Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merabaa. Eski bir hpv li olarak bişey danismak istiyorum size. Benim vulva bölgemde vardi sigil son 3 aydir falan sigilim çıkmıyor öyle temizim. Fakat biraz önce klitorisimin yaninda sivilcemsi kasinan birsey geldi elime. Acaba sigil olabilir mi diye endiselendim. Hiç böyle vulva dan sonra klitorisinde cikan oldu mu ya ya da böyle küçük sivilcemsi şeyler cikiyor mu sizde de ara ara. Artuk her gördüğüm seyi sigil saniyorum.
Koter bende yaptırmadım laserle yaktırıyorum deri incelmiş şimdi baktım beyaz beyaz bişeyler olmuş siğil ondan eminimGeçmiş olsun Coffeeeee... Ben hiç koter yaptırmadım koter deriyi mi inceltiyor? Ben de oraya hep sirke basıyorum açıkcası hep değilde arada çıktıkca yani... Sabahına ciğer gibi oluyor tabii acıyor yanıyor vs. acaba koter gibi etki eder mi deriye?
Herpes zoster olabilir .veya Hsv 2 bunun için lezyon cıkar cıkmaz ilk 48 saat içinde kültür alınması lazım veya kan tahlilinde Herpes Zoster(Hsv 6 ydı galiba bi bakın) ve Hsv 2 IGG Aratıcak.Düzen,Biruni,Mavi veya İstanbul ünv hastanesindeki testler daha hassas uçuk için onlarda bi baktırsınBenim kız kardeşimin vajina girişinde yara var.
Bir senedir ne yaptıysa iyileşemedi
Kadın doğumcular biz böyle bişey görmedik diyip kan testi alıidılar sonuç bişey yok
acaba nedir bu
Aminnnn sagolasinn :)Hanımlaaaaarrrrr,
2017 yılında hiç ümitsiz kalmamanız ve sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...
İyi ve sağlıklı seneler!
Dr unuza danistiniz mi. Anuste sigil yasayan cok yok sanirim.. hepimiz iyilesicez insallah ama kimimiz daha zor kimimiz daha kolay..birde sigil olduguna emin misiniz bizede sigil gibi dediler sonra molloscum ciktiMakatımın içine yani anüse aldara kullanmayı düşünüyorum siğil nüxü çok çünki acaba bi yan etkisi olurmu
Arkadaşlar size bir haberim var biz çok güzel kazıklandık çünkü.Koter devlet hastanesinde ücretsiz sosyal güvenceniz varsa ve yine aynı şekilde özel hastanede ise Sadece Muayene ücreti ödemeniz gerekiyor ! Yani tamamiyle bi sahtekarlık söz konusu özelde de yakım ücretsiz normalde size özel hastanede gelen imzalattırılmaya calısılan şeyleri imzalamayın sosyal güvenceniz varsa özel hastanede YAKMA ÜCRETSİZ tek kuruş alamazlar gidin direk şikayet edin !