bambamcım eşimde hiç bir belirti yok siğil falan ama aldara krem o da kullansın demişsin.bu krem dr ların dediğine göre sadece siğilin üzerine sürülüyor siğil olmadığı zaman kullanılması sakıncalı olabilir mi acaba
canım aldara siğilsiz bölgeye sürülmez ki. muhtemelen eşinde de virüs vardır ama siğil yoksa bulaştırıcılığı meni veya diğer cinsel sıvılardan olabilir. prezervatif kullanabilirsiniz
yanlış anlama olur mu canım, yardım etmek için söylüyorum, yoksa tabi ki sizin seçiminiz a.s
eşinde de kesin olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı bilmiyorum ama eşin bir ürologla bu sorunu görüşürse, daha iyi olur =)[/QUO
sağol nisancım prezervatif kullanmak ta istemiyorum çünkü hamile kalmak istiyorum.acaba benim gibi olan var mı çok merak ediyorum.umarım bi problem çıkmadan hamile kalır ve bebek doğururum.eşimde üroloğa gidecek zaten.bugün bende dr gittim ve dr bununla ilgili sorular sordum hamile kalmamın bi sakıncası olup olmadığını sordum oda olmadığını hamilelik süresince kontrol altında bulunmam gerektiğini söyledi.varmı bu durumda hamile kalan lütfen bana cevap verirmisiniz yada eşinde siğil olmayan kendisinde olanlar nasıl bi tedavi yolu izlediniz söylermisiniz.
canım aldara siğilsiz bölgeye sürülmez ki. muhtemelen eşinde de virüs vardır ama siğil yoksa bulaştırıcılığı meni veya diğer cinsel sıvılardan olabilir. prezervatif kullanabilirsiniz
yanlış anlama olur mu canım, yardım etmek için söylüyorum, yoksa tabi ki sizin seçiminiz a.s
eşinde de kesin olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı bilmiyorum ama eşin bir ürologla bu sorunu görüşürse, daha iyi olur =)
celo canımi kötü düşünüp kendini sıkıntıya sokma :) ağızda çıkan yaralar (aft-gingivit gibi) zaten genelde stresten çıkar...ağızda siğil oluşumu mümkün ama ben sanmıyorum öyle bişey ileri vakalarda görülür bence, kendini ferah tut cnm =)
kızlar, pek sık okuyamıyorum ama kalbim sizinle...a.s.
jizemuu çok geçmiş olsun inş. tekrarlamaz..dediğin gibi bubu yasayan o kadara çok bayan var ilk baslarda insan kafayı yicek hale geliyo ama zamanla unutuyosun bile varlığını ...doktor çok önemli.
celo bence bunu evlenicen insana sölemelisin eger onda boyle bı durum olsa sen ondan vazgecermıydın eger oda senı gercekten sevıyosa bunu dert etmıcektır kaldıkı bu destekle yenılebılıcek bısey sakın kendını uzme olur mu hersey ınan zamanla cok guzel olucak....bide first evet o akıntı ole fazla kı sankı bi bardak su dokmussun gıbı :))) ama ıcın rahat olsun yaralar ıyılesmeye basladıkca azalıyo ve kesılıyo.yakılan yerleri ıslak tutmamaya calıs ben her seferınde sac kurutma makıneyle kurutuyorum.bende bugun kontrol ıcın doktora gıdıcem ıns.tekrar cıkmaz bişey değil yaka yaka bişi kalmıcak:))))hepinizi kocaman öpüyorum
yeniden selaaammm.bi süredir yazamadım.ama bu olaydan kurtulunca buraya yazmak aklımdaydı.nisancığımın ve pinkminkynin destekleri ve önerileriyle şimdilik kurtuldum:)ben baştan anlatmak istiyorum hikayemi.eğer takip edenler varsa yaklaşık 1 ay önce berbat bir moral bozukluğuyla bu hastalığı araştırırken bu siteyi buldum ve baştan aşağı herşeyi okudum.korkudan gözüme uyku girmiyodu ve böle korkunç bişey beni nasıl buldu diye inanamıyodum.ama gördümki burda yüzlerce bayan var ve aynı derdi paylaşıyor.çok yaygın bir rahatsızlık ama asla korkunç değilmiş.özellikle benim gibi bekar genç kızlar için dünya karartıcı bi durummuş gibi geliyor en başta.bana aynen öyle gelmişti.sonra burada bahsettiğim arkadaşlarla konuştum ve önerdikleri doktorun yolunu tuttum.bu arada hep gittiğim adacı da siğillerimi fark etti ve bunlar kondiloma benziyor bendede var buraya gelen birsuru musterimdede görüyorum korkma sakın demişti.ne kadar yaygın anlayın diye sölüyorum.neyse doktora gittim ve gördüğüm en tatlı insanlardan biriydi bana cok yardımcı oldu.sonuç olarak yakıldılar lokal anestezi ile ve şuan kurtuldum.yakılalı 10 gün oldu malesef daha iyileşme aşamasındalar ama sıkıntım yok.herkese geçmiş olsun diyorum ve hemen doktora gidip kurtulmanızı öneriyorum.sora hayat eskisi gibi oluyo.....:)