Faydalı olabilir içerigi hep antiviral yatıştırıcı ürünler. Propolisi agızdanda almak lazım arısütünüde tavsiye ederim bağısıklık hücreleri olan T hücrelerini arttırdıgı kanıtlandı. Şu hamileligi tamamlasam girişicem bu işlere .pişik kremleride işe yarayabilir çinko içerikli oda yatıstırıcı.Kızlar bi de LR Propolisli Aloveralı Kremde vardı fiyatı biraz pahalı diye (60-70 tlydi sanırım) almadım ama onu da alıcam bu krem siğil uçuk basur gibi şikayetlere iyi geliyo kadın alovera spreyini sıktıktan sonra bunu sür demişti
Hpv dna yaptır mutlaka çok dikkat edicez silenler var. Birara baya yabancı forumlarda hatmetmiştim ahcc ile 1 yılda silenler gördüm orda. Bende yurtdısı seyahatimde alıcam ilk iş onu. Birde arkadasımın annesi kanserdi elif güveloğluna yönlendirdik fayda gördü. Onada gitmeyi düşünüyorumKantoran nerden alıyorsun canım?
Uygulama şeklini detaylı yazar mısın?
Ben yeni kaptım canım. Tahminen geçen sene nisan- mayıs gibi kaptım. Smear ben hiç aksatmam canım yıllardır düzenli 2 defa kontrole gider bir kere de smear yaptırırım. Eylülde yapılan smearde siğil çıkmadı. Doktor o nedenle bekletiyor işte. Doğru teşhis için smear beklemek gerekli dedi. Doktorum bana tip 6 dedi ama test yapmadı.
Doktoruma güveniyorum inş yanılmıyordur.
Ocakta belirti verdi anmaladım. Şubatta tedavime ve propolise başladım. Şükür azaldı propolis fayda etti.
Fissür için canım doktor ameliyat demedi. Dikkat edip sıcak suya oturmam gerekli. Siğilden dolayı da oturma dedi doktor. Propolis o bölgeyi çok kuruttu birde koterde yakıldı ya. Daha yeni toparlanıyor cildim.
Allah hepimize yardım etsin. Çeken bilir. Rabbim şifa versin inş vücudumuz atar inş. Virüs bu. Bağışıklık çok güçlü olmalıymış işte oda bende yok.
Canım kantoran yağını nerden aldın ve nasıl kullandın?Hpv dna yaptır mutlaka çok dikkat edicez silenler var. Birara baya yabancı forumlarda hatmetmiştim ahcc ile 1 yılda silenler gördüm orda. Bende yurtdısı seyahatimde alıcam ilk iş onu. Birde arkadasımın annesi kanserdi elif güveloğluna yönlendirdik fayda gördü. Onada gitmeyi düşünüyorum
Cnm kantoronu ben mersinde dagdaki köylü kadınlardan aldım orjinal sanada buldurturum istersen annemler orda. Direkt pamukla sürdüm çatlaga günde 2 kez ne kasıntı ne bişi kaldı yarada iyileşti doktor bile şaşırdı ama kefir içtim hergün kabız olmamak içinCanım kantoran yağını nerden aldın ve nasıl kullandın?
Birde senin jinekoloğun mu hpv dna yaptı?
Benim doktor tip 6 diyip durdu ve bana abartıyorsun siğil olan tipi kanser yapmaz dedi filan filan.
Senin jinekoloğundan memnun musun? Bende giderim eğer memnunsan.
Elif güveloğlu kitap yazan kanser üzerine değil mi?
Kitaplarını çok övmüşlerdi eğer o hatırladığım bayan ise
Ahcc ben bilmiyordum. Gidersem bende alayım.
Propolisi saraçoğlu sayesinde başladım. Güveniyorum o adama nedense. Bununla atıcakmışım gibi geliyor bana. Ama şuanda çok vitamin ve immuce filan alıyorum. Onların etkisi çok tabii.
Çok geçmiş olsun canım.Yeni gelen arkadaslar gecmis olsun dilerim en kisa zamanda bu virusu yener bebeginizide saglikla kucaginiza alirsiniz. Dr unuz ömür boyu vucutta kalir demis ya size umut olmak icin yaziyorum.Bende ankarada profa gidiyorum ve o virusun vucuttan bagisikligi guclu tutarsak 2 yil icinde silebilecegini soyluyor. Tip testide kesinlikle yaptirin baska bi dr banada tip 6 veya 11 dir dedi tek çıkan sigilimsi goruntuye dayanarak.ama testi yaptirinca 16 çıktı. O kabariklikta sigil degil molloscum çıktı.sisi lr yi sen yazinca dusundum ki eşimin agzindada var sigil bana gecmemesi sans mi diyeyim yoksa lr kaynakli mi bilemedim. Bi arkadas icin lr ye uye oldum aylar once.ilk uyelik icinde ne alayim diye dusunurken bana microsilver dismacunu mantikli geldi.ben onu kullandim eşim farkli bi macun. Bende şükürler olsun ki agzimda yok insallah hicte olmaz.. herkesin gecmis kandilide mubarek olsun. Benimde bugün dr sonuclarimi degerlendirecek.. coriolus kullandigimi biliyo sagolsun tüm testlerimi detayli istemis.bu 2.ayım herhangi bir sorun cikmamis testlerimde. Kaldi 4 ay. Ama dr ikinci tip testini eylulde yapicakmis. Vücudum atmis mi diye. Birde sisi coriolus la ilgili bi tablo paylasmistin hatirlarsin düşük risklilerin hepsini yuksek risklilerdede 100 kisiden 11 kisi kalmisti dogru hatirliyosam.biz onun detayli icerigine ulastik ve o silinmeyen 11 kisi birden fazla (en az 3 tip )tiple enfekte olup coriolus kullanirken iliskiye devam edip farkli tipler kapanlar... aman diyeyim kendinize bunu yapmayin korunmasiz kimseyle birlikte olmayin ..
Cnm kantoronu ben mersinde dagdaki köylü kadınlardan aldım orjinal sanada buldurturum istersen annemler orda. Direkt pamukla sürdüm çatlaga günde 2 kez ne kasıntı ne bişi kaldı yarada iyileşti doktor bile şaşırdı ama kefir içtim hergün kabız olmamak için
Propolisi bana arıbilimdeki adamlar söyledi ben bebek için arısütü arıyprdum onlara anlatınca asıl propolis al dediler.
Benim saglık ocagındaki hpv dna testinde çıktı. Sora özelde kolposkopi yaptılar biyopsi aldılar. Benimki onkolog sen iyiysen sana bakmaz. Son aşamada ona gidiliyor
Ama şişlide ben ilk kolposkopi ve biyopsim yapıldı memorialın doktoruydu o jinekologda harikaydı. İstersen benimkini yada bunu veririm ikisinede kefilim
merhaba neden smear yaptırmadı anlamadım . benım eşimde siğil cıktı ve onun üzerine doktora gititm. 2 ay oncesınde yaptırdıgım smear testi temızdı. ben durumu anlatıp eşimde siğil cıktı deyınce hem tekrar smear aldı hemde hpv dna testi aldı. ve smear imde sonuc farklı cıktı o nedenle tekrar parca alarak rahım agzından test aldı ve cin 1 cıktım. suan bana kullanmam ıcın fitil verdi onu kullanıyorum. hazıranda tekrar smear tetsi yapılacak ayrıca coriolus aldım onu da kullanmaya basladım. sadece hpv dna testim henuz cıkmadı gec cıkar demişti doktor ama 1 ayı gecti hala gelmedi sonuc.Canım benimki yeni eminim yeni olduğuna.
Eylülde ki smearde birşey çıkmamıştı. Doktorum dediki şimdi smear yapsak sonuç doğru olmaz o nedenle 3-4 ay daha beklemmek daha doğru dedi.
Ama sen bana şu memnun kaldığın doktorun adını verirsen bir araştırayım fiyat vs cmt günü çalışıyor mu diye.
Dna tiplemesi acaba kaç paraya yapılıyor acaba?
Bende vajina girişinde vardı yakıldı ama sonra tekrar oldu mu bilmiyorum.
Rahim ağzında yok demişti doktorum 2 ay evvel.
Canım ben kantoranu senden nasıl alabilirim canım?
Doğalsa çok iyi doğalını bulmak artık çok zor bu devirde.
Çol teşekkür ederim canım ilgine
Aminn en kisa zamanda sifa buluruz insallahÇok geçmiş olsun canım.
Allah hepimize şifa versin çok zor bir hastalık
öyle olması da gerekiyor bence. yani sonucta varsa bulasmısımdır ve ne kadar erken ne durumda oldugunu ogrenırsen okadar iyi tedavi içinDr lar smear i almak istemiyor sanirim artik ilginc.. benimde esimde sigil var deyip gittigimde hemen smear alinmisti hic ertelemeden.
Bana dediki elimdeki smear üzerine şimdi yapsamda çıkmaz doğru sonuç olmaz.merhaba neden smear yaptırmadı anlamadım . benım eşimde siğil cıktı ve onun üzerine doktora gititm. 2 ay oncesınde yaptırdıgım smear testi temızdı. ben durumu anlatıp eşimde siğil cıktı deyınce hem tekrar smear aldı hemde hpv dna testi aldı. ve smear imde sonuc farklı cıktı o nedenle tekrar parca alarak rahım agzından test aldı ve cin 1 cıktım. suan bana kullanmam ıcın fitil verdi onu kullanıyorum. hazıranda tekrar smear tetsi yapılacak ayrıca coriolus aldım onu da kullanmaya basladım. sadece hpv dna testim henuz cıkmadı gec cıkar demişti doktor ama 1 ayı gecti hala gelmedi sonuc.
Canım ben açıkcası rahim ağzında yok dese bile sürekli kontrole giderim yılda 2 defa.Smear i temiz cikanlar hpv yok bende demesin.erken evrede zaten smeariniz normal çıkacaktır
teşekkürlerYeni gelen arkadaslar gecmis olsun dilerim en kisa zamanda bu virusu yener bebeginizide saglikla kucaginiza alirsiniz. Dr unuz ömür boyu vucutta kalir demis ya size umut olmak icin yaziyorum.Bende ankarada profa gidiyorum ve o virusun vucuttan bagisikligi guclu tutarsak 2 yil icinde silebilecegini soyluyor. Tip testide kesinlikle yaptirin baska bi dr banada tip 6 veya 11 dir dedi tek çıkan sigilimsi goruntuye dayanarak.ama testi yaptirinca 16 çıktı. O kabariklikta sigil degil molloscum çıktı.sisi lr yi sen yazinca dusundum ki eşimin agzindada var sigil bana gecmemesi sans mi diyeyim yoksa lr kaynakli mi bilemedim. Bi arkadas icin lr ye uye oldum aylar once.ilk uyelik icinde ne alayim diye dusunurken bana microsilver dismacunu mantikli geldi.ben onu kullandim eşim farkli bi macun. Bende şükürler olsun ki agzimda yok insallah hicte olmaz.. herkesin gecmis kandilide mubarek olsun. Benimde bugün dr sonuclarimi degerlendirecek.. coriolus kullandigimi biliyo sagolsun tüm testlerimi detayli istemis.bu 2.ayım herhangi bir sorun cikmamis testlerimde. Kaldi 4 ay. Ama dr ikinci tip testini eylulde yapicakmis. Vücudum atmis mi diye. Birde sisi coriolus la ilgili bi tablo paylasmistin hatirlarsin düşük risklilerin hepsini yuksek risklilerdede 100 kisiden 11 kisi kalmisti dogru hatirliyosam.biz onun detayli icerigine ulastik ve o silinmeyen 11 kisi birden fazla (en az 3 tip )tiple enfekte olup coriolus kullanirken iliskiye devam edip farkli tipler kapanlar... aman diyeyim kendinize bunu yapmayin korunmasiz kimseyle birlikte olmayin ..
Evet benim smearim temizken hpv dna da çıktı peşine biyopside cin3 çıktı.Smear i temiz cikanlar hpv yok bende demesin.erken evrede zaten smeariniz normal çıkacaktır