Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben bişey sormak istiyorum yakma işlemi doktora gittiğimiz gün oluyor mu yani 27sinde sonuçlarımı alacağım doktor o gün yapar mı ? (araştırma fsm hastanesi ) Çalışınca çok problem oluyor bu izin işi

Evet aynı gün oluyor temiz camasır da götür yanında pamuk ve batikonda al cantana sil aklına geldikce

İyi ki evlenmeden fark ettim düğünüme 5 ay var bu illetten kurtulmam lazım birde farklı şehirler de olduğumuz için tedavi olmam daha rahat sanırım ilişki yaşamamak gerekiyormuş tedavi süresinde

Yeminler ediyo hala. Artik kafayi yemek uzereyim. Sisi bide benim yakilan yerler beyazlasti az kasiniyo gibi napsam bilemedim
Yaralar iyileşirken de kasınıyo kaşıma batikon al eczandden yani bildigimiz tendürdiyot pamuga dök sür fönle kurut kasıntıyı biraz alır bi de Madecassol krem kasıntıyı şıp diye keser doktorum vermişti

Bayanlar benim patoloji sonucumda hpv 31 yüksek risk çıktı.rahim ağzının alınması yani leep yapılması gerekiyor.istanbulda üniversite hastanelerinden önerebileceğiniz bir kadın Doğum uzmanı varmı acaba,şimdiden teşekkür ederim

Fsm hastanesi Cihangir bey öneririm çok ilgili bi doktor .

Esi

Esimim sigiller donduruldu 3 haftaya kadar dusecekmis.
Dondurulan yerler düşecektir elbette
Portakal suyunda asıt oldugu ıcın c vıtamınde cok etkılı tekrar cıkmaması ıcın esınız ası olsun
Ilıskı sırasımda bir süre korunmalısınız bir sene belki
Ek destek kapsul gunde bir adet vıtamın ideal

Iyı dusun güZel insan iyi olucak sadece biraz zaman
Ucuk vitamın kaybı üzülme stres belirtisidir ona portakal suyu ıc ucuk kremı sür
Ası olunuz
Her şey düzelecekkkk inan bekle ve gör
Kaldıki neler düzelmiyor

Coriolus Mrl de kullanmanı öneririm

Cin 1 için doktor bir sene sonra smear önerdi çok değil mi ? Yaşın genç bagisikligina dikkat et dedi. Bilemedim bana kalırsa daha erken yapılmalı sonuçta hpv16 var bende.

Cin 1 için doktor bir sene sonra smear önerdi çok değil mi ? Yaşın genç bagisikligina dikkat et dedi. Bilemedim bana kalırsa daha erken yapılmalı sonuçta hpv16 var bende.
Yeniyse 1 yıl fazla .Hayır cin1 cıktıysa smear aldırdıktan sonra değişim başladıgı için daha detaylı olan Kolonoskopi yapmaları gerekir Smeri şöyle düşün oraya bir fırça sokup gelen dölüntülerden örnek toplayıp hpv içeride ilermeye başlamışsa gelen döküntüde hangi seviye varsa o seviyede ilerlemiş gözükür .Ama kolonoskopi de direk içerisi bin kat büyütülür bütün heryeri bütün döküntüler incelenir mikroskopla daha detaylı ortaya cıkar eğer smearda ilerleme gözükmüşse kolonoskopi yapılması gerekir daha detaylı gözlenmesi için o bölgenin kaldı ki 1 yıl ilk başlar için çok uzun bir süre ilk girdiginde daha güclü oluyo sen bu süreç içerisinde ilerledigi yerlere hemen müdahale edip virüs girdikten sonra ilk 2-3 yıl sıkı gözetim altında tutman gerekiyor ilerleme varsa 3 ayda bir yoksa riskli tiplerde 6 ayda bir bakılması önerilir.Bu süreç içerisinde doktorunun dedigi en dogru şey sana gençsin bagısıklıgını güçlü tutarsan atma veya geriletme ihtimalinin çok yüksek oldugu.Taze skılmış portakal suyu ev yapımı yoğurt Devit 3 ampül kır beta glukan multivitamin folik asit çinko gibi şeyler çok önemli beslenmene dikkag et.Ve Corioslus Mrl veya Ahcc takviyesi getirt yurtdısından

Son düzenleme:
Kaç kere gidip geldim, üniversiteye gittim bir de, doğru düzgün bilgi de vermiyorlar, neredeyse hiç önemsemedi doktor önemli değil %90 kadında rastlanıyor dedi. Hatta hpv tipini başka hastanede yaptırmıştım biz yapılmasını onermiyoruz yaşın genç dedi. Gereksizmis gibi bi tavırlar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…