Esınızle bu sürede ılıskıye girmeyın yaralar kabuk baglasınLutfen cvp yaZ sisi delirmek uzereyim. Yarin bendekilwr yakilcak smear alinacak baska neler yapicam. Ve beb bi daha nasil cocuk yapcam
Lütfen portakal suyu ıcın gunde bir bardakArkadslar, forumu takip edenler bilir 2016 nisandan beri neler cektigimi. Her hafta yaktiriyordum sigilleri. Ayrica oral hpv ve tip 16yim. Aylarca haftada uc gun doktora gittim. Kbb,, kadin dogum, cildiye, dahuliye... mekik dokudum. Agzimda da durmaksizin cikti. Ama vazgecmedim. Mrl 6 tablet, 2 tablet ahhcc 5 aydir falan hic ihmal etmedim. Spor yaptim. Hasta olmamaya calistim. Psikolojimi yuksek tutmaya calistim.Gardasili oldum, bitirdim aralik ayinda son doz. Bi tek sigarayi birakamadim, belki bu yuzden agzimda çıkmaya devam etti. Ama genital bolgede 3 aydır cikmiyor. Smearlarimda da şimdilik sorun gozykmuyor. Mayis ayinda test tekrari yaptiricam. Belki genital bolge temizlenmis bile olabilir, umutluyum. Ama en azindan sunu soyleyeyim, genia bolgede 3 ay cikmamasi benim icin mucize gibi. Umudunuzu kaybetmeyin, savasmaya devam edin.
Esimim sigiller donduruldu 3 haftaya kadar dusecekmis.Esınızle bu sürede ılıskıye girmeyın yaralar kabuk baglasın
Saglıklı beslenın
Dısarda agda yaptırmayın
Esınız destek bir kapsul vitamin almalı
Allah senden bin kere razi olsun sisi. Patoloji sonuclarim cikar cikmaz universite hastanesine gidicem. Hpv tipi ogrenicem.Stres yapmak yerime patoloji sonuclarını bekle evlisin ve cocugun var siğil cıksa nolur cıkmasa nolur herkes karsılasıyo hayatınıb bir döneminde düzenli smear aldır patoloji ve tiplendirme yap yani faaliyete geç sonucları ögren geri kalan yapman gerekenler zaten burda yazılı ilişkiye kondomla giriceksin bir süre aşın bitince veya ataklar azalıncaya kdar temizlige önem vericeksin oral olucaksa temiz kondomla olucak ve agız gargarası yapıcakskn duş alıcaksın düzenli smear bu kadar başka da bişey yok
Ben evlenmeden once bulastigini düşünüyorum hala belkide kendimi boyle avutuyorum konduramiyorum belkideNurgul profilinede yazdigin gibi herşey guzel olacak uzulme bu kadar.bak bende anneyim benimde 2 yasinda bi kızım var.bende senin gibi cok uzuldum cok agladim.ustune ustluk guvendigim zor zamanlarda yanimda olan dogumda bile elimi birakmayan adamin aldattigini ogrendim ki en acisiydi bu. .ama aglasam dunyayi yiksam ne degisecek..o yuzden sende daha kotulerini dusun mesela bi arkadasimin oglu losemi olmus inan evlatlatimiza bisey olmasindansa kendimizi tercih ederiz.ben boyle avunuyorum.ve arkadaslar dogruyu soylemek gerekirse bu coriolusa inanmamistim aman ilaci yok mantar mi care olacak diye. Ama bu stresten cikan ucugumu hic cogalmadan sulanmadan yara olup kabuk tutmadan gecirdi ya bu bana buyuk umut oldu insallah rahim agzinada etki ederde atarim bu virusu kisa zamanda vallahi adak adadim bitsin su illet kurban kestiricem ..bugun cuma dualariniza benide ekleyin nolur..
İlk ilişkinse karşı taraftan geçti %99.9. Erkekler taşıyıcı oluyor ve genelde salağa yatıyor gayette bir çoğu kukusuna düşkün oldugu için bizden daha fazla biliyolar ama umursamıyolar .Bir belirtisi de olmadıgı için veya cıksa dahi umursamadıkları için çok rahat malesef biz bayanlara tasıyabiliyorlar.Bunun biri bini yok malesef sürtünmeyle dahi çok rahat bulaşabiliyor .Erkek arkadaşına kan testi de yaptırt virüsler hpv gibi içeri girmek için aynı yolu kullanıyolar ciltteki çıplak gözle görülmeyen mikroskopik catlaklardan geçiyorlar hpv haricinde diğer virüsler deride kalmak yerine kana geçiyorlar malesef.(hpv kana geçmez bundan dolayı kan testi yoktur)Merhaba arkadaşlar , ben de bir hpv taşıyıcısıyım . Dün fsm hastanesine gittim doktor Smear testi yaptı 15 gün sonra çıkar sonuçların gün verdi o gün gideceğim. Yakma yapıyoruz dedi ve aşısı varmış onu önerdi . Sorum sonuçları alıp öyle mi yaptırayım bu aşıyı ? İçim içimi yiyor nişanlımla konuştuk benden önce bi kişiyle birlikte olmuş kendisinin Hpv hakkın da hiç bir bilgisi yok çok acil doktora gitt dedim düğünümüze 5 ay var farklı şehirlerdeyiz 5 ay içinde hallet dedim tabi varsa onda da ama vardır sanırım benim ilk ilişkim onda yoksa kimden geçti gerçi doktorum bu hpv artık çok yaygınlaştı havuzlarda halka açık klozet kullandıysan ordan bile geçebilir dedi , valla çok kötü bir durum biran önce çözüm bulmak istiyorumAldara krem kullandınız mı onu da farklı bir şehir de doktora gitmiştim muayene etti hiç önemli değil şu kremi kullan dedi ben de önemsememiştim taki dün bi eczaneye gidene kadar ordan sonra soluğu hastanede aldım : ( sonuçlarını bekliyorum inşallah kötü çıkmaz . Gözle görülür 4 tane siğil var çok küçükler yeni oluşmuşlar.
İlk ilişkinse karşı taraftan geçti %99.9. Erkekler taşıyıcı oluyor ve genelde salağa yatıyor gayette bir çoğu kukusuna düşkün oldugu için bizden daha fazla biliyolar ama umursamıyolar .Bir belirtisi de olmadıgı için veya cıksa dahi umursamadıkları için çok rahat malesef biz bayanlara tasıyabiliyorlar.Bunun biri bini yok malesef sürtünmeyle dahi çok rahat bulaşabiliyor .Erkek arkadaşına kan testi de yaptırt virüsler hpv gibi içeri girmek için aynı yolu kullanıyolar ciltteki çıplak gözle görülmeyen mikroskopik catlaklardan geçiyorlar hpv haricinde diğer virüsler deride kalmak yerine kana geçiyorlar malesef.(hpv kana geçmez bundan dolayı kan testi yoktur)Merhaba arkadaşlar , ben de bir hpv taşıyıcısıyım . Dün fsm hastanesine gittim doktor Smear testi yaptı 15 gün sonra çıkar sonuçların gün verdi o gün gideceğim. Yakma yapıyoruz dedi ve aşısı varmış onu önerdi . Sorum sonuçları alıp öyle mi yaptırayım bu aşıyı ? İçim içimi yiyor nişanlımla konuştuk benden önce bi kişiyle birlikte olmuş kendisinin Hpv hakkın da hiç bir bilgisi yok çok acil doktora gitt dedim düğünümüze 5 ay var farklı şehirlerdeyiz 5 ay içinde hallet dedim tabi varsa onda da ama vardır sanırım benim ilk ilişkim onda yoksa kimden geçti gerçi doktorum bu hpv artık çok yaygınlaştı havuzlarda halka açık klozet kullandıysan ordan bile geçebilir dedi , valla çok kötü bir durum biran önce çözüm bulmak istiyorumAldara krem kullandınız mı onu da farklı bir şehir de doktora gitmiştim muayene etti hiç önemli değil şu kremi kullan dedi ben de önemsememiştim taki dün bi eczaneye gidene kadar ordan sonra soluğu hastanede aldım : ( sonuçlarını bekliyorum inşallah kötü çıkmaz . Gözle görülür 4 tane siğil var çok küçükler yeni oluşmuşlar.
+siğilin makatta mı yoksa vajinada mı ? sürtünmeye dikkat et fısfıslı şişeye elma sirkesi koy aklına geldikçe sık vajinadaysa mantar yapıyo içine çok sıkma.Özellikle wcden sonra gece yatmadan önce(siğil özellikle gece azıyo bazen çıkma dönemlerinde aşırı kaşıntı oluyo kaşıma yayarsın) gece yatmadan önce sirke sık onun üstüne eczaneden tendürdiyot batikon al pamuga dök fön makinasıyla kurut nemli kalmasın oynama orayla dışarıda da hem vajina hem makat arasına pamuk koy nemini alsın hep kuru kalmalı ne kadar hava alırsa o kadar iyi iç çamasırlarını at pamuklu iç çamasır al normal.Merhaba arkadaşlar , ben de bir hpv taşıyıcısıyım . Dün fsm hastanesine gittim doktor Smear testi yaptı 15 gün sonra çıkar sonuçların gün verdi o gün gideceğim. Yakma yapıyoruz dedi ve aşısı varmış onu önerdi . Sorum sonuçları alıp öyle mi yaptırayım bu aşıyı ? İçim içimi yiyor nişanlımla konuştuk benden önce bi kişiyle birlikte olmuş kendisinin Hpv hakkın da hiç bir bilgisi yok çok acil doktora gitt dedim düğünümüze 5 ay var farklı şehirlerdeyiz 5 ay içinde hallet dedim tabi varsa onda da ama vardır sanırım benim ilk ilişkim onda yoksa kimden geçti gerçi doktorum bu hpv artık çok yaygınlaştı havuzlarda halka açık klozet kullandıysan ordan bile geçebilir dedi , valla çok kötü bir durum biran önce çözüm bulmak istiyorumAldara krem kullandınız mı onu da farklı bir şehir de doktora gitmiştim muayene etti hiç önemli değil şu kremi kullan dedi ben de önemsememiştim taki dün bi eczaneye gidene kadar ordan sonra soluğu hastanede aldım : ( sonuçlarını bekliyorum inşallah kötü çıkmaz . Gözle görülür 4 tane siğil var çok küçükler yeni oluşmuşlar.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bugün aşıyı yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsız kaldım 27sinde doktora gideceğim sonuçlar için o gün alıp yaptıracağım çünkü çalışıyorum izin almam zor . Siğiller clitoris in hemen altında yani küçük dudaklar var ya onun dışında. En son ilişkim gecen ayın 8 ve 13ünde oldu zaten sonra çok aşırı kaşıntım meydana geldi ve bende kaşıdım+siğilin makatta mı yoksa vajinada mı ? sürtünmeye dikkat et fısfıslı şişeye elma sirkesi koy aklına geldikçe sık vajinadaysa mantar yapıyo içine çok sıkma.Özellikle wcden sonra gece yatmadan önce(siğil özellikle gece azıyo bazen çıkma dönemlerinde aşırı kaşıntı oluyo kaşıma yayarsın) gece yatmadan önce sirke sık onun üstüne eczaneden tendürdiyot batikon al pamuga dök fön makinasıyla kurut nemli kalmasın oynama orayla dışarıda da hem vajina hem makat arasına pamuk koy nemini alsın hep kuru kalmalı ne kadar hava alırsa o kadar iyi iç çamasırlarını at pamuklu iç çamasır al normal.
Çok nadir .Ama olabiliyor siğiller genelde cogalma eğilimindeArkadaslar 4-5 sene sessiz kalan hpv var midir? Yani 4-5 sene sonra sigili cikan ya da cogalmayan?
Umarim o nadir durumdurÇok nadir .Ama olabiliyor siğiller genelde cogalma eğiliminde
Değil ama eğer sendekiler et beni (ki yıllardır var diyosun kendi yapısı büyük ihtimal eşindekiler siğilse (ki hem üredigi hem de doktor onaylı oldugu için siğil) yeni bi durumsa muhtemelen bikaç ay sonra sende de siğil cıkıcaktır.Ondan yeni kaptıysanUmarim o nadir durumduryoksa kesin aldatildim demektir bu bu dunyada neyi büyük konustuysam hep basima gelmiştir bu hpv nin ne zaman kapildigini ogrenmek mümkün müdür?
Yeminler ediyo hala. Artik kafayi yemek uzereyim. Sisi bide benim yakilan yerler beyazlasti az kasiniyo gibi napsam bilemedimDeğil ama eğer sendekiler et beni (ki yıllardır var diyosun kendi yapısı büyük ihtimal eşindekiler siğilse (ki hem üredigi hem de doktor onaylı oldugu için siğil) yeni bi durumsa muhtemelen bikaç ay sonra sende de siğil cıkıcaktır.Ondan yeni kaptıysan