Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaEskiden aktif yazanlardan biride bendim ama şunu kabul ettim ki siteye ne zaman girsem okusam araştırsam moralim o kadar cok bozuluyo esime olan kızgınlığım bi o kadar artiyor.Babeb gibi eşini şutlayan da oldu benim gibi kizip soylenip yerinde oturanda.neyse dilerim hepimiz sifa buluruz. Bende tip 16 lilardan biriyim ne yazıkki. Bu ayin 16 sindada dr randevum var. 3 ayda bir smear veriyorum riskli tip diye. Yilda bir kez hpv dna bakilacak atmis miyim diye.yeni arkadaslar bizde savasciyiz yalniz degilsiniz.bide ozellikle tip 16 18 olanlar bu hastalik teshisinden sonra ortaya cikan bi farklilik var mi sizde.adet gecikmesi adetin uzamasi kisalmasi bele vuran agrilar.dik oturuldugunda alttan hissedilen batmalar vs vs ..
merhaba benim tip16 . bende zaman zaman batma oluyor ama hpv den dolayımı bilmiyorum adetimde düzenli geliyor.Eskiden aktif yazanlardan biride bendim ama şunu kabul ettim ki siteye ne zaman girsem okusam araştırsam moralim o kadar cok bozuluyo esime olan kızgınlığım bi o kadar artiyor.Babeb gibi eşini şutlayan da oldu benim gibi kizip soylenip yerinde oturanda.neyse dilerim hepimiz sifa buluruz. Bende tip 16 lilardan biriyim ne yazıkki. Bu ayin 16 sindada dr randevum var. 3 ayda bir smear veriyorum riskli tip diye. Yilda bir kez hpv dna bakilacak atmis miyim diye.yeni arkadaslar bizde savasciyiz yalniz degilsiniz.bide ozellikle tip 16 18 olanlar bu hastalik teshisinden sonra ortaya cikan bi farklilik var mi sizde.adet gecikmesi adetin uzamasi kisalmasi bele vuran agrilar.dik oturuldugunda alttan hissedilen batmalar vs vs ..
Oturdugumda agrim oluyo benimde. Idrar yollarimdan rahatsizlandim. Ben hpv ye bagliyorum bunlari. Idrar yolu rahatsizligim propolisi surmemden oldu galiba.Eskiden aktif yazanlardan biride bendim ama şunu kabul ettim ki siteye ne zaman girsem okusam araştırsam moralim o kadar cok bozuluyo esime olan kızgınlığım bi o kadar artiyor.Babeb gibi eşini şutlayan da oldu benim gibi kizip soylenip yerinde oturanda.neyse dilerim hepimiz sifa buluruz. Bende tip 16 lilardan biriyim ne yazıkki. Bu ayin 16 sindada dr randevum var. 3 ayda bir smear veriyorum riskli tip diye. Yilda bir kez hpv dna bakilacak atmis miyim diye.yeni arkadaslar bizde savasciyiz yalniz degilsiniz.bide ozellikle tip 16 18 olanlar bu hastalik teshisinden sonra ortaya cikan bi farklilik var mi sizde.adet gecikmesi adetin uzamasi kisalmasi bele vuran agrilar.dik oturuldugunda alttan hissedilen batmalar vs vs ..
Aynısı bendede olöuştu hangi marka propolis kullandınız?Oturdugumda agrim oluyo benimde. Idrar yollarimdan rahatsizlandim. Ben hpv ye bagliyorum bunlari. Idrar yolu rahatsizligim propolisi surmemden oldu galiba.
hpv virusu normal dogumda tipi ne olursa olsun çocuga gecebiliyor. o nedenle de sezeryan öneriliyor.Birde merak ettigim bi konuda şu; sigil yapan tipler normal dogumda cocugun ses tellerine gidip hastalik yapiyo diye okuduk ogrendik.peki ya riskli tipler? Hamile arkadaslar dr unuza sorar misiniz ne dusunuyo dr lariniz bu konuda.
Birde merak ettigim bi konuda şu; sigil yapan tipler normal dogumda cocugun ses tellerine gidip hastalik yapiyo diye okuduk ogrendik.peki ya riskli tipler? Hamile arkadaslar dr unuza sorar misiniz ne dusunuyo dr lariniz bu konuda.
Virusun yaygin oldugu yeri bilmek kestirmek zor. Kisiden kisiye de cok degiskenlik gosteriyor. Bence hic normal dogumla riske atmamak lazim.benimki 2-3 yıldır o fikre katılmıyoruz öyle vaka yok dei ama güvenemiyorum bende bakalım.bir iki prof daha bulup konuşucam
Birde merak ettigim bi konuda şu; sigil yapan tipler normal dogumda cocugun ses tellerine gidip hastalik yapiyo diye okuduk ogrendik.peki ya riskli tipler? Hamile arkadaslar dr unuza sorar misiniz ne dusunuyo dr lariniz bu konuda.
hpv virusu normal dogumda tipi ne olursa olsun çocuga gecebiliyor. o nedenle de sezeryan öneriliyor.
Merhaba bu propolisi nereden satin aliyorsunuz?Ege universitesinin su bazli propolisini kullandim. Gercek propolis yani. Ben genital bolgeme sirkeyi de uzun sure deneyemiyorum o da idrar yollarimda yanma yapiyor.
Merhaba bu propolisi nereden satin aliyorsunuz?
Ne kadar acaba ucretiEczane getirdi
hpv virusu normal dogumda tipi ne olursa olsun çocuga gecebiliyor. o nedenle de sezeryan öneriliyor.