- 14 Mayıs 2010
- 537
- 223
Cnm hiçbizaman gitmicek benim doktora göre ama vücudumuzdaki virüs yükünün belkide birkısmı gitti yada tamamı o belli olmazkızlar gunaydin,
tesekkur ederim ilginiz icin....
canım valla cook canım yandı ,gozlerimden yas geldi yakma sırasında, hele ki bisikletle gitmistim, cıkinca kalakaldım, elde bisiklet suruklene suruklene eve geldim.
size bir sorum var , simdi bu yakma yapıldı veya leep yapılıypr ya....bu islemlerden sonra hpv gitmis mi oluyor?
yaktırdım ohhh hpv bitti mi oluyor yani leep veya yakma...sonunda hpv 16 dan kurtulmus mu oluyoruz?
lutfen bilenler cevaplasin ,sisi bekliyorum.
bir de kızlar ,lutfen, kadın oldugumuz icin, kadınlık haklarımız icin HAKLARIMIZI KORUMAK icin, egemenligimizi bir kisinin eline vermeyelim,
bizim adımıza KİMSE KARAR ALAMASIN , dogurmak,seks, ask ,...HERSEYE BİZ KARAR VERELİM...bunlar pek seviyor kadın isine karısmayi....istediginiz partiye oy atın....ama bir kisiye, diktatorluge, COCUKLARIMIZ İCİN kızlarımız icin HAYITR DİYELİM.
hepinize iyi pazarlar..hayır'li oylar.
Hpv dna virüsü oldugu için ve kendini dna ya kopyalıyor. Ama artık bu dna ya kadar etki eden beslenme ve yaşam biçimi ile kanserin bile tamammen ortadan kalktıgı kanıtlandı aziz sancarın calısmasını duymuşsundur. O yüzden ümitliyim ben yani uzun vadede çeşitli takviyelerlede yenebilecegimize inanıyorum ama tabi ben evliyim eşimle hayatım devam edeceginden benim için belki zor olucak bu ama bekar kişiler için bence birkaç yılda silinecektir
Allah bidaha o boyuta gelmesini nasip etmesin hiçbirimize
Buarada amerikada neurapath doktorlar bunu ameliyatsız çözmeye başladı inanıyorum Türkiyeyede bu tedavi gelicek ilerleyen yıllarda belki leep e gerek kalmıcak yada biz amerikaya gidip tedavi olacagız ☺
Yinede dedigim gibi kendimize iyi bakıcaz moralimiz hep iyi olucak