Gardasil aşını ol .Sonra ilişkinde aşının son dozuna kadar latex kondomla korun(durex ekstra koruma) .Glizigen sprey veya jel ilişki sonrası hemen duş ve ağız gargarası eşin de sen de. İlk bikaç yıl 6 ayda bir smear ilerleme olursa kolkoskopik muayeneyle biyopsi.İlerleme olmaması içinse bizzat kendi yakınımdan biliyorum virüsü attı ama aldıgı kilonun haddi hesabı yok bol bol meyve sebze .Coriolus mrl getirtebiliyosan kullanmanı öneririm henüz yeni cünkü seninki.Takviye olarakta Multivitamin + günde 1-2 tane Imutor .Hijyenine dikkat et eşini uyar o da gardasil aşı olabilir .Ağız dezenfektanı olarak sirkeli suda tercih edebilirsiniz.Eşin ve sen kesinlikle jilet kullanıyosanız bırakın eşine söyle jilet yayıyor .Siğil yokken dış bölgeye uzaktan atışlı lazerKızlar Tip 16 çıktım. Şimdi ben neler yapmalıyım, çok şaşkınım. Sadece düşük riskli olan vardır diye umarken
Atılıyor ama diğerlerine oranla cok uzun bir süreci var bunu senin bagısıklıgın belirliyor kendi yakınım attı ve doğum yaptı üzerine kaç tane.Ama önemli olan şu virüsü aktifleştirmemek için Folik Asidin,D vitaminin,C vitaminin tam olucak kendine iyi bakıcaksın eğer aktifleşirse de o bölgeyi düzenli smear aldırıp erken teşhisle hemen başındayken törpületiceksin orayı .Yani virüsün yumurtlamasına göz açtırmıcaksın smearin düzenli alınıcak kendine çok iyi bakıcaksın sporunu yap bagısıklıgın hep yüksel olcak aşını ol hijyenine dikkat et ilişkide latex kondımla korun gardasili mutlaka ol virüs yükün artmasınTip 16 vücuttan atılabiliyor mu ??
Lioness90Kızlar Tip 16 çıktım. Şimdi ben neler yapmalıyım, çok şaşkınım. Sadece düşük riskli olan vardır diye umarken
Lioness90cok gecmis olsun bende tip 16 liyim malesef. Buraya her tip 16 yazani gorunce uzuluyorum acikcasi bi yandanda icimdeki nefret kabariyo bana bunu severek evlendigimi sandigim eşimin bulastirdigini hatirlayinca..lanet olsun bu virusede sadakati bilmeyen eşlerede.. inşallah atlatiriz kendine iyi bak yemene icmene dikkat et canın sıkıldıkca buraya yaz. Sisi oldukca bilgili ve burda bizimle paylasiyo. Sakin olmaya calis kendimden biliyorum insan ilk duydugunda cok cok uzuluyo ama olan oldu artik yavas yavas kabulleniyo insan..tip 16 sigil yapmiyomus bu arada muhtemel iki tip var sendede
Daha önce yazmıştım kısaca anlatayım iki sene önce tip 45 taşıdığımı dna hpv testiyle Tesadüfen öğrendim yüksek riskli hiç siğil olmadı smear ascus çıkmıştı o nedenle hpv dna testi yapıldı Ardından da kolposkopi ancak kolposkopi negatifti yani herhangibir Hücresel değişiklik başlamamıştı bir sene sonra tekrar hpv dna testi yapıldı ve sonuç negatifti bende inanamadım bu arada beslenmeme çok dikkat ettim ve Beta glukan takviye aldım solgar 200 ancak çok kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum:)dr hpv yi atmışsınızdı dedi ve mutlaka korunmalı ilişki şart sebze ve meyve ağırlıklı beslenme kefir portakal suyu asla sigara yok aslında benimde merak ettiğim ve doktorşarın yanıtlamadığı sorum şu hpv yi tamamen attım mı yoksa bağışıklık sistemim baskıladı mı yani bağışıklığım düşerse tekrar hpv bende hortlayacak mı?Ya su siteye uye olup tehlikeli tip atlatanlarda yazmamis ki umut olsun bizlere..okuyan be bunu geciren varsa yazsin lutfen
Sisi95 ne dersin bu soru için senin fikrin ne acaba?Daha önce yazmıştım kısaca anlatayım iki sene önce tip 45 taşıdığımı dna hpv testiyle Tesadüfen öğrendim yüksek riskli hiç siğil olmadı smear ascus çıkmıştı o nedenle hpv dna testi yapıldı Ardından da kolposkopi ancak kolposkopi negatifti yani herhangibir Hücresel değişiklik başlamamıştı bir sene sonra tekrar hpv dna testi yapıldı ve sonuç negatifti bende inanamadım bu arada beslenmeme çok dikkat ettim ve Beta glukan takviye aldım solgar 200 ancak çok kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum:)dr hpv yi atmışsınızdı dedi ve mutlaka korunmalı ilişki şart sebze ve meyve ağırlıklı beslenme kefir portakal suyu asla sigara yok aslında benimde merak ettiğim ve doktorşarın yanıtlamadığı sorum şu hpv yi tamamen attım mı yoksa bağışıklık sistemim baskıladı mı yani bağışıklığım düşerse tekrar hpv bende hortlayacak mı?
Canım hpv vücuttan silinen bi hastalık sende silinmiş diyebiliriz hortlamadan falan korkma virüsün özelliği bu zaten yavaş veya hızlı tipine ve bağısıklıga göre siliniyor.Şimdi dişi siğil girdi vücuduna vücudun onu silmeye gayret ediyor;bu sırada bağışıklığın güçlüyse dişi siğil doğuramıyor yani düşük risklyise siğil bırakamıyor ,yüksek riskliyse de hücresel değişiklik yapamıyor.Ama diyelim ki siğil bıraktı veya hücresel değişiklik yaptı sendeki dişi sayısı olucak bin tane sen onları diyelim ki yaktırmadın onları yayıldıkça yayılacak işte o zaman kötğ bir durumdan bahsedebiliriz.Ama sen yumurtladığı yerleri yaktırırsan tek dişi siğilin olucak o da yavaş yavaş yaşlanarak yumurtlama döneminden çıkıcak ve doğurma ihtimali azalmış olucak.Yani size kısacası bu şekilde anlatmak istedim.Sen şuan hpvyi attın eğer şuanda gidip Gardasili olursan bir daha hayatın boyunca neredeyse hiç karşılaşma olasılıgın olmucak diyebiliriz,virüsün kücük bir yükü bile kaldıysa aşı onu temizlemiş olucak.Sen sağlıklı bir kadınsın elinden geleni yapıp kendine iyi baktıgın için hpvyi yenmişsin.Daha önce yazmıştım kısaca anlatayım iki sene önce tip 45 taşıdığımı dna hpv testiyle Tesadüfen öğrendim yüksek riskli hiç siğil olmadı smear ascus çıkmıştı o nedenle hpv dna testi yapıldı Ardından da kolposkopi ancak kolposkopi negatifti yani herhangibir Hücresel değişiklik başlamamıştı bir sene sonra tekrar hpv dna testi yapıldı ve sonuç negatifti bende inanamadım bu arada beslenmeme çok dikkat ettim ve Beta glukan takviye aldım solgar 200 ancak çok kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum:)dr hpv yi atmışsınızdı dedi ve mutlaka korunmalı ilişki şart sebze ve meyve ağırlıklı beslenme kefir portakal suyu asla sigara yok aslında benimde merak ettiğim ve doktorşarın yanıtlamadığı sorum şu hpv yi tamamen attım mı yoksa bağışıklık sistemim baskıladı mı yani bağışıklığım düşerse tekrar hpv bende hortlayacak mı?
Canım sendeki sadece tip6ydı dimi aşını olmuyo musun ? Coriolus gelicek.Senin daha yolun var yeni sayılır iki üç ay sonra aşını da olursan nüksün azalıcak bağısıklıgın öyle bir anda yükselmez en az 3-4 ay yoğun bir şekilde iyi beslenmen ve takviye alman lazım sadece çinko vitamin eksik kalır.Multivitamini bi kefe fix herkesin alması lazım içinde herşey var çünkü.Imutorü de aynı şekilde kullanman lazım bunların depoları senin durumuna bağlı bikaç ayda anca dolup yükseliyorSelam arkadaşlar
tip 6 ve yoğun sigillerle hayatıma devam ediyorum
2 defa lazerle yaktırdım 3. seans için bir hafta daha bekleyeceğim
Cinko vitamin bağışıklık kuvvetlendirici herşeyi yaptım yapıyorum ama sigiller gitmiyor
Ahcc getirtecektim getirecek kişiye ulaşamadım o da kaldı
artık hayatımdan bezdim