Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

janım arkadasım sen 2014 du bekleyene kadar muhakkak we muhakkak GARDESIL ASI OLMAN LAZIM VE GENITAL TEMIZLIYICI JEL KULLAN EGER KASINTI WARSA BILKI DOKTOR FITIL WERMESINE RAGMEN KASINIYOR ISE pısıkolojıktır o durum genıtal temızleme sabunu kullan we ası ol 2014 gec cok gecccc zaten asının amacı bır ust tıpe yuksekmesını onlemeekkkk muhakkak ası ol......:26:

ama bende bi tane yokki çok var makatta da var nasıl uygulucam oralara da mı aynı şekilde ?

yani siğilimiz düşük riskli olsa bile zamnla bu tip yüksek tipe dönüşebiliyr yani ölemi ben bekar oldugum için hala ne smear aldrablryorum nede siğillerimi farkettirebiliyorm makatımda vajende sayıszca var son gittiğim cildiyeci bna sinrsel egzama dedi ama bilmyrm yani ben anlamıyorum iki aydr düzenli kullanmama ragmen bendeki ptrckler kçlmesine ragmen kökleri hala duruo kçük bile olsa kopuo diolar yorumlarda bende öle olmuo oldugu yerde kçlüyo ama kaybolan oldugunu farkaedemiyorum offfffffffffffffffffff ben vajendeki ptrleri br bucuk yıl önce farkettm siğil oldugunu düşünemedim teshiside bukadar zman sonra ettrebldim bendeki siğiller bukadar zmanda yksek tpliye dönşmüşmdr acaba

Son kontrolüme gittim. olumsuz bir durum yok :) test sonucum tip 6 çıktı. aşımı oldm. 2 ay sonra tekrar aşı olmam gerekiomuş. sonra azalan aralıklarla olcam. bağışıklık için ilaç yazdı. zınc pıcolınate 22 mg. faydasını görüorm. hem elimdeki egzama geçti hem de eskisi kadar çok uyku basmıo :) erkek arkadaşım da aşı oldu ve aynı ilacı o da kullanıor. şimdilik herşey çok güzel gidiyor. umarım hepimizin rahatsızlığı sona erer. :) hem bu hastalık sayesinde çok da ii bir jinekoloğum olmuş oldu. ileride gebe kalırsam güvenebileceğim biri var artık :)

çok geçmiş olsn. ben lazer tedavisi uygulattım çok canım acımadı. sonraki semptomları da koterden daha ii. istersen onu bi araştır. Genital Siğil, HPV, Kondilom, Genital Siğiller, Genital Kanser Hakkında En Doğru Bilgiler www.genitalsigil.net ben bu siteden doktorumu buldm. bir danış istersen. hakan bey çok yardımcı oluor. bir de insana yaklaşım tarzı çok ii. psikolojikman rahatlatıyor insanı.

geçmiş olsun. ben son kontrolüme de gittim. 2 hafta sonra çağırmıştı. sonra tekrar ücretsiz kontrol yaptı ve aşımı vurdu. bağışıklık güçlendirici ilacı ben de kullanıorm. egzama vardı elimde. o bile geçti :) umarım herşey yolunda gider, hepimiz kurtuluruz :)

aşıyı iki ay sonra tekrar olmam gerekiomuş. moralim artık yerinde. yediğime faln dikkat ediorm. meyveye bayılırdım zati, daha da fazla tüketiorm. işime geldi :)

üzülme hiç. biz yine erken tedavi oldk. çok ilerlemiş durumda olanlar da var. moralini hiç düşürme. nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğreniyoruz :)

peki nezmandr var siğillerin

5 aydan fazladır ugraşıyorum malesef. Tabi daha uzun sürenler de var ama dün akşam tekrar baktım. Eşimde yardımcı oldu. Çok şükür dışarda görünen en ufak birşey dahi yok. Beyaz ışıkla bakıyorum. Belli ediyor zaten kendini ufak bile olsa. Çok çok dikkat ettim. Belki kendi dikkatimden geçti gitti belki de geçeceği vardı geçti. Orasını bilmiyorum ama kurtuldum ya allaha bin şükür. Şimdi tekrar smear yaptırmak istiyorum. İçlerde falan olurda çıkmştır diye. Gerçi daha önceki yaktırdıklarımda hep baktı doktor içinde birşey yok dedi ama gene de tedbirli olmak iyidir. İnşallah sizlerde kurtulursunuz.
Yaptıklarımı yazayım size.
-Temizlik ürünü olarak sebamed kullanın, her tuvaletten yada akıntısı olan bayanlar hissettiklerinde hemen beklemeden yıkanın.
-Islak yerler bence siğillerin en çok sevdiği yer. O yüzden değiştirebildiğiniz kadar iç çamaşırı değiştirin.
-İç çamaşırlarınızda penyeden pamuklu külotlardan başka birşey kullanmayın.
-Çamaşırlarınız mutlaka çamaşır suyuyla yıkansın. Yüksek derecede ön yıkamalı deterjana ilave çamaşır suyuyla.
-Ütüsüz asla ve asla giymeyin.
-Adet dönemlerinizde pedin dolmasını sakın beklemeyin. Kısa aralıklarla değiştirin yıkanın kurulanın.
-Vajina bölgenizde kıl köklerinizi dahi kanatmayın. En iyi yol zannedersem tüy dökücü kullanmak. Epilatör yada ağda kullandığım için önceleri belki de o yüzden bu kadar çoğaldı.
-Her sabah pekmez yada bal ile 1 kaşık çörek otu tüketin. Portakal suyu - yeşilçay içmeyi ihmal etmeyin.
-Doktorunuzun tavsiyesiyle mutlaka aşınızı yaptırın.
-Cinsel ilişki sırasında tahriş problemi sonucu kanama yaşayan bayanlar; kayganlaştırıcı gibi yapay şeyler kullanmayın. Kullanacaksanız badem yağı kullanın.
-Bebek sahibi olma arzusunda olan arkadaşlar; ilişkiden sonra yatıp kalmayın. Vajinal duş şeklinde değil de sebamed ile köpük köpük yıkayın.

Allah kimseye bu derdi vermesin arkadaşlar. Öldürmüyor ama süründürüyor. Hepinize acil şifalar.

imkanlarımı zorlayıp istanbula gtmeyi planlıyorum.yapacak başka bişeyim kalmadı umarım bende atlatırım

çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun :) moralimi bozmamaya çalışıyorum bende, ama yine de ufak da olsa bi korku var. biraz daha uzun zaman bişey çıkmadığında ancak geçicek sanırım

Aa İstanbul'a mı gelmeye karar verdin sonunda. İnş net bi şekilde çözüm bulunur ya

biraz maddi acıdan birikm yapıp gelmeyi planlıyorum baska carem kalmadı bütün imkanlarımı zorlamam lazım burda sadece zman kaybı yaşıyorum zaten bir bucuk yıldr fazlasyla zman kaybım oldu istanbula hakan beye gelmeyi istiyorum

senin adına cok sevndim gercekten :) peki bişey srucam sanırım seninde makattan vajene sıcramıştı yaktrdın ama peki makat içinde varmıdır die bi kontrl yaptrdınmı yada doktrun bu konuda ne söyledi paylaşırmısın ben kolonoskopi yaptrdım hersey normal anal kanalda 1. derecede hemoroid var dendi malum burda dogru teshs ettrmek fazlasıyla güç oldugu için pek güvenim kalmadı acıkcası

bende aynı zmanda yazmaya baslayan arkadaslarım sizler yaktrp kurtuldunuz atlatıyosunuzda ben hala ugrasıyorum banada dua edin olrmu

siğillerini yaktıran arkadaşlarım. aşınızı da olun. evet belki rahim ağzı kanseri açısından çoğu kişi bu aşıya vs inanmıyor ya da yaşının geçtiğini söylüyor ama siğillerin tekrar etmesini yüksek oranda engellediğini söyledi bana doktorum be çok şükür operasyonumu olduğumdan beri birşeyim yok. stres de tetikleyici ve tabi bağışıklık sisteminin düşük olması. sıkmayın canınızı moralinizi yüksek tutun. inanın benim başıma gelmeden önce bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum.

merhaba runya, yapabileceğin en önemli şey iyi beslenmek, besin takviyesi almak ve bu hastalığı kafaya takmamak. bağışıklık sisteminin güçlü olmasına dikkat et lütfen... istisnasız günde en az iki fincan yeşil çay iç, çörek otu tüket, bir de bol su içmeyi ihmal etme.
tip 16 taşıyan bir arkadaşım var yaklaşık 7 yıldır taşıyormuş bir kez hücre bozukluğu olduğu için temizleme işlem yapıldığını söylemişti, onun dışında beslenmesine dikkat ediyor ve hastalığı çoktan unutmuş durumda.

bende aynı zmanda yazmaya baslayan arkadaslarım sizler yaktrp kurtuldunuz atlatıyosunuzda ben hala ugrasıyorum banada dua edin olrmu

inş sen de kurtulcaksın cnm dua ediyorum senin için de ve iyi haberlerini bekliyorum senin de. BEnde şimdi de kahverengi akıntı çıktı galiba ya gitmiyo bi türlü anlamadm ve çok yoruldum artık orayla uğraşmaktan

anlattığın gibi güzel haberler duymak çok moral veriyor, en önemlisi umut veriyor, hastalığını atlattığın halde burda unutmayıp destek olman çok güzel teşekkür ederiz gerçekten

merhaba kizlar, benim sigil degil ama sivilce problemim vardi birkac tane. Molluskum teshisi koyuldu ve sivilceler yakildi. Bu rahatsizligi geciren oldu mu aranizda? gecmisi okuyamadim tek tek. herkese gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…