- 29 Mart 2017
- 438
- 186
yazmistim..kasim 2016 smear negatif..mayis 2017ascus..bu pazartesi tekrar kolposkopi yapilacak..sizde de mi hpv 16?
cnm takılma moralini hemen dip yapma hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz aynı şeyleri hissediyoruz.
belki tertemiz çıkıcak bilemezsin.ama bagısıklıgını yükselt ve iyi bir onkolog bul biyopsi sonucuna göre.
Dışarıdaki bölge için vulvoskopi denilen bir alet varmış onla inceleniyormuş ama zaten llezyonlar sende gözle görülür şekilde .Yaktır yada koter yaptır bazı jinekologlar yapıyor.FSM hastanesi yapıyor mesela.Kremde verebiliyorlar.Zaten siğil yapanlar kanser yapmaz diyor doktorlar.Ama tabi içerisi ancak biyopsi ile anlaşılıyor.Ayrıca atlatmış birçok kişi var. Hayatını zindan etme şimdiden sadece kendine iyi bak.
Canim ben de sigil yok ama baska lezyonlar vardi. Kasinip yok olan. Sirke surunce beyazliyo. Oralara sursem mi srnin dedigin sekildeElma sirkesinde o beyazlaşan yerler yok olana kadar devam edin sirkele beklet-sabunla-kurut-sirkele-beklet-sabunla-kurut (fön makinasıyla kurutun) bu işlemi 6-7 kez yapın en son kolonya sıkın her yerine suya tutun.Beyazlaşan alanlar yok olana kadar yapın .
merhaba. bende tip 6 ve 16 var. bir sene içinde hiç smear yaptırmadınız mı baska ? bende cin 1 cıktı dr fitil verdi kullanıyorum haftada 2. gun ve 3 ayda bir smear kontrol dedi. ayrıca bır senenein sonunda yeniden hpv tipi. testi.yazmistim..kasim 2016 smear negatif..mayis 2017ascus..bu pazartesi tekrar kolposkopi yapilacak..sizde de mi hpv 16?
ıcı su dolu kabarcıklar olup sonra yaraya donusuyorsa harpes olabilir dotouna bunu anlattın mı test yaptınız mı buna yönelik.Canim iki sigilim vardi sirkeyle yok oldu. Ama baska olusumlar vardi kasindi dokuldu. Bi iki yerde de yanik gibi su toplamisti. Sirkeyle yok oldular. Ama simdi sirke sureyim. Oralar beyazliyo. Napicam ben.kolposkopiden sonra universite hastanesine gittim. Doktor biyopsi sonucunu bekle dedi. 1 ay var daha
cok teşekkürler inşallah hepimiz güzel haberlerle kurtuluruz bu hastalıktanMerhaba
Hayırlısı ile güzel sonuçlar çıkacak. Güzel haberlerini bekliyoruz. İnş atlatmış olacaksın bu virüsü inş.
Herpesde mevcut olabilir herpes2(cinsel uçuk) Hpvden farklı kan testi yapılarakta Herpes olup olmadıgı ögrenilebilir bunun için en son ilişkiden en a 3 ay sonra (pozitifleşmesi 3 ayı buluyor)kan verip HSV TİP 2 IGG baktırıcaksınız özellikle sadece cinsel uçuk olan tip 2 ye baktırmak istiyorum diyin yoksa hsv1-2ye aynı anda bakılır siz sadece hsv tip 2 ıgg ye baktırıcaksnızıcı su dolu kabarcıklar olup sonra yaraya donusuyorsa harpes olabilir dotouna bunu anlattın mı test yaptınız mı buna yönelik.
Herpesde mevcut olabilir herpes2(cinsel uçuk) Hpvden farklı kan testi yapılarakta Herpes olup olmadıgı ögrenilebilir bunun için en son ilişkiden en a 3 ay sonra (pozitifleşmesi 3 ayı buluyor)kan verip HSV TİP 2 IGG baktırıcaksınız özellikle sadece cinsel uçuk olan tip 2 ye baktırmak istiyorum diyin yoksa hsv1-2ye aynı anda bakılır siz sadece hsv tip 2 ıgg ye baktırıcaksnızıcı su dolu kabarcıklar olup sonra yaraya donusuyorsa harpes olabilir dotouna bunu anlattın mı test yaptınız mı buna yönelik.
cnm bencede herpes olabilir gibi duruyor.sen istanbuldaysan fsm de bir bayan doktor var baya ilgili. tüm cinsel yolla bulaşan hastalıklar için bir test grubu var hepsini isteyebilirsin.ayrıca orda siğiller için yakma işlemide yapılıyor.Canim iki sigilim vardi sirkeyle yok oldu. Ama baska olusumlar vardi kasindi dokuldu. Bi iki yerde de yanik gibi su toplamisti. Sirkeyle yok oldular. Ama simdi sirke sureyim. Oralar beyazliyo. Napicam ben.kolposkopiden sonra universite hastanesine gittim. Doktor biyopsi sonucunu bekle dedi. 1 ay var daha
Herpes baktirdim kizlar negatif cikti. Bu kabarciklar yok olmuyordu zaten. Kasinmiyorda. Sirke surunce yok oldu. Ama suan sursem yine bembeyaz cikar ortaya.ıcı su dolu kabarcıklar olup sonra yaraya donusuyorsa harpes olabilir dotouna bunu anlattın mı test yaptınız mı buna yönelik.
benim smear negatif ve dr cotest olarak hpv yapti..bu sirada tip 16 pozitif bulunduBen yeni enfekte oldum. Bende şuanda negatif çıktı sanırım bundan dolayı. Bu nedenle tipinide öğrenemedim ben. Bende yıl sonuna doğru yaptırabilirsem devlet hastanesinde tekrar yaptırıcam.
Aile sağlığında 5 yılda bir yaptırma hakkımız varmış malesef.
kasimda rutin yillik kontrolle gittigim sisirada cotest olarak hpv bakti ve 16 cikti, ocak ayinda tekrar gittim kolposkopi ile bakti smwar almadi mayista tekrar cagirdi smear aldi ascus..ve pazartesi tekrar kolposkopi dedi. fitil vermedi hpv testin8nde tekrar tapilmasina gerek yok su anda dedimerhaba. bende tip 6 ve 16 var. bir sene içinde hiç smear yaptırmadınız mı baska ? bende cin 1 cıktı dr fitil verdi kullanıyorum haftada 2. gun ve 3 ayda bir smear kontrol dedi. ayrıca bır senenein sonunda yeniden hpv tipi. testi.
Hayır tabiki de bu siğil değil siğil böyle olmaz dil altındakiler hariç ağızda siğil tek tük çıktıgında Sert olur ve büyür bu şekilde olmaz bu kendi yapısıYardim ediiinn
3 gun once uzucu bi olay yasadim. Ertesi gun uyandigimda dilimin tam ustunde beyaz kabarciklar vardi. Elimi surttum baktim boyle yumusacik deri parcasi gibi bisey. Bugun hala varlar. Dilimin kok kisminda da biraz agri var yada ben dilimi cok inceledigim icin agzimi actigim icin agridi.Beyazliklar sarardi
Gbi oldu.gecmiyolar Ama hala oynayinca cikiyolar. İntde pamukcuklar yada bakteriler genelde oynayinca soyulur yazmislar ama Sigilmi cok korkuyorumFotodan bakarmisiniz.
Yardim ediiinn
3 gun once uzucu bi olay yasadim. Ertesi gun uyandigimda dilimin tam ustunde beyaz kabarciklar vardi. Elimi surttum baktim boyle yumusacik deri parcasi gibi bisey. Bugun hala varlar. Dilimin kok kisminda da biraz agri var yada ben dilimi cok inceledigim icin agzimi actigim icin agridi.Beyazliklar sarardi
Gbi oldu.gecmiyolar Ama hala oynayinca cikiyolar. İntde pamukcuklar yada bakteriler genelde oynayinca soyulur yazmislar ama Sigilmi cok korkuyorumFotodan bakarmisiniz.
Sarilik beyazlasiyo yada soyuluyo temizledigimde. Uzucu bigun gecirdigimde 1 paket sigarayi caylar esliginde afiyetle icmisim farketmeden. Ertesi gun uyandigimda o sari puturlerin oldugu yer damagima degiyodu. Bende bu ne diye baktim hatta sicak bseyler ictim de yandi mi ki dedim. Sonra sigilmi ki ya dedim ama 3 gardasil asim da bitmisti hatta masallah diyim 5 aydir da sigilsizim. Bu sefer de dilim mi ya diye korktum. Neyseki degilmisSanki doğal puturtulerin cay kahve vs nedeniyle boyanmis gibi duruyor, temizlediginde gecmiyor mu sarilik? Sen nasil farkettin bunu? Agzinda bi batma agrisi veya farkli bi tat mi oluştu? Yoksa korkup kafanda kurdugun için surekli kontrol ediyordun o sirada mi anladin?
İstanbul ataşehirde ateş karatekeKizlar bana bu konuda iyi olan jinekolojik onkoloji uzmani yazar misiniz? Bursa istanbul adana olabilir. Devlet olursa daha iyi olur benim icin. Bulundugum sehirde universitede jinekologlar var. Onkolog degiller onlara guvenebilir miyim bu surecte bilmiyorum
Süleyman engin akhan ama özel oldugu için çok pahalı fakat işinin ehliKizlar bana bu konuda iyi olan jinekolojik onkoloji uzmani yazar misiniz? Bursa istanbul adana olabilir. Devlet olursa daha iyi olur benim icin. Bulundugum sehirde universitede jinekologlar var. Onkolog degiller onlara guvenebilir miyim bu surecte bilmiyorum