- 29 Mart 2017
- 438
- 186
Arkadaslar ozellikla makata sigil cikan arkadaslar. Hangindotora gittiniz onun icin birde makatakiler yumusak et beni gibimi oluyor ?
Ben ilk başta siğil olduğunu bilmedim cildiyeye gittim.Arkadaslar ozellikla makata sigil cikan arkadaslar. Hangindotora gittiniz onun icin birde makatakiler yumusak et beni gibimi oluyor ?
Valla elime tam anlami ile gelmiyor karnibahar sekli de yok yani rahimde falan cikmadi genel cerahi den randevu alip kisa zamanda gidecegim. Umarim degildir sadece oyle endise olarak kalir.Merhaba
Benim makat bölgesinde vardı.
Makat bölgesi bana ilk böyle nasıl diyim ben olur ya ciltte öyle gelmişti. Ben anlamadım bir sürü hemoroid kremi kortizonlu kullanmıştım. O yüzden sanırım benim kocaman ben şeklide böyle gerçekten karnıbahar gibiydi. Ama çok net yıkarken hissedilecek kadar büyüklerdi.
Vajina da vardı.
Ben henüz yeni verdim testi rahim ağzından.
Sonuç çıkmadı. Hangi tip bilmiyorum.
genel cwrahi ye gitmek lazimmis bagirsak icinde varsa onlar bakabiliyorlarmis..Ben ilk başta siğil olduğunu bilmedim cildiyeye gittim.
Siğil teşhisi koyulunca jinekologa gittim. Kadındaki hpv için en doğrusu jinekolog demişlerdi bana.
kolkoskopiyi smear yapan doktormu yapıyor? Onun için özel doktoramı gitmek lazım?herhangi bi aletmi kullanılıyor?Bende inanıyorum gittigine ama benimki prof pek konuşturmuyo beni tartışamıyorum bu konuyu onunla. Yoksaherkesin hasta olması lazım o kadar çokki
Bende 3 ayda bir smear yaptırıyorum ama doktorum çokta gerek yok diyor zaten kolposkopide görücez diye 6 ayda bir yapıcaktı kolposkopiyi ama mecburen hamile kalınca aksadı. İnş bi terslik olmadan atlatırım bende süreci
Makatta çıkanları Florayla karıstırmayın!! Birde anüs kısımda daha çok cıkıyor bendekiler beyaz iğne toplu ucu bası gibi büyüyorlar yumuşak değil geneli sert kendinden köklü cıkıyor görüntü yumuşak be çabuk yayılıyor yani küçücük unutun çıktıkça cıkıyor iyi bir genel cerrahiyle kökten çözüm yapabilirsiniz uzun bir tedavi gerektiriyor zorlu ama yakımda acı filan pek olmuyorArkadaslar ozellikla makata sigil cikan arkadaslar. Hangindotora gittiniz onun icin birde makatakiler yumusak et beni gibimi oluyor ?
genel cwrahi ye gitmek lazimmis bagirsak icinde varsa onlar bakabiliyorlarmis..
Ben yasir gözüye gittim memnun kaldım. Evet benimki et beni gibiydi patolojiye yolladılar siğil oldugu kesinleştiArkadaslar ozellikla makata sigil cikan arkadaslar. Hangindotora gittiniz onun icin birde makatakiler yumusak et beni gibimi oluyor ?
Evet oda yapıyor ama benimki gerek duymuyor smeare. Kolposkopi aleti özel uzmanı kullanabilirKo
kolkoskopiyi smear yapan doktormu yapıyor? Onun için özel doktoramı gitmek lazım?herhangi bi aletmi kullanılıyor?
Arkadaslar ozellikla makata sigil cikan arkadaslar. Hangindotora gittiniz onun icin birde makatakiler yumusak et beni gibimi oluyor ?
Eki Görüntüle 1981774
Çok sağolun
Ahcc olarak birden fazla farklı kutularda satılıyor. Hangisi olabilir bilemedim.
Coriolıs mrl sizinki aşağıdaki resimdeki gibi mi acaba?
Demir hapı kullanıyorum ben şuanda. Birde b vitamini.
Bunlarla beraber alacağım. İnş faydası olur.
Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Doktora gidip hpv için tekrar baktırdınız mı? Yani faydası oldu mu acaba? Onu merak ettimde.
makattakilere jinekologlar ve cildiyeciler bakmıyor genel cerrahlar bakıyorCanım en başta et benine hiç benzemiyor. Eline küçücük bir kabartı gibi geliyor. Ama içi sıvı dolu falan değil. Zamanla karnıbahar görüntüsü oluyor. Jinekolog bencr gidilmesi gereken.
Dün baya okudum bu forumu cumartesi doktor randevum var yakılacak dedi doktorum ilk kez yaşıyorum bu durumu hamile olunca da daha bir tedirginim
Sİzin de mi çıktı yacanlarım, ağızdaki lezyonlar için bana yöntem ve doktor önerebilir misiniz acaba?
Ben kendi doktorunu öneririmcanlarım, ağızdaki lezyonlar için bana yöntem ve doktor önerebilir misiniz acaba?
Çok yakın bir dostumuzda çıktı. Kbbye mi gidilmeli?Sİzin de mi çıktı ya
kbb ye gitmeli ? eminmi siğil oldugundan ?Çok yakın bir dostumuzda çıktı. Kbbye mi gidilmeli?
İstanbul cerrahide yakmışlardı ben bir hemşireden duymuştumkbb ye gitmeli ? eminmi siğil oldugundan ?