Idolumsun babebnurgulerdem, cevabi sisi yazmis,sagolsun forumun doktoru oldu ,herseyimizi biliyor cevapliyor doktor bile bu kadar bilip konusmuyor..
benim bu olaylardan anladıgım su:
siğil cıktı ...tedvi oldum yaktirdim ,test oldum bitti gitti...YOK.
EN AZİNDAN senede bir HİCBİR SİKAYET olmasa bile kontrol..kontrol....
bir de adamlardan geciyor, opüsmek bile riskli...mutlaka aids ister gibi temiz raporu istemek, evlenmek sart degil, ilişkiye girecez anladık sevgili olduk yatak gorundu....durun bir dakika temiz raporunu al gel oyle yatacam...bunu deyin isteyin talep edin ayıp degil..kendimiz icin dogacak bebeklerimiz icin bu MECBUR..alınan, agrına giden, yanlıs anlayan, yan cizen GULE GULE.
Gecmis olsun canim.bizdede tip 16 var.biz coriolus kullaniyoruz.sisi95 in coriolus hakkinda yazdiklarini onceki sayfalardan okuyabilirsin.bu hastalikta en onemli sey bagisikligi guclu tutmak.sigara alkol stresten uzak durmalisin.acil sifalar dilerim.Merhaba arkadaşlar bu gün smear sonucumu aldım düşük gradeli skuamoz intraepalitelyal lezyon (LGSİL) HPV etkisi yazıyor doktor kolposkopi yapmalıyız dedi ciddi bir durum yok diyo ama endişeliyim sizce ne yapmalıyım kafam karışık bu durumu yaşamış olan varmı aranızda lütfen acil cevap
Merhaba arkadaşlar bu gün smear sonucumu aldım düşük gradeli skuamoz intraepalitelyal lezyon (LGSİL) HPV etkisi yazıyor doktor kolposkopi yapmalıyız dedi ciddi bir durum yok diyo ama endişeliyim sizce ne yapmalıyım kafam karışık bu durumu yaşamış olan varmı aranızda lütfen acil cevap[/QUO
İlk önce rahmin içindeki tipi öğren yani Hpv Dna Tahlili yaptırt bunun için tekrar smear aldırıp ek olarak içeriden hpv tipine baktırtman lazım
Çünkü düşük riskli tiplerde bazen hafif bir ilerleme kaydedip gerileyebiliyor
Ama yüksek riskliyse gerileme ihtimali daha az tipini ögrenmek bu açıdan iyi üniversite hastanelerinde ücretsiz veya 30 yaş üstüysen KETEMde ücretsiz özellerde 300-400 tiplendirme.
Sonra kolposkopi yaptırmalısın çünkü smearde bazen ilerleme net görülmüyor ama kolposkopide ne var ne yok hepsi mikroskopla büyütülüp bakılıcak.
Bu aşamadan sonra şunu bil ki sende ilerleme yapıyorsa bagısıklık sistemib cok düşük.
Coriolus Mrl ve Ahcc gibi mantar özütleri artık hpv tedavisinde kullanılmaya başlandı
Bunun yanında Multivitamin
Beta glukan
D vitamini
Folik Asit
C vitamini
Çinko değerlerini takviye alarak ve iyi beslenerek yükseltmen gerek bunlar silinmesine yardımcı sitede geçmisi okursan görürsün.
İlişkiye ara ver veya korun ki virüs yüküb artmasıb
Dr unuzu dinleyip kolkoskopinizi olun.Smearde bozu
Merhaba arkadaşlar bu gün smear sonucumu aldım düşük gradeli skuamoz intraepalitelyal lezyon (LGSİL) HPV etkisi yazıyor doktor kolposkopi yapmalıyız dedi ciddi bir durum yok diyo ama endişeliyim sizce ne yapmalıyım kafam karışık bu durumu yaşamış olan varmı aranızda lütfen acil cevap
Hepinize ve hepimize gecmis olsun benim yazimi okuyan beni cok acimasiz elestirmis fakat ben sagligimla ilgili gittigim doktordan cok memnun kaldim her sorunum icin o dr. ra giderim bu reklam filan deyil soz konusu saglik kizlar
ayni sonuc bende decıktım bende pazartesi olacağım. doktorunu dinle ve yaptır buara hpv dns ınada baktırt mutlaka biz baktırdık sonucunu beklıyoruz.Merhaba arkadaşlar bu gün smear sonucumu aldım düşük gradeli skuamoz intraepalitelyal lezyon (LGSİL) HPV etkisi yazıyor doktor kolposkopi yapmalıyız dedi ciddi bir durum yok diyo ama endişeliyim sizce ne yapmalıyım kafam karışık bu durumu yaşamış olan varmı aranızda lütfen acil cevap
Hpv pozitif ciksa bile dilerim dusuk riskli olandirayni sonuc bende decıktım bende pazartesi olacağım. doktorunu dinle ve yaptır buara hpv dns ınada baktırt mutlaka biz baktırdık sonucunu beklıyoruz.
Bu dahada pahali bi tedavi olur sanirim 85 dolar fiyati var ki tr ye gelene kadar kaça çıkar bilmiyorum.60 kapsül sayicada az. Coriolustan daha mi iyi.yani tam olarak farki nedirÇok önemli bir konu daha arkadaşlar yurtdısında biliyosunuz AHCC çalışması yürütülüyor mantar özütlerinin artık hpv nin kürü oldugunu söyleyebilir bütün dünya bu çalılmayı izliyor aynı şekilde Coriolus Mrlde dahil .
Yurtdısındaki AHCC çalışması Quality Of Labaratuarının AHCC ilacıyla yürütülüyor bildiğim kadarıyla http://qollabs.com/product/immunokinoko-750/ ilaç bu.Türkiyede hiçbir yerde yok bikaç kişi Ahcc getirtiyo başkalarından ama onların hepsi de Time Health diye bi markanın markalar farklı bundan dolayı içerikleri de farklı olabilir.Quality Of Life olması gerektiğini düşünüyorum fakat kimsede yok nasıl tedarik edilir bilmiyorum kullanan var mı ?
Ben çok farkı olduğunu düşünmüyorum ama bence ek olarak 1-2 kutu da ondan kullanırsak daha iyi olur kanaatindeyim fiyatı çok pahalı tabi orası ayrı .Bu dahada pahali bi tedavi olur sanirim 85 dolar fiyati var ki tr ye gelene kadar kaça çıkar bilmiyorum.60 kapsül sayicada az. Coriolustan daha mi iyi.yani tam olarak farki nedir
Bunu ben bizzat yasadim hatta sonra sanada yazdim etkisi olabilir mi diye. 3 yildir hsv m vardi.canim virüslerim beni cok seviyolar hsv hpv..dedigin dogru tabi bir iki ay denenebilir belki sitedsiteden getirten cikarBu arada Coriolus Mrl herpes için de yararlı oluyo sanırım geçen öyle bi yazı gördüm
Almanyada varsa esim getirtebilirmis.Arkadaşlar kullanılacak olan AHCC markası Quality Of Life laboratuvarlarının AHCC kapsülü yani kullanan varsa da bunu temin etmeye çalışın Amerikada var sanırım sadece getiren veya getirebilen olursa alıcak çok kişinin cıkacagına eminim lütfen Amerikada vs tanıdığı olanlar iletişime geçebilirler mi ! Belki Avrupada da vardır Almanyada da gördüm sanki bi sitede ama diğer ülkeleri göremedim Amazonda da satılıyor
Çalışmanın yapıldığı labaratuvarın markası Quality For Life AHCC ben Alman sitelerine bir bakayım eğer bulabilirsem buraya link atarım getirebilirsek süper olurAlmanyada varsa esim getirtebilirmis.