Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hpv yle tanisali neredeyse 1 yil olacak. Kendime bakinca 1 kere koter bir kere de krio tedavisi oldum. Sigillerim 3-4 taneydi.cok sukur bu ara yok. Korunmadan iliski yok. Asilarim bitti. Fakat erkek arkadasimda surekli tekrarlayip duruyo. O da 2 kere krio oldu ilk kriosunda 3-4 taneydi. İkinci kriosunda 5-6 tane. Tekrar sigilleri nuksetti. Telefon isigiyla bakiyoruz en az 10 garanti. Ve daha yeni buyumeye calisan minikler de var. Ne yapcaz bilemedik. En son lazerle tedavi olsun diye haftaici ozel bi hastaneden randevu aldik ona gidicez. Baska ne yapabiliriz cildircam bu bizim iliskimizi cok yoruyo cok uZuluyoruz moral olarak hep basa donuyoruz ltfen yardimci olurmusunuz

bravooo ..tebrikler ...sana da piyangooo vurmusssssssss....

nereden bulursunuz ..bulduk..bilmem ki bu pis adamları...yapılacak tek dogru,mumkun oldugu ilk zamanda bu hasta ve sana da hastalık bulastıran adamı postalamak..simdi bu isin gercegi,edebiyata romantizme gerek yok..annenize soylesenşz o da baslar nerden buldun bulastın bu pislige der.

sakın duyarlık kasmayın...gercekler acıdır neler cektigimizi neden boyle acımasız yazdıgımı anlamak icin bu forumu tum yazdıklarımızı okuman lazım ki ancak bana hak veresein.

yapman gereken:
1- adamı gec olmadan ,,evlenmeden postala..

2- tedaviye basla,
3- sisinin dediklerini yap.
gecmis olsun.

Sisi hepimize umut oluyorsun verdiğin tüm bilgiler için teşekkürler. Bu arada molloskum için aldara işe yarar mi? Vajina iç dudaginda ufacık bir beyazlık var sivilce gibi ve içinden beyaz bir şey çıkıyor. Kadın dogumcum anlayamadı. Aldara kullanacağım ama molloskum için de ise yarar mi sizce?

Ben biraz duyar kasmak istiyorum. Meri5 kimden kaptigini, erkek arkadasinin mi bulatirdigini aldatilip aldatilmadigini yazmamış. Belli ki birlikte savasiyorlar. Belki de bilmeden bulatirdilar birbirlerine onceki iliskilerinden...
ben de aldatilma sonucu kaptum bu virusu. Hem oral hem genital tip 16. Benim eski erkek arkadasim bile bile bulastirdi ve yanimda olmadi. Ona pislik de diyebiliriz. Ama yaklasik bir yildir hayatimi altust eden bu illetle savasirken yanimda bana destek olabilecek ve durust bi insan olsa daha kolay savasabilirdim. Umarim merinin erkek arkadasi böyle biridir. Eger boyle biriyse erkek arkadasin da asi olsun meri. Bagisiklik spor vs burda her turlu bilgi var. Ama ben ozellikle oral hpv konusunda uyarmak istiyorum. Eger birinizin agzinda lezyon varsa öpüşme ile bile bulasabilir. Dikkat edin. Bi kbbye görünün, oral seksten uzak durun.

oral da nasıl bir tedavi var ?

Oncelikle ikimizinde ilk iliskisi birbirimiz degiliz. Benm de malesef ondan once bi hayatim vardi. Birbirimizi seviyoruz her ne kdr bu konu onumuze hep
Engel olarak ciksa da iliskimizin ilk yilinin sonlarina dogru tanistik hpvyle smdi 2. Yilimiz olcak. birbirimizi bazen sucluyoruz yeri geliyo destek veriyoruz. O yuzden kendi acimdan onj postalamak gbi bi niyetim yok...
Biz sadece bi cikar yolu ariyoruz. Bende tekrarlamayip neden onda bu kadar fazlalasti bu hastaliktan kurtulamicakmiyiz. Lazer tedavisi nasil bi tedavi? Bi de biorezonans die bi tedavi varmis onu duyduk. Ne duysak inancak durumdayiz.

Bag
Bagisiklik sistemi zayıftır. Onu guclebdirmeye yonelik öneriler icin forumun onceki sayfalarini takip etmeni oneririm. Aşı olsun... azaltıyor. Ben yaptiklarimin masalla faydasini görüyorum. Her gun yaktiriyordum simdi 3 aydir doktora gitmiyorum. Cok sukur. Bagisikli sistemini zayiflatacak her seyden uzak durun. Icki sigara, aclik, grip olmak soguk alginligi, uzgunluk gerginlik bagisikligi azaltan baskilayan her seyden bahsediyorum

Erkeklerde asi ise yaramiyo hatta yapilmiyo diyen bir cok eczaci ve doktor var. Hatta yapilsa da ise yaramaz diyen. Bz de asiya yanasmadik onun icin. Ama bnm de asi dozum bittigindenmidir nedendir bilinmez gordugum kdryla suan sigil falan cikmiyo cok sukur. Bi ara duzenli spor ve beslenmeyi de aliskanlik haline getirmistim (her ne kadar suan biraksam da) belki de ondandir. Alkol de var sigara da ikimizde de. Ama alkol konusunda abartmamaya calisiyoruz belki haftada bir iceriz. Onun haricinde su aralar cinko vs kullaniyo. Ben de omega 7 iciyorum. Ancak benim panik atagim var daha dogrusu anksiyete bozuklugum onun icin de antidepresan kullaniyorum.yani uzulmemek streslenmemek elimde olan bisey zaten degil. Erkek arkadasim da kendine cok iyi baktigi soylenemez. Son cagre lazer denicez. Bu sigiller boyle cikicak biz yaktirircaz ve bi sure sonra pes edicekler azalip biticekler dimi?? Nolur oyle olsun

Asi konusunda biraz daha arastirma yapmanizi oneririrm. Bana asiyi yapan jinekolog kendisi de asi oldugunu soyledi. Erkek 40li yaslardaydi kendisi. Ilk bi sene alevli oluyo virus. Yavas yavas bazi bunyelerde siliyor bazilarindaysa silinmeyebiliyor. Istatistikler malum. .. ama bildiğim kadariyla bu ilk iki sene bagisikliga yuklenmek vücudun savasip bunyeden atabilmek icin kritik öneme sahip..

AŞı bağısıklık cevabını 4 kat arttırıyor ve silinmesini hızlandırıyor.Her yolu deneyip aşıyı denememek bence mantıksız Gardasili mutlaka yaptırın .Ki aşı Hpv kapan bazı kişilerde antikor oluşturmuş yani bazı kişilerde vücudu hpv kapmıs olsalar dahi iyileştirmiş o tipe karşı herkesde değil

evet evet...
seksinize devam edin .ickileri sigaraları devam.strese karsı ilac da kullanın..sigilleri de yaktırın..biter..!!ohhh ne ala...varsa boyle bir tedavi biz de bileleim..

arkadasim ,tamamen hayat tarzını degistirmezsen ama A dan Z ye ...bak sana olacakları soylelyeyeim..

sigil yaktırmakla gecti bitti diyemezsin.

gecti derler bir bakarsın hpv tehlikeli, boyutlara gelmis kanser oncusu hucreler donusmus(cin 1.2.3)

rahim agızı kanseri tam olarak boyle baslıyor ,donusmemesi icin SAVASACAKSIN.
cok iyi tum gucunle SAVASIRSAN SAVASI KAZANIRSIN..unutma kaptıgın virus de iceride kanserlesmek icin savasacak.

bak oku arastır , ben dahil...pekcok kadın ,sigil...hpv..cin1 cin...3...SAVASI VERİYOR BURADA..sen daha basındasın..tek yapman gereken su forumda sana ONERİLEN HERSEYİ UYGULAMAN.
kafana gore ,nooolur bitsin ..ile olmuyor canım...uzgunum.

bu arada sen de partnerin de bu virusu kapmıssınız,bundan sonra da ilişkilerinizde masum insanlara bulastıracaksınız..

kısaca hem kendiniz hem masum insanlar adına bu virusu İNSANLIKNAMINA YOK ETMENİZ gerekiyor.
umarim bilincine varırsın.
sana avrupadan yazıyorum: doktorlar, partnerlerin İKİSİ DE HPV Lİ İSE ,temizlenmeden iliski onerilmiyor ,prezervatifle bile olsa yasak ..ok?

Ben sizin kadar kati olamiyorum kusura bakmayin ama cok acimasiz ve umutsuz konusuyosunuz her hastaligin basi moraldir. Etrafimda cok duydum 1 kere cikan koter olduktan sonra bi daha cikmayani.hatta ameliyatla alinan bi daha nuksetmeyen. Ben bunun icin kendimi kisitlayamam. Savasiyosak erkek arkadasimla beraber savasiyoruz. Birbirimize bulastirmis olabilirz o bana ben ona bu benim icin onemli degil. Onemli olan destek olabilmek. Vitamin takviyesine ben de olumlu bakiyorum elbette ama ben oyle seylere cok bagli kalamiyorum 1 ay yapiyosam 2. Ay ara ara vitamin aliyorum. Yada unutup gidiyorum. Asi olmasini da yarin yeni bi doktor kontrolumuz var ona da sorarim. Muhtemelen oyle yada boyle yaptiricam o asiyi ona.

E biz evliler napicaz ?

E biz evliler napicaz ?
Yani o zaman bosayin kocayi gitsin mi diceksiniz?
Korunun bi sure korunmaya ozen gosterin. Sigillerinizi kontrol edin cikinca hemen doktora gidin hic beklemeden.
Ben evli degilim ama Napiyim seviyorum birbirimize bu zamana kadar bi kotu davranisi yalani olmamis iki sevgiliyiz ayrilalim mi boyle bisey icin.

Atlaticaz...

evet ben bosadim...
ikizlerimin babasini bosadim...

hastalikli ,virus kapmıs bana basından soylememis beni yakmis, ustelik sadece cinsel yolla degil, hijyen durumlarindan..havludan,opmekten vs vs bebeklerime ve ev yakinlarina da bulastirma riski bulunan bir adamla ben mutlu olamam,yatamam, opemem.
saglik benim ve bebeklerimin sagligi her tur zevkin her tur degerin onunde gelir.

tabii bu soylediklerim benim hayatim benim gorusum,ben sadece kendimden bahsediyorum,ogur vermiyorum.

ama su an bile dusunmek ,boyle bir adamla aynı yatagı paylasmak degil opusmeyi bile dusunsem midem bulaniyor.

eve ziyarete bebek gormeye geliyor gelis gidis her yeri kaynat kaynat dezenfekte et ,daha kapidan direk adami banyoya sok...bir hal oldum iyiki saatlik kalip gidiyor.o an aklimda tasidigivirus var sadece.

esi bu durumda olana tavsiyem....

temizlenen kadar seks yapmayın hele hele oral KESİN OLARAK BİTECEK..

temizlenin asılanin cok seviyorsaniz tek cozum yolu budur..ama sanırım erkekler tasiyici olarak kaliyor cunku onlarin kansere donusme riski yok ...sadece tasiyici onlar.

kolay gelsin kızlar.

canım sakin ol evet dediğin olacak ama sigarayı bırakmanız sart.. bunun dısında ilaç sisi arkadasın bahsettiği ilaçlar var coriolus mrl ve ahcc turkıyed estaılmıyormus galiba temın edebılırsenız yurt dısından kullana bilirisiniz. bunun dısında benım yaptıgım arastırmaya göre ersal ın reishi mantarı varmıs turkıyede satılan. oda bagısıklıgı duzletıyor arkadasım kullanıyor memnun kaldı. onu deneyebilirisiz ikinizde. bende coriolus mrl ye basladım bugun 3 ay sonra pap smear testım olucak yenıden bakalım durum ne olacak ama ilk bir senede yapılan arastırmalarda cin 1 negative dönüyormus. okudugum articlar da oyle yaızyordu.

Arkadaşlar merhaba 21 yaşındayım... 3 ay önce iki labiada da pütürcükler gördüm. Çoğalma gibi bir durum yok. Bir ara sanki yine gördüm diye hatırlıyorum yani bir yıldır da olabilir bu durum. Doktora gittim mantar var dedi. Labiadakiler için de kondilom değil, olsa çoğalırdı, yapısı böyle dedi. İçim rahat etmedi başka doktora gittim. Papila olabilir demişti muayene etmeden önce. Muayeneden sonra büyük ihtimal kondilom dedi. Parça alalım almışken de yakalım sonucu beklemeden dedi. Küçüklükten beri bu doktora gidiyorum. Huyumu bildiği için böyle bir şey kaldıramayacağımı bildiği için iki kez aynı sıkıntıya sokmak istemiyorum seni, hem parça alalım hem yakalım dedi. Ağdadan bulaşmış olma ihtimalini söyledi. Başka bir sebep de aklıma gelmiyor Benim. Şehir dışında okuyorum, tekrar geldiğimde işlem yapılacak şu an sınav haftasına giriyorum. O kadar kötüyüm ki.. erkek arkadaşıma söyledim hemen. İyi düşün dedim. Sonuçlar gelsin o zaman konuşuruz dedi. Sonuç büyük ihtimal belli ben o zamana kadar beklemek istemiyorum dedim. Bilmiyorum ablalarım moralim çok bozuk. Yarın okuduğum şehire döneceğim, bir ay nasıl bekleyeceğim, annemin yanında koynunda olmak istiyorum. Çok kötüyüm... bağışıklığım da çok düşüktür bu arada

İnsallah sagliginiza kavusursunuz. Ben sunu anlamadim 3 ayri ilac mi bu coriolus mrl ve ahcc dedigimiz sey. Coriolus zaten ahcc degilmi? Mrl de nerden cikti bni aydinlatirmisiniz anlamadim da

İnsallah sagliginiza kavusursunuz. Ben sunu anlamadim 3 ayri ilac mi bu coriolus mrl ve ahcc dedigimiz sey. Coriolus zaten ahcc degilmi? Mrl de nerden cikti bni aydinlatirmisiniz anlamadim da
hayir 3 ayri ilac degil."ahcc" ve "coriolus mrl" iki farkli gida takviyesidir.ikisi de aslinda tibbi laboratuar ortaminda uretilen mantarlarin ozutlerinden elde edilir.ahcc : shitake ve reishi mantarlarindan olusur.coriolus mrl ise coriolus versicolor mantarindan olusur.bu takviyeler bagisiklik sistemimizi guclendirerek viruse karsi savas acarlar.ikiside hpv li hasta gruplarinda klinik olarak test edilmis ve %90 basari saglamislardir.coriolus mrl gunde 3 gr olarak agiz yoluyla 6 ay boyunca 100 hasta uzerinde denenmis ve 89 kisi 6 ayin sonunda hpv negatif oldugu gozlemlenmistir.bu 100 kisinin 96 si birden fazla tiple ve yuksek riskli tiplerle enfekte olmus hastalardan olusmus ve sadece 11 i hpv yi vucuttan atamamis.dusuk risklilerde enfekte olanlar sadece 4 kisiden olusmus ve 6 ayin sonunda 4 u de negatif cikmis.bu calisma ayrica makedonyada 2013 yilindaki jinekoloji kongresinde makale olarak yayinlamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…