Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşkar Yılda 1 Kez Kolposkopi yaptırın .
6 ayda 1 Smear testi.
Kolposkopi smearden çok daha önemli oraya net bir şekilde bakıyorlar.
Üniversite hastanelerinde tiplendirme ve smear ücretsiz
Tiplendirme için siğilden parça alıp baktırmayın rahmin içindeki tip önemli örneğin rahmin içinden alınması lazım bu çok önemli lütfen bunu özellikle belirtin.
Ketemlerde de 30 yaş ve üstüne tiplendirme yapılması 1 kereye mahsus ücretsiz.

Teşekkürler bilgi için.Acaba neden burada satılmıyor.Acaba bu firmalara mail falan yazsak burada da satılmaz mı?Yani sonuçta bir sürü takviye satılıyor ülkemizde belki yoğun talep olursa niye satılmasın.Güvenilir bir marka varsa bildiğiniz yazar mısınız.

Kuzum türkiyede satan var. Biz aldık 3hafta önce.

Merhaba
Nerden aldınız acaba?

Teşekkürler

Canım sahibindende satan birisinden aldık. Aslında 1 ay sonra yurtdışına çıkacak bir arkadaşımız vardı ama ben biraz sabırsız olduğum için hazır bulmuşken alıverdik. Erkek arkadaşım doktoruna da söyledi ahcc kullandığımızı, doktor çok iyi yapmışsınız demiş, iyice rahatladım.

Canım sahibindende satan birisinden aldık. Aslında 1 ay sonra yurtdışına çıkacak bir arkadaşımız vardı ama ben biraz sabırsız olduğum için hazır bulmuşken alıverdik. Erkek arkadaşım doktoruna da söyledi ahcc kullandığımızı, doktor çok iyi yapmışsınız demiş, iyice rahatladım.
Bizde alacağız yurtdışına çıkıcağız.
İnş iyi gelir. İyi gelirse bizimlede paylaşır mısın sonucu?
Ben propolis kullanıyorum umarım oda iyi gelir. Hpv testimin sonucunu bekliyorum.

Arkadaslar agiz icinde sigil cikanlar biraz detayli bilgi verebilir mi? Agizin hangi bolgelerinde cikiyor? Ve tedavisi nasil? Hangi bolume gitmek gerekiyo ve nasil anliycaz sigil olup olmadigini??

https://www.google.com.tr/search?q=..._AUIBygB&biw=414&bih=628#imgrc=xfSzIFrAw5HuhM:
Peki arkadaşlar dilinin altında aynı bu linkteki fotoğrafta olduğu gibi kılçık şeklinde çıkıntılar olan var mı? Bu normal mi? Benimki de böyle :KK17:
Evet bu dogal yapı karşılıklı ve uzuyo bu DOĞAL 3-4 tane falan oluyo dilin altında genelde karşılıklı ,ama eğer 10-15 tane ve sürekli çoğalıyorsa dokununca ele sert geliyorsa bi Kbb uzmanına gözükün

Ağzında siğil olan insanlarda bir takın çalışmalar yapılmış ve Gardasil aşının oral hpvde iyileştirici oldugu gözlenmiş bazı çalışmalarda direk tedavi edip nüksü bitirmiş bazılarında ise atakları yok denecek kadar azaltmış yani virüsü zayıflatmış lütfen kadın erkek hangi yaş olursa olsun farketmez Gardasil aşınızı olun ! Erkeklerde hpv kadınlara göre daha uzun süre latent kalıyor çok uzun zaman hpvsi bulunan kişilerde forumlara baktıgınızda genelde erkekler lütfen erkek arkadasınızda siğil varsa onu da Gardasille aşılatın siğil ataklarını kurutuyor ve derin koterle yaktırın ilk çıkanları

Evet bu dogal yapı karşılıklı ve uzuyo bu DOĞAL 3-4 tane falan oluyo dilin altında genelde karşılıklı ,ama eğer 10-15 tane ve sürekli çoğalıyorsa dokununca ele sert geliyorsa bi Kbb uzmanına gözükün
çok teşekkürler içim rahatladı. hiç yok gibiler bir şey hissetmiyorum bile. ama yeni farkettim ağzımı incelerken o uzun deri çıkıntılarını ve korktum. sağolun.

Ağzında siğil olan insanlarda bir takın çalışmalar yapılmış ve Gardasil aşının oral hpvde iyileştirici oldugu gözlenmiş bazı çalışmalarda direk tedavi edip nüksü bitirmiş bazılarında ise atakları yok denecek kadar azaltmış yani virüsü zayıflatmış lütfen kadın erkek hangi yaş olursa olsun farketmez Gardasil aşınızı olun ! Erkeklerde hpv kadınlara göre daha uzun süre latent kalıyor çok uzun zaman hpvsi bulunan kişilerde forumlara baktıgınızda genelde erkekler lütfen erkek arkadasınızda siğil varsa onu da Gardasille aşılatın siğil ataklarını kurutuyor ve derin koterle yaktırın ilk çıkanları
aşı olmadım ama koteri yapan doktor çok önemli, o konuda kesinlikle katılıyorum. ufacık bile olsa hiçbir siğili gözden kaçırmamalı ve derin yakmalı gerçekten doktor. bu çok çok önemli. zaten bunun tedavisi bu, yaktırmak. bende iki senedir çıkmıyor ve bunu doktorun iyi koter yapmasına da bağlıyorum açıkçası

X