Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızlar gunaydin,

tesekkur ederim ilginiz icin....

canım valla cook canım yandı ,gozlerimden yas geldi yakma sırasında, hele ki bisikletle gitmistim, cıkinca kalakaldım, elde bisiklet suruklene suruklene eve geldim.

size bir sorum var , simdi bu yakma yapıldı veya leep yapılıypr ya....bu islemlerden sonra hpv gitmis mi oluyor?
yaktırdım ohhh hpv bitti mi oluyor yani leep veya yakma...sonunda hpv 16 dan kurtulmus mu oluyoruz?
lutfen bilenler cevaplasin ,sisi bekliyorum.

bir de kızlar ,lutfen, kadın oldugumuz icin, kadınlık haklarımız icin HAKLARIMIZI KORUMAK icin, egemenligimizi bir kisinin eline vermeyelim,

bizim adımıza KİMSE KARAR ALAMASIN , dogurmak,seks, ask ,...HERSEYE BİZ KARAR VERELİM...bunlar pek seviyor kadın isine karısmayi....istediginiz partiye oy atın....ama bir kisiye, diktatorluge, COCUKLARIMIZ İCİN kızlarımız icin HAYITR DİYELİM.

hepinize iyi pazarlar..hayır'li oylar.
Cnm hiçbizaman gitmicek benim doktora göre ama vücudumuzdaki virüs yükünün belkide birkısmı gitti yada tamamı o belli olmaz
Hpv dna virüsü oldugu için ve kendini dna ya kopyalıyor. Ama artık bu dna ya kadar etki eden beslenme ve yaşam biçimi ile kanserin bile tamammen ortadan kalktıgı kanıtlandı aziz sancarın calısmasını duymuşsundur. O yüzden ümitliyim ben yani uzun vadede çeşitli takviyelerlede yenebilecegimize inanıyorum ama tabi ben evliyim eşimle hayatım devam edeceginden benim için belki zor olucak bu ama bekar kişiler için bence birkaç yılda silinecektir
Allah bidaha o boyuta gelmesini nasip etmesin hiçbirimize
Buarada amerikada neurapath doktorlar bunu ameliyatsız çözmeye başladı inanıyorum Türkiyeyede bu tedavi gelicek ilerleyen yıllarda belki leep e gerek kalmıcak yada biz amerikaya gidip tedavi olacagız ☺
Yinede dedigim gibi kendimize iyi bakıcaz moralimiz hep iyi olucak

kızlar gunaydin,

canım valla cook canım yandı ,gozlerimden yas geldi yakma sırasında, hele ki bisikletle gitmistim, cıkinca kalakaldım, elde bisiklet suruklene suruklene eve geldim.

size bir sorum var , simdi bu yakma yapıldı veya leep yapılıypr ya....bu islemlerden sonra hpv gitmis mi oluyor?
yaktırdım ohhh hpv bitti mi oluyor yani leep veya yakma...sonunda hpv 16 dan kurtulmus mu oluyoruz?

bir de kızlar ,lutfen, kadın oldugumuz icin, kadınlık haklarımız icin HAKLARIMIZI KORUMAK icin, egemenligimizi bir kisinin eline vermeyelim,

bizim adımıza KİMSE KARAR ALAMASIN , dogurmak,seks, ask ,...HERSEYE BİZ KARAR VERELİM...bunlar pek seviyor kadın isine karısmayi....istediginiz partiye oy atın....ama bir kisiye, diktatorluge, COCUKLARIMIZ İCİN kızlarımız icin HAYITR DİYELİM.

Benim dogumdan sonra ilk kolposkopim ekim basında allahın izniyle ilk etkiyi orada görmüş olacagım
Buarada elif güvelogluyla görüştüm. Onkolog fitoterapis kendisi. Tedavisini yaptıgını söyledi. Dogumun hemen peşine ona gidecegim bakalım belki kolposkopiye kadar işe yarar

kızlar gunaydin,

O kadar yanmamasi lazim kuzum ya. Cok sasirdim. Uyusturdular mi oncesinde?
Lazer yontemini mi denesen? Koterden daha konforlu diyorlar.
Yakma islemi maalesef gecici olarak sigilin gitmesi icin yapilir. Hpv nin vucuttan atilmasi daha uzun soluklu bir surec.

kuzummmm azizeliiii....

canımmm bu sigil yakilmasi degil....

ben de once sigiller cikti,

sonra hpv 16, sonrasi kolposkopi, biopsi veeee cin1..

6 ay beklendi cin1 gecmedi...gecmesyince dr o iceride cin1 gorulen ( kolposkopide beyaz olan bolge) orayi yakarak kuruuttu temizledi...yani leep gibi birsey yapildi sanirim..

ondan cook acidi canım yaa.

kuzummmm azizeliiii....

canımmm bu sigil yakilmasi degil....

ben de once sigiller cikti,

sonra hpv 16, sonrasi kolposkopi, biopsi veeee cin1..

6 ay beklendi cin1 gecmedi...gecmesyince dr o iceride cin1 gorulen ( kolposkopide beyaz olan bolge) orayi yakarak kuruuttu temizledi...yani leep gibi birsey yapildi sanirim..

ondan cook acidi canım yaa.

Ay canim benim ben sigil sandim. Umarim cin seviyesine ilerlemez bi daha.
Bundan sonra surec nasil olacak?

Ay canim benim ben sigil sandim. Umarim cin seviyesine ilerlemez bi daha.
Bundan sonra surec nasil olacak?

bekliyoruz canım 3 ay sonra tekrar smear, gerekirse gene hersey sil bastan ,kolposkopi..biopsi...:işsiz::işsiz::işsiz:

Cnm 3 ay erken en az 6 ayda doku eski şekline geliyor 6 ay sonraki smear geçerli sayılıyor
bende de cin 1 cıktı doktorum her 3 ayda bir smear yapacayız dedi bundan sonra. buarada benım doktorum bu hastalıgın gectiğine inanıyor . yada benim morlimi yüksek tuttmak için oyle soyluyor bilemiyorum

bende de cin 1 cıktı doktorum her 3 ayda bir smear yapacayız dedi bundan sonra. buarada benım doktorum bu hastalıgın gectiğine inanıyor . yada benim morlimi yüksek tuttmak için oyle soyluyor bilemiyorum

Hastalık zaman içinde geçiyor kuzum evet ama hpv vücuttan atılana kadar cin1in umarım artmaz. :/

Bende inanıyorum gittigine ama benimki prof pek konuşturmuyo beni tartışamıyorum bu konuyu onunla. Yoksaherkesin hasta olması lazım o kadar çokki
Bende 3 ayda bir smear yaptırıyorum ama doktorum çokta gerek yok diyor zaten kolposkopide görücez diye 6 ayda bir yapıcaktı kolposkopiyi ama mecburen hamile kalınca aksadı. İnş bi terslik olmadan atlatırım bende süreci

Cnm hiçbizaman gitmicek benim doktora göre ama vücudumuzdaki virüs yükünün belkide birkısmı gitti yada tamamı o belli olmaz
Hpv dna virüsü oldugu için ve kendini dna ya kopyalıyor. Ama artık bu dna ya kadar etki eden beslenme ve yaşam biçimi ile kanserin bile tamammen ortadan kalktıgı kanıtlandı aziz sancarın calısmasını duymuşsundur. O yüzden ümitliyim ben yani uzun vadede çeşitli takviyelerlede yenebilecegimize inanıyorum ama tabi ben evliyim eşimle hayatım devam edeceginden benim için belki zor olucak bu ama bekar kişiler için bence birkaç yılda silinecektir
Allah bidaha o boyuta gelmesini nasip etmesin hiçbirimize
Buarada amerikada neurapath doktorlar bunu ameliyatsız çözmeye başladı inanıyorum Türkiyeyede bu tedavi gelicek ilerleyen yıllarda belki leep e gerek kalmıcak yada biz amerikaya gidip tedavi olacagız ☺
Yinede dedigim gibi kendimize iyi bakıcaz moralimiz hep iyi olucak
Merhaba canım
Vücuttan atılabiliyor diye biliyorum.
Atılmayacağını onkolog mu. Söyledi?
Her virüs tipi in geçerli mi bu acaba durum?

Merhaba canım
hayır her virus gecmiyor doktorum uzulme demıstı daha kotusu harpes var kana gectiği için gecmiyor tedavisi de yok sadece semptonları rahatlatabılırız onda demişti hpv bagısıklık sistemi sayesınde gecıyor ama kesınlıkle zaman lazımmıs.

Merhaba canım
Evet ona göre asla gitmicek bosuna dna testi yaptırma tekrar tekrar dedi
Ama ben geçtiigne inanıyorum belki zor ama geçiyor
Bugün kanser bile geçtigi kanıtlandı 5 yıl yoksa yok diyorlar hpv mi geçmicek

Evet ona göre asla gitmicek bosuna dna testi yaptırma tekrar tekrar dedi
Ama ben geçtiigne inanıyorum belki zor ama geçiyor
Bugün kanser bile geçtigi kanıtlandı 5 yıl yoksa yok diyorlar hpv mi geçmicek

Ay o ne biçim doktor ya. Ben 3 ayrı doktora gittim hepsi de atılacak vücuttan dedi. Bağışıklık yeniyor bu virüsü. Ahcc etkilerinden size bahsedicem kızlar zamanla

Ay o ne biçim doktor ya. Ben 3 ayrı doktora gittim hepsi de atılacak vücuttan dedi. Bağışıklık yeniyor bu virüsü. Ahcc etkilerinden size bahsedicem kızlar zamanla
Bizi de ahcc den bilgilendirir misin?
İnş faydası olur inş. Bende propolis içiyorum. Siğil çıkmıyor hiç şükür.
Eğer iyi gelirse ahcc yada colorioulus mr di sanırım ondan bende alıp başlarım.

Bizi de ahcc den bilgilendirir misin?
İnş faydası olur inş. Bende propolis içiyorum. Siğil çıkmıyor hiç şükür.
Eğer iyi gelirse ahcc yada colorioulus mr di sanırım ondan bende alıp başlarım.
coriouls mrl ben kullanıyorum 2. ayım. bende siğil cıkmamıstı hiç o nedenle birşey dıyemem durdurur dıye ama bende alerjı yapmıs olma olasılıgı var vucudumda bır kac yerınde sıvılceye benzer birseyler cıktı sonra su dolu gıbı oluyor ve oyle kalıyor 2. hafta gecmediler. bazen siğil mi dıye telas da yapıyorum ama bacagımda cıktılar. eger gecmezse haftaya cilt doktoruna gideceyim. buarada onumuzdeki ay smear tetsı var. bakalım sonuc ne cıkacak

coriouls mrl ben kullanıyorum 2. ayım. bende siğil cıkmamıstı hiç o nedenle birşey dıyemem durdurur dıye ama bende alerjı yapmıs olma olasılıgı var vucudumda bır kac yerınde sıvılceye benzer birseyler cıktı sonra su dolu gıbı oluyor ve oyle kalıyor 2. hafta gecmediler. bazen siğil mi dıye telas da yapıyorum ama bacagımda cıktılar. eger gecmezse haftaya cilt doktoruna gideceyim. buarada onumuzdeki ay smear tetsı var. bakalım sonuc ne cıkacak

Siğil değildir sulu ise.
Başka ilaç kullanıyor musunuz? Belki de etkileşim yapıyordur
Güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. İnş faydası olmuştur.
İlacın dozuda fazla gelmiş olabilir mi acaba?

Arkadaslar ozellikla makata sigil cikan arkadaslar. Hangindotora gittiniz onun icin birde makatakiler yumusak et beni gibimi oluyor ?

X