Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kızlar acil yardım! !!Bugün genel anestezi ile sigillerimi aldirdim yani yaktirdim idrar degince yanıyor aranızda yaktiran varsa pamsumandan önce ne ile temizliğini yaptınız sadece ılık su mu nasıl yapmalıyım bi yardımcı olun bana lütfen...

Batikon yani yara temizlemek için kullanılan tendürdiyot al onunla dezenfekte et kaşıntı olursa madecassol sür iyileşirken yaralar kasınıyor yaralar içinde çinko oksitli bir krem al eczaneden hem çinko takviyesi hemde cinko oksitli krem yarayı iyileştiriyor ve hpv tedavisi içinde cok yararlı

Folik asit hpv tedavisinde cok etkilis ondan dolayı da olabilir.Bi de hamilelikten sonra siğillerin birçogu kendinden düşüyor.Ayrıca suan test yerine gidip Smear yaptırabilirsin smear için hamilelik farketmiyor. Rahimde değişiklik var mı diye niye yaptırmıyosum ?

Burdan Ahcc mantar özütü takviyesi ve Hpv calısmasının ne durumda oldugunu inceleyebilirsiniz seneye bitiyor denekler şuanda ahcc kullanıyor hpv için bu da aynı Coriolus Mrl gibi bir mantar takviyesi

Kg başına 10 mg çinko tedavisi (maksimum 600 mga cıkmıslar) çinko tabletlerinde 1-2 ay sonra sonlandırmıslar başarı oranı cok iyi olan eskiden de paylaştıgım eski bir çalışma hpv için

Baticon aldım zaten de birde iki tane krem yazmış fucidin ve anestol pomad...pansuman yaptım da hani akıntı falan oluyor idrar falan değiyor ya vajina genel temizliği için yani öncesinde ılık su ile yıkadım sonra pansuman yaptım...çok yanıyor şu anda...Bu arada saol cevabin için dediklerini dikkate alicam

Akıntı olur kasıklarında şişebilir hatta onun için bitki çayı iç (rezene civanperçemi adaçayı karıştır )

Tam
Bagisikliginizi guclendirmek adina bir takviye almiyormusunuz?bir sene sigillerle cok yorucu ve can sıkıcı olmustur eminim.
tam 8 kilo aldım şuanda 68 kiloyum düzenli besleniyorum takviye bağışıklık güçlendirici şeyleri bıraktım vucudum dayanmıyor bıktım çünki o kadar halsizlik üzerimde bilmiyorum sizde oldumu içince ayrıca yüzümde hiç çıkmayan sivilceler çoğaldı esmer olmama rağmen

Ben
bende 23 yasındayım spora yazılmayı bende düşünüyorum benim siyah siğiller vajina dudaklarında cıkıyor neden bilmiyorum makat içi anüstede siğil var benim Malesef sürekli olarak yaktırıyorum bitmiyorlsr

Aa ben hic baktirmadim makat icine oraya hangi doktor bakıyor
Ah bide utanıyorum ki sorma

Makat içinde siğil varsa zaten dışarı taşıyor püskürüyor hızlı büyüdükleri için hemen farkedilir geceleri kaşıntısından kabarmalardan

Makat içinde siğil varsa zaten dışarı taşıyor püskürüyor hızlı büyüdükleri için hemen farkedilir geceleri kaşıntısından kabarmalardan
Eskiden makatın dısında vardı tedavi ettiler ama içine bakan olmadı kremle tedavi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…