Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kizlar ya aklima takilan bisey var forumdan sizden edindigim bilgilere dayanarak sunu merak ediyorum. Bendekiler sigil olsaydi bu zamana kadar sizin tabirinizle sigil agacina donerdim. Cunku ben bagisikligi zayif sinir stres sahibi bi insanim. Bende sedef var
Ve en ufak bi stres uzuntude sedeflerin felaket aziyolar. Bu durumda sigil sandigm seylerinde bu zamana kadar buyuyp cogalmasi gerekirdi. Sayet bendekiler sigildiyse ve bu zamana kadar buyuyp uremediyseler bi ilke imza atacagim oyle mi?

Merhaba bir şey sormak istiyorum size nişanlımda siğil var benden geçebilmiş olduğunu söylüyor ama daha düne kadar bir tane bile anormallik görmedim ama dün vajina girişinde çok küçük sivilce tarzı elime geldi nokta kadardır belki. 2 yıldır beraberiz ve benden ona geçse bile bana nerden bulaştığını anlamış değilim çünkü ondan başka kimse olmadı. Kendisi de bundan emin. O da başkasından ona geçmediğine Emin'im. Salı doktora gidicem. Ama gitmekte hiç istemiyorum. Bende yoksa nişanlıma nerden bulaştı diye düşünmek istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Nişanlından başka kimseyle sürtünme ve cinsel temas kurmadıysan %99,9 nişanlından kaptın. 0,1 belki başka yerden.Nişanlın önceki ilişkilerini sorgulasın ayrıca sana suç atmak nedir ? Bu erkeklerin bu iğrencligi midemi kaldırıyo artık burada hiçbir bayana eşinin veya nişanlısının benden sana geçmiştir dedigini duymadım hep karşı tarafa camur atmaya kalkısıyolar.Şöyle ki erkekler siğil kapsa dahi cıkmıyor bundan dolayı farkında olmadan karsısındaki bayana bulastırabiliyorlar veya eğer senden ona geçmiş olsaydı ilk sende cıkıp dagılırdı siğil öyle bişey ki bayanlarda bir haftada iki hafta belki bes on tane oluyo o kadar hızlı yayılıyor yani .Sende cıkıp her yerine dagılırdı ama erkeklerde bikac veya tek tük bir ilki tane cıkıyo jiletle yaymadıkları sürece veya hiç cıkmıyo siğil bagısıklıkları daha güclü oldugu için.Siğil genelde bulastıktan 3-4 ay sonra cıkıyo eğer ondan sana bulastıysa 3-4 ay sonra sert tırnak ucu sivilce gibi sende cıkmaya başlar ve dağılır .

Teşekkür ederim. Nişanlımdan başka hiç kimse hiç anlamda olmadı. Bende düşünüyorum eğer olsaydı bir şekilde belli olurdu. Ama bahsettigin gibi hiçbir şey yok uzun zamandır onda vardı daha teni doktora gitti. Söyle diyim altı yedi Aydan fazladır var onda. Artık bir şey de diyemiyorum. Düşündükçe işin içinden çıkılmıyor acıkcası

Dr.derya Korkmaz benim felaketim oldu asitle dağladı vajinamı ve makatımı ve Kocaman izler kaldı sen Nasıl oneriyorsun bu doktoru bi iğneyi 70 liraya yaptı gardasili biz kendimiz hazırlıyoruz dediler insanı salak yurduna koyuyorlar yüzde yüz tedavi ediyoruz diye bide konuşuyorlar dinlemedim gittim kendim aldım eczaneden 70 lirada verdim kurtulamadım ben doktoru kötülemiyorum kendi şahsi yıllardır gittiğim memnun kaldığım bi doktorum kürtajımıda onda oldum ama Malesef siğil konusunda aska katiyen önermiyorum

Haklisin fakat hepsi dogru gitmek istiyen gider elbette ben cok memnun kaldigim icin kadkn hastaliklari adina ne sikintim olursa o doktora gidiyorum memnunum
Sen büyük ihtimal o Derya doktorun sekreterisin burdan sana söylüyorum dolandırıcısınız Kocaman iz kaldı allah kahretsin sizi baktıkça lanet ediyorum size herkeste görsün duysun bunlara gitmesin Aslı'nda sizi gerekli yerlere şikayet etmek var ama Malesef bitek siz yoksunuz bu piyasada dolandırıcı fırsatçı davranış şekillerinizde bozuk sanki hayat kadınısında ondan kapmışsın hastalığı gözüyle bakıyorlar tırtıklıyorlar bide yetmiyor doktorda bi acayip sevgilimle değişik konustu ben içeri gittim önünde dikildi araba senin mi ne iş yapıyorsun diye soruyor daha ne konuştular allah bilir bi tuhaflar anlatmak istemiyorum eşinizle filan gitmeyin !!!

Ayy Sisicim ilk muayeneye gittiğimde 'bayan doktor' beni öyle bi korkutmuştu ki! İnan doktorlar böyle açıklamalar yapıyorlar. Bana: "bak güzel bir kızsın, sakın oraya dokunduktan sonra başka bir yerine dokunma yoksa her yerini siğiller kaplar çok yazık olur." aynen böyle dedi. Ee biz doktor değiliz ki konu hakkında ilk muayenede pekte bi bilgi yok zaten daha ne olduğunu bilmiyoruz et beni mi siğil mi acabalar??? Sonra ben bi ağla hüngür hüngür... Şimdi dese içimden "yav he he" derim. :)))

kızlar vajina girişinde siğillerim var balıkesirde üniversite hastanesine gittim kadın dr bana pek bu kısımda görülmez ama sende ileride istersen alabilirim ama uyuşturmadan yaparım dayanamazsın zaten sigortanda yokmuş özele git dedi. Özel klinikte bayan dr gittim. Şehir dışından gittiğim için eniştem götürmüştü eniştenlemi geldin ne ladar ayıp dedi. Korktuğumu söylediğimde kork zaten ben olsam bende korkarım dedi. Bi kağıt imzalatıp işleme başlayacaktı bende kalsın dedim. Ee napacaksın derilerin soyulacak dedi. Bursada önerebileceğiniz devlet hastanesi doktoru varmı. İşe yeni başladım 1 ay sskdan yararlanamıyorum daha fazlada geciktirmek istemiyorum ne ara bu kadar büyümüşler anlamadım lütfen bilgisiolan öneride bulunsun

O kadın doktoru hemen arayıp şikayet et .Yalan söylemiş sana bariz nasıl görülmez diplomasını yırtsın sahtekar seni bilerek başından savmak için söylemiş uğrasmamak için asıl görüldügü yer zaten vajina .Ayrıca bak bunu kaç doktor yapıyo yok dayanamazsın yok bilmem ne .Nasıl uyuşturmadan yaparmış ruh hastası mı bu ? Beş dakika sürücek hemen lokal anesteziyle orası uyuşucak çıt çıt beş dakikaya yakıcak bunu da yapamıyosa veya ugrasmak istemiyosa orada ne işi varmış onun keyfine göre mi hareket edicek insanlar! O diğer özeldeki çok bilmişe de söyle asitle yakmak milattan öncesinde kaldı eczanede hazırlatıp kendinde uygulayabiliyosun ama tedavülden kalktı biraz kendini geliştirsin parasına kıyıp lazer alsın .Korkucak bi durum ypk bakire değilsen smear aldırıcaksın.İlk öncesonra gidip yaktırıcaksın veya suan durumun yetmiyosa smear aldır kadın dogumcudan (devlette ) sonra da dermatologa git kriyoyla dondursunlar (60-90 tl arası değişiyo kriyo sprey gibi sıkıyo orası donup düşüyo)

Teşekkür ederim canım beni korkuttu klinikte. Onkolojiye kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum yada fakülteye

Bu forma girene kadar kendimi aids gibi hissediyordum biraz moral buldum Allah razı olsun herkesten
Canım sacmalam 10 yıllık forum burası onbinlerce kadın yazmış herkes hayatının bir bölümünde karşılasıyor hpvyle .O kadar abartmaya gerek yok şimdilik sakın şu hataya düşme parayı randevulara değil tedavine ayır bağısıklıgını yükselt hpv için artık tedavi secenekleri cogaldı ve bagısıklık sistemini güclendirenve hpvyi temizlemeye yardım eden yurtdısında Ahcc ve Coriolus Mrl gibi mantar özütleri tedavide yavas yavas kullanılmaya başlandı bunun yanı sıra folik asit cinko beta glukan gibi vitamin takviyelerinin c vitaminin hpv yi silmede ve geriletmede cok önemli oldugunu görüceksin bagısıklık sistemini güclü tutarsan ve düzenli olarak var olanları temizletip tedavini ihmal etmezsen vücut atıyor.Kadın dogumcuda smear aldır üniversite hastanelerini öneririm ve kriyo yaptır sigortan yokmus ama devlette normalde ücretsiz yapılıyor .İlerleyen zamanlar için bilgin olsun Sigortan varsa koter ve kriyo üniversite hastanelerinde ücretsiz sadece doktor parasını ödüyosun

kızlar merhaba,

bugun gynekolojide randevum vardi, yaklasik 6 ay once gitmistim hatirlarsaniz...o zamanlar hpv 16 ve cin1 tanisi konmustu..

bugün tekrar smear aldi, sonuclar icin 1 hafta kadar bekleyecez ddi, eger gene cin1 gorursem gene kolposkopi yapacam ddi, ama gorunurde hersey cok normal ddi....

dua edin kizlar da smear temiz gelsin bana gene heyecan basti...allahim ne pislik adama bulasmisim gun gectikce nefretim artiyor, dusundukce kendime kiziyorum ...neyse aman dikkatli olun saglıgınıza ozen gosterin kızlar.

Babebcim boşver artık onlar geride kaldı şükret başka bişey gelmedi .Umarım sonucların temiz cıkar ahcc veya coriolus mrl beta glukan d vitamini çinko folik asit gibi şeyleri ihmal etme geriletmek için

evet sisicim bosverdim walla....
evet kullanıyorum ,senin dedigin herseyi kullanıyorum allah senden razı olsun cnm.

Selam kızlar bende de aynı şikayet var doktor krem verdi ama kaşıntı çoğaldı yanmalarim da attı doktora tekrar mi gitsem ne dersiniz

Selam kızlar bende de aynı şikayet var doktor krem verdi ama kaşıntı çoğaldı yanmalarim da attı doktora tekrar mi gitsem ne dersiniz
Aramiza hosgeldin.oncelikle gecmis olsun.aldara krem verdi diye tahmin ediyorum.o krem yan etki olarak kasinti yapiyor.kremi kullandigin sure boyunca yanma ve kasintin olucaktir.hatta krem bittikten bir sure daha devam edicektir.bence tekrar gitmene gerek yok.yinede sen bilirsin.smear ve tip testi yaptirdinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…