Koter için kime gittinizaşı olmadım ama koteri yapan doktor çok önemli, o konuda kesinlikle katılıyorum. ufacık bile olsa hiçbir siğili gözden kaçırmamalı ve derin yakmalı gerçekten doktor. bu çok çok önemli. zaten bunun tedavisi bu, yaktırmak. bende iki senedir çıkmıyor ve bunu doktorun iyi koter yapmasına da bağlıyorum açıkçası
merhaba sizde daha önceden hpv varmıydı yoksa süpheleniyormuydunuz ?Merhaba kızlar
Hpv testim için sonucu öğrenmek için aradım.
Testim negatif çıkmış çok şükür. Sizinlede sizlere umut olmak için paylaşmak istedim.
Allah' ın izniyle inş atacağız bu virüsü vücudumuzdan.
merhaba sizde daha önceden hpv varmıydı yoksa süpheleniyormuydunuz ?
Temizlenmesine cok sevindim :) duzenli kontrolerı bırakma yinede . darısı başımıza inşallah:)Bende ocak ayında makat ve vajinada siğil çıkmıştı.
Şubat başında muayene ile siğil ve hpv dendi.
Çok kötü günlerdi Allah kimseye vermesin bizede tez Zamanda tamamen iyileştirsin inş. Bende siğil çoktu ben diyim 15 sen de 20.
Amin canım hepimize inş.Temizlenmesine cok sevindim :) duzenli kontrolerı bırakma yinede . darısı başımıza inşallah:)
teşekkürler canım ama endişe etmeyi bırak artık daha relaks ol evliliğine yansıtma artık. gerginliğini biliyorum ve cokda iyi anlıyorum.. bakalım bende su ilaçtan içiyorum cin 1 var bende 3 aya girecegım ilaçta ama sisi arkadas 3 aydan sonra etkisi başlıyor demişti. benim bu ay smearim var inşallah duzelmiştir yada ayni kalmıstır...Amin canım hepimize inş.
Temizlendi diyemiyorum canım
Bu benim hpv den sonra ilk hpv testimdi.
Yani belki yeni enfekte olduysa. Rahim ağzına bulaşmamış olabilir. Ama ben kesinlikle kendim için yaptıklarımı yapmaya devam edicem.
Kontrolü bırakmam canım ben. Açıkcası korkuyorum 2 haftadır sinir stresten öldüm eşimle kavga ettim habire.uyku filan kalmadı korkumdan ve stresim yüzünden.
Ben ve eşim propolis içiyoruz.
Ben şubatta eşim mart ortasında başladı. Eşim birde imuneks içiyor. Onda da siğil çıkmadı son zamanlarda. Galiba ekimden kasımdan sonra çıkmadı. İmuneks başladıktan sonra çıkmadı diye biliyorum.
Ben yeni kaptım ama virüsü emin yani daha 1 sene olmamıştır kanımca. Belki ondan dolayıda negatif çıkmış olabilir.
İnş bir daha da görmeyiz bu hastalığı.
Seni de takip ediyorum. Hayırlısı ile güzel haberlerini senden de bekliyoruz. Rabbim hepimize şifa versin. Amin.
teşekkürler canım ama endişe etmeyi bırak artık daha relaks ol evliliğine yansıtma artık. gerginliğini biliyorum ve cokda iyi anlıyorum.. bakalım bende su ilaçtan içiyorum cin 1 var bende 3 aya girecegım ilaçta ama sisi arkadas 3 aydan sonra etkisi başlıyor demişti. benim bu ay smearim var inşallah duzelmiştir yada ayni kalmıstır...
kızlar güvenilir bir yer önerir misiniz propolis almak için bende başlıyım bari
sağol canım sanada çok geçmiş olsun biraz daha araştırıp bende alacağımmerhaba,
ben saraçoğlunun su ile seyreltilmiş olanı kullanıyorum. ama pahalı canım piyasada satılanlara göre.
ama asla bana yüzde yüz o etki etki diyemem ama kullandıktan sonra siğillerim çokken azaldı şimdi yok gibi.
çıkıyorsa da sanırım çabuk geçiyor.
burada bee propolis kullanan arkadaş vardı.
birde eczane bana eğriçayır dı sanırım gliserin ile seyreltilmiş olan onu tavsiye etti ama ben güvenip alamadım.
gliserinli olan boğaz için demişti buradan bir arkadaş.
aşıyı bana doktor reçete etmişti ama ben olmadım.
bildiğim kadarı ile reçete yazdırıp eczaneden alıp yaptırabiliyorsunuz.
geçmiş olsun Rabbim şifa versin hepimize.
eğriçayırın web sitesindede su ile seyreltilmiş olanı varsağol canım sanada çok geçmiş olsun biraz daha araştırıp bende alacağım
alkol bazlı için daha iyi diyorlar ?eğriçayırın web sitesindede su ile seyreltilmiş olanı var
Sigarayi birakmak lazim ama yinede siz bilirsinizkızlar coriolus mrl ye mail attım 2 sefer bana dönüş yapmıyorlar. ahcc kullanalı 4,5 ay oldu 6 aylık almıştık. erkek arkadaşımda hala siğil çıkıyor. yanında ester c , zink, folik asit, probiyotik içiyoruz. spor yapıyoruz. günde 5 -6 tane sigara da kullannıyoruz. geçmiycek mi bu delircem artık. bende siğil yok tip 16 olduğu için valla dr a erkek arkadaşımda çıktığını gördükçe gidip smear yaptırmıyorum pozitif çıkınca üzülmiyim diye.insanın sinirleri bozuluyo valla yoruldum. şimdi aşı da olucaz belki o iyi gelir....
D vitamininiz kaç?kızlar coriolus mrl ye mail attım 2 sefer bana dönüş yapmıyorlar. ahcc kullanalı 4,5 ay oldu 6 aylık almıştık. erkek arkadaşımda hala siğil çıkıyor. yanında ester c , zink, folik asit, probiyotik içiyoruz. spor yapıyoruz. günde 5 -6 tane sigara da kullannıyoruz. geçmiycek mi bu delircem artık. bende siğil yok tip 16 olduğu için valla dr a erkek arkadaşımda çıktığını gördükçe gidip smear yaptırmıyorum pozitif çıkınca üzülmiyim diye.insanın sinirleri bozuluyo valla yoruldum. şimdi aşı da olucaz belki o iyi gelir....
Vitamin dağılımlarım normal seviyedeydi. Bikaç gün içinde kan testi yaptırcam. Bu kış 3 defa grip oldum normalde 1 defa olurdum. Bugün çok morrlim bozuldu bu hpv den hep umudum vardı ilk defa umutsuzluğa kapıldımD vitamininiz kaç?
Vitamin dağılımlarım normal seviyedeydi. Bikaç gün içinde kan testi yaptırcam. Bu kış 3 defa grip oldum normalde 1 defa olurdum. Bugün çok morrlim bozuldu bu hpv den hep umudum vardı ilk defa umutsuzluğa kapıldım
Kızlar allokin alfa diye bir aşı varmış bunu yaptıran oldu mu aranızda kesin çözüm diyolar ama yalan mı