Geçmiş olsun
Birkaç gün kanama olabilir
Gerçekten iyi dayanmışsınız anestezisiz
gecmiş olsun canım. bende de de tip 16 var yanında tip 6 da tabii. suan haftada 2 fitil kullanıyorum onumuzdeki ay tekrar smear tetsim var bu arada corioulus mrl kullanıyorum. 2. ayımdayım. bakalım sonuc nasıl cıkacak. umarım bu yakma işi sende işe yararda kurtulmus olursun..
kızlar gunaydin,
tesekkur ederim ilginiz icin....
canım valla cook canım yandı ,gozlerimden yas geldi yakma sırasında, hele ki bisikletle gitmistim, cıkinca kalakaldım, elde bisiklet suruklene suruklene eve geldim.
size bir sorum var , simdi bu yakma yapıldı veya leep yapılıypr ya....bu islemlerden sonra hpv gitmis mi oluyor?
yaktırdım ohhh hpv bitti mi oluyor yani leep veya yakma...sonunda hpv 16 dan kurtulmus mu oluyoruz?
lutfen bilenler cevaplasin ,sisi bekliyorum.
bir de kızlar ,lutfen, kadın oldugumuz icin, kadınlık haklarımız icin HAKLARIMIZI KORUMAK icin, egemenligimizi bir kisinin eline vermeyelim,
bizim adımıza KİMSE KARAR ALAMASIN , dogurmak,seks, ask ,...HERSEYE BİZ KARAR VERELİM...bunlar pek seviyor kadın isine karısmayi....istediginiz partiye oy atın....ama bir kisiye, diktatorluge, COCUKLARIMIZ İCİN kızlarımız icin HAYITR DİYELİM.
hepinize iyi pazarlar..hayır'li oylar.