Arkadaşlar merhaba 21 yaşındayım... 3 ay önce iki labiada da pütürcükler gördüm. Çoğalma gibi bir durum yok. Bir ara sanki yine gördüm diye hatırlıyorum yani bir yıldır da olabilir bu durum. Doktora gittim mantar var dedi. Labiadakiler için de kondilom değil, olsa çoğalırdı, yapısı böyle dedi. İçim rahat etmedi başka doktora gittim. Papila olabilir demişti muayene etmeden önce. Muayeneden sonra büyük ihtimal kondilom dedi. Parça alalım almışken de yakalım sonucu beklemeden dedi. Küçüklükten beri bu doktora gidiyorum. Huyumu bildiği için böyle bir şey kaldıramayacağımı bildiği için iki kez aynı sıkıntıya sokmak istemiyorum seni, hem parça alalım hem yakalım dedi. Ağdadan bulaşmış olma ihtimalini söyledi. Başka bir sebep de aklıma gelmiyor Benim. Şehir dışında okuyorum, tekrar geldiğimde işlem yapılacak şu an sınav haftasına giriyorum. O kadar kötüyüm ki.. erkek arkadaşıma söyledim hemen. İyi düşün dedim. Sonuçlar gelsin o zaman konuşuruz dedi. Sonuç büyük ihtimal belli ben o zamana kadar beklemek istemiyorum dedim. Bilmiyorum ablalarım moralim çok bozuk. Yarın okuduğum şehire döneceğim, bir ay nasıl bekleyeceğim, annemin yanında koynunda olmak istiyorum. Çok kötüyüm... bağışıklığım da çok düşüktür bu arada