2. cocugu dusunuyordum aslında ama leep yapıldıgında cocuga engel değilmiş. siz rahim ağzını aldırma amelıyatından bahsediyorsunuz sanırım. o en son care. kansere donusme ye yakın olunca cin 3 galıba o zaman. kı umarım onu yasamamameliyat için acele etmeyin cin3 cıkarsa yaptırın derim gerçi sanırım sizin çocugunuzda var çok önemlide degil aslında
yok ben cin 3 tüm çocugumda yoktu leep ameliyatı oldum hamileyim bir sorunlada karşılaşmadım.2. cocugu dusunuyordum aslında ama leep yapıldıgında cocuga engel değilmiş. siz rahim ağzını aldırma amelıyatından bahsediyorsunuz sanırım. o en son care. kansere donusme ye yakın olunca cin 3 galıba o zaman. kı umarım onu yasamam
Merhabakızlar merhaba,
dun dr deydim, cin1 im var biliyorsunuz , dr elektro ile yakti, leep mi dedim anlamadi ben de anlamadim...ama bu elektro sanirim leep den farkli...
ortalik resmen yandi ,yanik koktu...
bugun sanki kabuk kabuk timsah dersisi gibi oldum hissediyorum ,5 gun boyle kalacak ilac krem yok dedi, 5 gun sonra krem ve ilac var...
ne diyeyim ,dustuk ellerine ne derlerse yapacaz ,tek ki care olsun kurtulalım.
hpv16 var bende biliyorsunuz umarım kurtuluruz ....aman dikkat ...ilişki milişki derken basımıza gelmedik kalmıyor lutfen uyanık olun kızlar bos bu isler ..herseyin bası saglık..
hepinize sevgiler....
Evet geçmiş olsun ama benim leep tede aynı yanık kokusu gelmişti ama sen detayını ögrenseydin keşke leep e anestezisiz dayanabilinirmi bilmiyorum.kızlar merhaba,
dun dr deydim, cin1 im var biliyorsunuz , dr elektro ile yakti, leep mi dedim anlamadi ben de anlamadim...ama bu elektro sanirim leep den farkli...
bugun sanki kabuk kabuk timsah dersisi gibi oldum hissediyorum ,5 gun boyle kalacak ilac krem yok dedi, 5 gun sonra krem ve ilac var...
hpv16 var bende biliyorsunuz umarım kurtuluruz ....aman dikkat ...ilişki milişki derken basımıza gelmedik kalmıyor lutfen uyanık olun kızlar bos bu isler ..herseyin bası saglık..
hepinize sevgiler....
Tekrar çok geçmiş olsun.benim cin1 aynen kaldigi icin ve bu vajin bu cin1 i hic iyilestirmedigi icin bu elektro islemi yapildi ve cook zordu gercekten neden anestezi yapilmadi ben de sairdim ama birsey diyemedim, ( turkiye de degilim)
ben ahcc hic kullanmadim kizlar , ilaci aldim ama kullanmadim,
ama su islem de fayda etmez gene cin1 cikarsa kesin kullanacagim.
ilgilendiginiz icin hepinize tesekku ederim..
Geçmiş olsunbenim cin1 aynen kaldigi icin ve bu vajin bu cin1 i hic iyilestirmedigi icin bu elektro islemi yapildi ve cook zordu gercekten neden anestezi yapilmadi ben de sairdim ama birsey diyemedim, ( turkiye de degilim)
ben ahcc hic kullanmadim kizlar , ilaci aldim ama kullanmadim,
ama su islem de fayda etmez gene cin1 cikarsa kesin kullanacagim.
ilgilendiginiz icin hepinize tesekku ederim..
gecmiş olsun canım. bende de de tip 16 var yanında tip 6 da tabii. suan haftada 2 fitil kullanıyorum onumuzdeki ay tekrar smear tetsim var bu arada corioulus mrl kullanıyorum. 2. ayımdayım. bakalım sonuc nasıl cıkacak. umarım bu yakma işi sende işe yararda kurtulmus olursun..kızlar merhaba,
hepinize sevgiler....
bence doktoru dinle ve yaptır.Herkese merhaba, Küçükken bacak arkamda siğil vardı onu incir sütü ile yok etmiştim.
Ama şimdi tam burnumda çıktı, sürekli gözümün önünde, işyerinde gırgır konusu oldu. 2 defa koparttım sivilce sanıp, çok şükür çoğalmadı dr a gittim. kriyoterapi önerdi. Ne dersiniz yaptırmalımıyım başka bir öneriniz var mı? yarın gitmeyi düşünüyorum.
Siğil olan bölgeye çıplak elle dokunmayın oynamayın eczaneden ameliyat eldiveni alın o şekilde hijyenini yapın o bölgenin siğili kopartıp yok etmenizden ziyade kökünün yok olması önemlidir doktorunuzu dinleyin kriyo terapi hatta daha etkili olan koter yaptırın o bölgeye yapılıyosa bagısıklıgınızı yükseltin oraya çay ağacı yağı elma sirkesi de uygulayabilirsiniz kriyodan sonra temiz tutunHerkese merhaba, Küçükken bacak arkamda siğil vardı onu incir sütü ile yok etmiştim.
Ama şimdi tam burnumda çıktı, sürekli gözümün önünde, işyerinde gırgır konusu oldu. 2 defa koparttım sivilce sanıp, çok şükür çoğalmadı dr a gittim. kriyoterapi önerdi. Ne dersiniz yaptırmalımıyım başka bir öneriniz var mı? yarın gitmeyi düşünüyorum.
gecmiş olsun canım. bende de de tip 16 var yanında tip 6 da tabii. suan haftada 2 fitil kullanıyorum onumuzdeki ay tekrar smear tetsim var bu arada corioulus mrl kullanıyorum. 2. ayımdayım. bakalım sonuc nasıl cıkacak. umarım bu yakma işi sende işe yararda kurtulmus olursun..
MerhabaVe her ikisi de etkisini en az 3-6 ay sonra gösteriyo bundan dolayk bir ilerleme varsa veya siğil varsa bu süreçte yok ederek yani bi yandan koter veya lazerle yaktırarak kullanmanız daha iyi olur etkisi belirli bir süreden sonra gözüktügü için.
Hayır sormazlar yurtdışındanda da getirebilirsin reçetesiz bitkisel takviye başkasının bavulunda kendisi getirebilir , sen getiriceksen yabancı bitkisel ilaç siteleri var onlara sipariş ver ama elinde reçete olması lazım bi doktora yazdır bitkisel takviye bu sonucta sipariş ediyosun o sitelerdem ödemeyi kartla yapıyosun türkiyeye gelince ptt getiriyor sana mail atıyorlar fotografını cekip gönderiyosun reçeteninkapına teslim ediyor ptt postaArkadaşlar,geçmiş olsun.AHCC yi nasıl alabilirim?Yurtdışından arkadaşım getirirse ona reçete sorarlar mı?Bulgaristan da satılıyor mudur?
Geçmiş olsun
Birkaç gün kanama olabilir
Gerçekten iyi dayanmışsınız anestezisiz
gecmiş olsun canım. bende de de tip 16 var yanında tip 6 da tabii. suan haftada 2 fitil kullanıyorum onumuzdeki ay tekrar smear tetsim var bu arada corioulus mrl kullanıyorum. 2. ayımdayım. bakalım sonuc nasıl cıkacak. umarım bu yakma işi sende işe yararda kurtulmus olursun..