Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ama şöyle bir durum var bu ilaç değil bitkisel takviye (allokin alfa dısındakiler) yani nasıl sporcular protein tozu bilmem ne getirtebiliyorsa destek olarak bunun da giriş cıkısında öyle bir yatırım yok diye biliyorum reçetelenen bişey değil sonucta avrupada marketlerde bile satılıyor

Ben tekrar cervalıx onermıstı doktorum gardesıl yerıne demisti
7 sene koruyuculu oldugu ıcın 7 .senem bu sene doluyor tekrar cervalıx olucam

Arkadslar daha öncede burda paylaşmiştm kendi durumumu hamileym ve vajinal kondilom cikmisti folik asit içtgm icn bi tanesi kendiligndn gecti digereri kuculdu ama gecmedi acaba yaktirsam mi yoksa dogumdan sonra kendiligindn düsmesini mi beklesem hala smear testi yaptirmadim randevu alamadm bi türlu ama en kisa zamnda yaptrmam lazm

Ya bakın arkadaşlar sakın kimse yanlış anlamasın ben buraya uzun uzun yazacağım okuyan okur bu siteye yeni girmiş yada eski kişiler farketmez önce burda yazılan önerilen bitkisel yada vitamin herneyse yazıyorum hepsini kullandım arkadaşlar corıolus yeni başladım oda bi arkadaş size getiriyor ondan allah razı olsun vesile olduğu için!!!oda kullanıyormu gerçekten çaresizlikten anlıyorum herkes bu hastalıkla pençeleşiyor ve buraya girip çareler arıyor psikolojik kendini iyi hissediyor evet bu site o konuda iyi biryer ama hastalıgınıza tedavi oldugunu sanmıyorum herneyse ben yaşadıklarımı yazayım bırda yeni adı sisi eski adı Didemwtf olan kişinin geçmişini okuyun lütfen aklına geleni yazıyor arkadaş!!!!sizden benden topladığı bilgiler oda internetten aklına geleni yazıyor bakın gittiğiniz doktor zaten devlet hastaneleri hariç size kullanmanız gereken vitamini söylüyor emin olun yapmanız gereken iyi bi doktor ve hastane klinik vb..
--Şimdi çinko yüksek dedim burda bişi olmaz dendi çinko kullandım derilerim döküldü
--d vitamini yazılmış aldım kabız oldum makatım kanadı lavman verdi doktor kullandım Yinede dışkılayamadım Ağrı'lar cabası
--hergün )bak dikkat Çek'in hergün diyor portakal suyu yazıyor ya kardeşim c vitamini fazlası böbrek taşı falan felan tası yapıyor sen ne biliyorsun belki c vitamini değeri yüksek
--gidin eczaneden alın b12 vurdurun yazdı eskiye bakın yeniye değil şimdi doktora git ölçtür cevabı verir niye tecrübe etti çünkü eski hesabından engellendi bu hanfendi ya kardeşim sen kimsin ya insanları yanlış yönlendiriyor bırda reçete cıkartıyor insanların zaaflarından faydalanıyor çaresizlikleriyle duygularıyla oynuyor ego tatmin ediyorsun
--ekinezya çayı ailem benim ya o benim Can'ımın parçası öldü sandım kendinden geçti onlarada verdim çünkü eli ayağı titredi yere düştü ben bırda yazdım böyle oldu diye tabi diyor başka rahatsızlıktan ilaç kullananbirine verirsen öyle olur cevabı ya sen kimsin kardeşim sen tam bi mahkemeliksin şuan cezan net hala burda başka hesaptan girmiş insanların dağlığıyla oynuyor
--benim alerjim yok arkadaşlar bırda polene alerjisi olan biri var allahtan farkında yazıyor bal polen arı sürü
--ayrıyetten sirke bas sık mevzusu kaşıntı yaparsa batikon üstüne kolonya yahu sirke iyi bi mantar yapıyor sizi akıntılı bol kaşıntılı kokulu doktora gidin fitil yazıyor::)ağır tahriş cabası zaten siğiller çoğalma eğiliminde o tahrişten daha da çoğalıyor tek iyi yani küçük siğili Kocaman yapıyor ya kar yapım derken zarar ediyoruz zarar zarar masraf müsrif
--ha arkadaşlar ben hepsini kullandım hiç bir faydasını görmedim bunlara vericem paraya gidip doktora yaktırsam bından iyiydi
--ayrıyetten anal ilişki yaşayan kişilerde makat içi siğil olur gibi laflar ediyor hemoroidi fistülü olan kişilerin analında yüzde 95 penşs veya vajinadan geçer neden erkeklerinde makatında analında çıkıyor ne yani bunlar kadınmı erkek ilginç
--smear özelde ücretli Malesef yazıyordu ben bırda araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor diye baya kırk kere anlattım şimdi topladı bilgileri internetten ne buluyorsa yazıyor ya burda tedavi olan insanlar hiçbişi yazamıyor yazsa bile bunun yüzünden dinleyen yok arkadaş yazıyor reçeteyi sanki gönderiyor iyi gelir şu olur bu olur ya arkadaşlar kurtulun şundan gerçekten maddi yönden zarardan başka birşeyi yok herşeyden önce doğal beslenin ve doktora gidin ama bu hastalıktan anlayan işi siğil olan kişilere gidin bunları dinlemeyin lütfen Malesef para Avcı'sı ortalık yüzde yüz tedavi ediyoruz diyenlere değil uzun sürer bu tedavi iki yakınla geçecek iş değil sanmıyorum nadir!!!!!yurt dışında bu hastalıklar daha fazla ve bu konuda eminin tedavi ilaçları iğneleri vardır ona yoğunlaşın ama sunu bilinki bu hastalığım hiçbirşekilde kesin tedavisi yok bu bilimsel bi gerçek tedavi yakımdan başka birşey değil ve doktora gidin tahlillerinizi olun öğrenin neyiniz eksik kendinize iyi bakın bu kadar diyorum ..
Ben bu kızın yüzünden Nasıl bi tedavi geçiriyorum yazmak bile istemiyorum insanları bastırmaya çalişiyor kendini buranın neyi sanıyor anlamadım insanların sağlıgıyla oynadığı gerçek

Ve arkadaşlar bunca yazdığı vitamin ve takviyeler sonrası burda şikayetlerinizi dile getirdiğinizde eski bir olay şuanda bile biri yazsa aynı şeyi der (zorlamı al dedim okuman Yokmu reçetesi var okusaydın) cevabı aldım..şimdi ben tecrübe ettim oda etti tabi doktor önerisi düşüyor böyle seylere kulak asmıyorum ben buraya bi sene once girdiğimde çaresizdim napcamı şaşmıştım öyle insanlar giriyor buraya ya yeni yeni ..okuyor bakın bu kızın yaptığı yüzde beşi faydaysa doksan besi zarar reçete yazma kardeşim sen kimsin ya..

Arkadaşım gidip Coriolus sipariş ediyosun sonra bunları yazıyosun sen gerçekten komiksin brn her zaman buraya kendi araştırdığım buldugum şeyleri yazdıgın söylüyorum hepsi de Allah rızasın için yapıyorum gidipte şu karışımı yapın para alıcam diye yapmıyorum öyle bişey yapsaydım bunları demeye hakkın vardı ayrıca ben engellenmedim hesabımı bilerek ve isteyerek dondurdum ama sen manyakca yazıların tarafından geçmişte o kadar çok şikayet topladın ki iki üc kez banlandıgın halde geri döndün senin ne dedigin belki değil ne ettigin belli değil burada aglıyosun bilmem neler yapıyosun sonra ilişkiye girdim tekrar cıktı diyosun doktorlara küfrediyosun ertesi gün cok memnun kaldım diyosun burada okudugunu tansiyon hastası babana kullandırtıp içiriyosun senin aklın mantıgın yoksa her okudugunu kullanıyosan o senin zekanla ilgili ? Ayrıca burada yazılan vitaminlerin supradynin çinkonun televizyonlarda bile ikide bir reklamı cıkıyor sen her gördügünü gidio kullanıyo musun ? Ben buraya kendi kullandıklarımı yazdım kendi faydasını gördügüm şeyleri araştırdıklarımı reçete yazmam için ilaç olması gerekiyor ? Forumun geçmişinde de onlarca vitamin hapı ve ismi var elevit gibi arı poleni karısımı gibi on yıldır yazmıslar ? Sen onların hepsini alıp kullanıyo musun sana kimse silah mı dayatıyo ? He madem böyle düşünen bi insansın arabana atlayıp gidip neden Coriolusu alıyosun ? Senin aklın mantıgın sorgulama süzgeçin yoksa niye milletin basını agrıtıyosun yok kabız olmussun yok sivilce cıkmıs yok kurt cıkmıs bi yerinde şaka gibisin bence şimdi de kudurup gelmişsin herşeyden bu kadar zarar görmüşsün portakal sıyuna bile camur atıyosan üstüne gidip coriolus almıssın böyle düşünen biriysen neden alıyosun.Ayrıca doktorun annesine bilmem nesine küfredip burada aynı doktorlara gitmen hatta gititiğin doktoru ve merkezi de benim sana önermem senin ne kadar iyilik yoksunu kötü biri oldugunu gösterir senin gibileri hiç muhttap olmadan ortadan bırakıcaksın herkes burada seni terslerken ben haline üzülüp burada sana alakam bilmem nerdeki doktorları merkezleri napman gerektigini tek tek anlatıyodum insanlar burada uyarıyodu senin gibiler iyilik anlayısından kıt.Ayrıca bütün forumlarda hamgi forum olursa olsun bunlara benzer şeyler insanlar yazıyolar bunlar ilaç değil alıp almamak kullanıp kullanmamakta kişinin kendisine kalmış bi de farkındaysan tek kişi dahi seninke muhattap olmuyor bu da seninle son muhattap oluşum git naparsan yap sana benden başka da cevap veren yok zaten dogru düzgün bu da sana son cevabım sen eğer bu kadar zarar görmüş olsan bu kadar bunların karşıtı olsan gidip Coriolus almazdın kendinle çelişiyosun komiksin başkam muhattap alıp cevap veren yok sen ne iyilikten ne sana yardım edilmesinden anlıyosun herşey müstehak

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzde besi yarar kalanı zarar diyen portakal suyunun her gün içilmesinr karşı cıkan benim araştırıp önerdiğim merkezdeki medical arttaki doktora giden kişi Coriolus siparişi için arabasına atlayıp kendi alıyomus arkadaşlar ne kadar mantıklı siz düşünün !

Bu
bu aşının rusyada çok yaygın olarak kullanıldığını duydum. Ve yan etkisinin olmadığını söylüyorlar. Hatta bu aşının sadece hpv değil hsv ve vajina kanserine dahi çok etkili olduğu söyleniyor. Bizimkide bir ümit inanası geliyor insanın. Sağlık bakanlığına topluca mesaj göndersek acaba bi faydası olurmu getirtebilirmiyiz türkiyeye.

Benim babam tansiyon hastası değil bu bir senin önerdiğin doktormu güldürme beni ben Ankara'da kaç tane doktora gidiyorum Bilgin varmı?peki anal için senin ne kadar Bilgin var kafana göre yazıyorsun endoskopiyi senin önerdiğin doktormu yapıyor Heray..hiç bir aletleri yok ellerinde ben Heray endoskopi oluyorum makattan ben yazıyormuyum sık sık ne tedavi gördüğümü bi iki kez yazmısımdır bi sene geçti bağırsakta çıkmaz dediğin siğiller bağırsakta cıkıyor boşaltım sistemi diye insanları kandırıyor çıkmıyor diyorsun hikaye corıolusa gelince kendin icat etmiş gibi konusuyorsun burda herkes onun derdinde farkındaysan beşin faydalı doksan beşin zarar yazdım ordan al kendine ayrıca onun bile sonuçlarını bilmediğimden yaza doğru yazacağımı söyledim hadi benim maddi durumum iyi ben alıyorum burda belki üç kurusu bi araya zor getiren insanlar var senin gibi birinin yazdığı faydasız şeylere parasını döküyor yazıktır eminim geçmişte yazdığın vitaminler gibi buda faydasızdır ve buradaki insanlara aktaracağım corıolusa yazdığın çoğu şey zararlı ve insanları yanlış yönlendiriyorsun bence kendine gelmelisin insanları burda kandırıp umut verip ceplerini bu şekilde yakmamalısın zorla almı diyorum diyorsun yazma kardeşim senin bide meşhur çörek otun var siğili siliyordu hani ya he bi ben mi ağlıyorjm aids oldum hepatit oldum tahlil yaptım sonuç bekliyorum diye sen ağlıyordun ben değil herkesin ilk günü burda ağır geçti sende dahil duyduklarını gördüklerini yazma çünkü hiçbir faydası yok yine diyorum sen burda doktorculuk oynuyorsun başka bi halt yaptığın yok ve Malesef insanlar çaresiz senin yazdıklarını okuyup çareler arıyor çünkü sayfayı saçma sapan reçetelerinle dolduruyorsun portakal suyu hergün diyorsun be sen ne okudun kızım c vitamini fazlası taş yapar dondurmuşmus ya güldürme engel bildiğin bu ayakları bırak adöin seni uyardı kafana göre yazma diye bot düştü vitaminlerin zararları bitkisel ürünlerin zararların ıbi kere Can'ım onların hepsi bana karsı çıkan biride cıksın siğilim bitti desin gelsin tamammı tatlım bir sene boyunca yazdığın reçeteyide koy sgk karşılamıyor diyemi reçete olmuyor bu vitamin sana göre::)pardon

Ben doktor adı vermicem önerdiğin doktor İstanbul'daki para Avcı'sı çıktı ve ben haklı cıktım gardasil diye başka bişi enjekte etti omzuma iltihap kaptı ben hepsini yazdımki medical arta ben artık 2000 lira ben toplu bir ödeme yaptım mecburen gittim memnun kalmadığımı söyledim zaten siğil konusunda yetersiz olduklarını ama psikolojik kendimi iyi hissettiğimi çünkü herkesin karşısında afedersin eğilip kıçını gösteremiyorsun artık indirim yaptıklarını söyledim Keçiören eğitim araştırma hastanesinde endoskopi yaptırıyorum Heray makattan giriş Magnet tıp merkezinde koterizasyon yaptırıyorum BENDE bURDA SANA yAZIYORUM KARDeŞİM SİĞİLLERİM BİTMEDİ ayrıca benim mahremiyetim seni ilgilendirmez diline dolama kendin bakire halinle ne hallere düşmüşsün ortalıktasın benim evlilik yolunda ilerlediğim bir ilişkim var şuanda nişanlıyım ve her konuda yanımda prezervatifle ilişkiye girdiğimi bi iki kez ve yaktırmaktan deri açılması oldugunu söyledim bu kadar ayrıca Can'ım benim makat yani analla problemim var vajinamla değil siğil zannettiklerimi vajinadaki dün doktorum yakıma gittiğimde kendi dokun onlar ben oluşmuş bi kabartı yok dedi zararsız bırda ben yazmıyorum ne geçirdiğimi girişte kabarık var ama oda siğil değil dedi kendinden deriden kabarık sendede varya hani ondan o işte..sayende kimse yazmıyor eskisi gibi gördüğü tedaviyi sayfalar senin reçetenle dolu

Bırda kimse beni kaleye almıyo değil ben kendim yazmıyorum geçmişe bakılırsa bir sene boyunca 2 ay aktif kaldım birdaha girmedim çünkü saçmalık dolu şeyler yazıyorsun reçete yazıyorsun kendi kendine bu yeni girenlerde senle çaresizlikten muattap oluyor bu kadar zaten Zaman'la bitmeyen siğiller ve senin saçmalıkların ortaya cıkıyor zorlama

Şöyle yazayım bu kızın reçete şu günde alcağımoz vitaminler böbrek nedesin benim böbreklerim ağrıyordu 2 adet ımunex olmadı ımutor 2 adet çinko solgar vm75 2 adet olmadı 2000 solgarın b12 aşısı gyno fero sanol 2 adet d vitamini kapsül ondan sonra 6 adet corıolus ahcc var folbiol 1 günde daha meşhur karışım portakal suyu yok bilmem ne balı eczaneden çörek otu yeşil çay ekinezya keçiboynuzu bir günde alıyorsunuz bunu 15 adet vitamin alıyorsunuz günde buna uyarsanız bu nedemek allah aşkına daha aklıma gelmeyen ne vitaminler yazdı bu kız biraz akıl mantık ilı düşününce sana dicek bişi bulunmuyor burda yazılmaz ortam müsait değil

Arkadaşlar ben sigara hiç kullanmadım kullanmıyorum alkolde yok cinsel ilişkim bitti ya yok bir yıldır belki bir iki korunmalı spora yazıldım ara ara gittim çalişmiyorum düzenli besleniyorum tam 8 kilo aldım ne havuza ne Hama'ma gidiyorum yazın tatile bile gitmedim bu yazda gitmiyorum ben iki tip siğil taşıyorum ama Malesef pozitifim kurtulamadım burda ne yazılmışsa uyguladım bir faydasını görmedim tek çarenin yakım oldugunu biliyorum sadece eskisi kadar fışkırmıyorlar siğillerimi tanıyorum ve işaretliyorum dışarıdakileri. Yaktırıyorum her ay düzenli gidiyorum doktorlarıma içerdekiler doktorlara emanet siğiller yahu inanmıcaksınız belki ama bu vitaminler halsiz düşürüyor baş Ağrı'sı yapıyor mide Ağrı'sı yapıyor ya ben eskisi gibi değilim o kadar söyleyim vücudumun eski gücü yok ben bunu hpv ye yükleyemem burda yazılanlar zarar bana ne kaldı biliyormusunuz bunca şeyden löp löp yağ::)eritmeye çalişiyorum kendimi

Bazen Allahin tokatı ağır oluyor.. Ne yaparsan yap rabbim gecmise sebep, izler birakiyor.. O yüzden faydali olan seyler size bize faydasiz olarak geri donuyor.. Bol sukur bol tovbe.. Hayirli günler

kızlarrrrrr.....

gunaydın oncelikle ....
lutfen yardımmm..lutfen......

smear sonucum geldi...

lésion bas grade LSİL ..yazıo...
bu ne simdi cin 1 mi..bende cin 1 vardı,bu ne ...sisi cabuk cevap yaz.

cooook moralimm bozukkkkk...
6 aydır yaptıgım yedigim hersey bosunaymıs...

Allah ikizlerime acısın..ne olacak simdi.

Gerilemiiisssss ay insallah ddogru biliyorumdur lowgrade intraepitelyal bilmem ne acilimida oyleydi

sld ..ne diyonnn ..gercekten mii...sevineyim miii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…