Evet aynı gün oluyor temiz camasır da götür yanında pamuk ve batikonda al cantana sil aklına geldikceBen bişey sormak istiyorum yakma işlemi doktora gittiğimiz gün oluyor mu yani 27sinde sonuçlarımı alacağım doktor o gün yapar mı ? (araştırma fsm hastanesi ) Çalışınca çok problem oluyor bu izin işi
Yaralar iyileşirken de kasınıyo kaşıma batikon al eczandden yani bildigimiz tendürdiyot pamuga dök sür fönle kurut kasıntıyı biraz alır bi de Madecassol krem kasıntıyı şıp diye keser doktorum vermiştiYeminler ediyo hala. Artik kafayi yemek uzereyim. Sisi bide benim yakilan yerler beyazlasti az kasiniyo gibi napsam bilemedim
Evet aynı gün oluyor temiz camasır da götür yanında pamuk ve batikonda al cantana sil aklına geldikce
Bi de aç git nolur nolmazÇok teşekkür ederim sisi95 allah razı olsun verdiğin bilgilerden dolayı
Tamam sabah erken saate randevu alıp giderim peki kaç dakika sürüyor bu işlemBi de aç git nolur nolmaz
20-25 dakika siğil sayın azsa 5-10 dk falanTamam sabah erken saate randevu alıp giderim peki kaç dakika sürüyor bu işlem
Anladım tekrar teşekkürler , biran önce o gün gelsin psikolojim bozulacak ya :/20-25 dakika siğil sayın azsa 5-10 dk falan
Sonuç almaya gittiğim de yaptıracağımGardasil aşını olmayı unutma lütfen
Fsm hastanesi Cihangir bey öneririm çok ilgili bi doktor .Bayanlar benim patoloji sonucumda hpv 31 yüksek risk çıktı.rahim ağzının alınması yani leep yapılması gerekiyor.istanbulda üniversite hastanelerinden önerebileceğiniz bir kadın Doğum uzmanı varmı acaba,şimdiden teşekkür ederim
Dondurulan yerler düşecektir elbetteEsi
Esimim sigiller donduruldu 3 haftaya kadar dusecekmis.
Iyı dusun güZel insan iyi olucak sadece biraz zamanNurgul profilinede yazdigin gibi herşey guzel olacak uzulme bu kadar.bak bende anneyim benimde 2 yasinda bi kızım var.bende senin gibi cok uzuldum cok agladim.ustune ustluk guvendigim zor zamanlarda yanimda olan dogumda bile elimi birakmayan adamin aldattigini ogrendim ki en acisiydi bu. .ama aglasam dunyayi yiksam ne degisecek..o yuzden sende daha kotulerini dusun mesela bi arkadasimin oglu losemi olmus inan evlatlatimiza bisey olmasindansa kendimizi tercih ederiz.ben boyle avunuyorum.ve arkadaslar dogruyu soylemek gerekirse bu coriolusa inanmamistim aman ilaci yok mantar mi care olacak diye. Ama bu stresten cikan ucugumu hic cogalmadan sulanmadan yara olup kabuk tutmadan gecirdi ya bu bana buyuk umut oldu insallah rahim agzinada etki ederde atarim bu virusu kisa zamanda vallahi adak adadim bitsin su illet kurban kestiricem ..bugun cuma dualariniza benide ekleyin nolur..
Coriolus Mrl de kullanmanı öneririmBayanlar benim patoloji sonucumda hpv 31 yüksek risk çıktı.rahim ağzının alınması yani leep yapılması gerekiyor.istanbulda üniversite hastanelerinden önerebileceğiniz bir kadın Doğum uzmanı varmı acaba,şimdiden teşekkür ederim
Yeniyse 1 yıl fazla .Hayır cin1 cıktıysa smear aldırdıktan sonra değişim başladıgı için daha detaylı olan Kolonoskopi yapmaları gerekir Smeri şöyle düşün oraya bir fırça sokup gelen dölüntülerden örnek toplayıp hpv içeride ilermeye başlamışsa gelen döküntüde hangi seviye varsa o seviyede ilerlemiş gözükür .Ama kolonoskopi de direk içerisi bin kat büyütülür bütün heryeri bütün döküntüler incelenir mikroskopla daha detaylı ortaya cıkar eğer smearda ilerleme gözükmüşse kolonoskopi yapılması gerekir daha detaylı gözlenmesi için o bölgenin kaldı ki 1 yıl ilk başlar için çok uzun bir süre ilk girdiginde daha güclü oluyo sen bu süreç içerisinde ilerledigi yerlere hemen müdahale edip virüs girdikten sonra ilk 2-3 yıl sıkı gözetim altında tutman gerekiyor ilerleme varsa 3 ayda bir yoksa riskli tiplerde 6 ayda bir bakılması önerilir.Bu süreç içerisinde doktorunun dedigi en dogru şey sana gençsin bagısıklıgını güçlü tutarsan atma veya geriletme ihtimalinin çok yüksek oldugu.Taze skılmış portakal suyu ev yapımı yoğurt Devit 3 ampül kır beta glukan multivitamin folik asit çinko gibi şeyler çok önemli beslenmene dikkag et.Ve Corioslus Mrl veya Ahcc takviyesi getirt yurtdısındanCin 1 için doktor bir sene sonra smear önerdi çok değil mi ? Yaşın genç bagisikligina dikkat et dedi. Bilemedim bana kalırsa daha erken yapılmalı sonuçta hpv16 var bende.