Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanya için buldum !Tmm orda akrabasi varmis
Emin korkmazer insallah dogru anlamisimdir. Bi arkadasimin anneside hpv li o iyilesmis suanBugün 3. doktor randevumdanda boş döndüm. Onkoloji doktoru araştırma hastanesine yönlendirdi Bursada Şevket Yılmaz eğitim araştırma hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı. Lütfen acil arkadaşlar
Bence sen boyle imayla degil direk isim vererek yazki herkes ne oldugunu anlasin.ha eger dun aldigin coriolusaysa bu tepkin kimse sana zorla hicbirsey satmadi silah dayamadik ki arkadasim aksine sen atladin arabana geldin aldin. Oda bizim elimizdeki yedek kutuydu. Olurda diger gelenlerde bi gecikme olursa biz kullanicaktik onu. Iyilikten anlayisin buysa ilaci aldiktan sonra buraya boyle seyler yazacaksan zaten alma. Ben ne coriolus firmalarini tanirim ne de coriolus getirterek zengin olurum. Evet burda herkes bi umut pesinde herkes sifa nereden gelecekse onun pesinde. Vede yemin olsun kimseyi kandirma amacinda degilim. Iyi oldugunu ogrendik ve getirdik bunun altinda baska ne amac ararsaniz arayin herkes icin gecerli.. insanlarin canina kastim asla olamaz.oldurecek takviyeyi kim kime onerir yapmayin !!!Ha yazıyorsun sen neden kullandın derler Ada'ma zaten hastalık kapmışım kullansam nolur kullanmasam nolur düşüncesi sarıyor insanı tecrübeyle sabit yan etkiler yaşadıklarım hepsini yazacağım zaten geçmişte uzun uzun yazmıslığım var tazeleyip döneceğim yaza doğru::)diyorumya umarım birine bişey olmaz tek dileğim bu şu ısrarla doktor tavsiyesi bulunan şahısta bi gitsin şu forumdan yA asitle kendinizi yakın dünya para aldınız be elinizde hangi alet edavat var vajen içini makatı içi siğili yakacak görecek işinize bakın
Emin korkmazer insallah dogru anlamisimdir. Bi arkadasimin anneside hpv li o iyilesmis suan
Evet olabilir ben arkadasimi aradim aklinda yanlis kalmis demekki. Annesinin durum ilerledigi icin rahim agzini lazerle almislar ama suan cok iyiymis. Bu bilgilere sahibim..Engin korkmazer olabilir mi Bursa araştırmada bu isimde dr var
Var olan bölgeye pamuga sirke döküp ıkı uc dk bekletıp Beyazlasıp dökülürcanım benim üç tane çıkmıştı vajina girişinde ama daha 12 haftam dolmadigi için gidip yaktirmadm geçen gün baktım iki tanesi gitmiş bu tane tek kalms o da küçücük kalms acaba o da gider mi bide sezeryan olmak istemiyorum bakalım ne olcak
Canım arkadasım ıyı bır doktor bul ve koter yaptır özele gitBen özelde birkaç doktor buldum. Üniversite hastanesinde vajina içini asitle yaktiktan sonra sigiller ve beyaz alanlar müthiş bi kssintiyla maalesef arttı. O yüzden antalyada hpv ve sigil tedavisi görüp doktor önerecek biri var mi? Bulduğum doktorlardan Mustafa Torgaç kafama yattı. Yine de haftaya kadar arastiracagim.
canım arkadasımEngin korkmazer olabilir mi Bursa araştırmada bu isimde dr var
Ası oldunuz mu herseyden önceBiz allokin alfayi getirtecektik ama soguk zincirle gelmesi gerekiyor(2-8 derece) .buz kalibinin icine koysak bile ilacin bozulmasindan korktuk.hem ilacin yapimi biraz farkli.6 tupu 3 er doz halde deri altina 45 derece aciyla yapiyorlar.ilacin prospektusunu anlayabilecek bir dr yada hemsire bulamazdik.yani ilacii getirtmek kolay ama recetesiz vurdurmak daha zor.bir de yan etkilerini bilende yok.o yuzden biz onu rusyaya yada ukraynaya gidip yaptirmayi dusunuyoruz.
Gardasili olmadik.neden derseniz iki prof.dr a sordum bu asiyi.ikiside virusu kaptiktan sonra asi bir ise yaramaz dedi.belki oral hpv yi tedavi etme ihtimali oldugu icin coriolus 6 ay kullandiktan sonra gardasilide yaptirabiliriz.Ası oldunuz mu herseyden önce
Aynı sekılde gardasıl ıcın benım doktorumda aynı seyı dedıGardasili olmadik.neden derseniz iki prof.dr a sordum bu asiyi.ikiside virusu kaptiktan sonra asi bir ise yaramaz dedi.belki oral hpv yi tedavi etme ihtimali oldugu icin coriolus 6 ay kullandiktan sonra gardasilide yaptirabiliriz.
Ben baktım bahsettınız ılacı ılk kez duydun kcın ıyı gbı gozukuyor ama benım bıldiğim kadarıyla ıceriye ılac gırıs cıkısı yasakBiz allokin alfayi getirtecektik ama soguk zincirle gelmesi gerekiyor(2-8 derece) .buz kalibinin icine koysak bile ilacin bozulmasindan korktuk.hem ilacin yapimi biraz farkli.6 tupu 3 er doz halde deri altina 45 derece aciyla yapiyorlar.ilacin prospektusunu anlayabilecek bir dr yada hemsire bulamazdik.yani ilacii getirtmek kolay ama recetesiz vurdurmak daha zor.bir de yan etkilerini bilende yok.o yuzden biz onu rusyaya yada ukraynaya gidip yaptirmayi dusunuyoruz.
Gumruk kurallari geregi ulkeye ilac ithal izin belgesiyle yada ilaci getiren kisinin dr ye yazdirdigi receteyle getirilebiliyor.yani gumrukte ilaci kendinin kullanacagini beyan ediyor.siz bu ilacin risklerini goze alip illa vurdurmak isterseniz benim esim size rusyadan getirtitir.Ben baktım bahsettınız ılacı ılk kez duydun kcın ıyı gbı gozukuyor ama benım bıldiğim kadarıyla ıceriye ılac gırıs cıkısı yasak
Kullanım talımatını ılacın ısmını yazınca cıkıyor ya da cevırı yapınca