Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar merhaba 21 yaşındayım... 3 ay önce iki labiada da pütürcükler gördüm. Çoğalma gibi bir durum yok. Bir ara sanki yine gördüm diye hatırlıyorum yani bir yıldır da olabilir bu durum. Doktora gittim mantar var dedi. Labiadakiler için de kondilom değil, olsa çoğalırdı, yapısı böyle dedi. İçim rahat etmedi başka doktora gittim. Papila olabilir demişti muayene etmeden önce. Muayeneden sonra büyük ihtimal kondilom dedi. Parça alalım almışken de yakalım sonucu beklemeden dedi. Küçüklükten beri bu doktora gidiyorum. Huyumu bildiği için böyle bir şey kaldıramayacağımı bildiği için iki kez aynı sıkıntıya sokmak istemiyorum seni, hem parça alalım hem yakalım dedi. Ağdadan bulaşmış olma ihtimalini söyledi. Başka bir sebep de aklıma gelmiyor Benim. Şehir dışında okuyorum, tekrar geldiğimde işlem yapılacak şu an sınav haftasına giriyorum. O kadar kötüyüm ki.. erkek arkadaşıma söyledim hemen. İyi düşün dedim. Sonuçlar gelsin o zaman konuşuruz dedi. Sonuç büyük ihtimal belli ben o zamana kadar beklemek istemiyorum dedim. Bilmiyorum ablalarım moralim çok bozuk. Yarın okuduğum şehire döneceğim, bir ay nasıl bekleyeceğim, annemin yanında koynunda olmak istiyorum. Çok kötüyüm... bağışıklığım da çok düşüktür bu arada
Daha once cinsel bi birlikteligin olmadi mi

İnsallah sagliginiza kavusursunuz. Ben sunu anlamadim 3 ayri ilac mi bu coriolus mrl ve ahcc dedigimiz sey. Coriolus zaten ahcc degilmi? Mrl de nerden cikti bni aydinlatirmisiniz anlamadim da
Hayır Coriolus Farklı Coriolus MRL Mycology Research Labaratuvarlarının (MRL onun kısaltması) bir ürünü Hpvyle ilgili çalışmalar bu labaratuvaların Coriolus Mrl markalı ürünüyle yapılmış Türkiye de yok.Coriolus Mantarının özü 500 mglık kapsülünden aç karna günde 6 (yani 3 gram toplamda)tane alınıyor çalışmada.
AHCC ise Coriolus mantarından farklı olarak Shiitake mantarının özütünden Aktif Heksoz Bileşiği elde edilerek yapılıyor Ahcc de onun ingilizce kısaltması o da aynı şekilde günde 3 gram alınıyor .Yurtdışında bazıları Ahcc ve Coriolus Mrlyi miktarlarını ayarlayarak bir arada kullanmış .Coriolusun MRL labaratuvalarının olması gerekiyor çünkü içeriğini o labaratuvar belirlemiş.Tek kural şu ikisi içinde aç karna olman gerekiyor ya sabah aç ya da yemeklerden 2-3 saat önce veya sonra alman lazım.Ve farklı bir takviye kullanacaksan da günün diğer saatlerinde almalısın .
Ahcc de ülkemizde yok yurtdışında Teksas Üniversitesi ve Dr.Judith Smithdi galiba öyle bir doktor yürütüyor Ahcc ve Hpv çalışmasını 2018in sonlarına dogru çalışma sonuçları açıklanıcak.Ahcc çalışması da Quality of Life firmasının Ahcc ürünüyle yapılıyor Türkiye de yok.Ama yurtdışında Teksas Üniversitesine bu konuda mail atanlar var aynı Ahccnin işe yaraması için aynı markanın mı kullanılması gerektiğini sormuşlar.Cevap olarak farklı markalarında Ahcc ürününü kullanabileceklerini söylemişler ama aç karna olunması gerektiğini ve ek olarak başka bişey alınsa dahi günün diğer zamanlarında alınması gerektiğini söylemişler.
İnspire comda araştırma yaparsanız kullanan kişilerin yorumlarını okuyabilirsiniz.

İnsallah sagliginiza kavusursunuz. Ben sunu anlamadim 3 ayri ilac mi bu coriolus mrl ve ahcc dedigimiz sey. Coriolus zaten ahcc degilmi? Mrl de nerden cikti bni aydinlatirmisiniz anlamadim da
canım criolus mrl tek ilacın adı ahcc de farklı bir ilaç tam detya bilmiyorum ama mantar dan yapılıyor ilaçlar ayni mantarmı mı bende bilmiyorum

İkisinin de etkisi hemen hemen aynı
canım criolus mrl tek ilacın adı ahcc de farklı bir ilaç tam detya bilmiyorum ama mantar dan yapılıyor ilaçlar ayni mantarmı mı bende bilmiyorum
İkisinin de etkisi hemen hemen aynı ama bence en iyi etkiyi görmek için ahccnin yanında coriolusta kullanmak lazım

Coriolusta bir mantar türü
Shiitake de bir mantar türü
Bu iki tıbbi mantarında hpvyi temizlediğini gösteren farklı çalışmalar var
Bazıları sadece ahcc kullanmış (shiitake mantarından yapılıyo) bu şekilde silmiş
Bazıları da coriolus mrl kullanarak silmiş
Ama en iyi etkiyi görmek için ikisini de denemek lazım

Coriolusta bir mantar türü
Shiitake de bir mantar türü
Bu iki tıbbi mantarında hpvyi temizlediğini gösteren farklı çalışmalar var
Bazıları sadece ahcc kullanmış (shiitake mantarından yapılıyo) bu şekilde silmiş
Bazıları da coriolus mrl kullanarak silmiş
Ama en iyi etkiyi görmek için ikisini de denemek lazım
Peki bunlari nereden bulucaz ? Alanlar msj atsa sonuclari hep beraber kullanirken tartissak. Ben bekleyemiyorum lutfen alicam yani markasi ne nerden temin ediyosunuz iletisim bilgileri falan...

Merhaba
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...

Aynı şeymi bilmiyorum ama benim de rahimde "polip" vardı etbeni gibi küçük bi et parçasıymış, anesteziyle kesilerek alındı yakılmadı, bir ay oldu daha tekrar çıkarmı bilmiyorum inşallah çıkmaz
Yok canım aynı şey değil maşallah ne kadar şanssızım ki her ikiside bende var sırf hpv den yani genital siğilden dolayı sezaryen doğum yaptm.ve hala da o polip içimde iki si çok farklı şey.birisi siğil diğeri iyi huylu yani zararsız kist.

Arkadaşlar Ahcc için Ebay diye bi site var biliyosunuzdur dünyaca ünlü yabancı bir alışveriş sitesi Türkiyeye de gönderim yapıyor sanırım Quality Of Lifein Ahccsi orada satılıyor alışverişin nasıl yapacagı ve ayrıntılarını internetten araştırarak ögrenebilirsiniz Ebay in sanırım türkiyede de iletişim kurabileceginiz merkezi var

Arkadaşlar Ahcc için Ebay diye bi site var biliyosunuzdur dünyaca ünlü yabancı bir alışveriş sitesi Türkiyeye de gönderim yapıyor sanırım Quality Of Lifein Ahccsi orada satılıyor alışverişin nasıl yapacagı ve ayrıntılarını internetten araştırarak ögrenebilirsiniz Ebay in sanırım türkiyede de iletişim kurabileceginiz merkezi var
Ebay ne kadar guvenilir ki? Bir de ha ordan gelmis ha baska siteden. Tr ye alinmadigi surece gumrukte takilcagi surece ne fark eder. 2011 yilindan itibaren saglik bakanligi onayi almayan ilaclarin ulkemize girisi yasak. Uluslararasi ticaret okumus biri olqrak soyluyorum ki...

Ayrica paypall odeme tr de yok ne yazik ki onu da kaldirdilar. Bu yuzden ebay uzerinden o ilaci almak mumkun degil gibi gozukuyor

Quality Of Life markalı Ahcc ebayde var.
Paypal hesabını başka bi ülkeden açıyosun.
Sitede ödeme yaparken tekrar adres girmen gerekiyor o adrese gerçek adresini yazıyosun.
Gümrükten geçmesi için reçeten olması gerekiyor.
Reçeten varsa alıyorlar gümrükten.Doktora yazdırabilirsiniz vitamin takviyesi gibi bitkisel bir takviye sonuçta.

Başka siteden de gelebilir keşke gelse sitesinin önemi yok ben Quality Of Lifeı tesadüfen oradan gördüm sadece

Quality Of Life markalı Ahcc ebayde var.
Paypal hesabını başka bi ülkeden açıyosun.
Sitede ödeme yaparken tekrar adres girmen gerekiyor o adrese gerçek adresini yazıyosun.
Gümrükten geçmesi için reçeten olması gerekiyor.
Reçeten varsa alıyorlar gümrükten.Doktora yazdırabilirsiniz vitamin takviyesi gibi bitkisel bir takviye sonuçta.
Burada oyle bi ilac yok ki doktor nasil yazsin da onaylansin. Bence oyle bisey olmaz malesef :KK43:

Burada oyle bi ilac yok ki doktor nasil yazsin da onaylansin. Bence oyle bisey olmaz malesef :KK43:
Bence olumsuz düşünüyosun en kötü bir tanıdıkla getirirsin veya kendin alırsın yazan doktorlarda var ayrıca istanbulda falan bu konuyla ilgili olan doktorları arayıp yazıp yazamayacaklarını teyit edeiblirsin gelmeden önce bu şekilde getiren cok kişi var

Bence olumsuz düşünüyosun en kötü bir tanıdıkla getirirsin veya kendin alırsın yazan doktorlarda var ayrıca istanbulda falan bu konuyla ilgili olan doktorları arayıp yazıp yazamayacaklarını teyit edeiblirsin gelmeden önce bu şekilde getiren cok kişi var

Olabilir belki o da bi yoldur.
Peki buna ne diyosunuz?

AHCC 600mg 60 kapsül (Shiitake Mantarı Özütü)
İlan No: 352341261
http://www.sahibinden.com/ilan/ikin...kapsul-shiitake-mantari-ozutu-352341261/detay

Olabilir belki o da bi yoldur.
Peki buna ne diyosunuz?

AHCC 600mg 60 kapsül (Shiitake Mantarı Özütü)
İlan No: 352341261
http://www.sahibinden.com/ilan/ikin...kapsul-shiitake-mantari-ozutu-352341261/detay
Benim dedigim şey bu zaten ben buna güvenemedim satan bikaç kişide bu markayı satıyo ingiltere markası ama ingiltereden getirmek o kadar basit değil güvenemedim o yüzden yoksa bende gördüm bunu ve fiyatı oradan getirtmekle aynı fiyata tutuyor hiç gerek yok

Benim dedigim şey bu zaten ben buna güvenemedim satan bikaç kişide bu markayı satıyo ingiltere markası ama ingiltereden getirmek o kadar basit değil güvenemedim o yüzden yoksa bende gördüm bunu ve fiyatı oradan getirtmekle aynı fiyata tutuyor hiç gerek yok

Satan kisilere nasil guvencez peki :KK43: kime guvencegimizi sasirdim. aynen yine ayni fiyat oluyo belki ayni kisiler bile olabilir

X