayin aksine sevinin...bu hastalik kontrol altina cirmeyenleri yakiyor bize birsey olmaz biz en azindan actik gozumuzu..
saglikla kalin..
Baska bi forumda okumustum yanlisim varsa duzeltin ama hatta dr.medusa yazmis.hpv (eger partnerler ayni tipi yada tipleri birlikte tasiyosa) kisi bi kere negatif sonuca ulasinca (ahcc yada baska takviyelerle yada kendi immun sistemin sayesinde) bi daha o kisi yada kisilerde infekte soz konusu degilmis. Hatta tipta bunun bi adi var da unuttum suan. Vucut o virusle savasmis yenmis hatta yoksaymis gbi dusunuluyomus. Diye okumustum:/tipitip bak bir adim ondesin...cinsel hayatin yok bu tedavi icin cook onemli bir adim...
cu.ku eger iliski varsa surekli kontamine oluyorsun demektir...ahcc icsen de atsan da eger partnerinde varsa gene alacaksin demektir..
ilk adim ya cinselligi durduracan ya da partnerini de tedaviye alacan..
ben ahcc ye basladim ama test icin daha 5 ay bekleyecekmisiz dr oyle ddi..
bak sen lutfen tedavini ardindan asini ol sonra teryemiz misss gibi evlen sonra da gelsin bebecikler..
haydi kizlar guzel haberler bekliyoruz..
Virüs yükünüz artıyo yabancı araştırmalar böyle demiş mantıken de şöyle düşünün mesela siğilinz var karşınızdakininde siğili var ve siğil nereye değerse ordan cıkıyor karşınızdaki sizde siğil olmayan bi yere sürtse kendi siğilini sizde ordan cıkıcak gibi.Bundan dolayı prezervatifle korunun zor bişey değil dışta kalan yerleri de iyice dezenfekte ediceksinizBaska bi forumda okumustum yanlisim varsa duzeltin ama hatta dr.medusa yazmis.hpv (eger partnerler ayni tipi yada tipleri birlikte tasiyosa) kisi bi kere negatif sonuca ulasinca (ahcc yada baska takviyelerle yada kendi immun sistemin sayesinde) bi daha o kisi yada kisilerde infekte soz konusu degilmis. Hatta tipta bunun bi adi var da unuttum suan. Vucut o virusle savasmis yenmis hatta yoksaymis gbi dusunuluyomus. Diye okumustum:/
Lokal anestezi ile yakıyorlarArkadaşlar suan hamile olduğumu öğrendim 2 yil önce dondurma işlem öyle sigillerimi yaktrmistim. Suan 2 tane var eşime hic çıkmadı. Yarın doktoruna anlatacgim umarım bu konuda detaylı bilgilidir. Başınıza gelen Oldu mu hamilelikte nelere dikkat etmeliyim ilaç tedavisi olablir mi? Kafam karisti
Takma ltfIki yil sonra tekrar cikanlar falan filan. Ben yeni yakalanan biri olarak moral olarak coktum butun aksamdir agliyorum. Idrarimda kan gozlendi. Doktora hpv oldugunu soyleyemedim. Uretramami sicradi diye kafayi yedimbu hastalik gecmiyor kandiriyoruz kendimizi
Hamilelikte sorun yok ozaman iki tanesinde yok ettirebilirim. Doktruma bgun soramadim bir dahakine soracgm insallahLokal anestezi ile yakıyorlar
Takma ltf
O başka sebeptendir ürolojiye gitsenize
İlk defa duydum böyle birşey
ne kullandıda hamilelikte bagısıklıgını yüksek tuttu?Kızlar dondurmayın yaktırın dondurunca eğer iyice sıkıp kriyoyla dondurulmamışsa kökü içeride kalıyor bundan dolayı lazer veya koterle yaktırın ve siğilin tekrarlamaması için Gardasil aşı olmanız lazım + AHCC / Coriolus Mrl kullanabilirsiniz doktorlarda zaten artık yazmaya başlamış okudugum ve gördügüm kadarıyla .
Benim yakınımda hamilelikte cıkmadı mesela bagısıklıgını güclü tutup sildi o tehlikeli tipde taşıyordu.
Tamamen doğal beslenme sürekli sebze meyve iyi gelen şeyler yedi çok kilo aldı şekeri kestine kullandıda hamilelikte bagısıklıgını yüksek tuttu?
Ben 2 hafta önce yaktırdım ilk kez hamilelikte çıktı şimdi makat kısmımda yine Benek benek çıkmış sirke sürüyorum dikkat ediyorum beslenmeme ama kan değerlerim düşük biraz galiba ondan tekrarlıyor başka yapabileceğim birşey var mı şu durumda ?Tamamen doğal beslenme sürekli sebze meyve iyi gelen şeyler yedi çok kilo aldı şekeri kesti
Sirke sürünce geçtimi sanki bende bar gibi hissediyorumBen 2 hafta önce yaktırdım ilk kez hamilelikte çıktı şimdi makat kısmımda yine Benek benek çıkmış sirke sürüyorum dikkat ediyorum beslenmeme ama kan değerlerim düşük biraz galiba ondan tekrarlıyor başka yapabileceğim birşey var mı şu durumda ?
Doktorum sirke doğal asittir sürebilirsin dedi bir tane et beni gibi olanı geçirdi makattakileri de geçireceğini umuyorumSirke sürünce geçtimi sanki bende bar gibi hissediyorum