Evet bu sebepten bugunde dermatolojiye gittik... bu dr da dedi ki sen neden aldara verrutol kullandin.o bolgenin bagisikliginin artmasi icin verrutolude yakmasi icin dedim.yok oyle bisey dedi.sigil cikinca kullanilir aldara cikmadan kullanilmaz dedi.verrutolude surmussun tahris olmus sen zarar vermissin ona dedi. Ve sonunda tedaviyi soyliyeyim verrutolu bir hafta daha kullan dedi.. e ben tahris ettim madem sen neden tedavime onu yaziyosun tabi bunu diyemedim. Bir haftada gecmezse gel canını yakıcaz biraz dedi.napcaksiniz dedim kriyo yapcakmis. Bende son durum bu.. he bu sigil degilmis sisi ve alingirli..sigil olmadigina eminim molloscum mu baska seymidir nedir bilmiyorum dedi. Buyutecle baktiYa senin acilen biyopsi yaptırman gerekiyor .Ve kan tahlili yaptırdın mı eşinle sana ? Çünkü şişip kanaması siğilin işareti değil normal kıl dönmesi olabilir,yumuşak şankr olabilir,hsv dicem ama hsv kalmaz bu kadar veya bakteriyel bi durum olabilir streptokok falan yani basit bişey de olabilir şuan noldugunu bilmiyosunuz
Molloscumsa harikaaaa :))) içini sıkıp temizliyolar molloscumun dikkat et ama molloscum cok iyi huylu cocuklarda görülen hpvyle aynı gruptan ama aşırı zararsız sivilce gibi bişey sadece vücudun her tarafında cıkabilicegi için dikkat etmen gerekiyor temizligine cok sevindim senin adına sakın oraya cıplak elle dokunma derim banyoda ya da verrutol sürerken (ki kriyo bir gram acıtmıyo sprey gibi valla doktor niye öyle söyledi anlam veremedim :)) neyse mutlaka eczaneden bir kutu ameliyat eldiveni al yıkarken onu kullan cünkü cabuk bulasıyo ama cook iyi huylu sevinebilirsin :)Suandada batma oluyo arada. Ben dr a giderken sirkelendimde gittim buram buram kokarak miktop oldurucem ya. Bide baya flasterledim fln :)))dr onada yanlis yapmissin dedi
Aşı olunca bende de şişlik oldu ilk gün ateşin cıkıyo biraz terliyosunAsiyi dün oldum ama bugun aşı olduğum konumda parmaklarim şişti ozellikle basparmağım varmı böyle olan asidanmisir
Aşı olunca bende de şişlik oldu ilk gün ateşin cıkıyo biraz terliyosun
Olabılır bende ateş ve terleme halsızlık grip degıl ama ona benzer bır şey oldu ıkı uc gune gecıyorTerleme Ates olmadida parmagimkocaman sis doktoruda aramadim
Evet birmde tip 16 cikmasaydi iyiydi onuda tekrarlaticam bir umut degil mi belki yanlislik olmustur yani insallahMolloscumsa harikaaaa :))) içini sıkıp temizliyolar molloscumun dikkat et ama molloscum cok iyi huylu cocuklarda görülen hpvyle aynı gruptan ama aşırı zararsız sivilce gibi bişey sadece vücudun her tarafında cıkabilicegi için dikkat etmen gerekiyor temizligine cok sevindim senin adına sakın oraya cıplak elle dokunma derim banyoda ya da verrutol sürerken (ki kriyo bir gram acıtmıyo sprey gibi valla doktor niye öyle söyledi anlam veremedim :)) neyse mutlaka eczaneden bir kutu ameliyat eldiveni al yıkarken onu kullan cünkü cabuk bulasıyo ama cook iyi huylu sevinebilirsin :)
Kan tahlili yaptır eşine bi de yaptırdın mı hatırlamıyorum ama yaptırmani tavsiye ediyorum ; hsv2 ıgg, hep c,anti hbs,hbsag,anti hiv combo veya ultra duo,sfiliz (tpha,vdrl),klamidya pnömoni ve idrar tahliliEvet birmde tip 16 cikmasaydi iyiydi onuda tekrarlaticam bir umut degil mi belki yanlislik olmustur yani insallah
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Sitenin dr u sisi :) bugun kontrolum vardi dr haftaya persembe kolkoskopik biyopsi icin gel dedi.supheli bisey mi gordu dersin.kizimda yanimdaydi bu kucuk kiza dokunmadan once ellerinizi yikayin tirnak aralarindada olur tip 16 deyince can evimden vurdu beniBi de kızlar bakın partnerinde hpv olanlar virüs yükünün daha hızlı atılması için her zaman Kondomla korunun en güvenlisi Durex Ekstra Koruma ucunda sperm ve virüs öldürücü var prezervatifin lütfen alın eşinize de verin bi halt yiyecegi zaman bari korunsun ! Ve kendisine de glizigen sprey alın verin hem evinde hem yanında bulunsun ! + şüpheli ilişkiden 3 ay sonra yukarıdaki testleri yaptırın eşinize de kendinize de
Önlem amaçlı da olabilir kolkoskopik biyopsi yapması bence süper bişey uzun zaman aklın rahat olur çünkü riskli tipte her ayrıntısına kadar bakıyolar o bölgenin .Öyle bi ihtimal var evet tip 16 yaşayabiliyo tırnak aralarında da canım dedigin ihtimaller olsa dünya nüfusunh. Üçte ikisinden fazlası risk altında olmaz mıydı o kadar da değil.Ayrıca tip 16 senin rahminin içinde dış bölgedeki rahmin içindeki kadar dayanmıyor mesela makattaki riskli tip hepsinden daha cabuk atılıyor vücuttan cünkü dış bölge tabakası çok kalın bagısıklıgını baskılayan bi hastalıgın yoksa kolaylıkla atılıyor dış bölgeden .Bi de ben buraya da daha önce yazmıştım eczaneden kutusu 10 tl AMELİYAT ELDİVENİ alın diye içinde 100 tane var aylarca yetiyor ; orayla ben sadece ameliyat eldiveniyle temas etmiş oluyorum banyo yaparken orayı 2-3 günde bir akşam yatmadan önce su ve jelle arındırıyorum hep eldivenli oluyo elim banyoya koydum.Wcde ise hem çantamda hem lavaboda her zaman pamuk ve sirke veya arkadasımla bulusucaksam koku yapmasın diye batikon işim bittiginde pamuğa sirke veya dışarıdaysam koku yapmasın diye batikon sürüp dezenfekte ediyorum veya ıslak mendille sirke zaten öyle bi dezenfektan ki anında kiri alıyo yani wc sonrası temizlik yaparkende o bölgeye pamuk veya çift kat ıslak mendil temas ediyor benim elim hiçbişekilde temas etmiyor.Anlattıgım şeyler zor değil bir kutu ameliyat eldiveni banyo için,kücük bir miktarda pamuk veya ıslak mendil bu kadar elinizin orayla başka bi işi yok zatenSitenin dr u sisi :) bugun kontrolum vardi dr haftaya persembe kolkoskopik biyopsi icin gel dedi.supheli bisey mi gordu dersin.kizimda yanimdaydi bu kucuk kiza dokunmadan once ellerinizi yikayin tirnak aralarindada olur tip 16 deyince can evimden vurdu beni
Ki ayrıcq cocuguna bulasması için tırnak aranı onun belirli bölgelerine götürmen gerekiyor bi de üstüne üstün böyle bişey var hatta tırnaklaman bile gerekebilir onu da öyle düşün zorun zoru yani .Milyonda 1 belki ama ihtimal varÖnlem amaçlı da olabilir kolkoskopik biyopsi yapması bence süper bişey uzun zaman aklın rahat olur çünkü riskli tipte her ayrıntısına kadar bakıyolar o bölgenin .Öyle bi ihtimal var evet tip 16 yaşayabiliyo tırnak aralarında da canım dedigin ihtimaller olsa dünya nüfusunh. Üçte ikisinden fazlası risk altında olmaz mıydı o kadar da değil.Ayrıca tip 16 senin rahminin içinde dış bölgedeki rahmin içindeki kadar dayanmıyor mesela makattaki riskli tip hepsinden daha cabuk atılıyor vücuttan cünkü dış bölge tabakası çok kalın bagısıklıgını baskılayan bi hastalıgın yoksa kolaylıkla atılıyor dış bölgeden .Bi de ben buraya da daha önce yazmıştım eczaneden kutusu 10 tl AMELİYAT ELDİVENİ alın diye içinde 100 tane var aylarca yetiyor ; orayla ben sadece ameliyat eldiveniyle temas etmiş oluyorum banyo yaparken orayı 2-3 günde bir akşam yatmadan önce su ve jelle arındırıyorum hep eldivenli oluyo elim banyoya koydum.Wcde ise hem çantamda hem lavaboda her zaman pamuk ve sirke veya arkadasımla bulusucaksam koku yapmasın diye batikon işim bittiginde pamuğa sirke veya dışarıdaysam koku yapmasın diye batikon sürüp dezenfekte ediyorum veya ıslak mendille sirke zaten öyle bi dezenfektan ki anında kiri alıyo yani wc sonrası temizlik yaparkende o bölgeye pamuk veya çift kat ıslak mendil temas ediyor benim elim hiçbişekilde temas etmiyor.Anlattıgım şeyler zor değil bir kutu ameliyat eldiveni banyo için,kücük bir miktarda pamuk veya ıslak mendil bu kadar elinizin orayla başka bi işi yok zaten
En basta zaten gıda ve vıtamınle cıkma olasını ındırebılırsınız onemlı olan dırencın ası yapıldıktan sonra 5 yıl düşmemesidirMerhaba arkadaşlar.Eşim bu ay Makedonyadan hpv virüsünün tek düşmanı ve bir suplement(gıda takviyesi) olan Coriolus mrl getirtecek. Makedonyadan istanbula gelen bir arkadaşı getirecek. Yurtdışında yapılan klinik testlerinde Coriolus mrl yi 6 ay boyunca kullanan hastalarının büyük çoğunluğunda virüsün tamamıyla vücuttan atıldığı ve 6 ay sonun yapılan hpv dna testinin negatif çıktığı gözlemlenmiş. Coriolus mrl İngilterede mantarözlü gıda takviyeleri üzerine çalışan bir mikoloji(mantar bilimi) laboratuarının ürünü. "coriolus" bir mantarın latince ismi. Türkçesi "hindi kuyruğu mantarı". bizim ülkemizde yetişmediği için pek bilinmiyor. Bu lanet virüsle tanışana kadar bizimde bilgimiz yoktu.ürünün ilk kez ismini Sisi den duyduk. Sağolsun bu konuda bizi çok bilgilendirdi. Malum bu virüsü yenmenin tek yolu bağışıklık sistemimizi güçlendirmek. Doğal gıdalarla, bağışıklığımızı virüsü yenecek kadar güçlendiremiyoruz. Muhakkak gıda takviyesi(immuneksplus, imutor, imunol vb.) almamız gerekiyor.Ürünün bir kutusu 90 kapsül 250 mlg dır. Çok fazla beta gukan içeriyor.bizim eczanelerimizdeki en fazla beta glukan içeren ilaç İMUTOR dür ve o da bir kapsülde 100 mg betaglukan içerir. İmutor kutusu içinde 30 kapsül bulunmakta olup fiyatı 50 tl dir. Makedonyadaki firma temsilcisiyle yaptığımın yazışmanın bir kısmını aktarmak istiyorum.Şöyle ki "
Coriolus is an excellent 100% organic product that helps in boosting the immune system and help eliminate the HPV virus. Although it is a food supplement, it is also clinically tested, which is veryyy important because this is done only for drugs. In Macedonia, it is on the list of gynecologist recommendations for HPV infection. But it can be used for many other conditions.(Coriolus, bağışıklık sistemini artırmada ve HPV virüsünü ortadan kaldırmada yardımcı olan mükemmel % 100 organik üründür. Bir gıda takviyesi olmasına rağmen, aynı zamanda klinik olarak test edilmiştir ve bu çok önemlidir, çünkü bu test sadece ilaçlar için yapılır. Makedonya'da, HPV enfeksiyonu için jinekolog tavsiyesi listesinde yer alıyor)". Bizim doktorlarımızın ise bundan haberi bile yok.Gıda takviyesi olduğu için reçeteye yazmayı uygun bulmuyorlar.ben ve eşim bu gıda takviyesini 6 ay kullanmayı düşünüyoruz.denemekte yarar var.ne de olsa gıda takviyesi.arkadaşla elden getirteceğimiz için gümrük problemi olacağını zannetmiyoruz.Kutusunu 140 tl den getirteceğiz.almak isteyen varsa bana özelden yazsın lütfen.
Ası olup muhakkak 6 -ayda bir smear verınızSitenin dr u sisi :) bugun kontrolum vardi dr haftaya persembe kolkoskopik biyopsi icin gel dedi.supheli bisey mi gordu dersin.kizimda yanimdaydi bu kucuk kiza dokunmadan once ellerinizi yikayin tirnak aralarindada olur tip 16 deyince can evimden vurdu beni