Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ne var ki soruda
Ilk soru isaretine kadar hersey normal ama ikinci sorunuz sacma degil mi.etmeli miyim ne demek.tabiki etmelisiniz kardesiniz o sizin.. burda kimse kimseyi tanimiyo ona ragmen herkes elinden geleni yapmaya calisiyo. Bence kardesinize yardimi danismadanda yapabilirsiniz.insallah oda kurtulur

Tsk ederim. Kardeşimin sigillerin oldugu genital bölgesini yardımcı olmak için görebilirmiyim

Tsk ederim. Kardeşimin sigillerin oldugu genital bölgesini yardımcı olmak için görebilirmiyim
kardesiniz sonucta niye göremeyesiniz ki? tabiki utanabılırsınız o normal ama bence sizin yerinize dr gormesı daha mantıklı.

Evet görebilirim Bence de sonucta kardeşim.yası 18.yasi da var ama olsun

Evet gördüm.gormem doğal mi anlamında sordum.pardon tam düzgün anlatamadım

Bence kardesiniz genital bolgesini size degil dr a gostermesi daha dogru olacaktir.siz gorseniz ne yapabilirsiniz ki.dr mudahalesinide yapar..

Merve hanm bence sizden ziyade bi doktor gormesi daha faydali,kadesim erkek demissiniz,benim esimde ayni tur sıkıntı vardi

Haklısınız doktora gitsin.bayan doktor a denk gelirse farketmez değilmi.erkek olduğu için

Haklısınız doktora gitsin.bayan doktor a denk gelirse farketmez değilmi.erkek olduğu için
Hayır farketmez yapmanız gerekenleri tek tek yazıldı zaten kadın erkek farketmez erkek doktorlar sadece daha soguk kanlı oldugu için daha iyi biçok kişiye göre ; kardeşiniz siğilleri dondurmasın dondurma işlemini genelde dermatoloji yapıyor sprey gibi bişey sıkıyolar adı kriyo siğil donup düşüyor bu işlem o kadar etkili değil yaktırmak daha etkili bunun içinde erkek oldugundan dolayı Genel Cerrahiye gitsin veya Ürologa gidicek Koter veya Lazerle (lazer epilasyondaki lazer cihazı gibi acısız bi işlem) siğilleri iyice yaktırıcak jilet agda vs yapmıcak yayılmaması için elma sirkesi yapsın daha sonra her yerine sprey şişesine koysun elma sirkesini sıksın sabunlasın kurulasın sonra tekrar elma sirkesini sıkıp sabunlayıp kurulasın sonra tekrar elma sirkesini sıksın sabunlayıp kurulasın 6-7 kez bunu yapıcak her yerine sıkıcak elma sirkesi beyazlaşan kısımlar siğil yuvası en son 6-7 kez böyle yapıp kuruladıktan sonra en son kolonya sıkıcak dayanabilecegi kadar dayanıp soguk su tutsun 2-3 hafta o beyazlaşan alanlar (siğil hpv yuvası) oralar gidene kadar tekrarlasın beyazlaşan alanları daha iyi görebilmek için karanlıkta lazer ışığı açıp bakabilir.Bu süreçte orayı hep temiz ve kuru tutsun .Doktora Gardasil aşıyı da reçeletsin erkek kadın farketmiyo aşı siğil yapan düşük riskli tiplerin bir kısmını temizledigi için siğil nüksünü azaltıyor.Her gün iç çamaşırı değişsin kuru tutsun pamuk sarabilir kuru tutması için.Gardasil aşısının da son dozu bitince AHCC ve Coriolus Mrl beslenme takviyesi kullansın .İlişkiye siğil oldugu dönemde girmesin partnerini aşılatsın hep kondom kullansın girerken cünkü siğil yapmayan tehlikeli bir tipi de kaptıysa kondomsuz girerse karşısındaki bayana bulaşabilir rahminin içine ama kondom kullanırsa rahminin içine riskli bir tip taşımamış olur partnerinin + oral dahi olsa partneri için kondom kullandırtıcak .Her gün iç çamaşırı değişsin.Bağısıklıgını yükseltsin bu kadar erkeklere bir zararı yok.

Peki tsk ederim.ozellikle penisin üzerinde çok vardı.ben de merak edip igillere baktım.biraz utandı ama ben ablanım birsey olmaz dedim

Arkadaşlar birsey daha sormak istyrm bu sigillerden göğüste cikarmi ?hpv Kaynakli. Et benimi sigil mi anlayamadım. Artik heryere mi arastirir oldum acaba mi die

Arkadaşlar birsey daha sormak istyrm bu sigillerden göğüste cikarmi ?hpv Kaynakli. Et benimi sigil mi anlayamadım. Artik heryere mi arastirir oldum acaba mi die
günaydın ayni endişeyi bende yasadım cilt doktoruna gittim . ınceledi ve olmadığını söyledi. bence sizde bır bakının. ama büyük ihtimal değildir sizinde

Bende vücudumda et benimsi seyler gordum daha onceden bende bitane bile yoktu ama acikcasi hpv den dolayidir diye ihtimal vermedim ama herkeste mi boyle oldu..

Bende vücudumda et benimsi seyler gordum daha onceden bende bitane bile yoktu ama acikcasi hpv den dolayidir diye ihtimal vermedim ama herkeste mi boyle oldu..
Arkadaşlar benim hamilelikte çoğaldı et beni görünümünde olanlar da var bi tanesi sadece beni korkuttu. Panik oldum kbb ye dilimdekiler için gidecektim izin alamadığım için henüz gidemedim. Cildiyeye de aynı gün gideceğim. Doktoru aradığımda tat tomurcukları olma ihtimali çok daha yüksek yine de bi görelim için rahat etsin deyince sakinledim. Ama yine de korkuyrm. Bu kez de göğüstekilere taktım. Ya çocuğumu emziremezsem die. İnşallah değildir. Sanırım kimse karşılaşmadı göğüste bu hpv.ye

kızlar merhaba,

bugun benim biopsi sonucum geldi....

biliyorsunuz bu ilk cin1 teshisinin uzerinden 6 ay gectikten sonra yapılan 2. biopsi..

ben gerileyecek diye cok beklerken smearda LSİL yazıyordu doktor hemen biopsi yapti, Lİ bas grade..yani ilk 6 ay oıncekinin aynısı, 6 ay once biopside cıkanın aynısı yani cin 1 e devam..

doktor dedi ki senin rahim cook yıpranmıs cook catlamıs ,cok hassas olmus ,boyle bir vajen asla bu cin1 i iyilestiremeziben sana eleltrosok yapip orayi komple kaldıracam temizleyecem dedi, acaba leep mi ya da onun gibi birsey yapacak sanırım.

simdi ,soruyorum lutfen sisi cevapla....benim bu cin1 i temizlerse operasyonla yani leep yaparsa hpv16 ne olacak, gidecek mi yoksa bu kaınımda bulunan bir virus mu gene bende kalıp gene cin1 lere sebep olacak mı?

haydi cevap kızlar lutfen...

Babebcim cin1in ilerlememesi bu kadarlık bir süreçte senin için çok iyi bence cin1 en geri seviye ilerleme olmamış bana kalırsa doktorunu dinle eğer öyle diyorsa bir bildiği vardır o kadarlık rahminden törpülenmesi hiçbişeyi değiştirmicek ama senin bu tipi temizlemende yardımcı olacak hatta cin1i temizledikten sonra AHCC kullanman tedavin için daha faydalı olabilir.Hpv biliyosun kana geçmiyor deri hastalığı sen yükünün çogunu temizlemiş olucaksın böyle düşün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…