cnm saol amin dileklerin için
kantaron hallolunca dönücem sana
hastane yogunlugu normal yeteri kadar zaman ayırıyorlar her hastaya .artık eskisi gibi degil hastane ve aletler çok gelişmiş. selçuk selçuk aynı gün hepsine bakar ama sen yeni smear aldırdım demeki smear ,dna ve kültürü alsın.ultrasonda yapıyor zaten .Benim çikolata kistlerimide takip ettiginden testlerde yapıyor bana her gittigimde.selçuk selçuk hamilelik işlerinede bakıyor yani dogal yoldan istiyorsan çünkü aşılama ve tüpte var orda.Ben uzun süre hamile kalamadıgımdan infertiliteye yönlendirmişti benim talebimle. ama infertilite bu sorundan dolayı tedaviye başlamadı ameliyat olmamı, testlerimin temiz çıktıktan sonra gelmemi istedi.ama ameliyattan 2 ay sonra kendiliginden oldu.
dogru aynı Ateş hoca.çok iyi bir prof.özelde ama çok pahalı 500 tl muayenesi.son noktada ona gitmeni tavsiye ederim oda gerekirse inşallah testler temiz sadece siğilse başka yerde yaktırabilirsin.
Senden asıl Allah razı olsun. Sabırla detaylı yazdın herşeyi.
Kantoran mideye de iyi geliyormuş. Eşime ameliyat dedi doktor belki onada iyi gelir içiririm. İnş bize şifa olur inş.
Yok canım demem ben smear yaptırdım diye. Hem hov hem gebelik için konuşurum.
Şimdi eşimden haber bekliyorum randevu günü alabilmek için. Oda gelsin istiyorum. İnş gittiğimde ultrason filan kan tahlillerim hepsine bakar. Şuan siğil var mı içerde bilmiyorum ama makat propolisden dolayı çıkıyor geçiyor ama fissür var şuanda. Sürekli bepanthene sürüyorum yoksa çok kötü duramıyorum.
Şimdi randevu alıcam int diye baktım şöyle yazıyor canım bu sorun olmaz dime ben Doğum yapmadım hiç.
Beni kabul ederler dime canım randevu alsam.
İlgilensin inş da canım. Maddi durumum çok iyi değil canım çok mecburi olmadıkça Ateş beye şuanda gitmem canım. Ama zaruri olurda ne yapar eder giderim.
Hpv bana eşimden geçti canım.
Onda varmış 1 senedir çıkmıyormuş hiç. Sonra çıktı tekrar ama farketmemiş filan derken bana bulaştı.
Bende ocak ayında belirti verdi ama kortizonlu kremler kullandığım için muhtemelde makat içine taşıdım. Anlamadık biz 1 ay filan kocaman olunca artık ben anladım eşim konduramıyor yok değil diyor.
O günden bugüne geldik. Siğil ayrı bebek ayrı ne bilim hayırlısı buymuş demekki. Nasip herşey.
Allah razı olsun hakkını helal et canım. Çok yardımcı oldun gerçekten.