kızlar merhaba,
sigilden korkmayın bence ,evet ben de cok vardı ben hamileyken hpv 11 yapıyordu ,cok sıkıntı cektim sizleri anlıyorum,cok zor ama bakın ben simdi ne diyorum biliyor musunuz...keske hpv 11 olsa keske bende sigiller cıksa...yani beterin beteri var halinize sukredin..
biliyorsunuz bende hpv 11 gitti su an sigil de yok ama onun yerine hpv 16 geldi,sigil yok ama bu beteri ve tehlikelisi var.
tipitip sen ası olacaksın sen bakiresin ,neden bu kadar dertleniyorsun ahhh be canım senin dert sandigin inanki dert degil ,ol asını mis gibi kurtul...bak biz de ası bile yok cok gec artık yapılmıyor...ben yurtdısındayım..avrupadan yazıyorum,ası burada 16 yas mecburi ama 11 e mi indirelim 9 a mı mecburi yapalım deniyor..yani korkma hemen asını yaptır ve soruna cevap olsun,ası olunca artık sana hpv mpv GELMEYECEK.
kızlar bakın bana, hpv 11 le basladım su an 16 ya terfi oldum yanında bonusum cin1 var... niye soyluyorum ,lutfen panik olmayın,ası olun, iyi beslenin ve OPUSMEDEN ONCE BİLE HİJYEN DİYE tutturun, biranlık zevk ugruna omur boyu surecek dertlere kalmayın.
hepinize sevgiler.