Masaallh. Iste sorunda burda dr lardanda net bisey soyleyen yok. O yuzden korkum dahada artiyo.insallah atmissinizdir bagisikliginiz baskilamamistir.benimde persembe kolkoskopik muayenem var.insallah sorun cikmaz. Bazen cok umurltsuzluga kapiliyorum kendi kendime diyorum ki bi bakteriyel enfeksiyonda bile ilac almadan gecmiyo.biz bi ilac olmadan bekliyoruz. Ay neyse hayirlisi ben bunalimlardayim bu aksamDaha önce yazmıştım kısaca anlatayım iki sene önce tip 45 taşıdığımı dna hpv testiyle Tesadüfen öğrendim yüksek riskli hiç siğil olmadı smear ascus çıkmıştı o nedenle hpv dna testi yapıldı Ardından da kolposkopi ancak kolposkopi negatifti yani herhangibir Hücresel değişiklik başlamamıştı bir sene sonra tekrar hpv dna testi yapıldı ve sonuç negatifti bende inanamadım bu arada beslenmeme çok dikkat ettim ve Beta glukan takviye aldım solgar 200 ancak çok kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum:)dr hpv yi atmışsınızdı dedi ve mutlaka korunmalı ilişki şart sebze ve meyve ağırlıklı beslenme kefir portakal suyu asla sigara yok aslında benimde merak ettiğim ve doktorşarın yanıtlamadığı sorum şu hpv yi tamamen attım mı yoksa bağışıklık sistemim baskıladı mı yani bağışıklığım düşerse tekrar hpv bende hortlayacak mı?
Canım sendeki sadece tip6ydı dimi aşını olmuyo musun ? Coriolus gelicek.Senin daha yolun var yeni sayılır iki üç ay sonra aşını da olursan nüksün azalıcak bağısıklıgın öyle bir anda yükselmez en az 3-4 ay yoğun bir şekilde iyi beslenmen ve takviye alman lazım sadece çinko vitamin eksik kalır.Multivitamini bi kefe fix herkesin alması lazım içinde herşey var çünkü.Imutorü de aynı şekilde kullanman lazım bunların depoları senin durumuna bağlı bikaç ayda anca dolup yükseliyor
Ben ben ben !!! Neden oldu bilmiyorum ama ben o yaşadıgım ilk ve son hatadan sonra içime hpv kaptıgım doğdu ve ertesi günden başlayarak ayladca her gün o bölgemi inceledim ve siğilimin makatta nasıl cıktıgına çıkmadan önce özellikle geceleri kurt var zannettigim kasıntılarıma hepsine tanık oldum hatta daha cıkmadan hiçbişey gözükmüyoken kaşınan noktaya bastırdıgımda burdan siğil cıkıcak sert bişey geliyo sedin elime yine gece çok felaket bi kaşıntısnın ardından orada sivri mikroskopik bişey gördüm ve siğil olduguna emindim.Siğilim çıktı iki üc hafta sonra benim vulvamdaki herkesin sahip oldugu normal yapı dedigimiz o karsılıklı pütürcükler devasa şekilde kabardı doktora gösterdim bu senin kendi yapın tahriş etmişsin kabarmış dedi ve doktorun bunu demesinin üzerinden 6-7 ay geçti o vulvamdaki kabartılar pütürcüklerim devasa bi şekilde kaldı .birde biri yazmıştı kim hatırlamıyorum. benimde vulva bölgem eğimli arazi gibi oldu hpv den sonra. olmasa da ben o çıkıntıları siğil sanıyorum. eskiden dümdüz bir bölgeydi. geçsin de kalsın öyle umrumda değil.
Canım ağır gelir solgarı bitir bence o zaten güclü ve iyi bir vitamin coriolus gelicek zaten ara ver bitaz vitaminlere aralıklı kullan .Sonda coriolus gelince ben folik asitle kullanıcam folik asitle etkisi arttıyor yaptıkları bazı calısmalarda etkisin srttırmak için yanında 10 mg fokik asit vermişler coriolus mrlyle birlikteSisi bu arada bugun evde ilaclari karistirirken hamilelikte verilen decaviti buldum icerigine bakinca iyi bi vitamin. Cinko b vit.leri vs Kullanayimmi dersin.solgar 75 aliyorum kombo yapayim mi
Bi de sana tavsiyem coriolus gelmeden önce hemen bir doz gardasil aşını vurul ikisinin etkisi çok güçlü olurCanım ağır gelir solgarı bitir bence o zaten güclü ve iyi bir vitamin coriolus gelicek zaten ara ver bitaz vitaminlere aralıklı kullan .Sonda coriolus gelince ben folik asitle kullanıcam folik asitle etkisi arttıyor yaptıkları bazı calısmalarda etkisin srttırmak için yanında 10 mg fokik asit vermişler coriolus mrlyle birlikte
Hayır onu uçuk yapıyoSisi siteyi incelerken gordum bi grup daha var rahim agzi yaralari tedavisi vs paylasim alani diye. Onlarinki farkli mi yahu. Ayni degil mi bizlerle.. onlarida bu sayfaya davet edelim ayniysa..