Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaslar ozellikla makata sigil cikan arkadaslar. Hangindotora gittiniz onun icin birde makatakiler yumusak et beni gibimi oluyor ?

Merhaba
Benim makat bölgesinde vardı.
Makat bölgesi bana ilk böyle nasıl diyim ben olur ya ciltte öyle gelmişti. Ben anlamadım bir sürü hemoroid kremi kortizonlu kullanmıştım. O yüzden sanırım benim kocaman ben şeklide böyle gerçekten karnıbahar gibiydi. Ama çok net yıkarken hissedilecek kadar büyüklerdi.
Vajina da vardı.
Ben henüz yeni verdim testi rahim ağzından.
Sonuç çıkmadı. Hangi tip bilmiyorum.

Arkadaslar ozellikla makata sigil cikan arkadaslar. Hangindotora gittiniz onun icin birde makatakiler yumusak et beni gibimi oluyor ?
Ben ilk başta siğil olduğunu bilmedim cildiyeye gittim.
Siğil teşhisi koyulunca jinekologa gittim. Kadındaki hpv için en doğrusu jinekolog demişlerdi bana.

Valla elime tam anlami ile gelmiyor karnibahar sekli de yok yani rahimde falan cikmadi genel cerahi den randevu alip kisa zamanda gidecegim. Umarim degildir sadece oyle endise olarak kalir.

Ben ilk başta siğil olduğunu bilmedim cildiyeye gittim.
Siğil teşhisi koyulunca jinekologa gittim. Kadındaki hpv için en doğrusu jinekolog demişlerdi bana.
genel cwrahi ye gitmek lazimmis bagirsak icinde varsa onlar bakabiliyorlarmis..

Ko
kolkoskopiyi smear yapan doktormu yapıyor? Onun için özel doktoramı gitmek lazım?herhangi bi aletmi kullanılıyor?

Makatta çıkanları Florayla karıstırmayın!! Birde anüs kısımda daha çok cıkıyor bendekiler beyaz iğne toplu ucu bası gibi büyüyorlar yumuşak değil geneli sert kendinden köklü cıkıyor görüntü yumuşak be çabuk yayılıyor yani küçücük unutun çıktıkça cıkıyor iyi bir genel cerrahiyle kökten çözüm yapabilirsiniz uzun bir tedavi gerektiriyor zorlu ama yakımda acı filan pek olmuyor

genel cwrahi ye gitmek lazimmis bagirsak icinde varsa onlar bakabiliyorlarmis..

Bana dedilerki bağırsağa bakmak için içerde var mı diye eğer siğil hiç yoksa bakılıyormuş. Siğil varsa makatta içerde yoksa bile içeri taşınırmış.

Ben genel cerrahiye henüz gitmedim ama benim içeri kesin bulaştı hemoroid kremleri ile eminim.
Propolise nedendir bilmem çok güveniyorum atmama yardım edecek diye.
Batmalarım azaldı bayağı şükür.

Ben yasir gözüye gittim memnun kaldım. Evet benimki et beni gibiydi patolojiye yolladılar siğil oldugu kesinleşti

Ko
kolkoskopiyi smear yapan doktormu yapıyor? Onun için özel doktoramı gitmek lazım?herhangi bi aletmi kullanılıyor?
Evet oda yapıyor ama benimki gerek duymuyor smeare. Kolposkopi aleti özel uzmanı kullanabilir

Canım en başta et benine hiç benzemiyor. Eline küçücük bir kabartı gibi geliyor. Ama içi sıvı dolu falan değil. Zamanla karnıbahar görüntüsü oluyor. Jinekolog bencr gidilmesi gereken.

Canım biz ahccyi sahibinden sitesinde satan kişiden aldık. Baya araştırdık. Şimdilik memnun gibiyiz. Günde 3g alınması gerekiyormuş.

Canım en başta et benine hiç benzemiyor. Eline küçücük bir kabartı gibi geliyor. Ama içi sıvı dolu falan değil. Zamanla karnıbahar görüntüsü oluyor. Jinekolog bencr gidilmesi gereken.
makattakilere jinekologlar ve cildiyeciler bakmıyor genel cerrahlar bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…