Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba eşimde cıkan ben ile hpv ile tanışdım. tabii bende dr gittim hpv tipi ve dna sı için örnek alındı kıbrısta yasadığımdan test türkiyeye gidiyor sonuc için 5 hafta beklemem gerekıyor malesef. suan 1.haftamdayım. buarada bende kucuk bene benzer birşey gördük ama siğil e benzetemedi doktor yinede oraya ilaç sürdü ve yaktı. ama 1 haftayı gecmesinde ragmen hala orda ayni şekilde duruyor . adet olduğum için kontorle gidemedim bitmesini bekliyorum...ilk başta panik oldum kendımden cokj 4 yasımdaki kızım için sankı ona her dokundugumda yada öptüğümde bulastıracakmısım hissine kapıldım.. ama suan sakinleştim günlük vitaminlerimi içip sonucu bekliyorum

Bende bebegim icin endişeliyim. Ben normal dogum yaptim bide

Siğil mi ne her neyse vardi ama vajene cok uzakta bacak aramdaydi
Ama siğil bacak arasında olmaz ki cinsel siğiller Deride cıkamaz pembesimsi olan mukozada cıkabilir ancak .Ağız içindeki deri,anüs ,vajendeki bagırsaklarımız gözümüzü gerince altındaki pembemsi renkteki mukoza olan yerlerde cıkabilir sadece

Bilmiyorum ki sisi anlamadim gitti. O zaman ben kesin aldatildim. Yakında kesin bendede cikar

Sikintiniz neydi peki gecmisi tam okuyamadim bilmiyorum da. Sigil falan varmiydi

Sigile benzer kucuk kucuk dydak kenarlarinda gruplasmis sivilce gibi şeyler vardı 8 ay boyunca test yapmadan sigil dediler 2 yasinda kizim var benimde bir yandan onu düşünüyorum bir yandan nerden geldiğini derken başka doktora gidip yaktirdi ve test yaptırdım sonuç temiz geldi o bölgenin ter bezleri bazen böyle olabiliyorum öyle bir açıklama yapıldı

Esinizdede varmiydi acaba? Benden bi yerden bi umut ariyorum kusura bakmyin o yuzeen fazla soru soruyorum.

siğil deride heryerde cıkabılır diye biliyorum yanı siğilin degdgı her yerimeze bulasabilir..

Merhaba arkadaşlar
Tedavi süreçleri nasıl gidiyor. Özellikle ahcc kullananlar hadi güzel haberler verin

siğil deride heryerde cıkabılır diye biliyorum yanı siğilin degdgı her yerimeze bulasabilir..
Sigil degdigi her yerde çıkamıyomuş.
Sadece vajinada ve bogazimızda dilimizde agzimizda barınıyormuş.
Başka bir bölgede barınamıyormuş.

Canim senden smear alip enfeksiyon testi mi yaptılar yoksa Hpv Dna testi mi yaptilar acaba

Ya arkadaşlar deride cıkamaz cinsel hpv sadece mukoza dedigimiz agzınızı actıgınızda görülen pembemsi olan bölgeler vücudunuzda mukoza deridir biraz araştırın ya sasırıyorum gerçekten.Vajinadaki anüsteki deri dudagınız agız içiniz bagırsaklarınız mukozadır dudagınıza bi bakın normal cildiniz gibi mi allasen buna biz mukoza diyoruz cinsel hpv sadece bu bölgelere bulaiabiliyor yani eline bulasmaz ayagına bulasmaz !

Kızlar bende tip 31 cikti en tehlikeli tiplerden yaklasik 3 yil once tedavi olmustum suan tekrarlayan bir lezyon olmadi.
Ama eşimde cok fazla var ve onun bagisiklik sistemi benimki kadar kuvvetli olmadigi icin defalarca yaktırdıysada geçmedi.

8 aylik bir kızim var suanda. Hamileyken birlikteligimiz 2 3 defa anca olmuştur.
Sonrasında da esim askere gitti 6 aydir ayrıyız yani bir yila yakin bir suredir dogru duzgun bitlikte olmadik. Doktor biopsi yapti sonuclar temiz cıktı kanseli bir hucre cıkmadı çok sukur.
Ama 3 ayda bir kontrole cagirdi.
Ama ben daha once smear yaptirmistim ve o testte hic bisey cikmamasina ragmen hpv dna testinde tip 31 cikti.

Bir ilactan bahsetmişsiniz tamamen geciriyormuş hpvyi. Adını goremedim eger gercekten varsa boyle bir ilac almanyadaki akrabalarımızla getirtmek istiyorum. Bilginiz varsa paylasabilir misini? Cok fazla sayfa var ben bulamadim

Bu arada cok korkuyorum kansere donecek diye.
Cunku en tehlikeli %95 kansere donen bir tipmiş
Cay agacı yagının iyi geldigini duymuştum kullanan var mı?

Sisi tedavi sürecindeki gelişmeler nasıl

arastırmıyoruz falan deyip kızıyorsunda doktorun yaptıgı acıklama dusuk de olsa bulama rıskı var catlak derı yada yaralı bolgeye dırek siğil degerse... ayrıca kızarak yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…