Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bana dediki elimdeki smear üzerine şimdi yapsamda çıkmaz doğru sonuç olmaz.
O nedenle temmuz ağustos gibi en erken cevap alırız.
Ama şimdi siz böyle yazınca anlamadım neden almadıki. Ben başka bir doktora gideyim. Bu dr açıkcası yıllardır gidiyorum çokta memnunum ama neden böyle yaptı acaba.

Dna sına bakmak için ayrıca ücret mi ödüyorsunuz acaba yoksa smear alınırken dna sına da bakılıyor mu?
Dna testi başka şekilde mi acaba alınıyor?
smear gibi örnek alınıyor. evet ayrı bir üçret alınıyor.

Canım benimki yeni eminim yeni olduğuna.
Eylülde ki smearde birşey çıkmamıştı. Doktorum dediki şimdi smear yapsak sonuç doğru olmaz o nedenle 3-4 ay daha beklemmek daha doğru dedi.
Ama sen bana şu memnun kaldığın doktorun adını verirsen bir araştırayım fiyat vs cmt günü çalışıyor mu diye.
Dna tiplemesi acaba kaç paraya yapılıyor acaba?
Bende vajina girişinde vardı yakıldı ama sonra tekrar oldu mu bilmiyorum.
Rahim ağzında yok demişti doktorum 2 ay evvel.

Canım ben kantoranu senden nasıl alabilirim canım?
Doğalsa çok iyi doğalını bulmak artık çok zor bu devirde.

Çol teşekkür ederim canım ilgine

cnm smeari istanbuldaysan zeynep kamilde hpv dna testi ile beraber aldırmanı tavsiye ederim bu arada kültürde yaptırırsın komple bir kontrol olur.Ordaki doktorum selçuk selçuk .harika bi adam oda..Benim özelde medical parkta yaptırdıklarım hep temiz çıkmıştı.HPV dna pahalı bir test bana 1000 tl demişlerdi. Ama zeynep kamilde siğil yakıyorlarmı nasıl yakıyorlar bilmiyorum bende siğil yoktu o zaman şimdide hamile oldugum için baktırmıyorum o sebeple bilmiyorum
Ben makatta 1 tane çıkmıştı onu özelde avrupa cerrahide yaktırdım.1750 tl ödedim.
Kantaronun sezonu var bu aralar sezonu ben kendimede getirticem annem gelicek 15 güne sana da getirtebilirim.getirince haber verirrim adresini verirsin özelden kargo yaparim sana.yada üsküdar kadıköy beşiktaş elden veririm.
özelde ameliyatımı yapan doktor prof. dr. ateş karateke. ondanda çok memnunun.şişlide ilk biyopsimi yapan op. dr . remzi aydın. oda mükemmel bir doktordu. ben ağlaaya ağlaya mahvolmuştum benimle 1 saat konuşmuştu.
Ama smear sonucun kötü çıkarsa zeynep kamildede kolposkopi yapıyorlar.biyopsi alıyorlar.Benim çok aceleydi ileri seviye olunca ondan orayı bekleyemedim.

Canım ben açıkcası rahim ağzında yok dese bile sürekli kontrole giderim yılda 2 defa.
Korkuyorum. Hepimize Allah ım şifa versin inş.
Çok zor hastalık.
cnm senede yada 2 senede bir kolposkopi yaptırsan daha iyi .tabi smear heryıl şart iyi olsakta kötü olsakta. Smearde seviye çıkmıyor ama. kolposkopide gözükmediginde düşük seviye zaten ve bağışıklık geriletebiliyor.Bir arkadasım cin1 di 6 ay sonra kendiliginden geçti.
banada senede 1 kolposkopi dedi doktorum 4 ayda birde smear.ilk ikisi temiz.inş hamilelikte korktugumdan aldıramıyorum.Dogumdan sonra ki kontrolümde kolposkopiyle o zaman bakıcaz.

cnm senede yada 2 senede bir kolposkopi yaptırsan daha iyi .tabi smear heryıl şart iyi olsakta kötü olsakta. Smearde seviye çıkmıyor ama. kolposkopide gözükmediginde düşük seviye zaten ve bağışıklık geriletebiliyor.Bir arkadasım cin1 di 6 ay sonra kendiliginden geçti.
banada senede 1 kolposkopi dedi doktorum 4 ayda birde smear.ilk ikisi temiz.inş hamilelikte korktugumdan aldıramıyorum.Dogumdan sonra ki kontrolümde kolposkopiyle o zaman bakıcaz.
Canım Allah bin kere razı olsun. Rabbim yardımlarını kat be kat sana fazladıyla hayırla geri nasip etsin.
Allah evladına sağlıklı uzun ömür versin inş. Amin.

Doktor tavsiyelerini dikkate alacağım canım. İnş en kısa zamanda gidicem doktora.
Çok sağol
Herhalde zeynep kamile gitsem desem hpv var diye bakarlar sanırım.
Kantoranu canım sana nasıl kolay olurda öyle alırım. Kargo da olur elden almada.
Getirtebilirsen çok sevinirim. Allah razı olsun

İnş bende kantoran ile şifa bulurum. Rabbim tuttuğunu altın etsin inş. Çok sağol.

Bende gidip kadın doğuma baktırayım canım herşeyime.

cnm smeari istanbuldaysan zeynep kamilde hpv dna testi ile beraber aldırmanı tavsiye ederim bu arada kültürde yaptırırsın komple bir kontrol olur.Ordaki doktorum selçuk selçuk .harika bi adam oda..Benim özelde medical parkta yaptırdıklarım hep temiz çıkmıştı.HPV dna pahalı bir test bana 1000 tl demişlerdi. Ama zeynep kamilde siğil yakıyorlarmı nasıl yakıyorlar bilmiyorum bende siğil yoktu o zaman şimdide hamile oldugum için baktırmıyorum o sebeple bilmiyorum
Ben makatta 1 tane çıkmıştı onu özelde avrupa cerrahide yaktırdım.1750 tl ödedim.
Kantaronun sezonu var bu aralar sezonu ben kendimede getirticem annem gelicek 15 güne sana da getirtebilirim.getirince haber verirrim adresini verirsin özelden kargo yaparim sana.yada üsküdar kadıköy beşiktaş elden veririm.
özelde ameliyatımı yapan doktor prof. dr. ateş karateke. ondanda çok memnunun.şişlide ilk biyopsimi yapan op. dr . remzi aydın. oda mükemmel bir doktordu. ben ağlaaya ağlaya mahvolmuştum benimle 1 saat konuşmuştu.
Ama smear sonucun kötü çıkarsa zeynep kamildede kolposkopi yapıyorlar.biyopsi alıyorlar.Benim çok aceleydi ileri seviye olunca ondan orayı bekleyemedim.
Canım ben ateş beyi hatırladım. Zeynep kamişde 2010 yılında bir tanıdığımın miyom ameliyatını yapmıştı. Memnunum demişti ama sonrası ne oldu bilmiyorum. Sanırım şimdi özele geçmiş kendisi.
Selçuk bey dediğin doktora randevu almaya çalışıcam.
Hastane yoğunluğu nasıl canım?
Mesela doktor aynı gün ultrason bakabilir mi?
Yada ultrason için ayrıca gün mü alınıyor.
Eskiden öyleydi ama şimdi nasıl acaba?
Hamile de kalamıyorum ben gitmişken ona da baktırmak istiyorum neden kalamıyorum acaba diye.

Canım ben ateş beyi hatırladım. Zeynep kamişde 2010 yılında bir tanıdığımın miyom ameliyatını yapmıştı. Memnunum demişti ama sonrası ne oldu bilmiyorum. Sanırım şimdi özele geçmiş kendisi.
Selçuk bey dediğin doktora randevu almaya çalışıcam.
Hastane yoğunluğu nasıl canım?
Mesela doktor aynı gün ultrason bakabilir mi?
Yada ultrason için ayrıca gün mü alınıyor.
Eskiden öyleydi ama şimdi nasıl acaba?
Hamile de kalamıyorum ben gitmişken ona da baktırmak istiyorum neden kalamıyorum acaba diye.

Canım Allah bin kere razı olsun. Rabbim yardımlarını kat be kat sana fazladıyla hayırla geri nasip etsin.
Allah evladına sağlıklı uzun ömür versin inş. Amin.

Doktor tavsiyelerini dikkate alacağım canım. İnş en kısa zamanda gidicem doktora.
Çok sağol
Herhalde zeynep kamile gitsem desem hpv var diye bakarlar sanırım.
Kantoranu canım sana nasıl kolay olurda öyle alırım. Kargo da olur elden almada.
Getirtebilirsen çok sevinirim. Allah razı olsun

İnş bende kantoran ile şifa bulurum. Rabbim tuttuğunu altın etsin inş. Çok sağol.

Bende gidip kadın doğuma baktırayım canım herşeyime.

cnm saol amin dileklerin için
kantaron hallolunca dönücem sana
hastane yogunlugu normal yeteri kadar zaman ayırıyorlar her hastaya .artık eskisi gibi degil hastane ve aletler çok gelişmiş. selçuk selçuk aynı gün hepsine bakar ama sen yeni smear aldırdım demeki smear ,dna ve kültürü alsın.ultrasonda yapıyor zaten .Benim çikolata kistlerimide takip ettiginden testlerde yapıyor bana her gittigimde.selçuk selçuk hamilelik işlerinede bakıyor yani dogal yoldan istiyorsan çünkü aşılama ve tüpte var orda.Ben uzun süre hamile kalamadıgımdan infertiliteye yönlendirmişti benim talebimle. ama infertilite bu sorundan dolayı tedaviye başlamadı ameliyat olmamı, testlerimin temiz çıktıktan sonra gelmemi istedi.ama ameliyattan 2 ay sonra kendiliginden oldu.
dogru aynı Ateş hoca.çok iyi bir prof.özelde ama çok pahalı 500 tl muayenesi.son noktada ona gitmeni tavsiye ederim oda gerekirse inşallah testler temiz sadece siğilse başka yerde yaktırabilirsin.

cnm saol amin dileklerin için
kantaron hallolunca dönücem sana
hastane yogunlugu normal yeteri kadar zaman ayırıyorlar her hastaya .artık eskisi gibi degil hastane ve aletler çok gelişmiş. selçuk selçuk aynı gün hepsine bakar ama sen yeni smear aldırdım demeki smear ,dna ve kültürü alsın.ultrasonda yapıyor zaten .Benim çikolata kistlerimide takip ettiginden testlerde yapıyor bana her gittigimde.selçuk selçuk hamilelik işlerinede bakıyor yani dogal yoldan istiyorsan çünkü aşılama ve tüpte var orda.Ben uzun süre hamile kalamadıgımdan infertiliteye yönlendirmişti benim talebimle. ama infertilite bu sorundan dolayı tedaviye başlamadı ameliyat olmamı, testlerimin temiz çıktıktan sonra gelmemi istedi.ama ameliyattan 2 ay sonra kendiliginden oldu.
dogru aynı Ateş hoca.çok iyi bir prof.özelde ama çok pahalı 500 tl muayenesi.son noktada ona gitmeni tavsiye ederim oda gerekirse inşallah testler temiz sadece siğilse başka yerde yaktırabilirsin.
Senden asıl Allah razı olsun. Sabırla detaylı yazdın herşeyi.

Kantoran mideye de iyi geliyormuş. Eşime ameliyat dedi doktor belki onada iyi gelir içiririm. İnş bize şifa olur inş.

Yok canım demem ben smear yaptırdım diye. Hem hov hem gebelik için konuşurum.
Şimdi eşimden haber bekliyorum randevu günü alabilmek için. Oda gelsin istiyorum. İnş gittiğimde ultrason filan kan tahlillerim hepsine bakar. Şuan siğil var mı içerde bilmiyorum ama makat propolisden dolayı çıkıyor geçiyor ama fissür var şuanda. Sürekli bepanthene sürüyorum yoksa çok kötü duramıyorum.

Şimdi randevu alıcam int diye baktım şöyle yazıyor canım bu sorun olmaz dime ben Doğum yapmadım hiç.
Beni kabul ederler dime canım randevu alsam.
İlgilensin inş da canım. Maddi durumum çok iyi değil canım çok mecburi olmadıkça Ateş beye şuanda gitmem canım. Ama zaruri olurda ne yapar eder giderim.
Hpv bana eşimden geçti canım.
Onda varmış 1 senedir çıkmıyormuş hiç. Sonra çıktı tekrar ama farketmemiş filan derken bana bulaştı.
Bende ocak ayında belirti verdi ama kortizonlu kremler kullandığım için muhtemelde makat içine taşıdım. Anlamadık biz 1 ay filan kocaman olunca artık ben anladım eşim konduramıyor yok değil diyor.
O günden bugüne geldik. Siğil ayrı bebek ayrı ne bilim hayırlısı buymuş demekki. Nasip herşey.

Allah razı olsun hakkını helal et canım. Çok yardımcı oldun gerçekten.

Eklentiler

• IMG_9076.JPG
    IMG_9076.JPG
    38,1 KB · Görüntüleme: 79
Senden asıl Allah razı olsun. Sabırla detaylı yazdın herşeyi.

Kantoran mideye de iyi geliyormuş. Eşime ameliyat dedi doktor belki onada iyi gelir içiririm. İnş bize şifa olur inş.

Yok canım demem ben smear yaptırdım diye. Hem hov hem gebelik için konuşurum.
Şimdi eşimden haber bekliyorum randevu günü alabilmek için. Oda gelsin istiyorum. İnş gittiğimde ultrason filan kan tahlillerim hepsine bakar. Şuan siğil var mı içerde bilmiyorum ama makat propolisden dolayı çıkıyor geçiyor ama fissür var şuanda. Sürekli bepanthene sürüyorum yoksa çok kötü duramıyorum.

Şimdi randevu alıcam int diye baktım şöyle yazıyor canım bu sorun olmaz dime ben Doğum yapmadım hiç.
Beni kabul ederler dime canım randevu alsam.
İlgilensin inş da canım. Maddi durumum çok iyi değil canım çok mecburi olmadıkça Ateş beye şuanda gitmem canım. Ama zaruri olurda ne yapar eder giderim.
Hpv bana eşimden geçti canım.
Onda varmış 1 senedir çıkmıyormuş hiç. Sonra çıktı tekrar ama farketmemiş filan derken bana bulaştı.
Bende ocak ayında belirti verdi ama kortizonlu kremler kullandığım için muhtemelde makat içine taşıdım. Anlamadık biz 1 ay filan kocaman olunca artık ben anladım eşim konduramıyor yok değil diyor.
O günden bugüne geldik. Siğil ayrı bebek ayrı ne bilim hayırlısı buymuş demekki. Nasip herşey.

Allah razı olsun hakkını helal et canım. Çok yardımcı oldun gerçekten.
önemli degil cmn allah saglık versinde.bunlar basit şeyler.buarada kantaron çok ciddi birşey yani ameliyat dedilerse dikkatli kullansın.terslik olmasın.
sen o bölümü değil direkt jinekoloji olucak eke koydum.ama erkekleri odaya almıyorlar dısarıda bekliyor haberin olsun.sigil cok önemli degil asırı olmadıkça çünkü geliyor gidiyor istersen aldırırsın yaktırırsın şişlide medical art var o daha uygun yaktırmada. ben bidaha gerekirse ona bakıcam.valla korunmak lazımdı bizdede ama o zaman çocuk nasıl olucaktı. bende malesef takmamaya çalıştım artık bebekten sonra bakıcam kendime

Eklentiler

• IMG_3838.PNG
    IMG_3838.PNG
    149,7 KB · Görüntüleme: 83
önemli degil cmn allah saglık versinde.bunlar basit şeyler.buarada kantaron çok ciddi birşey yani ameliyat dedilerse dikkatli kullansın.terslik olmasın.
sen o bölümü değil direkt jinekoloji olucak eke koydum.ama erkekleri odaya almıyorlar dısarıda bekliyor haberin olsun.sigil cok önemli degil asırı olmadıkça çünkü geliyor gidiyor istersen aldırırsın yaktırırsın şişlide medical art var o daha uygun yaktırmada. ben bidaha gerekirse ona bakıcam.valla korunmak lazımdı bizdede ama o zaman çocuk nasıl olucaktı. bende malesef takmamaya çalıştım artık bebekten sonra bakıcam kendime

Canım işte bulaştı toplu iğne başı kadardı farkettiğinde eşim. Bence o zaman enfekte oldum.
Yani canım eşte olunca bence bulaşması kaçınılmaz. Korunmak bizde çözüm değildi. Hiç yapmamanız gerekli demişti doktor. Görünce yapmıyorsun ama görmediğin bulaşıyor işte.
Bende bakmıyorum kendime çok sıkıntılarımız var. Allah bugünü aratmasın inş.
Ne bilim dermansız dert vermesin inş Rabbim. İnş bugünleri atlatırız. Şükür evladın oluyor sağlıklı olsunda inş.
Şimdide dikkat et canım kendine moral beslenme filan çok önemli aslında.
Randevu değiştiriyorum şimdi canım. Eşim gelemiyormuş işten dolayı. Bakalım tek giderim bende. İnş hakedip başarabilirim herşeyi. Eskiden orası çok yoğun ve karışıktı. Araba park yeri ayrı sorundu. Kan verme vs İnş şimdi daha rahat hallederim. Devlet hastaneleri çok zor canım. Sağlam girip hasta çıkıyorsun. Allah yardımcımız olsun.

Mutluym sana birşey daha sormak istedim.
O bölgeyi temizlemek için temizleme jeli gibi birşey mi kullanıyorsun canım? Sabun çok kurutuyor.

Birde jilet dağıtma olur diye yasak dedi doktor. Sen ne ile bunları yapıyorsun canım?

Teşekkür ederim

Merhaba

Mutluym canım sen hangi marka propolis kullandın?
Ben alıyorum güvenerek ama pahalı. Belki iyisini daha uyguna bulurum diye düşündüm.
Teşekkür ederim

Merhaba

Ben alıyorum güvenerek ama pahalı. Belki iyisini daha uyguna bulurum diye düşündüm.
Teşekkür ederim
Canım işte bulaştı toplu iğne başı kadardı farkettiğinde eşim. Bence o zaman enfekte oldum.
Yani canım eşte olunca bence bulaşması kaçınılmaz. Korunmak bizde çözüm değildi. Hiç yapmamanız gerekli demişti doktor. Görünce yapmıyorsun ama görmediğin bulaşıyor işte.
Bende bakmıyorum kendime çok sıkıntılarımız var. Allah bugünü aratmasın inş.
Ne bilim dermansız dert vermesin inş Rabbim. İnş bugünleri atlatırız. Şükür evladın oluyor sağlıklı olsunda inş.
Şimdide dikkat et canım kendine moral beslenme filan çok önemli aslında.
Randevu değiştiriyorum şimdi canım. Eşim gelemiyormuş işten dolayı. Bakalım tek giderim bende. İnş hakedip başarabilirim herşeyi. Eskiden orası çok yoğun ve karışıktı. Araba park yeri ayrı sorundu. Kan verme vs İnş şimdi daha rahat hallederim. Devlet hastaneleri çok zor canım. Sağlam girip hasta çıkıyorsun. Allah yardımcımız olsun.

Mutluym sana birşey daha sormak istedim.
O bölgeyi temizlemek için temizleme jeli gibi birşey mi kullanıyorsun canım? Sabun çok kurutuyor.

Birde jilet dağıtma olur diye yasak dedi doktor. Sen ne ile bunları yapıyorsun canım?

Teşekkür ederim

Merhaba

Teşekkür ederim

Cnm propolisi arısütü ile beraber arıbilimden aldım ama benimki orjinal , tentür şeklinde degil süremezsin o bölgeye yani. İçmen lazım direkt yogurtla filan karıstırıp
Hastanenin karsısında isparklar var hep yer var sabahtan gidersen tahlillerin filan aynı gün biter yalnız smear her zaman alınmıyordu bu sefer hastane çok iyi emin olabilirsin yoksa bende gidemezdim
Temizlik için sabun ve jel kullanma mantarı tetikliyor ve korunmayı azaltıyor.sadece su. Ben hala agda yapıyorum ama tek kullanımlık kuaförde.
Moral en büyük etken ben agır bir panik atak ve depresyon dönemi geçirdikten sonra ilerledi 2 yılda geldi bu boyuta. Neyseki atlattım şimdi. O sebeple en büyük hastalık takıntı aslında unutucaz ve dikkat edicez
Geçmiş olsun tekrardan

Temizleme jeli olarak Glizigen Jelde iyidiri (glizirrik asit denilen özel bir asit içeriyor) ama fiyatı tuzluydu biraz.Onun dışında sabun gerçekten kurutuyor ama Moos Kükürtlü Sabun hem uygun hem de kükürtde siğillere iyi geliyor forumun geçmişinde de var moos 4-5 tl

Hpv olan arkadaslar doktorunuz sizden diger cinsel yolla bulasan hastaliklarin kan testini de istedi mi?
Gecen siradan bi doktora gittim egitim arastirma hastanesinde ve doktor cybh testlerini de istedi.
Bi kac gundur panik oldum intden arastirip duruyorum belirtilerini. allah korusun hepatit hiv falan aklimdan cikmiyo. Sonuclarim 15 gune cikarmis. Kontrol amaclidir dimi. Psikolojim alt ust... :KK43:

Sonuçların için 15 gün beklemene gerek yok .
Herhangi bir özel tıp merkezine git Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar testi yaptır aynı gün bikaç saat sonraya çıkıyo toplam 200 tl tutmuştu benim.
Cinsel Yolla bulaşan hastalıklar her yerde aynı şeylere bakılır;
Anti HCV (hepatit c ki hala bakılmasına rağmen hepatit c bu yıl cinsel yolla bulaşan hastalıklar grubundan çıkarılmıştır çünkü cinsellikle bulaşması çok zordur genelde kan nakliyle vs bulaşır)
Anti Hbs (Hepatit Bye karşı bağışıklık olup olmamana bakar)
HbsAg (Hepatit B olup olmadığı)
Anti HİV Combo (hiv 1-2 testi)
VDRL ve TPHA (Sfiliz Testi)
Bunlara ek olarak cinsel yolla bulaşan hastalık kan testine Genital Uçuk(genital herpes) baktırıcaksın Hsv Tip 2 IGG testi yaptırıcaksın sadece tip 2yi aratıcaksın diğerlerinin sonuçu aynı gün bikaç saate veya ertesi sabah çıkıyor, genitak uçuk sonucu 2 güne geçiyor.
CBYH testleri için en son ilişkinin üzerinden 3 ay geçmeli 3 ay sonra pozitife dönüyorlar

Kontrol amaçlı bakılır doktorun doğrusunu yapmış siğil kapsın kapmasın korunmasız her türlü şüpheli ilişkiden en az 3 ay sonra Cbyh testi yapılmalı.
Bi de cinsel yolla bulaşan bazı bakteri ve mantarlar var onun için vajinal kültür testi yaptırabilirsin akıntıdan ki bunların bi çogu önemsiz zaten vücut siliyor

Cnm propolisi arısütü ile beraber arıbilimden aldım ama benimki orjinal , tentür şeklinde degil süremezsin o bölgeye yani. İçmen lazım direkt yogurtla filan karıstırıp
Hastanenin karsısında isparklar var hep yer var sabahtan gidersen tahlillerin filan aynı gün biter yalnız smear her zaman alınmıyordu bu sefer hastane çok iyi emin olabilirsin yoksa bende gidemezdim
Temizlik için sabun ve jel kullanma mantarı tetikliyor ve korunmayı azaltıyor.sadece su. Ben hala agda yapıyorum ama tek kullanımlık kuaförde.
Moral en büyük etken ben agır bir panik atak ve depresyon dönemi geçirdikten sonra ilerledi 2 yılda geldi bu boyuta. Neyseki atlattım şimdi. O sebeple en büyük hastalık takıntı aslında unutucaz ve dikkat edicez
Geçmiş olsun tekrardan
Evet cnm stre çok etken. Ben şuanda çok zor günler geçiriyorum. Başka rahatsızlıklarda yaşıyorum bunun dışında. Her yerim ağrıyor ve uyuyamıyorum
Elimde değil işte ama elimden geldikçe rahat olmaya çalışıyorum. Bakalım.

Ben İbrahim saraçoğlu propolis alıyorum ama küçük şişesi çok pahalı. O yüzden araştırmaya geçtim ama sıvılaştırılan hep gliserin veya alkol ile sıvılaştırma olmuş.
Su ile olması gerekliymiş. Belki dedim daha uyguna alırım bulursam başka marka. Ben de sebamed temizleme jeli aldım.
Onunla yıkarım diye düşündüm.

Saat 10:30 aldım canım doktor randevusu. Bana çok uzak canım zeynep kamil. O yüzden yetişemeyebilirim diye düşündüm. İnş tüm tetkikleri yapar.

Canım ayırdığın zaman ve bilgiler için çok teşekkür ederim. Hakkını helal et. İnş iyiliklerin hayırla kat be kat geri dönsün sana. Çok yardımcı oldun.

saol cnm bende bir yıldır var .cin 3 cıktı leep oldum sonrada hamile kalabildim.ama ömür boyu dikkat ediceksin dedi doktor yani ikinci leep şansı pek yok tavsiye etmiyorlar içeride ilerleyebilir diyorlar.Benim bayadır varmış ama hiç belirti vermedi testlerdede çıkmadı son iki yıldırda ben smear yaptırmamışım unutmuşum kontrolede gitmemiştim. bigün kanamam oldu durup dururken bir gittim bu çıktı. ilerlemiş vaziyette bu sebeple bu seviyedeyken çok iyi korunun ben bilsem zamanında bakardım kendime.hiç bakmadım kendime 1 yıl öncesine kadar.
buarada siğil yaktırma ve fissür için istanbulda yasir gözü ye gittim çok uzman bu konuda.tavsiye ederim.fissürü ilerlememişse tedaviye gerek yok deyip dokunmadı cidden kantaron ve sıcak suyla geçti.dogumdan sonra yine kontrole gidicem siğil varsa benim göremedigim diye.biraz pahalı ama değer devlet hastaneleri kuzenimi mahvetti.

Canım sen siğil çıktığı için mi hpv var diye anladın? Nasıl anladın canın hpv olduğunu?

Yeni gelen arkadaslar gecmis olsun dilerim en kisa zamanda bu virusu yener bebeginizide saglikla kucaginiza alirsiniz. Dr unuz ömür boyu vucutta kalir demis ya size umut olmak icin yaziyorum.Bende ankarada profa gidiyorum ve o virusun vucuttan bagisikligi guclu tutarsak 2 yil icinde silebilecegini soyluyor. Tip testide kesinlikle yaptirin baska bi dr banada tip 6 veya 11 dir dedi tek çıkan sigilimsi goruntuye dayanarak.ama testi yaptirinca 16 çıktı. O kabariklikta sigil degil molloscum çıktı.sisi lr yi sen yazinca dusundum ki eşimin agzindada var sigil bana gecmemesi sans mi diyeyim yoksa lr kaynakli mi bilemedim. Bi arkadas icin lr ye uye oldum aylar once.ilk uyelik icinde ne alayim diye dusunurken bana microsilver dismacunu mantikli geldi.ben onu kullandim eşim farkli bi macun. Bende şükürler olsun ki agzimda yok insallah hicte olmaz.. herkesin gecmis kandilide mubarek olsun. Benimde bugün dr sonuclarimi degerlendirecek.. coriolus kullandigimi biliyo sagolsun tüm testlerimi detayli istemis.bu 2.ayım herhangi bir sorun cikmamis testlerimde. Kaldi 4 ay. Ama dr ikinci tip testini eylulde yapicakmis. Vücudum atmis mi diye. Birde sisi coriolus la ilgili bi tablo paylasmistin hatirlarsin düşük risklilerin hepsini yuksek risklilerdede 100 kisiden 11 kisi kalmisti dogru hatirliyosam.biz onun detayli icerigine ulastik ve o silinmeyen 11 kisi birden fazla (en az 3 tip )tiple enfekte olup coriolus kullanirken iliskiye devam edip farkli tipler kapanlar... aman diyeyim kendinize bunu yapmayin korunmasiz kimseyle birlikte olmayin ..
Merhaba
Acaba siğil hpv olan ile moloscum da bir çeşit hpv mi oluyor?

Şey demişti doktorum Siğil yapan tipi tehlikeli olmaz demişti.
Bu görüşü savunan bir çok jinekolog görüşüne de int üzerinde rastladım. Ama tabii birçok görüş var.
Kimisi atıyor diyor kimisi hpv kalıyor diyor.
Kafam öyle karışık ki. Korkuyorum. Allah beterinden korusun.

X