Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

tamamen gecirdiği henüz kanıtlanmamıs ama bağısıklık sistemini güclendiren ve bir cok arastırmaya gore de baya etkili bir ilac ahcc diye bir ilaç bir tane daha vardı ama onu suan hatırlayamadım.

canım benim üç tane çıkmıştı vajina girişinde ama daha 12 haftam dolmadigi için gidip yaktirmadm geçen gün baktım iki tanesi gitmiş bu tane tek kalms o da küçücük kalms acaba o da gider mi bide sezeryan olmak istemiyorum bakalım ne olcak

Öyle bi olasılık yok .Cinsel yolla bulaşan siğiller mukozaya özeldir normal deride tutunamazlar aynı senin nefes almadan yaşayamaman gibi.Buraya bu şekilde yanlış yazılması demek okuyan binlerce kişinin paranoyaklasması demek .Normalde deri değil mukozaya tutunur.Mukoza olan deriye de çatlaklardan girer (normal deriye değil doktorun bundan bahsetmiş)

Mukozada ağız içi dudak vajen rahim bagırsak anüs yani makatta bulunur yani vajinandaki siğil agzına bulasabilir ama gidip parmagında cıkmaz elinde cıkmaz ayagında cıkmaz yanagında cıkmaz kolunda cıkmaz cünkü dnasını bunlara eşlemeyi bunlara tutunmayı bilmez

tamamen gecirdiği henüz kanıtlanmamıs ama bağısıklık sistemini güclendiren ve bir cok arastırmaya gore de baya etkili bir ilac ahcc diye bir ilaç bir tane daha vardı ama onu suan hatırlayamadım.
Tedavi oldukca vücuttan tamamen atıldıgı kanıtlanmıs ahccyi de ben yazdım seneye calısması bitiyor attıgım linkten takip edebilirsiniz ahcc calısmasının sonucları 2018de acıklanıcak.Teksas University Ahcc yazarak calısmanın asamalarını takip edebilirsiniz.Ayrıca ilk defa Hpvde tedavi edici bir aşı çalışması 2.aşamaya geçti o da bikaç seneye cıkıcak denilmiş Amerika yürütüyor 5 milyon dolar ayrıldı tedavi edici hpv aşısına.

Ahcc içinde seneye

Mesela doktor aşi onerecekti tip 31 oldugunu ogrenince aşı bir işe yaramaz dedi

Sisi bugün ikinci doz için gittim onvekinde basparmagim iki gün boyunca sistigi için asi firmasını aradılar firma böyle bir sorunla daha ince karşılaşmadıklarını vücut zehirlemeye karşı tepki vermiş cok riskli ikincisinde neyle karsilasacagimizi bilmiyorum deyip ikinci asiyi yapmadilar

Tip 31 bendede var doktorun çok panik etmiş seni 6 ayda bir smear yeterlidir heralde 16 18 tehlikeli bende kurtulamıyorum siğillerden sormabi sene olcak uğrasıyorum
Bagisikliginizi guclendirmek adina bir takviye almiyormusunuz?bir sene sigillerle cok yorucu ve can sıkıcı olmustur eminim.

Tip 31 bendede var doktorun çok panik etmiş seni 6 ayda bir smear yeterlidir heralde 16 18 tehlikeli bende kurtulamıyorum siğillerden sormabi sene olcak uğrasıyorum
En riskli tiplerden oda 16 ve 18 gibi ben iyi bir doktor bulup onunla devam etmek istiyorum
Bilmiyorum ama daha 23 yasindayim korkuyorum 15 20 yil sonra kanser olursam bir de evladım var onu dusunup kahroluyorum
Spora baslayip dengeli beslenip bagisiklik sistemimi guclendirmem lazim suan hicbirisini yapmiyorum
Evde yapamiyorum diye spor salonuna kayfolmayi dusunuyorum

Hangi ilde yasiyorsun

Arkadaşlar ben 10 haftalik hamileyim bende de cikti o sigillerden hemde uc tane tam vajina girisinde doktor 12.haftanda yaktiracaz dedi ama ben gecen farkettim iki tanesi kendiliginden gitmisti bide hamileyim folik asit iciyorum acaba ondan mi hic bi test falan yaptirmadim suan bebegim icin cok korkuyorum bide burda bahsedilen kanser yapan turlerden olur mu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…