Yaklasık 3.5 yil oldune zamandır cıkmıyo ?
sadece aldara mı kullandın ( krem 1 gün sürüp 1 gün ara veriyosun) ?Yaklasık 3.5 yil oldu
Eşimde de var sigiller ama ondakilee karni bahar gibi degil sivilce gibi oluyor. Benim bagisiklik sistemim guclu galiba cunku esim tedavi olsada tekrarliyor.sadece aldara mı kullandın ( krem 1 gün sürüp 1 gün ara veriyosun) ?
bi de önericegin bişey var mı ? tedaviyle ilgili beslenme dikkat edilmesi gerekenler vs.
ve bulaşıcılıkla ilgili yani bulaşma oldu mu kimseye ?
Canım cok cabuk buyuyo karnibahar gorunumlu plastik gibi cekip kopartiyodum ben hic zorlamiyo ama kasiniyorYa bu makatta sigil nasil oluyor. Bende hemoroid var. Kadin dogum doktorlari gördü sigil vs demediler hemoroid dediler. Hemoroidle sigili ayirt edebilecek kapasitedelerdir umarim.
Evet sigil oldugunu bilmeden kopartip bakiyodum vallaSiğilimi kopartıyodun
Fazla ıkınma boş yerede ıkınma çatlama yapıyor o yüzden kanıyor patlıcanı çıkar hayatından domates çiğ yeme acıyı azalt tamamen hemoroidin ne derecede öğren?ya zaten bu memeler çatlaklar anüste çıkıyor anüste iç kısım 5 cm filan bile değil ama baş belası memeler yavruları bile var Zaman'la fissür çatlak oluşuyor alan açmak için ıkındıkça o oluşan memelerden dolayı dışkılarken çıkmıyor tıkıyor Oray'ı kapatıyorlar girişi ağır kaşıntı yapıyor batma yanma hissi kabızlığını bi an önce gider kuru kayısı ye bol bol su iç siğille Arasında dünya fark var bu hemoroidinYok benimkiler meme gibi bildigin hemoroid.ama içeride falan sigil varmidir ki ya. Buyuk abdestimde kanama oluyo. Kendimi bildim bileli kabizim zaten.
Oncelikle gecmis olsun benim gittigim doktor iki seyansta bitirdi kondilom deniyor o sigile cinsel yolla geciyormus simdi gayet iyiyim ankarada doktorum Dr.Derya Korkmaz hocam tavsiye edebilirimarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Arkadasim oncelikle gecmis olsun evet makat kisminda cok yaygin oluyor cinsel temasla geciyormus bende kasinti var diye gittigimde doktorum iki seyasla bitirdi simdi cok rahatim yoksa rahim agzi kanserine ceviriyormus bunu esle birlikte tedavi gormemiz gerekirmis bizde oyle yaptik dr Ankarada Derya korkmaz Bu konuda tam uzman tavsiye ederimCanım cok cabuk buyuyo karnibahar gorunumlu plastik gibi cekip kopartiyodum ben hic zorlamiyo ama kasiniyor
Hangi hastanede bu doktor canim tesekkurlerArkadasim oncelikle gecmis olsun evet makat kisminda cok yaygin oluyor cinsel temasla geciyormus bende kasinti var diye gittigimde doktorum iki seyasla bitirdi simdi cok rahatim yoksa rahim agzi kanserine ceviriyormus bunu esle birlikte tedavi gormemiz gerekirmis bizde oyle yaptik dr Ankarada Derya korkmaz Bu konuda tam uzman tavsiye ederim
Kesinlikle size katılıyorum. Yalan yere sırf reklam için yapılan birsey ise bizi umitlendirmesin. Mesela ben taa Karstan gidecegim o doktora.S Senbil bu dr derya korkmaz masallah herseye bakiyo galiba. Yanlisim varsa affola ama gecmisinizi inceledim az hem kizlik zari diktirmissiniz hem vajinismusu hem hpv tedavi ettirmissiniz. Dogruda olabilir ama yalan yere sirf doktoe rwklami icin nolur bizlerin duygulari ile oynamayin. Zaten yeterince psikolojimiz bozuk
Valla gunah almak istemem ama yorum yaptığı konulari okudum hep ayni doktorun reklamiKesinlikle size katılıyorum. Yalan yere sırf reklam için yapılan birsey ise bizi umitlendirmesin. Mesela ben taa Karstan gidecegim o doktora.
Hem parama hem vaktime hem zamanıma yazık.
Bazen doktorun sekreteri hemsiresi boyle uye olup forumlarda reklamlarini yapıyo dikkatli olmak lazım tabi.Valla gunah almak istemem ama yorum yaptığı konulari okudum hep ayni doktorun reklami
Haklisin fakat hepsi dogru gitmek istiyen gider elbette ben cok memnun kaldigim icin kadkn hastaliklari adina ne sikintim olursa o doktora gidiyorum memnunumS Senbil bu dr derya korkmaz masallah herseye bakiyo galiba. Yanlisim varsa affola ama gecmisinizi inceledim az hem kizlik zari diktirmissiniz hem vajinismusu hem hpv tedavi ettirmissiniz. Dogruda olabilir ama yalan yere sirf doktoe rwklami icin nolur bizlerin duygulari ile oynamayin. Zaten yeterince psikolojimiz bozuk