Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitanem iyiyim çok şükür, koşturuyorum işte...siğil yok ikimizde de =) 10 ay oldu =) ha gayret 1 yılı dolduracağız ve sonra aşıyı da olabileceğim inş..para biriktiriyorum aşı için cnm =)
tanrı hepimizi kurtaracak bu hastalıktan =):1rolleyes:
cnm çok sevindim senin adına inşallah temelli kurtulacağız bu illetten.bu aşı nerelerde yapılıyo canım bu konuda senın haberın vardır.çünkü benım bıldıgım kadarıyla her hastanede yok bu aşı kımısıde önermiyo karısık bı durum.aşı hakkındada bırbırımızı aydınlatalım dıger arkadaslardanda bılgısı olanlar paylaşsın lütfen. herkese acil şifalar.:lepi:
canım genelde özel hastanelerde var benim gördüklerimde: Özel Göztepe, Özel Çapa, Batı Bahat Hospital vs...elbette devlet hastanelerinde de, veya özel jinekoloji merkezlerinde de vardır.
zaten nerde olursa olsun fiyatı aynı canım. 3 doz, her biri 250 YTL. toplamda 750 yani. =)
özel hastanede olmak en mantıklısı, zaten fiyat değişmiyor ve devlet te karşılamıyor ne yazık ki...:çok üzgünüm:
çünki, bu zihniyetteki devlete göre, kanserli hastalar daha iyi müşteri konumunda...
herkese yeniden merhaba...yazıları takip ediyorum ama yazamadım.ben en son iki hafta üçüncü koterden sonra kontrol için gitmiştim ve bi çok siğil vardı yine özellikle iki tarafta boylu boyunca diyebilirim doktor cok sert bi tipi yakalamış seni demişti ve yakmak istemedi tekrar aldara kullan bakalım dedi..biliyosunuz aldara biraz fiyatlı ssk karşılıyo ama rapor çıkarmka için çok uğrastırıyolar daha önce denemiştim...ve bana daha önceki kullanmamda etkili olmadı zaten bende almadım..amcamın eşi gel dedi bunları okutalım sonra bana su okuttu ve ben bu suyu bir hafta içtim noldu biliyomusunuz belki inanmıcaksınız ama siğillerim yavas yavas küçüldü ve kayboldu sua na o kadar siğilden bir tane kaldı oda okadar ufaldıkı kaybolmak uzere...nasıl sevindiğimi bir allah biliyo inanç deyin tesaduf deyin ne derseniz deyin ama siğillerim geçti ve benim siğillerim gerçekten çok yaygın ve inatçı siğillerdi..bu sevincimi paylaşmak istedim .Allahıma binlerce sükür inş. tekrarlamaz haftaya tekrar doktora gidicem...okuna duayıda yazım size Taha Suresının 105 106 ve 107. ayetlerini suya okudular.kısaca ası konusunada kısaca değinim aşının bi yası yok almanyada kızlara çok küçük yasta yapmaya başlıyolarmış sanırım 45 yasına kadarda yapılıyo..ben doktoruma sorduğumda istersen yaparız ama bana sorarsan gerek yok dedi doktorlar arasındada fikir ayrılıkları var çok kesin bişi yok aşı hakkında dedi bende kararsızım...madem bu ası bu kadar önemli ve ciddi neden devlet bunu karşılamyo anlamıyorum... ası yaptırın diye bas bas bağırmakla olmuyo 750 milyon bu aşı tr sartlarında herkesin yaptırabilice bişey değil.son olaral celo inş. siğillerin tekrarlamaz çok uzattım:)hepimizin biran önce bundan kurtulaması dileğiyle.sizi seviyorum:1hug:
merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz ekimden bu yana bu siğil denen şeyle uğraşıyorum. benim ne yazık ki anüste çıktılar. hem içte hem de dışta 4 kez yaktırdım fakat yeniden çıktılar çünkü gittiğim hiçbir doktor adam akıllı ilgilenmedi hep tek tük bıraktılar. 1 tane bile kalması çoğalmaları için yeterli üstelik yurdışında yaşıyorum eğitim için fakat burada zor olduğu için türkiyeye gelip gidiyorum dünya kadar para verdim ama sonuç aynı. Fatih bey evet iyi bir doktor ama sanırım makat içinde çıkanlar için bir cerraha gitmek gerekiyor çünkü anoskopla bakıyorlar içine, bu alet jinekologlarda bulunmuyor
O nedenle Fatih bey ve netten bulup gittiğim nevra hanım (soyadlarını vermek istemiyorum karalama yapmak değil niyetim) kendi mesleklerinde iyiler fakat bu sanırım onların alanından çıkıyor o nedenle yakamadılar. Kızılaydan bahsetmek bile istemiyorum göz göre göre 2 tane kocaman siğili yakmayıp gidip bacağımdaki et benini yaktılar
Son olarak maltepe üniversitesi hastnesine genel cerraha gittim ama tabi asetik asit sürmediği için 2 tanesini bıraktı, birakmışsın dediğimde de beni bir güzel fırçaladı. Verdiğim paraları helal etmiyorum. Şu an eğitimim için yurtdışındayım nasıl geleceğim, nasıl yapacağım bilmiyorum. Çok çaresizim(((((
Bildiğiniz iyi bir genel cerrah var mı? Özellikle anal siğili olan arkadaşlar ne olur yazın bana!! bundan nasıl kurtulacağım.. Bazen ölmek istiyorum. (türkiyede istanbulda yaşıyorum)
Merhaba arkadaşlar;
Vajinal siğillerle bir aydır bende uğraşıyorum. Sayıca fazla olduklarını düşünüyorum, gerçi bu siteye girinceye kadar bu rahatsızlığın çok az insanda olduğunu düşünüyordum. doktorumda çok sert ve lanet bir kadındı, bana aldora krem verdi, HPV yi araştır, seks yapma dedi ve gönderdi... Bir aydır aldora krem kullanıyorum, ufak olanları yokediyor ama büyük olanları küçültme oranı az, yani birazcık küçüldüler okadar.Regl olduğum için krem kullanamıyorum ve olduğu gibi hepsi geri çıktılar-büyüdüler.Kafayı yemek üzereyim.Sabah akşam yıkanıyorum, sanki yıkanınca etrafa saçılan virüsleri uzaklaştırıyormuşum gibi bir hisse kapıldım.Kış ayları nedeniyle bir türlü grip ve nezleden kurtulamıyorum,bu durum bağışıklık sistemimi etkiliyor. Bağışıklık sistemini güçlendirici ilaçlar kullanıyorum, netten bağışıklık sistemini vitaminlerle vs ile güçlendireceğimi farkettiğimden beri vitamin hapları alıyorum ama sonuç değişmiyor ( çıldırmak üzereyim... Bugün için doktordan randevum vardı ama regl yüzünden iptal ettim haftaya p-tesi randevu verdiler.Haftaya p-tesiye kadar ilacım bitmiş olacak...Doktoruma ne diyeceğim ne isteyeceğim bilmiyorum, özel bir doktor yerine devlet hastanesine gidiyorum, ordaki doktorların iyi olduğunu söylediler ama bunu söyleyenler benim vajinal siğillerle uğraştığımı bilmiyorlar.Bana lütfen birşeyler önerin, ben bu doktora ne diyeceğim-ne isteyeceğim- o işe yaramazsa ne yapacağım...En önemlisi daha ne kadar bunlarla yaşayacağım?
O aletin jinekologlarda olmadığını son gittiğim ve benden para bile almayan çok şeker doçent doktor söyledi. Zaten beni cerraha o yönlendirdi. Bilmiyorum benim mi canım pek tatlı değil canım yanmıyor hiç. Sorun daha çok psikolojik, hepimizde olduğu gibi...Nisancım çok teşekkür ederim yazdığın için bu arada:) ömür boyu devam etmeyecek olması umuduyla yaşıyorum zaten... herkese acil şifalar
Merhaba arkadaşlar;
Vajinal siğillerle bir aydır bende uğraşıyorum. Sayıca fazla olduklarını düşünüyorum, gerçi bu siteye girinceye kadar bu rahatsızlığın çok az insanda olduğunu düşünüyordum. doktorumda çok sert ve lanet bir kadındı, bana aldora krem verdi, HPV yi araştır, seks yapma dedi ve gönderdi... Bir aydır aldora krem kullanıyorum, ufak olanları yokediyor ama büyük olanları küçültme oranı az, yani birazcık küçüldüler okadar.Regl olduğum için krem kullanamıyorum ve olduğu gibi hepsi geri çıktılar-büyüdüler.Kafayı yemek üzereyim.Sabah akşam yıkanıyorum, sanki yıkanınca etrafa saçılan virüsleri uzaklaştırıyormuşum gibi bir hisse kapıldım.Kış ayları nedeniyle bir türlü grip ve nezleden kurtulamıyorum,bu durum bağışıklık sistemimi etkiliyor. Bağışıklık sistemini güçlendirici ilaçlar kullanıyorum, netten bağışıklık sistemini vitaminlerle vs ile güçlendireceğimi farkettiğimden beri vitamin hapları alıyorum ama sonuç değişmiyor ( çıldırmak üzereyim... Bugün için doktordan randevum vardı ama regl yüzünden iptal ettim haftaya p-tesi randevu verdiler.Haftaya p-tesiye kadar ilacım bitmiş olacak...Doktoruma ne diyeceğim ne isteyeceğim bilmiyorum, özel bir doktor yerine devlet hastanesine gidiyorum, ordaki doktorların iyi olduğunu söylediler ama bunu söyleyenler benim vajinal siğillerle uğraştığımı bilmiyorlar.Bana lütfen birşeyler önerin, ben bu doktora ne diyeceğim-ne isteyeceğim- o işe yaramazsa ne yapacağım...En önemlisi daha ne kadar bunlarla yaşayacağım?
ne demek canım benim, ben de bir araştırıcam bu konuyu, merak etme sen, mutlaka sen de haber ver tamam mı ? iyi geceler canım!
morali bozmak yok bak söz mü ? sengözlerimebaksanab
Balzencim eğer sadece vajinadaysa ben de nisan arkadaşımın eski yazılarını okuyarak gitmiştim Fatih bey Göztepe hastanesinde gerçekten çok iyi bir doktor, anal siğili olanlara özellikle de içteyse cerrah bakmalı ama vulva için jinekolog gerekiyorsa ona git derim ya da ben maltepe üniversitesi hastanesinde doçent Aygen Çelik'i de tavsiye ederim. Beni oturtup güzel güzel konuşan, ağlamalarıma tahamül edip para almadan cerraha yönlendiren bir doktor. Çok şeker bi hanım
herkese yeniden merhaba...yazıları takip ediyorum ama yazamadım.ben en son iki hafta üçüncü koterden sonra kontrol için gitmiştim ve bi çok siğil vardı yine özellikle iki tarafta boylu boyunca diyebilirim doktor cok sert bi tipi yakalamış seni demişti ve yakmak istemedi tekrar aldara kullan bakalım dedi..biliyosunuz aldara biraz fiyatlı ssk karşılıyo ama rapor çıkarmka için çok uğrastırıyolar daha önce denemiştim...ve bana daha önceki kullanmamda etkili olmadı zaten bende almadım..amcamın eşi gel dedi bunları okutalım sonra bana su okuttu ve ben bu suyu bir hafta içtim noldu biliyomusunuz belki inanmıcaksınız ama siğillerim yavas yavas küçüldü ve kayboldu sua na o kadar siğilden bir tane kaldı oda okadar ufaldıkı kaybolmak uzere...nasıl sevindiğimi bir allah biliyo inanç deyin tesaduf deyin ne derseniz deyin ama siğillerim geçti ve benim siğillerim gerçekten çok yaygın ve inatçı siğillerdi..bu sevincimi paylaşmak istedim .Allahıma binlerce sükür inş. tekrarlamaz haftaya tekrar doktora gidicem...okuna duayıda yazım size Taha Suresının 105 106 ve 107. ayetlerini suya okudular.kısaca ası konusunada kısaca değinim aşının bi yası yok almanyada kızlara çok küçük yasta yapmaya başlıyolarmış sanırım 45 yasına kadarda yapılıyo..ben doktoruma sorduğumda istersen yaparız ama bana sorarsan gerek yok dedi doktorlar arasındada fikir ayrılıkları var çok kesin bişi yok aşı hakkında dedi bende kararsızım...madem bu ası bu kadar önemli ve ciddi neden devlet bunu karşılamyo anlamıyorum... ası yaptırın diye bas bas bağırmakla olmuyo 750 milyon bu aşı tr sartlarında herkesin yaptırabilice bişey değil.son olaral celo inş. siğillerin tekrarlamaz çok uzattım:)hepimizin biran önce bundan kurtulaması dileğiyle.sizi seviyorum:1hug: