Arkadaşlar merhaba. Benim hikayemi uzun bir şekilde yazmıştım okumuşsunuzdur. Bu siğillerle ilgili en son İmmunoloji servisine gönderilerek bağışıklık sistemimin testini istemişti ki dr um. Buna göre bu virüse göre vücudun bağışıklığını yükseltemek için yol bulalım diye. Derken bugün İmmunoloji servisinden sonuçlarımı aldım ve dr uma gittim. Bir bakayım benim dr görev yeri değişmiş ve başka bir dr var. Neyse girdim artık 1 yıl önceden hastaneye ilk giriş tarihimden başlayarak hasta giriş kartımı okudu. Daha sonra şimdiye kadar yapılanları dinledi. Patoloji sonuçlarıma baktı ve en son olarak ta İmmunoloji teslerime baktı. Ve Yoruma başladı sizdeki bu virüs kesinlikle hpv virüsü değil. Tamam vüvutta bir virüs var bu siğillerin oluşması için ama bu insanların ellerinde çıkan siğiller gibi düşünün ve cinsel yolla bulaşan hpv değil dedi. Ben bir an kaldım 1 yıldır çektiğim sıkıntıya, strese ve göz yaşlarıma mı yanayım. Yoksa 1 yıl öle yada böle geçti sonucamı sevineyim. Derken dr dedim ki peki bu bir yıldır benim çektiğim sıkıntılar neydi. Sabahlara kadar net başlarında human popiluma virüs yazılarını okuyup ağladıklarım, evlenme aşamasında iken başka bir insana bulaştırma riskini göze alamayıp evlilikten vazgeçtiğimemi, bebekleri çok sevmeme rağmen ya doğum anında bir anlık gözden kaçan bir siğile olabilirde bebek doğarken onada bulaşırmı ki diyerek çocuk özlemimi bile gözden çıkarmamamı yanayım, 1 haftadır dudağımda uyuşma var diye heryerimden siğilmi çıkacak diyerek kabuslar gördüğüme mi yanayım dedim. Dr haklısınız ama sizde çok araştırmış ve ister istemez etkilenmişsiniz ve bu nette okuduklarının bu hastalığın son ve ileri aşamasında olanlardır bunlarla kendinizi eşlememelisiniz dedi. Ve ben ısrar ediyorum sizi dermatolojiye yollayım bir de ora baksın ve oranın sonuncunuda nerde olursam olayım beni bularak banada göstermenizi rica ediyorum bende çok merak ettim dedi. Konsültasyon kağıdımı yazdı ve pzt sabah dermatolojide randevum var ve bakalım burdan ne çıkacak. Şimdi ben ne yapayım. 1 yıldır izleyen ve aldara kremi uygulatan, pedofili uygulatan ve en son olarak koterlerimi yaptırıp, parçalar aldırıp patolojilere, smir testleri yaptıran ve bütün bunların sonucunada bakan ilk dr funda hanıma mı güveneyim Hpv dediği için. Yoksa 1 yıldır yapılanları kağıtlar üzerinden sonuna kadar okuyarak ve benim anlattıklarımı dinleyerek patolojilere, smirlere ve immunoloji testlerine bakarak 1 kerede karar verip sizinki hpv değil sizin sorununuz dermatolojik ne normal olarak ellerde çıkan siğiller gibi basit diyen dr mı inanmak ve sevinmekmi en doğal olanı. Kafam çok karıştı ve pzt dermatolojiye gidip orda istenilenleri yaptırıp snucu bugün dr a getireceğim. 1 Yılda 2 dr oldu beni inceleyen. Birisi hpv dedi 1 yıldır bunun üzerinde durduk, ama bugün ki hpv değil dermatolojik dedi ve sonuç şu anda 1-1 berabere. Dermatolojide bitince bu ikisinin dışında 3.cü bir jinekolog bulup bütün tahlilleri onada göstereceğim ve onunda kararına bakacağım 2-1 olan ne ise ona güveneceğim en azından 2 dr aynı şeyi dedi diyerek. en son kararım bu bakalım şimdilik. Biraz uzun oldu ama sizlerle paylaşmak istedim. Dolunaycığım sana ve benim yazdıklarımı okuyarak bilgilerini, fikirlerini ve iyi temennilerini sunan bütün insanlara gönülden tşk ediyorum. Hepimize acil şifalar diliyorum.