Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

tesekkurler sisi cimm ..allah senden razı olsun......

allah da ,tertemiz kızlara ki hic sucu gunahı olmayan kızlara, bu hastalıgı bilerek bulastıran pis adamlara cezasını versin yanlarına bırakmasın...tum c.u.k leri sigil kaplansın ki kızlar gorsun farketsin....fark edilmeyenlerinn c.u .kleriii koooppsunnnnnnnnnnnnnnnn düşsün insallllahhhhhhhhhhhhhhhhhh.

gelismeleri yazacagim kızlar siz de yazın .

arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...

Geçen sene yazın bende oldum lazerle yakılarak alındı 10 tane falandı ben biraz erken farkettim en büyüğü toplu iğne başı kadardı hafif iz kaldı ama sağlık daha önemli çok basit bir operasyon,bidaha çıkmadı tabi tekrarlayabilir ama inşAllah bi daha çıkmaz bide eş ile ilişki esnasında eşe de bulaşıyor bilginize arkadaşım sonuçta mikrobik bi durum:silah:

tesekkurler sisi cimm ..allah senden razı olsun......

allah da ,tertemiz kızlara ki hic sucu gunahı olmayan kızlara, bu hastalıgı bilerek bulastıran pis adamlara cezasını versin yanlarına bırakmasın...tum c.u.k leri sigil kaplansın ki kızlar gorsun farketsin....fark edilmeyenlerinn c.u .kleriii koooppsunnnnnnnnnnnnnnnn düşsün insallllahhhhhhhhhhhhhhhhhh.

gelismeleri yazacagim kızlar siz de yazın .
Cok gecmis olsun ilerleme olmamasi guzel gerileme olmamis olmasida üzücü olmus acaba diyorum kurtajin etkisi olmus olabilir mi.

Arkadaslar hemoroidim var bu aralar baya azdi gene. Ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat esnasinda makata filan bulastirirlar mi ki cok korkuyorum :KK43: hpv olup hemoroid ameliyati olan var mi

sld cim evet tabii ki olmus olabilir ,dr cok hassaslasmıs bu bolge cok catlaklar olusmus ,deri seffas olmus dedi cok yıpranmıs ve cin 1 i ,iyilestirmesi cok zor beklenmez dedi.
ahh ahhh basımıza gelmeyen kaldı mı ki...az bile...pis bir adama bulasmanın faturası cıktı, odeyecegiz maalesef,tek dilegim gecti bitti bu kadarla kalsın...hepimize de ders olsun kızlar..

nurgulerdem ,hemeroidle hpv nin bulasması hemen hemen imkansız ,korkma birsey olmaz,ilacla duzelmiyor mu da ameliyatdusunuyorsun...

sld cim evet tabii ki olmus olabilir ,dr cok hassaslasmıs bu bolge cok catlaklar olusmus ,deri seffas olmus dedi cok yıpranmıs ve cin 1 i ,iyilestirmesi cok zor beklenmez dedi.
ahh ahhh basımıza gelmeyen kaldı mı ki...az bile...pis bir adama bulasmanın faturası cıktı, odeyecegiz maalesef,tek dilegim gecti bitti bu kadarla kalsın...hepimize de ders olsun kızlar..

nurgulerdem ,hemeroidle hpv nin bulasması hemen hemen imkansız ,korkma birsey olmaz,ilacla duzelmiyor mu da ameliyatdusunuyorsun...
Gebeligimde ilac kullandim duzelme olmadi. Genel cerraha da gitmedim. Artik bisey cikacak diye doktorlarada gitmeye korkar oldum. Ne bileyim etraftaki enfekte bolgelere aletlerin temasi ile makat icine tasinir mi ki dedim. Bide bisey daha soracagim bendeki sigiller uremiyo ama esimdekilr uruyo.bu iyi bisey mi. Yani düşük riskli midir ki?

Canı
Arkadaslar hemoroidim var bu aralar baya azdi gene. Ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat esnasinda makata filan bulastirirlar mi ki cok korkuyorum :KK43: hpv olup hemoroid ameliyati olan var mi
hemoroid ameliyatı olma çünki bendeki çatlaktan içeri girdi ve aylarca geçmedi o çatlakta siğil şuanda herhangi bi açık yara olmaması senin için daha iyi olur çünkü hemoroid ameliyatında anüs daralması oluyor biraz içeri sıçrama ihtimali var bence patlıcan kesinlikle yeme yiyorsan domatesi azalt biberden uzak dur ve suda değdirme peçeteyle temizlik yap

Aldara krem nasil kullaniliyo arkadaslar?
Aldara kremi siğiller bittikten sonra siğil olan olmayan bütün bölgene uygula .
2-3 haftalıj elma sirkesi tedavisi yap aldaradan önce bence ;
Elma sirkesini sprey veya camsil şişesine koy
Elma sirkesini bütün bölgene sık
Yarım saat bekle
Sabunla kurut
Tekrar sık
Yine elma sirkesini bütün bölgene sık
Bekle
Sabunla kurut tekrar sık
Bu işlemi 6-7 kez tekrarla
En son kolonya sık her yerine
Siğil olan bölgeler beyazlaşan yerler
2-3 hafta boyunca o beyazlaşan yerler kaybolana kadar özellikle oralara sık
Siğil yuvası olan beyazlaşan yerleri daha net görebilmek için elma sirkesini her yerine sıktıktan sonra karanlıkta telefonunun lazer ışığını açarak bakabilirsin
Bu işlemi erkeklerde uygulayabilir bir erkek bu şekilde kurtulmuş 7 yıl olmuş çıkmamış bir daha
Canınız çok yanıyor ama dayanın o beyazlaşan alan küçülüp kaybolana kadar .
En son siğil hiçbişey yokken aldara sürün her yerinize
Bağışıklığı güçlendirin AHCC veya Coriolus Mantarı kullanın
Hiçbişey kullanamıyosanız Imutor kullanın portakal suyuyla içerek

http://www.ailehekimligi.com.tr/?Ctrl=HTML&HTMLID=743
Arkadaşlar ailehekimliğinin sitesinde aşıyla ilgili çok ama çok güzel bütün makalelerin toplandıgı bir yazı var .Böyle resmi bir sitemizde yapılan bazı çalışmalarda hpv kapıldıktan sonra riskli tip hpv sahibi olan ve servikal lezyonları ilerlemiş bazı bayanlarda aşının antikor oluşturarak bağısıklık kazandırdıgı gözlenmiş yani bazı kadınlarda aşı tedavi edici özellikte göstererek vücutta antikor oluşturmuş.Aşının ne zaman bagısıklık oluşturdugu hepsi açıklanmış umarım işinize yarar

Erkek kardeşimde sigil var.cildiyede çalışan bu hemşire olarak muayene edebilirmiyim.kafam karışık.yardimci olup olmama konusunda?fikirlerinizi söylermisiniz arkadaşlar.tesekkur ederim simdiden

Erkek kardeşimde sigil var.cildiyede çalışan bu hemşire olarak muayene edebilirmiyim.kafam karışık.yardimci olup olmama konusunda?fikirlerinizi söylermisiniz arkadaşlar.tesekkur ederim simdiden
Arkadasim amacin ne? Bu kacinci sorun? Hemde ne mantiksiz.. Hemsire olduguna inanamiyorummmm

Arkadasim amacin ne? Bu kacinci sorun? Hemde ne mantiksiz.. Hemsire olduguna inanamiyorummmm

ne hemşiresi eşşek kadar erkek ....

X