Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Masaallh. Iste sorunda burda dr lardanda net bisey soyleyen yok. O yuzden korkum dahada artiyo.insallah atmissinizdir bagisikliginiz baskilamamistir.benimde persembe kolkoskopik muayenem var.insallah sorun cikmaz. Bazen cok umurltsuzluga kapiliyorum kendi kendime diyorum ki bi bakteriyel enfeksiyonda bile ilac almadan gecmiyo.biz bi ilac olmadan bekliyoruz. Ay neyse hayirlisi ben bunalimlardayim bu aksam

GARDASİL aşıyı herkes mutlaka olsun çünkü son zamanlarda aşı vurulduktan belirli bir süre sonra vücut virüs yükünü atınca aşı devreye giriyo ortalama 2 yıl sonra gerekli tedavi olup o bölgeyi yaktırırsanız aşının tedavi edici etkisi devreye giriyor ama yumurtasını bırakmadıgınız sürece

Sisi bu arada bugun evde ilaclari karistirirken hamilelikte verilen decaviti buldum icerigine bakinca iyi bi vitamin. Cinko b vit.leri vs Kullanayimmi dersin.solgar 75 aliyorum kombo yapayim mi

evet sadece tip 6 çıktı canim
aşı için maddi durumumu bekliyorum
lazer ve ilaçlara epeyce harcama yaptım elim çok dar
Çok yoruldum inan bana psikolojim bitti
Temmuzdan beri uğraşıyorum

kızlar ende ahcc yi getirttirdim kullanıyorum daha 1 hafta oldu. bende de uzun zamandır ciddi bir nüksetme olmadı. 1-2 tane çok küçük çıktı ara ara onları da yaktırdım. zaten çıplak gözle benim görebileceğim büyüklükte değildi. çinko ve folik asit kullanıyorum yanında. şimdi bir tane sanki çıkar gibi bende podofilm sürdüm. artık en ufak bişeyde de doktora gidince doktorlarda artık bıkıyor senden. podofilm de tahriş ettiği için kaşıntım var ve ben bu kaşıntı oldukça da sanki çıkıyo sanıp psikolojimi bozuyorum ama kurtulucaz inşallah. bende gardasilin 2. dozunda sonra nüksler ciddi azaldı o yüzden de ne yapın edin aşınızı vurdurun. bende hazirandan beri uğraşıyorum. içmediğim vitamin kalmadı. hiç geçmez sanıyodum ama geçiyo işte.

birde biri yazmıştı kim hatırlamıyorum. benimde vulva bölgem eğimli arazi gibi oldu hpv den sonra. olmasa da ben o çıkıntıları siğil sanıyorum. eskiden dümdüz bir bölgeydi. geçsin de kalsın öyle umrumda değil.

Ben ben ben !!! Neden oldu bilmiyorum ama ben o yaşadıgım ilk ve son hatadan sonra içime hpv kaptıgım doğdu ve ertesi günden başlayarak ayladca her gün o bölgemi inceledim ve siğilimin makatta nasıl cıktıgına çıkmadan önce özellikle geceleri kurt var zannettigim kasıntılarıma hepsine tanık oldum hatta daha cıkmadan hiçbişey gözükmüyoken kaşınan noktaya bastırdıgımda burdan siğil cıkıcak sert bişey geliyo sedin elime yine gece çok felaket bi kaşıntısnın ardından orada sivri mikroskopik bişey gördüm ve siğil olduguna emindim.Siğilim çıktı iki üc hafta sonra benim vulvamdaki herkesin sahip oldugu normal yapı dedigimiz o karsılıklı pütürcükler devasa şekilde kabardı doktora gösterdim bu senin kendi yapın tahriş etmişsin kabarmış dedi ve doktorun bunu demesinin üzerinden 6-7 ay geçti o vulvamdaki kabartılar pütürcüklerim devasa bi şekilde kaldı .

Siğil değil baktık ama siğil cilt altından oraya naptıysa bilmiyorum o dedigim vulvadaki herkeste bulunan karşılıklı pütürcükler vajinadan önceki orayı alttan kabarttı vr bi şekilde onları büyüttü alttan

Sisi bu arada bugun evde ilaclari karistirirken hamilelikte verilen decaviti buldum icerigine bakinca iyi bi vitamin. Cinko b vit.leri vs Kullanayimmi dersin.solgar 75 aliyorum kombo yapayim mi
Canım ağır gelir solgarı bitir bence o zaten güclü ve iyi bir vitamin coriolus gelicek zaten ara ver bitaz vitaminlere aralıklı kullan .Sonda coriolus gelince ben folik asitle kullanıcam folik asitle etkisi arttıyor yaptıkları bazı calısmalarda etkisin srttırmak için yanında 10 mg fokik asit vermişler coriolus mrlyle birlikte

Bi de sana tavsiyem coriolus gelmeden önce hemen bir doz gardasil aşını vurul ikisinin etkisi çok güçlü olur

GARDASİL LATEX KONDOM (DUREX EKSTRA KORUMA! Ucunda sperm öldürücü ve virüs öldürücü var !!! Virüs geçirmemesi için kondomun latex maddesi içermesi gerekiyor!!!!!Kondom dışında kalan genital bölgenizdeki mikroskopik çatlaklardan da virüsler geçebilir dışta kalan alanları ilişki sonrası hemen sıcak suyla arındırmanız lazım !! ) İLİŞKİ SONRASI HEMEN SICAK SU SABUNLA 15 DK DUŞ VE AĞIZ GARGARASI HAYAT KURTARIR.Oral yapmayın yapıcaksanız da YENİ LATEX KONDOM taktırın !!! Başkalarının zevkleri için prezervatifi bırakıp ,sağlığınızdan olmayın sırf biri daha az zevk alıcak diye size hastalık bulaştırma riskini kabul etmeyin.Riskli ilişkiden 3 ay sonra kendinize veya yaptırabiliyosanız direk size bulaştırdıgını düşündüğünüz partnere ; vajinal kültür testi, hsv tip 2 Igg,Anti HCV,Hbsag,Anti Hbs,Sfiliz için(VDRL,TPHA) ; idrarda klamidya ve gonore baktırın.

Gardasil aşınızı mutlaka olun siğili bitiriyor ve belirli bir süre sonra tedavi edici etkisi devreye giriyor !!!! Mutlaka GARDASİL aşılanın ! Erkek partnerinizi de aşılatabilirsiniz !

Ve ilişkiden en az bikaç gün öncesine kadar sakın jiley ağda yapmayın orada gözle görülemeyen çatlaklar açıyorsunuz ve virüsler ordan giriyor hastalık bulasma ve bulaştırma riskinizi arttırıyorsunuz jileti zaten komple bırakın jilet demek hastalık demek açtıgı yaralardan hastalık mikrop bulasıyor !!! Siğili yaktırın siğil yokken uzatak atışlı lazer epilasyona giderseniz siğil tedavisinde de etkisini görürsünüz ! Bağışıklıgınıza dikkat edin !! ; Folik asit,D vitamini ,Kansızlıgınızın olmaması gerek,C vitamini,Çinko bunların full olması lazım.Betaglukan vücudun savunma hücrelerinin besini sizin dışarıdan takviye yapmanız lazım beta glukan için bundan dolayı Imutor ,Immuneks Plus veya Immuzinc en yüksek beta glukan içerigine sahip taze sıkım portakal suyu veya kuşburnuyla içerseniz etkisi artar çünkü C vitamini beta glukanın işlevini arttırıyor !!! Veya getirtebiliyosanız ; Coriolus MRL (Mycology Research Labaratuvarları) ama MRL olucak dikkat edin mrl firması hpv ilacı cıkarma calısmalarını yürütüyor ilaçtan önce decıkıcak olan ilacın ham maddesini oluşturan coriolus mantar özütü içeren bitkisel versiyonunu Avrupada satışa sundular tanıdık varsa getirtin Bulgaristan,Yunanistan,Kıbrıs,Üsküp gibi Türklerin cok oldugu ülkelerde satışı var üsküp bizden vize istemiyor pasaportunuz varsa bilet alıp kendinizde gidip alabilirsiniz haftaiçi açık şubesi üsküpte.AHCC de getirtebilirsiniz Ahcc içinde büyük bir grupta şuan calısma yapıyolae 2018de çalışma sonuçlanıcak kısacası mantar özütleri ve beta glukan hpvnin panzehiri oldugu tesadüfen keşfedildi.Tanıdık varsa Ahcc de getirtebilirsiniz Ahcc calısmalarını da sanırım 'NEW LİFE' firması yürütüyor. D vitamini eksikse 1 ayda yapacagınız iki d vitamini kürü eksikligi tedavi edeiblir.B12nix eksikse doktoronuz aşı yapazabilir.

http://ahcchpv.com/ AHCCyle ilgili buradan bilgi alabilrsiniz o da Coriolus Mrl gibi günde 6 tane tüketiliyor (3gram) Coriolusda günde 6 tane tüketince 1 ayda 2 kutu gidiyor bunda da o şekilde düşünebilirsin

Ahcc ve Hpvyle ilgil dünya çapında çok büyük bir araştırma yürtülüyor yüzlerce denek üzerinde yapılıyor Mart 2015de başlandı Faz 2 aşaması son aşamaya geçicek yakında Temmuz 2018de çalışma biticek.Aralık 2018de çalışma sonuçları açıklanıcak.Denek gruplarına günde 3 gram yani 6 tablet AHCC 6 ay boyunca verilip sonuçlar izleniyor.Ahcc çalışmasını buradan takip edebilirsiniz ;
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02405533

Çalışmanın nasıl yapıldıgını anlatmışlar ;
This is a phase II randomized, double-blind placebo-controlled, crossover trial. The primary outcome of this trial is achieving durable eradication HPV infection determined by HPV negative test results achieved while on active treatment with AHCC and maintained for 6 month post supplementation and 12 months post completion of AHCC treatment for Group 1. We will follow all patients for at least 12 months and up to 30 months depending on success of achieving a negative HPV testing results. After receiving AHCC 3 grams x 6 months if positive at the end of 12 months of study treatment, they are considered a treatment failure. If negative after completion of 6 months of AHCC supplementation + 6 months of placebo, they will continue on study for another six months (2 visits) to confirm they remain HPV negative and durable response. Group 2 will serve as untreated control for all time points (end of supplementation, then 6, 9, and 12 months post end of AHCC supplementation.

Sisi siteyi incelerken gordum bi grup daha var rahim agzi yaralari tedavisi vs paylasim alani diye. Onlarinki farkli mi yahu. Ayni degil mi bizlerle.. onlarida bu sayfaya davet edelim ayniysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…