Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba arkadaslar.esim ukraynadan allokin alfa getirtti.bir kutusunda 3 sise var.kisi basi iki kutu yapiliyor.koldan deri altina enjekte ediliyor.suan coriolus kullandigi icin hemen yaptirmicak.coriolusun 6 aylik kullanimindan sonra yaptiricak.arkadasi vasitasiyla ucakla getirti.soguk zincir gerektigi icin ucak icersinde ki buzdolapta geldi.eczaneler recetesiz satiyormus orda.muadili olmayan ilaclardan biriymis.ozellikle 2 -8 derecede tasinmasini soylemisler.yazdiklarim yanlis anlasilmasin.ben sadece getirilmesiyle ilgili bilgi verdim.bizede bir dr tavsiye etmedigi icin bizde kimseye tavsiye etmiyoruz.herkesin kendi tercihi.recete eden ve igneyi yapmayi goze alan dr olmadigi icin esime bu igneleri kizkardesi yapicak.zamanla sonucu gorcez.

valla büyük cesaret
denemeyi isterim bende
Türkiyeye sokarken sorun yaşamışlarmı?Bu tamamen tedavimi ediyor peki?gidip ukrayna da bir doktora yaptırsak olurmu?mesela bir 10 gün kalsak orda 10 günde tüm dozlar tamamlanabilirmi?

Selam arkadaşlar bendede diğil var hamilelikte oluştu bi tane sanırım Doğum yaptım hala duruyo korkuyorum ya kötü bişey çıkacak diye geçmiş olsun hepimize inşallah

lohusayken smear alamazlar sanırım
siğil cok önemli degil aslında yayılmadıgı sürece çabuk başa cıkılabiliyor

lohusayken smear alamazlar sanırım
siğil cok önemli degil aslında yayılmadıgı sürece çabuk başa cıkılabiliyor
Şu an elime gelen bi tane ama içerde varmı bilemiyorum iç tarafta olsa ameliyatta görünürdü değilmi 40 bitince smear testi yapılıyor şimdi yapmazlar

Kızlar kolposkopi olmam gerekiyor. Adana baskent universitesinde mi olayim devlette mi sizce? Cok korkuyorum tedirginim

nasıl bişey bu siğil? büyük mü sivilce gibi mi et beni gibi mi.. yani ufak tefek pütürler filan siğille karıştırılabilir mi?

siğil yapan türler, kanser yapan türler dedikleriniz ne hiç bişi anlamadım ben. virüs mü bu nedir. evlenirken bakılıyo mu peki bu testler yapılıyo mu.

siğil yapan türler, kanser yapan türler dedikleriniz ne hiç bişi anlamadım ben. virüs mü bu nedir. evlenirken bakılıyo mu peki bu testler yapılıyo mu.
smear yada hpv dna testi ile bakılıyor.doktorunuz talep ettimi böyle bir test?etmese bile sene bir kez baktırmak gerekli.
siğil karısabilir tabiki ama genelde anlaşılır buna bir doktorun karar vermesi gerekli

hayır etmedi. ben konuyu merak ettim de sorayım dedim.
tabi her sene özellikle bazı konularda kontroller yaptırmak en iyisi. önlem almakta yardımcı olur.
Allah kötü hastalıklar vermesin inşallah. Hasta olanlara da yardım etsin şifa versin.
bize de bebeklerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

amin
hamileykende smear alınıyor isterseniz dogumdan önce yaptırınki normal dogumda sıkıntı olmasın

merhaba bayanlar bisey sormak istiyorum egilip sag dudak icini elledigimde derinin altinda minicik bisey elime degiyo 2 tane ama distan bisey yok acaba oda sigilmi

Kızlar merhaba ben de 2 tane siğil var genital bölgemde devlet hastanesine gittim dondruma işlemi uyguluyor ne zaman gecicegi belli değil dedi gecene kadar gel dedi. aldara kremi önerdi daha 1 kez kullandım kaşıntı yapıyor yan etkisiymiş ayrıca henüz berarım erkek arkadsım v ar ama psıkoljm bozuldu benımde onunda napıcam nasıl atlatabilirm (((
aldarayı kullanan etkı gören var mı varsa ne kadar surede

Eşim kullandı 2 ay kadar. Cildi tahriş ediyor ama yeniliyor ve o cildi güçlendiriyor.
Zamanla sabrederek kullanmak gerek ilacı.
Ama bağışıklık sistemini güçlendirmek için ilaç desteği kullansanız iyi olur.
Geçmiş olsun. Üzülmeyin sizin gibi bizde hov şle uğraşıyoruz. Tedavinizi yaptırın ve takip edin.

bağışıklık sistemimi güçlendirmek için hap içiyorum . bu aldarayla geçmiyor mu yani allahımmm çıldırıcam yakma yönteminimi kullanıyosunuz kızlar yaa ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…