Sizden önce bize guvenipte bu siteden coriolus isteyen insanlar var.ticaret için burda değiliz biz.umut tacirligidi yapmıyoruz.coriolusu biz ne zorluklarla getirtiyoruz.getiren arkadaşımın kendisi için degil bizim için getirdiğini gümrükte anlasalar 2600 Euro cezası var.Sizce ticaret için bu kadar büyük bir para cezası goze alınır mı.biz hem kendimiz hemde buradaki hpv liler bu virusten kurtulsun diye getiriyoruz.ustelik biz bu ilacı iki prof.dr.a gösterdik.makedonyadaki 2013 yılındaki jinekoloji kongresindeki bildiriyide gösterdik.ikisiylede bu ilaç hakkında konustuk ve su kararı aldık.6 ay kullanıcaz ve bitiminde gardasil olucaz.tekrar hpv tip testi yaptiricaz.doktorun dediği ne kadar bağışıklığı güçlü tutarsanız o kadar hızlı virusten kurtulursunuz.ins bir yıla kurtulucaz bundan.Satan kisilere nasil guvencez pekikime guvencegimizi sasirdim. aynen yine ayni fiyat oluyo belki ayni kisiler bile olabilir
Amin cümlemizden.İnş hepimiz biran önce kurtuluruz bu hastalıktan.Allah sizden razı olsun getirdiğiniz için .
Teşekkür ederiz sağolun.SLD arkadaşımla tanıştık, eşi de kendisi de çok iyi insanlar. Güven meselesi sağlık olunca geri planda kalıyor, ben güvendim sonuçta iyi insanlar hala var bu hayatta. Coriolus getirttiler benim için.
Ben coriolus hakkindaki makaleleri pek okuyamadim. Genelde eksi sozlukte Ahcc hakkinda kullanici yorumlari iyi oldugu icin ona yoneldim. Burada da sizler kullaniyosunuz onu da biliyorum. Onceligimi hangisine vericegimizi kestiremedigim icin cesitli arastirmalar yapiyorum. Nitekim her sitede guvenilir bilgiler de yer almiyor. Ben hpv ile ilgili internette umut aramaya son zamanlarda basladim. Cunku bildigim kadariyla bi umut yoktu bu viruste.bi anda karsima ahhc ve coriolus diye bilmedigim iki ilac cikiyo ve hakverirsiniz ki kullananlarla iletisime geciyorum. Bi konuda yanlis anlasildiysam uzgunum. Ne sizi tanirim ne de baska sitelerdeki forumcu arkadaslari. Hic bi ilaci da birbirine kotulemedim cunku ikisi hakkinda da bi bilgi sahibi degilim. Hatta onceligi hangi ilaca vermeliyim diye bile sordum burdan.Sizden önce bize guvenipte bu siteden coriolus isteyen insanlar var.ticaret için burda değiliz biz.umut tacirligidi yapmıyoruz.coriolusu biz ne zorluklarla getirtiyoruz.getiren arkadaşımın kendisi için degil bizim için getirdiğini gümrükte anlasalar 2600 Euro cezası var.Sizce ticaret için bu kadar büyük bir para cezası goze alınır mı.biz hem kendimiz hemde buradaki hpv liler bu virusten kurtulsun diye getiriyoruz.ustelik biz bu ilacı iki prof.dr.a gösterdik.makedonyadaki 2013 yılındaki jinekoloji kongresindeki bildiriyide gösterdik.ikisiylede bu ilaç hakkında konustuk ve su kararı aldık.6 ay kullanıcaz ve bitiminde gardasil olucaz.tekrar hpv tip testi yaptiricaz.doktorun dediği ne kadar bağışıklığı güçlü tutarsanız o kadar hızlı virusten kurtulursunuz.ins bir yıla kurtulucaz bundan.
Evli misinizSelam arkadaşlar benzer bir sıkıntı yaşıyorum 5 ay önce küçük kabartılar oluştu vajina duvarlarında boş gebelikten sonra kese alındı bu kabartılar 1.5 ay sonra ortaya çıktı. Lazer yaptırdığım için olduğunu düşünüp önemsemedim fakat zamanla yayıldıklarını gördüm. Doktora gitmekten duyacaklarımdan çekindim gitmeden zaten genital siğil olduğunu hıv hakkında ön bilgileri edindim. Nihayet 5 gün önce dr a gitti. Genital siğil deri aldara yazdı. Önemli nokta şu bağışıklık sistemim zayıf 3 yıl önce fazla antibiyotik kullanımından dolayı bağışıklığım düştü ciddi rahatsızlıklar yaşadım. İlk iş aldara ve immunex almak oldu. Kremi 2 günde bir kullandım 3 tanesi bitti. Fakat krem kullanmadığım zamanlarda c vitamin tableti ezip parmağımla hafif nemlendirip siğil olan bölgeye dürüp 6 saat kalmasını sağladım. Son derece temiz ve hijyenik davrandım kendime. 6 saat sonra sabunsuz mümkünse genital pH dengeleyici bir temizleyici ile temizleyip Aloe Vera jel Sürdüm. Krem iç bölgeyi tahriş edebiliyor kısmi kaşıntı ciltte kuruluğu jel çözüyor. Son olarak 2 defada evigen iğneyi kırıp damla damla sivillerin olduğu bölgede gezdirdim. SONUÇ; 5 gün sonra büyük siğillerde koyulaşma körelme yani, küçük kabarcıklarda sönme, gerileme, dudak içlerinde beyazlaşmış olan siğillerde gerileme oldu. Bağışıklık sanırım iç destek önemli dikkatli özenli ve bilinçli tedavi drunuzun bilgisi kadar önemli sanırım. Dr um konu ile ilgilenmedi stres altında kaldım. Bulaşma cinsel yolla deniyor ama böyle bir durumum olmadı zaten nasıl bulaştı bunu düşünmüyorum. tedavi sonucunu görünce mutlu oldum ve paylaşmak istedim dilerim yardımcı olur birilerine sevgiyle kalın
Hpvyle ilgili bir durum yok sonucunda canım temiz çıkmış sadece hafif akıntından dolayı biraz enfeksiyon gözükmüş anladıgım kadarıyl temiz yaniBuda sonucum
Bi sorun gozukmuyor canim cok şükür..Buda sonucum
Cok sukur canim bakalim cuma dr gorcekmis sonuclari heralde antibiyotik fln verirBi sorun gozukmuyor canim cok şükür..
merhabaArkadslar daha öncede burda paylaşmiştm kendi durumumu hamileym ve vajinal kondilom cikmisti folik asit içtgm icn bi tanesi kendiligndn gecti digereri kuculdu ama gecmedi acaba yaktirsam mi yoksa dogumdan sonra kendiligindn düsmesini mi beklesem hala smear testi yaptirmadim randevu alamadm bi türlu ama en kisa zamnda yaptrmam lazm